עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לא מצליח לסדר את המקשים מישהו אולי יודע מה כול צורה כאילו עיגול זה נניח האות A וכן אלה ואז אני יוכל לסדר שיהיה נוח למה אני לא מצליח לסדר אי אפשר להחליף שחקנים למסור רגיל שיהיה מקשים כמו של פיפא מישהו יודע איך עושים?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  2. שלחו לי שמירה של nfs:c והשמירה לא עובדת כמנסים להפעיל אותה הוא רושם Unable to load את השם של השמירה למה?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  3. Started by aldema,

מה זה ההודעה הזאת שעולה לי כשאני מנסה להפעיל את ההאלף לייף 2: http://www.cya.co.il/up02/05/10/16/half.JPG הוא כאילו עושה שאפשר רק לקנות את המשחק ולא לשחק בו... מה זה בכלל STEAM??? כל פעם שאני מריץ את המשחק הוא מראה לי אפשרויות רכישה של משחקים ואז נגיד אני הולך ללשונית MY GAMES והוא מראה לי שהמשחק הוא כאילו DEMO.... מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  4. היי לכם , יש לי מחשב שאיתו אני משחק ויש לי עוד מחשב. אז ככה : המחשב הזה הוא לא משהו - מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz 2.67GHz כרטיס מסך : Nvidia GeForce 9500 GT Operating System : windows 7 ultimate 64-bit ובמחשב השני יש לי : מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz 2.67GHz כרטיס מסך : Nvidia GeForce GT 640 Operating System : windows 7 ultimate 64-bit במחשב הראשון בבלאק אופס יש לי 90FPS ובמחשב השני יש לי 30FPS שזה לא הגיוני לפי דעתי כי יש לי את אותו המעבד וכרטיס מסך יותר טוב... אם משהו יודע מה הבעיה ו/או איך לסדר את זה תרשמו פה בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by yogev_k,

היי חברה יש לי את הניד פור ספיד קרבון .. השאלה שלי היא אולע מטומטמת אבל איך אני קונה מכוניות ??? אני כבר 65 אחוז מהמשחק עם שתי מכוניות (אחת של ההתחלה ואחת שמרוויחים) .. תודה לכל העונים..

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by sagi82,

משחקים כללי נמצאים בשרת דיבור של - HWzone.co.il - Call Of Duty Community הסבר מי שרוצה לשחק במשחק חינם יכול לבוא לשרת הדיבור הזה ושם אפשר לפתוח חדרים למשחקים. מי שרוצה לדבר איתי אימייל שלי : vkk33@walla.com שרת דיבור : 212.199.164.135:9910

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  7. אז אחרי תקופה (קצרה יחסית) מאז שהערוץ נפתח החלטנו בצוות הערוץ לפתוח סדרה שבועית חדשה והיום עלה הפרק הראשון שלה, מקווים מאוד שתאהבו ותהיו עדינים אם לא אהבתם (: צוות הערוץ מאחל לכם שנה טובה ומתוקה, מוצלחת, שנת בריאות, שנת שלווה ועשייה, שנת חברות וקירבה, שנת מתיקות ואהבה שנת שמחה ואור, שנת נתינה ומחילה ושנה של התחלות טובות והפתעות נעימות. צוות הערוץ מודה לכם על התמיכה, התגובות הבונות, ולפעמים גם הלא כ"כ בונות, אבל הכל מתקבל בברכה ומקווים שתהיה לכם שנה נפלאה. צוות הערוץ DezireMaker.

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  8. אתם מוזמנים להיכנס לשרת ולמצוא שחקנים לשחק איתם, יש הגבלת גיל של 18+ כמובן. לשלוח לי הודעה פרטית וגיל להזמנה,אפשר גם להגיב באשכול. מצטער אם עברתי על אחד מהחוקים,בדקתי ולא ראיתי שיש חוק על איסור שרתי דיסקורד.

• 0 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by R-E-L,

כשאני מפעיל את המשחק והוא מתחיל לבדוק עידכונים אחרי שאני מקיש את השם משתמש וסיסמא, הוא אומר לי : CONNECTION LOST וסוגר את החלון... למישהו יש מושג למה זה?! תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by spastic,

שלום, רציתי לדעת האם ATI Radeon X800 GTO יצליח לסחוב את II medieval total war בגרפיקה הכי טובה? האם בשביל משחק כמו טוטאל וור עדיף להשקיע בכרטיס מסך עם 512 זיכרון? האם כדאי לי לשדרג את הזיכרון (512) לג'יגה? תודה!

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  11. אז ככה אני מחפש את המשחק פולאאוט אם מישהו יוכל איכשהו להביא לי אותו וגם את 2 בהזדמנות אני מאד אודה לו..... צרו איתי קשר בבקשה... ggdb_il@yahoo.com

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  12. אפ מישהו מכיר את המשחק אני בשלב שצריך לשחרר את החייל המקסיקני אני הרגתי כמעט את כולם חוץ משני אנשים למעלה השמן שמסתובב זה שיושב למטה והשניים בצד ימין בשלב הזה אני כבר לא מצליח להרוג יותר שאני מנסה להרוג את השמן ליד החייל לא משנה איפה אני הורג אותו אפילו ליד הסוסים אני נפסל

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by lmlm,

:yelclap: מקור: http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=108492 לא ממש ציפיתי למשחק, אבל אני אנסה אותו בדמו

• 51 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. היי, יש לי בעיה במולטי פלייר של call of duty 2. אני מנסה להיכנס לאחד השרתים הישראלים דרך the all seeing eye, וזה כותב AWAITING CONNECTION ורצים מספרים.... ואז כלום לא קורה.... * הסינגל עבד לי וסיימתי אותו. תודה רבה לעוזרים! אם זה לא הפורום המתאים תעבירו...

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  15. זה מסוכן לשחק בלי אנטי וירוס שדולק ברקע אבל אני לא גולש בדפדפן אינטרנט.

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by eNtro,

דיי נמאס

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by captaincaveman,

מחפש בנרות............ STAR CONTROL 2...... אולי מישהו מכיר אתר של משחקים עתיקים שיש בו אותו? אני חושב שהוא בן יותר מ-10.....

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by SomeShadow,

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by David :o,

5V5 ODC 3# החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השני…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by naveh3,

לא הבנתי מה זה ווארז??????????????

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by cARR1ER,

מישהו עדיין משחק COD4? יש תחרויות , קלאנים? אני משחק מ2008 , וחזרתי אחרי תקופה של שנה הפסקה , לשחק מחדש אני מקווה שאנשים פעילים פה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by stone cold,

התחלתי לשחק במשחק הראשון החרי שסימתי את 2 סדרות הפלטפורמות הגדולות האחרות שיש לPS2 להציעה ואני מאוד מופתע שהמשחק טוב למעשה הוא טוב כי אני מנסה לקחת את כל הבקבוקים בכל שלב ובלי זה הייתי גומר אותו כבר וגם ככה הוא קצר -לא שזה משנה הרבה... אבל לפחות מהמשחק הראשון הסידרה מוצאת חן בעייני והגרפיקה הילדותית לא מציקה יותר מידי http://www.gamespot.com/ps2/action/slycooperandthetr/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by Ametrine,

המשחק עבד סבבה עד לחלק שהייתי במהרה עם המכשפה מחוץ לעיר ומאותו רגע שיצאתי כל המשחק נהיה כמו מרוח ומטושטש כאילו הדמות שיכורה. למרות שהמשכתי לשחק וזה לא חוזר למצב הננורמאלי. אם אני עושה LOAD אחורה הכל בסדר ככה שזה לא קשור להגדרות או לכרטיס אבל המשכתי לשחק דיי הרבה וחבל לי לעשות LOAD רחוק. למרות שזה ממש הורס את המשחק שזה מטושטש כל כך. מישהו מכיר את התופעה?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  24. Started by sgt_flippy,

שאני בשלב של נוד אני ממשיך קצת עם החיילים , ופתאום זה נתקע לי ומוציא את ההודעה הבאה (לינק מצורף) מה לעשות? נ.ב אני מדבר על c&c הישן(95) ו לא החדש. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by Moty_p,

האם יש איזה שהיא דרך או איזה שהוא HACK שיפעיל את המשחק Battlefield 3 על Windows XP כי אני לא מתכוון לעבור ל 7 הגועל נפש הזה השמח לעזרה..

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.