עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 29 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, כפרות? יוגי התאושש וחזר אלינו בכוחות מחודשים. אנחנו שמחים לארח בפרק גם את אופיר נמצוב, שהוא מעריץ אהמ מאזין שלנו כבר עוד מלפני שהקמנו את הפודקאסט בכלל. אופיר היה על הכיפאק ובכלל כל הפרק יצא מצחיק וזורם, אמה מה יש מצב שתשמעו את המילה “מיינקראפט” (טינג!) פעם או פעמיים במהלך הפרק… מעבר לכך סקרנו בקצרה את Enslaved, רובוטריקים, סטארקראפט 2, לימבו, טררררררראררריה [שזה קצת כמו מיינקראפט (טינג!)], ומורטל קומבט. לוני כבר חולה סופנית בקדחת החתונות וזה משפיע על בחירת האפליקציות שלו לפינת האייפון השבוע. יש לנו סקירת מאזין על …

2. Started by yogev_hama,

שלום לכם, אני משחק במשחק Maple Story בגירסה האירופאית ואני די בטוח שכולכם שמעתם עליו פה ושם. הבעיה היא שלא מזמן היה Patch ששינה את המשחק על בוריו. עכשיו הכל שונה. הבעיה היא שכאשר אני נכנס למפה עם המון אנשים ומפלצות (כלומר, הרבה נתונים עוברים מהשרת אליי) המשחק נתקע לי למשך דקה-שתיים, יש הודעת שגיאה (Unable to connect to the game server) וכשאני לוחץ OK המשחק פשוט נסגר. לפני ה Patch זה לא היה קורה. היו טיפה לאגים במפות עם הרבה אנשים אבל בטח שלא היה נתקע לי המשחק. זה ממש מציק ואני לא יכול לשחק ככה. החיבור שלי הוא 10 מגה, שאר רוחב הפס לא תפוס ע"י מחשבים אחרים, והמחשב עצמו חזק מספיק כדי להריץ את המשחק (i3, 4gb ram, nvidia geforce gts 250). המחשב עצמו הוא לא הבעיה, וגם לא החיבו…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by guy_intel,

מחפש אפשרות לשחק במשחקי מחשב ללא מקלדת ועכבר - כל משחק ה- FPS ממש גורמים לכאבים בידיים וחשבתי על גיימינג פד: http://compactiongames.about.com/od/hardware/tp/gamepads.htm מה דעתכם, אפשרי ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by guy_intel,

אני משחק FPS בסלון מול מקרן. חוויה מדהימה. אבל ממש לא נוח לשים את המקלדת על הבירכיים ולהשתמש בעכבר בו"ז. עם העכבר אפשר לעשות הכל אבל עדיין אני חייב את המקלדת בשביל תזוזה ימינה, שמאלה, קדימה ואחורה. איך אתם מסתדרים ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מה אומרים עליו? משחק טוב? איזה סגנון זה?

6. היי, כבר תקופה די ארוכה שלא שיחקתי בשום דבר, והתחלתי להתגעגע לתחביב הזה שהזנחתי. די מיציתי את משחקי הפעולה הצבאיים כמו Call Of Duty וBattlefield, ומתחשק לי לנסות משחקי פעולה יותר אורבניים, מהסגנון של GTA. פשע מאורגן, משטרה, מכות, דקירות וכו'... אשמח להמלצות מהסוג הנ''ל משנת 2008 עד היום תודה!

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by matan007,

מישהוא יכול לעשות סדר עם כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת עד סוף השנה ובעיקר בספטמבר אוקטובר. אני רוצה לדעת על איזה משחק להשקיע בזאנר של FPS. לפי מה שאני יודע יוצאים בקרוב: BF3 , CODMW3 . אבל לאחרונה שמעתי על משחק שנקרה RAGE ועוד כמה טובים שאני לא זוכר (משהוא אי של זומבים ועוד כמה). אם אפשר בבקשה רשימה של הכותרים הטובים הצפויים בזמן הקרוב? אגב גם את המשחק dead space 2 מאוד אהבתי ולא יודע אם זה נקרה FSP, אם אפשר גם להזכיר בסגנון הזה. שאלה נוספת: יש לי כרטיס HD6850, לצפות שדברים כמו BF3 ירוצו חלק על מקסימום הגדרות (ב- 1080P)? מבחינת מעבד וזיכרון אני מסודר.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by Salwaby,

התחלתי לשחק במשחק , ואני חייב להגיד שהמשחק מדהים ! ב 15$ בין הקניות הכי טובות שעשיתי השנה. תמציתית המשחק מספר על דמות בשם The Kid המעללת לה בעולם קסום מנסה למצוא חפצים שישחזרו את הבית - The Bastion לקדמותו אחרי שמשהו לא ידוע (הרסני) קרה שם, הז'אנר של המשחק הוא סוג של אקשן-RPG , סגנון דיאבלו כזה Hack&Slash עם עיצוב גראפי ייוחדי ומעניין. המשחק ממש לא רדוד, ומציע הרבה אופציות התקדמות ושיפור הדמות. המשחק פותח ע"י חברת SuperGiant Games, חברת אינדי, ומקבל ביקורות מהללות ( ביניהם אתר Gamespot - 8.5 ו IGN - 9 ). יש עוד דבר מאוד מיוחד לגבי המשחק וזאת התחושה ההרפתקנית שהוא מחדיר בך, לזה עוזר דובר מיוחד שמתפקד כסוג של שדרן, פשוט איתך לכל משך ההרפתקה משדר את מה שאתה עושה. לפרטים …

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by gimipex,

היי. יש לי בבית לפחות 40 משחקים ישנים, מקוריים כמובן כולם. שהייתי רוצה למכור. הבעייה היא שאין לי מושג איפה אפשר למכור דברים כאלה, זאת אומרת, אתר ישראלי שלפרסם בו לא יבזבז לי את הזמן. אין לי זמן להתחיל למכור אחד אחד בדואר בכל מיני אתרים לועזיים כמו איביי ואמאזון. על כן אני שואל אתכם. תודה רבה לעונים!, שפע ברכות.

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by לביא2112,

בס''ד למה אני יצטרך לשדרג בשביל שהכרטיס מסך הזה AMD Radeon™ HD 6770M יעבוד נורמלי בלי הקטנות איכות משחק אם אפשר כמה אפשרויות שהכי זולות להפעלות המשחקים האלו :Portal 2,Crysis 2,Brink PC ,Call Of Duty: Black Ops,Assassin's 2\3,world of warcraft וכו' ואיך זה ? NVIDIA GeForce GTX 460M תודה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  11. ה FREE 2 PLAY FPS של CRYTEK צפוי להגיע לצפון אמריקה ואירופה ב 2012. המשחק במקור פותח לאסיה בלבד (שוק ה F2P גם היום מרוכז בסין, קוריאה וכו'). המשחק משתמש ב CRYE3 (המנוע של CRYSIS 2) אך אינו מציג את אותה גרפיקה מדהימה והעיצוב שלו בכללי דומה לזה של שאר המשחקים החינמיים מאסיה. עוד לא ברור מי תיהיה השותפה של CRYTEK שתפיץ את המשחק אבל יש סיכוי גדול שזו תיהיה EA שלאחרונה הוציאה מספר לא קטן של משחקי F2P וגם כרגע מקדם את ORIGIN, שירות שאמור להתחרות ב STEAM. המשחק צפוי להגיע למחשב בלבד במהלך השנה הבאה אך יכול להיות שבעתיד ניראה אותו מגיע גם ל XBL, ידוע ש MS עובדת על אפשור משחקי F2P על הקונסולה שלה ו CRYTEK התקרבה מאוד לענקית התוכנה שגם חשבה בשלב מסויים לקנות את CRYTEK (ולמזלנו ירדה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ~BaRaK~,

ב19 לחודש בגיימקום

• 43 תגובות
    • 11.3k צפיות
  13. Started by Nakion,

שלום שלכולם יש ברשותי את המשחק GTA SAN ANDREAS האם הוא יפעל במחשב שמריץ וינדוס 7 ?? (64 סיביות - לא יודע אם זה קשור לעניין אבל שתדעו) .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by דובי770,

היי שלום לכם! אני מחפש משחקים בסגנון DECSENT ו FREELANCER בשבילי ובשביל אמא שלי (גיימרים בנשמה ) (קצת היסטוריה: המשחקים הנ"ל הם מסוף המאה הקודמת ותחילת הנוכחית {בזמנו היינו צריכים לקנות את הכרטיס הטוב ביותר דאז VOODOO 3 , ובשביל DECSENT 3 החלפנו את כל המחשב בשבילו }) תודה מראש וכל המלצה תתקבל בברכה, דובי

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היה לי פעם משחק בפנטיום 3 שלי מין משחק כזה סאטירי דיי גס ;D אני זוכר שם נגיד שהיה כזה שם נגיד משימה שהייתה צריך להיות שם צלם שמתחבה בשיחים והייתה צריך לצלם כל מיני זוגות ששוכבים(XXX) בלי שהם יקלטו ולפי איכות התמונה הייתה מקבל יותר נקודות... אני ממש לא זוכק כבר איזה זה היה ..הייתי צעיר וזה היה מזמן..והייתי רוצה למצוא את זה בשביל הנוסטלגיה אם משיהו מכיר ויודע את השם המלא ..כי אני ממש לא זוכר ..זה ממש יעזור לי! בתודה אלי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי חברים, ראיתי שה-Razer Hydra הגיע ל-bug ו-ksp, ואני מעוניין לקנות, אבל מפחד להתאכזב וסתם לזרוק כסף... אם מישהו יכול לתת ביקורת אובייקטיבית, זה יוכל לעזור. נראה לי מגניב לשחק בסלון על המחשב כמו ב-wii, אתם לא חושבים?

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  17. עכשיו סיימתי אותו, ופשוט אני חייב לציין, שזה אחד המשחקים הגאונים שיצא לי לשחק לאחרונה.. פשוט גאוני ! מה אתם גם אומרים?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by chaim_f,

טעות, חוזר בי

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  19. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 28 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, אנשים? אצלנו הכל בסדר, חוץ מיוגי, במהלך ההקלטה הוא חש ברע ונאלץ לפרוש. אז פסענו בזהירות מעל גופתו הגוססת והמשכנו להקליט כמו כלום, כי ככה אנחנו, לא משאירים פצועים מאחור. מכיוון שתיכננו לדבר על המון דברים מעניינים שחשוב שגם יוגי יגיד את דעתו בנושא, עשינו פרק מצומצם ואינטימי יותר ופשוט דחינו חלק לשבוע הבא. בפרק עצמו דיברנו על JUST CAUSE 2 PORTAL 2, ינאי סקר את הדמו של קת’רין. עברנו על כמה חדשות חשובות לשבוע (בורדרלנדס 2, סאקר פאנץ’ שייכת לסוני מעתה, משחק רמבו מגיע?, עידכון חדש לPSN ועוד…) סיכמנו עם סרטון השבוע – RAGE. היה קצר אך משעשע מאוד ובהתאם לשם הפרק – …

20. Started by dolevzora,

כבר כמה חודשים שאני מנסה לסדר את הבעיה הזאת הורדתי כמה סוגים של המשחק אני מנסה להיכנס לה generals zero hour זה עושה לי serious error אין לי תמונה אבל זה מה שזה עושה לי זה אומר בערך שיש וירוס רציני או משהו כזה או בעיה רצינית אבל זה מחשב חדש ... ואין לי וירוס על המחשב שמעתי שלהרבה אנשים יש את זה יש אולי פתרון לסדר את זה ? ויש לי ווינדוס 7 bit 32 ויש לי מחשב נייד שעובד שם המשחק ויש גם windows 7

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. משחק הגמר: Flyling נגד Lemon! השידורים לקראת משחק הגמר יתחילו ביום ראשון בשעה 20:00 בשידור חי (קישור יפורסם בהמשך) עם ניתוח משחקי חצי הגמר. לאחר מכן, בסביבות השעה 21:00, יתחיל משחק הגמר! לאחר ההצלחה המסחררת של טורניר ה-StarCraft II הקודם שנערך באתרנו בשיתוף עם אתר ה-Zergling, אנו גאים לארגן טורניר StarCraft II נוסף בחסות חברת Gainward העולמית ו-CRG, יבואני Gainward בישראל. חוקי הטורניר ההרשמה פתוחה עד ה-19.8.2011 בחצות כאשר ביום ראשון, ה-21.08.2011 תפורסם רשימת המשחקים ויחל הטורניר. בהתאם למספר הנרשמים יקבעו מספר הסיבובים בטורניר, כאשר אופן הטורניר יתנהל בצורת המפסיד יוצא מהטורניר. ב-24.08 בחצות ייסגר הסיבוב הראשון, ויפתח הסיבוב השני. מציאת שחקנים ודיווח תוצאות…

• 31 תגובות
    • 10.2k צפיות
  22. Started by yakir8,

שלום חבר שלי התקין את guitar hero 3 וכשהוא נכנס יש אך שהוא נכנס אליו הוא מקבל הודעה שהישום הפסיק לפעול.... הוא הסיר והתקין שוב כמה פעמים וזה לא עזר, הדבר יחיד שאני יכול לחשוב עליו זה כנראה שהמחשב שלו לא מספיק חזק אבל עדין זה נראה לי מוזר שהמשחק אפילו לא עולה לשכמה שניות אלה יש קורס. כמה שאני יודע יש לו 2G זיכרון כרטיס מסך של אינטל HD945. זה בעיה של חומרה או של תוכנה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by --Shadow--,

http://www.vg247.com/2011/08/12/valve-announces-counter-strike-global-offensive/ סטים: http://store.steampowered.com/app/1800/

• 53 תגובות
    • 7.1k צפיות
  24. Started by almog333,

יהיה נחמד לשחק עם או נגד מישהו און ליין. שנים אחרי ששיחקתי בו, התקנתי את המשחק שוב ואני ממש נהנה.

25. Started by Proww,

אהלן. ראיתי טריילרים ועניינים בנוגע למשחק. רציתי לדעת כמה דברים למבינים כאן. קודם כל אני נמצא כרגע בחו"ל. רציתי לדעת במידה ואני קונה (סתם לדוגמה ברוסיה) את המשחק, אמרו לי שהמשחק יהיה ברוסית. יש אפשרות בתוך המשחק לשנות את השפה? דבר שני רציתי לדעת בכללי עוד פרטים על המשחק, מי ששיחק כמובן. שמעתי שיש COOP מעניין, שאפשר בסינגל לבנות בתי עסק וכו'.. אשמח אם מישהו יספר לי קצת על המשחק ויתן חוות דעת שלו עריכה: המשחק מיועד ל PC.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים