משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון אני לא יכול לשחק במשחק רצוף בלי שזה יזרוק אותי מהסרבר כל כמה דקות עם ההודעה: "Connection to the game server has been lost. Please check you network connection and try again" הסרתי והתקנתי את המשחק מחדש והPB מעודכן, מה אפשר לעשות? יכול להיות שזה קשור לספקית שלי (טריפל סי)?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מהתחלת המשחק מחסלים דרקונים עכשיו אני בדרגה 26 ודרקון הוא בין האויבים הקלים במשחק אם כבר הוסיפו דרקונים למשחק היה צריך לעשות אותם עוצמתיים וקשים לנצחון
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא אהבתי את המנוע הוא לא נוח ולא חלק כמו ב DRAGON AGE. המשחק יותר מידיי קוואסטי בשבילי צריך ללכת לשם ולשם וכל מיני דברים שכאלה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
גירסת המחשב המבוטלת של Alan Wake תצא לאור באיחור גדול ואם כמה שינויים לא צפויים. גיסאת המחשב הסופית של המשחק פותחה על ידי Remedy בשיתוף פעולה עם Nitro Games ותהיה זמינה להורדה בחודש הבא ללא פרסומים ורעשים. הפתעה נוספת וגדולה הרבה יותר היא שהמשחק לא ישתמש ב GFWL, המפיצה המקורית של המשחק (מיקרוסופט) לא קשורה כלל לגירסת המחשב שתופץ על ידי Remedy עצמה דרך STEAM, כמו כן המשחק ישתמש ב STEAMWORKS המשחק יכלול גם את ה The Signal ו The Writer, חבילות ה DLC שיצאו עד היום. דרישות מערכת הוגנות ביותר שרומזות על פורט דיי איכותי: OS: Windows XP, Windows Vista or Windows 7 PROCESSOR: A dual core processor is required: AMD: Athlon X2 2.8GHz Intel: Core 2 Duo 2GHz MEMORY: 2 GB HA…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם הלינק הבא בטוח: http://www.ebay.com/itm/Battlefield-3-CD-Key-RU-Orign-NEW-/200725844848?pt=Video_Games_Games&hash=item2ebc315370 ואם כן, מה אני אמור לעשות לאחר הרכישה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום ברשותי המחשב הבא Intel® Core™2 Duo Processor E4600 (2M Cache, 2.40 GHz, 800 MHz FSB RAM 2GB וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT מהם דרישות המערכת בשביל לשחק במשחק באופן סביר אני לא מתכוון לדרישות המערכת שרשומות באתר היצרן כי זה לא הכי נכון הרצתי can you ran it ובגדול עברתי על מינימום אבל עדיין המשחק לא רץ סביר אני לא מצפה לחלק אלה לנסבל תודה לעוזרים אם צריך לשדרג רכיב במחשב אפשר לרשום גם.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנחנו יוצאים לחו"ל, ואבי בא לעשות בייביסיטר לכלב. שנינו משחקים Fallout 4 שמותקן ב- Steam (לכל אחד עותק). אם הוא נכנס בעזרת הפרופיל שלו למחשב שלי, ועם הפרופיל שלו ל- Steam, התוכנה תזהה ש-FO4 הותקן כבר עי הפרופיל שלי ותאפשר לו לשחק, או שזה יעשה סמטוחה?
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
האם אפשר לשלם ב steam עם חשבון paypal ? באפשרויות תשלום יש רק כרטיסי אשראי
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פחות משלושה ימים אחרי שנחשפה והוצגה, נסגרה הפירצה שפגעה בטכנולוגיית הגנת הקבצים המתקדמת. או שאולי בעצם לא לכתבה
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כותר נוסף אשר מוגן בידי הגירסה העדכנים של טכנולוגיית ה-Denuvo הנודעת נפרץ והופץ ברשת, לקול צהלותיהם הדיגיטליות של הפיראטים לכתבה
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
המשחק Duke Nukem 3D זוכה לחיים חדשים ומוצלחים למדי, זמן רב מאוד אחרי שהושק לראשונה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשבות טורדניות ואובססיביות, מחסור בשעות שינה, שעות ארוכות מהיום שנעלמות בלי לשים לב. איך שוב נפלתי לכך, והכל בגלל משחק לכתבה
-
שלום לכולם. אני לפני חודש קניתי ב50 דולר באטלפילד 1 וציפיתי שהמשחק ירוץ לי על 90-50 FPS על הגדרות HIGH. במצב סינגלפלייר זה באמת עומד על 85 FPS בממוצע אבל במולטיפלייר זה יורד ל70 על המקסימום ובממוצע זה על 55-30 וזה פשוט בלתי ניתן למשחק. חשבתי שזה קשור לכרטיס המסך ולכן הורדתי את ההגדרות ואת הרזולוציה אבל ההבדל לא היה עצום כמו שציפיתי. כפי שבדקתי באינטרנט ראיתי שלא מעט אנשים התלוננו על בעיה זהה עם כרטיסי מסך שונים ומפרט דומה. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. מפרט: Intel Core i5 4690 @ 3.50GHz AMD Radeon R9 290X 4GB 16GB Ram DDR3 Windows 10 Home 64-bit
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את התקווה המרכזית של חברת EA Games לשנת 2017, שיגיע לשלם שינוי גם עם מצב עלילתי לשחקן יחיד לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אי אפשר לעשות כולם נגד הנאצים האלו? זו דוגמא מהיום:
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שימו לב שאפשר להצביע לכמה אפשרויות. אצלי אגב התשובה פשוטה: PC עם חלונות בלבד. על הסמארטפון והטאבלט לא מותקן אצלי אפילו משחק אחד.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
או שאפשר לוותר עליו אם המשחקים רצים בסדר גם ככה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע יש רק מינימום ואלוהים ישמור הם עשו את זה שוב... OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit Processor: Intel CoreTM i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better Memory: 6 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1GB or better DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 55 GB available space Sound Card: DirectX-compatible עוד פעם דרישה ל 6GB זיכרון למרות ש 99% שהמשחק לא ישתמש בזה, ה GTS 450 חלש יותר מ HD 5770 אבל בכל זאת המינימום ל AMD הוא 5870 ולסיום המשחק דורש פאקינג 55GB... דרך אגב עד עכשיו לא הייתה שום הודעה על אפשרויות נוספות ל PC אז כניראה שזה פורט אחד לאחד, לא נראה לי שהם…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנוידיה משיקה את Choose Your Path - הטבה המאפשרת קבלה של משחק מחשב חינם בקניה של אחד מכרטיסי המסך החזקים שלה, אך עם כמה מגבלות לכתבה: http://hwzone.co.il/nvidia-%d7%91%d7%9e%d7%92%d7%a0%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%95%d7%94%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9c%d7%90-%d7%9c%d7%9b/
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב ! לפני יומיים בערך ראיתי שאפשר להוריד את ה משחק Titanfall להורדה בחינם ולשחק ברשת. האמת היא שהתרשמתי מאוד לטובה מהמשחק הוא חמוד זורם וכיפי . אודיו טוב ונראה סביר בהחלט ! החלטתי שאני רוצה לרכוש את המשחק אבל לא הבנתי מה ההבדל בין כל הגרסאות ... לפי ORIGINE ניתן לקנות את המשחק ב- 29 USD . לפי STEAM יש שם משהו שנקרא " TITANFALL -THE FINNAL HOURSE שעולה רק 2 $ . ומצד שלישי אני רואה שיש עוד כל מיני תמחורים למשחק: https://www.origin.com/en-us/store/buy/the-final-hours-of-titanfall/pc-download/base-game/standard-edition - תסתכלו הכי למטה יש 4 סוגים שונים של המשחק. ******* עריכה קלילה הבנתי שהגירסא הזו של ה- 2 $ היא לראות את הסצינות משהו כמו …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בתגובה לירידת הערך של הרובל הרוסי, חברת Valve לא מאפשרת למשתמשים לקנות משחקים ב-Steam מאיזורים גיאוגרפיים שונים בצעד שמצד אחד מגן על יוצרי המשחקים ומצד שני פוגע במשתמשים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%a2%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%96%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91-steam-%d7%aa%d7%9e%d7%a0%d7%a2-%d7%9e%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95/
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את המוד הזה: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/30936/? ע"פ מדריך הוידאו שמופיע בעמוד של המוד בNEXUS. הכל היה טוב ויפה עד שהתקנתי את הקבצים של ENBSeries v0.254, מה שגרם לי לירידה גדולה בFPS האם יש מוד שפחות "טוחן" את המחשב? אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 9 תגובות
- 4.5k צפיות
-