משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה הורדתי gta sa והתקנתי עכשיו אני רוצה לשחק בשרת שחבר שלי פתח הורדתי את התוכנה הזו SA:MP הכנסתי את הכתובת שרת שאשחק עם החבר וכשאני בא להכנס , מופיעה לי השגיאה הבאה - http://goldsystem.co.il/d.PNG אני נואש , אשמח לעזרה , שבוע טוב , בן
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם!! רציתי לדעת משחק המשך של Call of Duty הוא משחק הרחבה.??. כילאו נצטרך את call of duty שבשיל לשחק?? או לא??
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בע''ה, שלום חבר'ה, יש לי מעבד E8400 וכ.מסך ZOTAC GTX260, זכרונות 4GB. המחשב טרף כל משחק שהבאתי לו עד היום(כולל COD 4'5'6) בהגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1920X1080. גם GTA עבד מעולה על ההגדרות הכי גבוהות, אבל בחודש וחצי האחרון התחילו לי מעין "תקיעות" כאלה במהלך המשחק בGTA, כלומר פתאום יש ירידות FPS לאיזה 3-2 שניות, לפעמים קריטי ולפעמים פחות. קצת מציק לי שזה קורה. אגב, זה לא קורה במשחקים אחרים. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? נ.ב, המחשב נקי מאבק לחלוטין.
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
זה המחשב שלי: לוח אם- GA-8N-SLI זכרונות- 512*2 של533 mhz מעבד- dualcore intel pentium D 940, 3200 mhz (16x200) presler כרטיס מסך- 7900gt לאחר הoc שעשיתי core*550 memory*890 כונן קשיח- SATA2 160GB 7200RPM לא ראפטור מה אני יכול לשפר כדי שזה יפעיל את crysis על הגדרות Mid ?
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר או יודע מהיכן ניתן להוריד ולשחק במשחק "Battery Online" אשמח אם ישפוך קצת אור מדובר בפיתוח קוריאני והוא נראה לי לפי הגיימפליי בסירטונים כמו שילוב לא רע בין COD4 לבין MW2 או אולי בחיקוי מוצלח לבלאק אופס ;D (שאני לא ככ אוהב) לפי מה שהבנתי השם האמריקאי שלו הוא Arctic Wind וגם זה לא עזר לי למצוא הורדה שלו (אם בכלל קיימת) אולי המשחק הזה בשלבי ביטא? בינתיים נרשמתי לאתר הזה- http://vision.webzen.com/bt/ שאמור לספק את ההורדה אבל ממה שראיתי יש שם רק עידכונים הנה כמה סירטונים מהמשחק:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שהערב אני עובד ולא אוכל לשחק זה לא ימנע ממני בכל זאת לארגן סיבוב קהילתי ראשון עבור הקהילה הנהדרת שלנו פה בHWzone כמו שכולנו יודעים עכשיו, לHWzone הושקו שלושה שרתים חדשים ונוצצים, ועכשיו זה התפקיד שלנו למלא אותם! אז אני פותח סקר לגבי השעות ויאללה בואו נחליט על איזה משלושת השרתים ומתי! את הסקר עשיתי לאפשרויות מרובות ככה שתוכלו לבחור כמה שעות שנוחות לכם (או כל השעות) ואם לא יהיה תיאום רשמי לפחות יהיו תיאומים אישיים לשעות הכי "נבחרות". אני בנתיים מצביע ל21:45, אולי אוכל לחזור הביתה בשעה הזאתי או עשר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
cs 1.4 sux !!!!!!!!!!!!! הם שינו את כל המשחק ... זה כבר לא יפה ולא כיף..
-
שלום לכולם בזמן האחרון שמתי לב שלא יצאו הרבה משחקים טובים בסגנון FPS, כמו פיר וCS שמאוד נהניתי מהם בזמנו... האמנם? אולי פשוט לא שמתי לב.. יש המלצות למשהו נחמד שמעביר תזמן, ולא כבד יותר מדי[כמו ריינבו סיקס החדש ביותר, צריך מיקרוסקופ בשביל להבין מה הולך במשחק..] תודה מראש, אושר
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לא אהבתי את המנוע הוא לא נוח ולא חלק כמו ב DRAGON AGE. המשחק יותר מידיי קוואסטי בשבילי צריך ללכת לשם ולשם וכל מיני דברים שכאלה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לאחי הקטן יש מחשב והוא רצה שאני יביא לו משחקים יחסית די ישנים בסגנון: פעולה יריות הרפתקאות מכות אסטרטגיה כיוון שאני שכחתי את המשחקים האלה רציתי את העזרה שלכם שתרענן קצת את הזיכרון שלי ואני יוריד לו.. יש לציין שהמחשב ישם מאוד! משנת 2000(הייתם מאמינים חחחח) יש בו מעבד מסוג פנטיום4 1.5 זיכרון 256 RDRAM וכרטיס מסך מדגם FX5200 128MB אני לא רואה שצריכים להביא מפרט יותר בסיסי מזה... מקווה שתעזרו ליי תודה רבהה ציון
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המשחק מגיע ב 2 דיסקים מה ההבדל בין הדיסק הראשון לשני? התקנתי את הדיסק הראשון וזה אפילו לא ביקש את הדיסק השני גם כשמשחקים זה לא מבקש אותו מה ההבדל? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מהתחלת המשחק מחסלים דרקונים עכשיו אני בדרגה 26 ודרקון הוא בין האויבים הקלים במשחק אם כבר הוסיפו דרקונים למשחק היה צריך לעשות אותם עוצמתיים וקשים לנצחון
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לחזור למשחק ועכשיו אני בבעיה יש לי את המשחק מוקרי לחלוטין הגירסא האמריקאית....אני בא להתקין ואחד הדיסקים לא פועל אני לא יכול להתקין את המשחק ראית אצל חבר שהוריד את הגירסת ניסיון שזה הוריד לו את כל הקבצים האם ניתן להוריד את הטריאל ורסיון ולהכניס את האקונט שלי? וגם גם יש בעיה הגירסא הניסיונית היא אירופאית ואילו שלי אמריקאית אז אני לא יודע אם זה יפעל בבקשה עזרה
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ה ODC נדחה בשבוע!!!!!!!!!!!!! החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון ט…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עד כמה שאני מצליח להבין ut2k3 יצא עדיין רק בגירסת דמו.....? או שיש כבר את המשחק המלא בחנויות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אזזז כככההה כנראה בעיה אם הדריור האחרון של ATI וזה לא כיף ככה לשחק את המשחק הזה יש לי מן כזה קווו כזה שחור עווה שיוצא לי מדמיות במשחק מה לעשות אולי עוד מישהו ראה את זה??. קבלו תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בכמה פורומים שיכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול... יש לי כרטיס קול של סאונד בלאסטר AUDIGY . מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מחפש קווסט איכותי, לא משעמם עם קצת אקשן כמו לדוגמא Syberia 2 שהעלילה שלו הייתה ממש ממש מעניינת יכולת לשחק שעות.. והיה גם אקשן כזה יפה.. לא סתם להזיז איזה דלת שתפתח ארגז כל המשחק.. האם יש משהו שמסוגל להשתוות לסיביריה 2?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנוידיה משיקה את Choose Your Path - הטבה המאפשרת קבלה של משחק מחשב חינם בקניה של אחד מכרטיסי המסך החזקים שלה, אך עם כמה מגבלות לכתבה: http://hwzone.co.il/nvidia-%d7%91%d7%9e%d7%92%d7%a0%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%95%d7%94%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9c%d7%90-%d7%9c%d7%9b/
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שיש את המשחק או יודע איפה למצא את המידע הזה, בבקשה שיענה. אני לא מצליח למצא.
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
what is better to buy new pc with conore or xbox 360 with normal tv
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
או שאפשר לוותר עליו אם המשחקים רצים בסדר גם ככה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אף פעם לא יצא לי לשחק ב Half Life 2 וב oblivion אבל אולי בקרוב אני ישחק בהם כי אני אולי אקנה מחשב חדש (שמעתי שהם מצויינים ואני לא רוצה לשחק בהם על המינימום) תמיד אני קורא פה בפורום על איך אתם משבחים את שני המשחקים ואת עלילתם... אז אני רוצה לדעת מה העלילה של Half Life 2 ו- oblivion ?? תודה מראש לעונים...
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-