משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום מה החומרה הנדרשת למשחק call of duty black ops בעיקר הכרטיס מסך מה המינימום הנדרש שהוא יתפקד כמו שצריך? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משחק ממוחזר לדעתי. אין משהו חדש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני קניתי אתמול את המשחק ואני לא מצליח להתחבר למשתשמ שלי במשחק אני אומנם מצליח להתחבר לאתר ככה שאין בעיה אם הסיסמה או השם משתמש, אבל למשחק משום מה נאי לא מצליח. הנה תמונה של הבעיה שלי: http://www.siz.co.il/my/q3ytncziwmyx.png תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://www.moddb.com/mods/deus-ex-new-vision שוחרר להורדה ואתם מוזמנים להתנסות לפני שהחדש ישוחרר. כמה תמונות להמחשה: תודה ללייזי בוי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יורה על האויבים ואין כוונת אדומה אני יורה ולא קורה כלום הם לא מתים בשלב הראשון הכל היה טוב זה התחיל בשלב השני ככה הכוונת צריכה להיות שמכוונים את הנשק לאויבים (אדומה) http://www.fastup.co.il/images/22913059.jpg הכוונת לבנה אני יורה עלהם ולא קורה כלום http://www.fastup.co.il/images/9176939.jpg למישהו זה קרה ? עם כן אז אני צריך את העזרה שלכם תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
רכשתי את המשחק FEAR 3 מקורי ב- 200שח מחנות משחקים מתברר שבניגוד למשחקים הקודמים אני צריך להתקין את משחק דרך STEAM. אני מתקין את STEAM עד שהוא ניתקע בשלב:STEAM WORKING- CREATING ACCOUNT ולא עובר לשלב הבא של הרישום,תקוע (המחשב דלוק כול היום) אני מנסה כבר שבועיים לשחק במשחק החדש ולא מצליח וזה מזה מתסכל במיוחד שקניתה אותו בכסף מלא מה אני צריך לעשות כדי להתקין את הSTEAM בהצלחה ? האם יש דרך להתקין ולשחק את F.E.A.R 3 בלי STEAM ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט הזוי.. http://www.gamespot.com/news/6327427/minecraft-studio-target-of-legal-action-from-bethesda
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, כמו שכתוב בכותרת - קיבלתי BF2142 מתנה. הבעיה היא שאותו בנאדם שהביא לי את זה לא זוכר את שם החשבון והסיסמא, הדבר היחידי שיש לי זה סידיקי. איך לעזאזל אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני זוכר לפני שנים ששחקתי במשחק שנקרה Medal of Honor ,אני מתכוון לפחות 7 שנים ואני זוכר שזה היה משחק טוב והיה שמה שלב שדומה לסרט להציל את טוראי ראיין ולפני כמה ימים התקנתי משחק שקיבלתי מחבר שנקרה גם Medal of Honor חדש וזה לא Medal of Honor2 כי לא כתוב וגם ראיתי שאמור לצאת גם Medal of Honor2 בקרוב. אז קודם כל אני לא טועה שיצא שני גירסאות? כי אולי לפני 7 שנים זה לא היה בMedal of Honor אלא משהו עם שם דומה וטעיתי? ואם לא אז למה לא קראו לו Medal of Honor2 ? יש תשובה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים עבדתי על משחק בשם "תימנינג'ה": דמיינו Fruit Ninja לתימנים. יש כמעט את כל מה שיש במשחק המקורי, מלבד בונוסים, מכות קריטיות (שזה לא בעיה... אבל שכחתי P: ) ולהבים בצבעים שונים. יש מצב Zen וארקייד שבו יש מאכלים שמשנים קצת את המשחק (סחוג נותן X2 נקודות, ביצה מאטה את המשחק ורסק מביא לזריקת המון מאכלים מהצדדים של המסך) ועוד כמה שינויים מהמשחק המקורי. אסור לחתוך גפילטפיש. המשחק תוכנת בC# (וXNA). הורדה: תצטרכו להתקין את הספריות של XNA כדי להריץ את המשחק. ו... הנה ההורדה. אשמח לקבל חוות דעת ולשמוע מה אפשר לשפר =)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מוריד משחקים מהאתר: www.abandonia.com ויש מלא שלא עובדים לי. האם יש איזה אמולטור שעליו ניתן להריץ את המשחקים הללו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו הם גאונים וזה יהיה זמין בתקופת החיים שלנו
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש את מה שנקרא Quakecon שמתקיים בטקסס פעם בשנה באוגוסט, וזה כולל את הלאן פארטי הגדול בעולם, תחרויות נושאות פרסים ומכירות של מוצרים מישהו הולך לשם או שהיה שם בעבר? יכול לספר קצת רקע על האירוע? איזה דברים בדיוק מוכרים שם?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אם יש כאן מישהוא שיודע מה ההבדלים בין הגרסה Rollercoaster Tycoon 3 Gold לגרסה RollerCoaster Tycoon 3 Platinum אני אשמח לדעת
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. היום רכשתי מהאתר Minecraft את המשחק. מילאתי את כל הפרטים, אשראי, עניינים.. היה כתוב לי "הרכישה הסתיימה" ובין היתר שאני יוכל כנראה לשחק בעוד שעה. -Purchase complete! נכנסתי למייל שלי וקיבלתי גם הודעה מאתר www.moneybookers.com ובנוסף גם יש שם פרטים של בנק כלשהו במייל.. מה עליי לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 27 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה כלבות? אתם מריחים את זה? עוד שבוע נשרף ואנחנו כרגיל עם פרק חדש. מה לעשות, אנחנו משועבדים לתכנית הזאת, זה כבר ממזמן חזק מאיתנו. אז מה יש לנו בשבילכם היום? טוב ששאלתם: יש לנו סקירה שווה ומעניינת של יוגי על ENSLAVED בכיכוב “קופיפו” והכלבה שמחזיקה אותו קצר. המלצה על אפליקציה ישראלית שווה וממכרת בשם “מוניז” שנכון לעכשיו היא גם חינמית (תודה לבן על ההמלצה). סקירה של הבטה של אנצ’ארטד 3 דרך עיני מאזין (שפי התותח) מבחר חדשות חמות (כל מיני DLC, חדשות דיאבלו 3, XBOX LIVEוהאייפאד הכי יקר בעולם). פינה חדשה הקשורה לגיליונות WIZ ישנים שנמצאו אצל יוגי בשירותים. פליקצ’ארט …
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מישתמש סטים אם המן משחקים מוכר אותו ב500 שקל לל המעוניין שיצור איתי קשר 0507114835
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אהלן.. אני מוצא את עצמי במעט הזמן הפנוי שיש לי בבית, משתעמם למוות (וכן אל תדאגו לי, אני יוצא, מסיבות ים ובריכות ועובד 5 פעמים בשבוע), אבל מגיע הרגע שלפעמים אתה משתעמם בבית יותר מדי ורוצה לשחק, אני מוצא את עצמי מתקין את GEARS OF WAR בפעם המי יודע כמה, מסיים אותו ביומיים, מתקין שוב את BIOSHOCK 2 ומסיים גם אותו, סיימתי את CRYSIS 2, COD ואני מחפש משהו שיחזיק אותי קצת מול המשחק.. לעזאזל אפילו בא לי להתקין את OBLIVION שוב. אז מה אפשר להציע לי, שיעביר מעט את זמני עד שיצאו משחקים נורמלים בחודשיים הקרובים? סגנון MASS EFFECT וכדומה, ניסיתי את AC לא התלהבתי יותר מדי, BATMAN סיימתי ויש טעם של עוד. אני זורם על המלצות, אבל בלי אסטרטגיה או משחקים כגון DRAGON AGE שהרס לי את …
-
- 37 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש אישור שהמשחק יוצג ב GAMESCOM ב 17 לחודש ולכן הגיע הזמן לפתוח לכבודו דיון מפתחת: VALVE בשיתוף עם IceFrog מפיצה: VALVE תאריך יציאה: TBA 2011 מחיר: TBA ג'אנר: RTS מצבי משחק: Multiplayer only מנוע: Source פלאטפורמות: PC ו MAC. המשחק הוא המשך רוחני ל DotA, מוד מצליח של WARCRAFT 3. במהלך השנים האחרונות ההצחה של DotA גררה הוצאה של מספר משחקים שכללו אך ורק את סגנון המשחק היחודי של DotA. בין הבולטים יותר אפשר למצוא את Demigod, League of Legends ו Heroes of Newerth כאשר גם Hi-Rez עובדים על משחק נוסף בסגנון בשם Smite. מעניין ליראות מה VALVE יביאו לשולחן, מאז שהוקמה החברה היא תמיד דאגה לשמור על איכות גבוהה מאוד ולחדש עם משחקים כמו HALF LIFE, PORTAL ו TF2. הציפיות מהחברה…
-
- 35 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום אני נמצא בשלב שנקרא relic כמדומני. המשימה שיש לי היא secure the extraction point so the vtol can land למיטב הבנתי הקטע הזה הוא בעייתי כיוון שצריך לגרום לארבעה קוראינים בחליפות ננוסוט לצאת ממחבואם ולהרוג אותם על מנת שה- vtol ינחת. לא משנה מה אני עושה אין שום סימן לקוריאנים. גם לאחר הסתכלות ב- youtube על כל ההמלצות איך לגרום להם לצאת ממחבואם - שום דבר לא עוזר. ניראה לי שזה באג במישחק. (התקנתי את כל הפאצ'ים שצריך) מחפש cheat שמאפשר לי לעבור לשלב הבא אך לא ניראה לי שקיים. האם מישהו יכול לשלוח לי שמירה שלו לאחר הקטע הבעייתי הזה?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש משחקי RPG ל2 שחקנים (מבט מלמעלה), נהנתי מאוד מTitan Quest ומהתוספת. ניסיתי את Diablo2 אבל עד כמה שאני לא זונת גראפיקה, הוא לא ממש עובד בWIN7 וגם נורא מפוקסל לימינו. יש עוד הצעות למשחקי RPG ל2 שחקנים? (אפשר גם ז'אנרים אחרים)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם,שמי רום וחבר שלי מפתח משחק FPS ישראלי.אני יפרסם בשבילו כי הוא לא יכול לפרסם בגלל "רווח אישי" אתר ביתבבניה יעלה לשרת איחסון חינמי) להורדת הדמו (1.0):בהעלאה... תאריך יציאה משוער:1-1-2012 מידע על המשחק: זוהי חבילה של 3 משחקי אינדי שהמחיר שלה היה מאוד נמוך. כל המשחקים יתמכו בDX11 באופן מלא. יתכן שיתווסף מנוע הרס על חלק מהמשחק (בתהליכי בדיקה). תמונות:
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי בבקשה מדוע המשחק עולה פי 2 יותר (כ105ש"ח) בSteam מאשר בחנויות בארץ (כ60-50ש"ח) אני מפספס משהו?
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום באיזה אתרים מומלץ לקנות משחקים ? שיהיו מחירים טובים וגם משלוח לא יקר כמובן שאני מתכוון לאתרים מחו"ל כי בארץ המחירים על משחקים פשוט לא הגיוניים תודה !
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-