עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם. אז כמו רבים מאיתנו סיימתי כמה וכמה פעמים את כל משחקי COD שיצאו עד עכשיו (כן אני מודה, לא בדיוק שילמתי עליהם מכספי). עכשיו חשבתי אולי לקנות את אחד מהם דרך STEAM כדי לשחק ברשת. רציתי לשאול אם יש עדיין תנועה בשרתים באחד מהמשחקים (האמת שאני מעדיף את 4) וגם עוד דבר חשוב, איך זה לשחק בשרתים לא מהארץ? יש לאגים? או שאני עדיין תקוע בסיפור של CS וכל מיני אחרים?! תודה לכם =]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Tomerb1,

שלום לכולם שמתי לב שבזמן האחרון ממש יבש ואין משחקים טובים, או שאני פשוט לא מכיר? (הצבא שוחק)... רציתי המלצות למשחקים באותו סגנון כמו המשחקים הבאים (אבל גם טובים לא סתם משחקים בסגנון): משחקי יריות כמו: call of duty MW, crysis, half life, wanted. משחקי אסטרטגיה: Commnand and conquer: red alert 3, tiberium wars, generals משחקים כמו GTA IV, God father 2. תודה

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  3. חיפשתי את התרד הרשמי אבל התגובה האחרונה בו לפני 8 חודשים אז לא רציתי להקפיץ אני בפרק 14, וראיתי באינטרנט שאחרי שמסיימים את המשחק אי אפשר להסתובב בעיר אלא המשחק נגמר יש דרך לשחק בלי משימות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

אז הורדתי את Fallout הראשון(מ-GOG) והתחלתי לשחק. בחיי, אני מרגיש ממש טיפש. כל יצור שני הורג אותי ובשביל למכור דברים תמורת bottle caps אני צריך ידנית ללחוץ על הפלוס עד שאני מגיע לסכום הרצוי(ושזה מעל כמה עשרות, זה מייאש מאוד). גם אין מוזיקה במהלך בארטר, ואני לא מצליח למצוא שריון בשום מקום. יש איזה מדריך למתחיל או משהו? אני לא מצליח אפילו בקווסטים הממש ראשונים.. סה"כ לבל 2.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 26 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שלום למאזינים ולמאזינות! ינאי סופסוף חזר אלינו בריא ושלם (בריא – סבבה, שלם – שנוי במחלוקת) מטיול ארוך ומעניין בחו”ל. כמו כן, י ש לנו אורח מיוחד מאוד, איתמר ויסברג מפודקאסט המשחקים הותיק – המשחקיה. יחד, כולנו עושים ליוגי את המוות, ומושכים את ההקלטה ככל האפשר. (עבור איתמר זמן ההקלטה שקול ל3 פרקי המשחקיה לפחות LoL) היה ממש כיף ומצחיק, כיסינו הרבה נושאים ומשהם נגמרו נפרדנו בצער רבה (עד הפעם הבאה..) בפרק ניתן לשמוע מעט חוויות מחו”ל של ינאי, סיכום פרוייקט המשחקיקון של איתמר, סקירות של כמה משחקים (אינפאמוס 2, WOW, גולדן אקס ומשחק דפדפן ישראלי חדש) סקרנו מעט דמואים (לימבו, דד…

6. Started by JohnnyBravo,

אומנם זה רק שמועות.צפוי לצאת בסמפטמבר 2012? http://www.connectedconsoles.com/ps3/2k-czech-gearing-up-for-mafia-iii-development/2916/

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by LazyBoy,

http://www.humblebundle.com/Introducing Humble Indie Bundle 3! Get 5 classic indie games: Crayon Physics Deluxe, Cogs, Hammerfight, VVVVVV and And Yet It Moves for whatever price you want while helping the Child's Play Charity and the Electronic Frontier Foundation. Pay what you want. If you bought these five games separately, it would cost around $50, but we're letting you set the price! All of the games work great on Mac, Windows, and Linux. We don't use DRM. When you buy these games, they are yours. Feel free to play them without an internet connection, back them up, and install them on all of your Macs and PCs freely. There is no time-limit on your downloads. …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by GREATTHUNDER,

שלום לכולם, אני מנסה לשחק HOMM3 דרך ההאמצ'י עם חבר, שיחקנו עד לפני כשבוע בלי שום בעיה ופתאום המשחק נותן לי הודעה: Sorry there was an error connecting to that session. Please try again ואח"כ Timeout ניסיתי הכל! התקנתי את ההאמצ'י שוב, התקנתי את הדרייברים של כרטיס הרשת, חיברתי כרטיס רשת אלחוטי אחר, התקנתי הכל מחדש על מחשב אחר אצלי, כיביתי את "חומת האש" בראוטר, כיביתי אנטיוירוסים וחומת אש של ווידוס אצלי. ניסיתי גם דרך Tunngle, כלום! (ו-gameranger לא מצליח להתחבר אצלי משום מה) אני יודע בוודאות שהבעיה אצלי במחשב מכיוון שכל שאר החבר'ה מצליחים להתחבר אחד לשני, אני היחיד שלא מצליח. רקע נוסף: הבעיה הופיע לדעתי (לא בטוח) לאחר שהיו לי בעיות חיברו לאינטרנט עקב ההאמצ'י המליצו לי באיזה …

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by JohnnyBravo,

יכול להיות שקצת מוקדם מידי לקבוע מי משחק השנה,שעוד לפחות שני משחקים גדולים צפויים להגיע-BioShock,ו-Skyrim.וניתן צ'אנס גם ל-Call of Juarez אבל מה היה לנו השנה: 1-Mass Effect 2 Black Ops-2 The Witcher 2-3 מה דעתכם?

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. מה אפשר לעשות?? יש לי מותקן על המחשב את NFS Most Wanted ועכשיו אני רוצה להתקין את UNDERGROND 1 (כן אני יודע..משחקים ישנים..אבל אני אוהב אותם! חח) וזה לא נותן לי..ישר זורק אותי לPLAY... ניסיתי לחפש בדיסק איזה קובץ SETUP אבל אין..הSETUP זה התפריט של הדיסק והדיסק מזהה כאילו זה מותקן יש לי רק אופציה של PLAY ואז זה מפעיל את הMost Wanted או uninstall שזה נותן להסיר את הMost Wanted מה אפשר לעשות??

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by coorva,

שלום רב האם חייבים להתקין פאטצ' 1.1 לפני התקנת 1.2 או שאפשר להתקין ישירות את 1.2 ? איך אני בכלל אמור להתקין אותם אם יש לי חלונות 7 64 bit ? האם יצאו פאטצ'ים שמתאימים ל- 64 bit ? תודה

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  12. Started by gkman,

שלום לכולם. בטח שמעתם על המשחק XIII בכל מקרה שיחקתי את הראשון ובסוף המשחק כתוב שהמשך יבוא. אז כשאני לוקח בחשבון שהמשחק יצא בכלל ב2003 חיפשתי את המשחק השני אבל לא מצאתי אותו למחשב ( יש לי אותו כבר מלא זמן בפלאפון) הוא יצא בכלל למחשב?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by BOTNEK,

אתמול צילמתי סרטון קצר אני אשמח לתגובות! לא שומעים אותי* בכל מקרה תהנו ותראו על HD

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  14. פנו אלי בבקשה אם בא לכם לעזור, אני יכול אפילו לתת פרס סמלי של כמה דולרים בפאיפל למי שיכול לעזור לי!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  15. איזה משחקים למחשב אפשר לשחק שני אנשים באותו זמן (split Screen) שהם לא פיפא ופרו וכל משחקי הספורט האלה??? אני יודע שBlur אפשר לשחק ספליט סקרין אבל איזה עוד יותר בסגנון יריות ופעולה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by NIVTAL,

סליחה אם זה לא הפורום המתאים או משהו..והייתי שמח אם תעבירו לפורום המתאים. יש לי משהו שהייתי רוצה לעשות ב-PES 2010 ועוד בעיה אחת. מה שרציתי לעשות זה לשים את כל ההעברות שנכונות להיום ב-PES 2010, יש לי את האדיטור של 2010 ו-2011 ורציתי לשאול איך אני מעביר. ועוד בעיה שיש לי זה כל פעם שאני מנסה להתחיל Become A Legend זה עושה לי קראש, ניסיתי לעשות מצב תאימות, ה-Run as adminastrator עובד והנה הswitches שלפי דעתי לא יעזרו ואין פה זכר ל-BAL: Uploaded with ImageShack.us

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  17. אבל לא זבל כמו הוגו או איתמר מטפס על קירות. משחקים סטייל SPORE או מושקעים ועדכניים יותר. הכל הולך חוץ מז'אנרים של לחימה/FPS וכדומה. תודה.

• 51 תגובות
    • 8.9k צפיות
  18. שלום לכולם, למי שלא מכיר, מדובר במשחק שמבוסס על מוד של וורקראפט 3 שנקרא Defense of the Ancients Heroes of Newerth (בקיצור HoN) הוא משחק של חברה עצמאית בשם S2. למשחק יש המון פיצ'רים שהם החלום הרטוב של כל שחקן DotA, כמו: 1. שרתים מובנים לאירוח משחקים בכל העולם (לי יש פינג מצויין של 90 בחיבור כבלים לשרתים בגרמניה), 2. אפשרות להתחבר מחדש אחרי ניתוק, 3. voip מובנה, 4. מערכת matchmaking למציאת משחקים אוטומטית בהתאם לרמת השחקן, 5. ים על ים של סטטיסטיקה, מדריכים וריפליים שאפשר ללמוד ולנתח. 6. מודים. בעבר הלא רחוק S2 פעלו בשיתוף פעולה עם icefrog שהוא אחד היוצרים של defense of the ancients. הם מוציאים עדכונים עם תוכן חדש (לרוב מדובר בגיבורים חדשים שמוסיפים עוד מימד למשח…

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by sir f,

התחלתי לאחרונה לשחק בLoL, ואני תוהה- הרי לא סביר שאף אחד בפורום לא משחק במשחק הזה.. ועם זאת אני כמעט ולא שומע אזכורים שלו. נוסף על כך, אני ממש מחפש עוד אנשים וקהילה למשחק.. אז מישהו משחק? אם מישהו רוצה להוסיף אותי, הכינוי שלי הוא FogBird (יש לי חשבון אמריקאי ואירופאי, אז כדאי לציין איפה אתם משחקים.)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. מפיצה- Sony Online Entertainment פיתוח- Overkill Software עמוד הבית- PayDay יציאת המשחק- עד סוף 2011 ביום האחרון של E3 האחרון הוכרז המשחק הזה ודי חמק מעיני רבים בעיקר משום שהמשחקים הגדולים לקחו את מירב תשומת הלב. מדובר במשחק שיהיה זמין להורדה בלבד ויעלה בין 20-30 דולר. ואני אומר שמדובר במשחק SWAT רק מהצד השני המשחק הוא משחק פעולה בגוף ראשון, משחק קואופרטיבי ל-4 שחקנים במולטיפלייר עם אפשרות לשחק יחיד עם שחקני AI בלבד. במשחק, כל אחד מאתנו עולה על נעליו של אחד מהשודדים בצוות. לא סתם שודדים, אלא גנבים קשוחים שצמאים לכסף ותהילה על מנת לעשות את ה"אקזיט" הבא עם כמה שיותר כסף במזומן. קיימת סקירה נרחבת באתר הישראלי gamescrew E3 2011 Full Demo Gameplay Part 1/2 http:…

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by naoriko,

אז ככה כמו כל בנאדם שמבין קצת במשחקים גם אנ ימתגעגע לתקופת ההירוס 3 אני מת לחזור לשחק ברשת עם העולם ואין אני לא יודע איך יש איזושה דרך לשחק עם העולם ברשת בהירוס 3? , פעם הייתה לי איזושהי תוכנה.....

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. http://web.archive.org/web/20020604073305/http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1022606537,11589, דום 3, המשחק עם הגראפיקה המתקדמת ביותר. בהסתכלות אחורה לא מבינים איך יכלנו להתלהב מזה, אפשר רק לדמיין מה הולך להיות פה בעוד כמה שנים...

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by yadin,

יש לי בעיה שאני שאני נוסע באוטו אז האוטו נמצא באויר וכל הכביש אפור שלא רואים כלום אולי צריך להחליף קראק?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by --Shadow--,

פיתוח: Playdead הפצה: Microsoft Game Studios ז'אנר: Puzzle-platformer פלטפורמות : PC, XBOX360, PS3 תאריך שחרור למחשב: 2.8.2011 - steam תאריך שחרור לפלייסטשיין : 19.7.2011 אתר הבית: Limbo ויקיפדיה: Click Here תאור: משחק שמגיע מצוות Playdead שבדנמרק, במשחק תדריכו ילד קטן עלום שם שמחפש את אחותו האובדת דרך עולם אפל, בודד ומסתורי, בו החברים היחידים שלכם יהיו חרקי ענק - כשהם לא יהיו רעבים מדי לבשר ילדים רך, במהרה תגלו שהיער יהיה מלא עכבישי ענק, חרקים וילדים אחרים שלא שמחים במיוחד לראותך. המשחק נבנה בעיצוב יחיד במינו בסגנון פאזלים ומבוסס פיזיקה, בנוסף הוא יכיל גרפיקה בצלליות (שחור לבן) ואפקטים קול מצוינים, במשחק אין הסבר לגבי מי אתה או איך ה…

• 40 תגובות
    • 5.3k צפיות
  25. Started by --Shadow--,

פיתוח: 4A Games תאריך יציאה: March 2012 הפצה: THQ משחק מגוף ראשון - ההמשך של Metro 2033 (השם הקודם שלו היה Metro 2034), יתמוך בשלושת הפלטפורמות ויכלול מולטי. אגב - הפרסום של סרטוני המשחק זהה לשיטת פרסום של B3.

דיונים חדשים בפורומים