עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Gohan,

cs 1.4 sux !!!!!!!!!!!!! הם שינו את כל המשחק ... זה כבר לא יפה ולא כיף..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. תרשמו מה דעתכם ...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by fim,

הגעתי לשלב שנכנסים לאזה מערת קבורה יש כל מיני רוחות וזומבים סביב שיוצאים מהקברים הגעתי לגשר שבור שתחתיו יש מלא מסמרים לא ניתן ליקפוץ לצד השני בצד השני יש קבר אחרי הקיר שמשם יוצאות רוחות איך עוברים הלאה ? עזרו לי אני כבר מיואש :-/

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. הורדתי אנריל אבל הוא מוגבל ל15 יום האנריל עצמו עובד מצויין. אבל אני לא מצליח לשחק בו מישהו יודע איך משחקים בו זה לא קשור לוורז! שאלתי איך משחקים בו!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by 2222Dudu,

משחקים אחרים יתקבלו בברכה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by goma,

יש לי בעיה כשאני מתקין pach עזזרה ל war craft3 זה המשמך שהם מרים לי שיש בעיה ואני לא יודע מה לעשות Blizzard BNUpdate v2.41 compiled on May 3 2002 Log created at 2:32 pm on 08/18/2001 This patch upgrades Warcraft III to version 1.01b. ERROR: unable to get write permission on file 'd:\Program Files\Warcraft III\war3.exe' Access is denied. RESULT: Patch failed אני יודה למאוד למי שיעזור לי תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by SpitFire,

ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/badct/misc/stuff/doomIII_gameplay.avi למה אתה מחכה ?! תלחץ כבר !!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי בעיה בפיפא 2002 אני לא מצליח לשחק ברשת ובאינטרנט ניסיתי הכול פשוט כלום לא עובד זה מעצבן אני יודה עם תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by udicol,

10. Started by Grave Digger,

משהו יכול לומר לי באיזו שפה בונים משחקים???????? אני מתכוון משחקים לא כמו סוליטר ושולה מוקשים אלה משחקים עתירי גרפיקה כמו GTA3, MAXPAYNE....

11. אני פותח דיון זה בתקווה לשפר את המצב שכרגע קיים מבחינת כלל משתמשי המחשב בארץ. בתור אדם שעובד בחברה שמספקת תמיכה טכנית בהפעלת/התקנת משחקי מחשב ונחשף לרוב הבעיות שנתקל בהם המשתמש הביתי הממוצע כאשר הוא מנסה להפעיל את המשחק החדש שהוא רכש במיטב כספו (או לחלופין צרב והשקיע מקסימום במקרה הגרוע 2.5 שקל על דיסק ריק ;D...לא שאני בעד התופעה הזאת....אבל זה המצב), רצית להעלות פה כמה בעיות מאוד נפוצות שביום תמיכה ממוצע אני נתקל בהם בממוצע משוכלל בערך 15000 פעם (בממוצע זה אני לא מכליל את הבעיות הכי שכיחות של "אני לא מצליח להפעיל את המשחק בגלל שאין לי קיצור דרך על השולחן עבודה" או "לא התקנתי את המשחק ולכן הוא לא עובד"....הרי כולנו פה אנשים אינטיליגנטים...לא). טוב...בואו ניגש לעיקרי הד…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Tomerico,

שלום אני שיחקתי כמה ימים במשחק ועכשיו שאני מנסה לפתוח אותו הוא מציג לפניי הודעה כזאת: תכנסו לmm

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Tomerico,

אני רוצה לקנות לחבר שלי לבר-מיצווה זה דיי דחוף הבר מיצווה מחר... בבקשה תגידו לי אם אפשר להשיג את זה בארץ? : ואם כן האם המחיר של זה הוא בין 180 ל 220? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by sxs,

אני בשלב שנקרא Lucky Bastard (האחרון) ואני מגיע לנמל ענק והמשימה היא להרוג את הבן **** עכשיו, איך שאני נכנס יש סרטון כזה והאיש שאני צריך לההרוג יוצא מהאוטו שלו ולא מראים לאן הוא הולך... בקיצור, הרגתי שם את כווולם, בכל הנמל המזויין, אני רואה את המכונית שההוא נסע בא, אבל הוא לא נמצא בשום מקום ולכן אני לא יכול להרוג אותו ! HELP ! ! ! ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by udicol,

אכן כן. לפי התמונה של תא הטיס של המטוס הזה אני עובר לצד המערבי של הפוליטיקה ובוחר ב-F-15 או F-16.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by naveh3,

מה שנבחר בואו נארגן כאן קבוצה וזה עם האינטרנט הכי מהיר או מי שירצה יצור את השרת ונשחק :asthanos: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

ביקרתי כרגע באתר של בליזרד (כמובן בגלל ההכרזה המשעשת על SC2) והצצתי לרגע לאתר הבית של World Of Warcraft וגיליתי כמה Screenshots מהמשחק ולדעתי המשחק נראה פשוט מזעזע, אפילו שהוא MMORPG והעניין שהכי הופתעתי לגביו זה שהוא לא עומד לצאת בקרוב. אז אני שואל אתכם למה מפתחות המשחקים מייצרות משחקים עם גרפיקה כזאת עלובה כאשר יש בשוק את הטכנולוגיה למשהו הרבה יותר יפה, טוב וחזק? ובמיוחד חברה כמו בליזארד אשר בטוח יכלה להוציא את Warcraft 3 עם גרפיקה יותר מרשימה, ועכשיו היא מוציאה עוד משחק עם גרפיקה דיי עלובה, הרי לא הגיעה הזמן לחדש? הרי יש היום הרבה חברות אשר מוציאות משחקים דומים עם גרפיקה עוצרת נשימה. לדוגמא: Bethesda Softworks הוציא משחק מדהים לא רק במשחקיות שלו אלה גם בגרפיקה (במי…

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by B0necrack3R,

שמעתי שכשאתה מקבל כמות מסויימת של אדרנלין נפתחות לפניך כל מיניי תרגילים כמו סלטות,תנועות מהירות ועוד.. אני אישית רק יודע לעשות סלטה (DOUBLE SPACE) אם הינכם יודעים משהו אתם מוזמנים לכתוב כאן ודרך הגב היתי לי עוד שאלה: מה הפקודה בקונסול שאני יוכל לראות את השחקן שלי ממבט שלישי.. בBETA זה היה F4 עכשיו זה לא זה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Haflo,

עד כמה שאני מצליח להבין ut2k3 יצא עדיין רק בגירסת דמו.....? או שיש כבר את המשחק המלא בחנויות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by matan_18,

אני נמצא בעיר השנייה..ובהתחלה היה לי מקום אחד שהייתי מקבל משימות לבצע (הוא סומן במפה באות A)ושהתחלתי לעשות את המשימות אז פתאום אני רואה שנהיו לי עוד שתי מקומות שאני יכול לקבל משימות..אני צריך לעשות את כל המשימות שכל המקומות האלה נותנים לי (כלומר לציית ל 3 המקומות ולבצע את כל המשימות שכל אחד נותן) או שאני יכול להמשיך לקבל משימות ממקום אחד...ואני יבצע את כל המשימות שהוא יגיד לי אז אני יעבור עיר מבלי שביצעתי משימות בשני המקומות האחרים?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by MDK,

עד לפני יומיים המשחקים האלה עבדו כמו שצריך...פתאום היום אני ואחי גילינו שבשני המשחקים יש בעיה מוזרה: מס' שניות לאחר שמתחילים את המשחק (בשניהם), לא משנה אם זה skirmish או Campaign, היחידות שלנו מתפוצצות וכתוב Game OVER... זאת אומרת שכמעט מההתחלה השחקן "מפסיד"....אני מניח שזה כתגובה למשהו חדש שהותקן על המחשב... הדברים היחידים שעשיתי היו: התקנת NERO התקנת SP1 לwindows xp הפעלתי הגדרות בrefresh force לתיקון הRR התקנתי RENEGADE (גם של westwood) והמרתי את הכוננים מFAT32 ל-NTFS. עכשיו אני מניח שזה לא האפשרות האחרונה כי כל השאר עובד בסדר ולא מתפוצץ עד כמה שידוע לי ... האם ייתכן וזהו באג ב-SP1?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Fetalo,

אני ממש נהנה מהמשחק הזה (למרות שהוא של microsoft) יש עוד מישהו עם המשחק שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה שיש לי איתו? (זה ממש מסובך אז אני מעדיף שתעזרו לי ב יסק אבל אם תתעקשו אני אנסה להסביר...)

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by KoM,

הוא אומר שהוא התקין את המשחק על XP וכשהוא בא להפעיל את המשחק נהייה מסך שחור המחשב טוען מעט זמן ואז זה חוזר לו לדסקטופ... יש לבנאדם ראדון 8500 ופנטיום 4 1.5GHZ... יש למישהו רעיון למה הבעייה ?

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  24. מי שאוהב משחקי אסטרטגיה טקטים ודאי משחק/שיחק במשחקים קומדוס/2 ודספרדוס... ועכשיו יוצא רובין הוד, שאמור להיות משחק שבאמת חורשים אליו, לעומת דספרדוס למשל, שיש שם "רק" 25 שלבים, רובין אמור לתת הנאה של עד 40 משימות, ו12 גיבורים במשחק ולכל אחד 3-4 יכולות שונות. יצא דמו אתמול והממשק שם ב00ל כמו בדספרדוס וקומנדוס, אולי שינוי פה ושם, אותה חברה שהוציא את דספרדוס... לינק איך לא?! גרפיקה נהדרת ונוחה לעין, מבט איזומטרי... דמויות מפורטות נהדר... סאונד מותאם לזמנו של המשחק (בימים הביניים לא?) תהנו ותנו דעות בקשר למשחק... ועכשיו נעבור לב-ע-י-ו-ת שלי עם המשחק (איך לא...) כאמור יש לי רדאון 8500, ולפני שהחלפתי אותו מGF4 MX לא היו בעיות כל שהם במשחק דספרדוס... ואז קניתי את הרדאון הגיבור ש…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by FatherBoard,

התקנתי בעבר את המשחק ומחקתי אותו. עכשיו כשאני רוצה להתקין אותו שוב, אז הוא אומר שזה כבר קיים על המחשב ושאפשר רק לעשות לו UNINSTALL. כשאני עושה את זה, אז הוא מראה כאילו הוא מחק הכל, אבל הוא לא מחק כלום, ההתקנה עדיין מראה שיש משהו על המחשב (למרות שאין). ניסיתי גם דרך לוח הבקרה. זה לא פעל. מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.