משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
משחק האסטרטגיה בזמן אמת Act of Aggression זמין לרכישה, ומספק לשחקנים מנת נוסטלגיה הגונה לכתבה: http://hwzone.co.il/היורש-ל-command-and-conquer-generals-הושק-ומספק-את-הסחורה/
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על משחק מחשב טוב חוץ מסטאלקר לא נהניתי כל כך אז תחזירו תשובה בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לשחק במשחק חוץ מהסיפור המובנה אני יודע שאפשר לבנות מפות אבל למי יש כוח לזה... יש אתר שאפשר להוריד ממנו מפות?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום ! אז ככה יש לי את הגירסאת TRAIL ל-7 ימים..המשחק אמור להיות תותח אבל משום מה....כרגע הוא נראה לי ממש מוזר :-\ הבעיה שלי כזאת : אני מתחיל Training הוא מסביר לי קצת על הממשק ואומר לי להמשיך ל-waypoint הבא , אני רץ ל-3 אנשים שעומדים ועל אחד מהם הוא אומר לי Click G to interact with the target avatar משהו כזה....אני לוחץ G וכלום לא קורה , מוזר. נכנסתי למשחק ONLINE נרשמתי והתחלתי בלי טריינינג....במשחק אני לוחץ G והכל עובד..... רק בטרייניג לא ! באסה :-\ קרה למישהו ? יש משהו שעשיתי לא נכון אולי ?? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע זה משחק עתיק! אבל הוא מחשק מצויין. מישהו יודע העם יש לו גירסה חדשה? תודה.-גיל.
-
שני המשחקים Scarface ו The Sopranos אשר היו מתוכננים לצאת לעיתונות עם גירסאות ל X360 מבוטלות סופית. Scarface מתוכנן לצאת ל PC PS2 ו XBOX והסופרנוס יוצא ל PS2 בלבד אל תצפו לעידכונים נוספים בהמשך לעומת זאת יש הרבה דגים בים
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי, אני משחק רבות במשחק ואתמול פתאום הוא יוצא לי ומציג שגיאה, Visual C++ runtim error - abnormal termination. מאז כל פעם שאני מפעיל, זה עוד לא נכנס למשחק וכבר יוצא עם אותה ההודעה. הסרתי והתקנתי את המשחק מחדש ועדיין כלום, מה עושים? יש לציין שלא שניתי שומדבר בהגדרות או משהו - לא נגעתי בכלום. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי היום קניתי שוב את המשחק (אחרי שיצא פאטצ')ואחרי עשר דקות תמיד באותה נקודה ->משימה שניה-> "welcome to the resistance" המשחק קופא ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ואותה בעיה הדרייברים שלי מעודכנים (מערכת חלונות 10) חיפשתי בגוגול מצאתי בפורם בסטים איזה שהוא פתרון שלא ממש הבנתי (השם משתמש שלי בחלונות זה ERAN) : http://steamcommunity.com/app/223100/discussions/0/364042262880039302/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
משום מה אני לא מקבל שום טלפונים מאנשים כדי לקבל משימה ולפי מה שהבנתי צריך לקבל טלפון מפיל קסידי אחרי שדידת הבנק אבל משום אני לא מקבל טלפון מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מניח שהנושא הזה נטחן פה מספר פעמים, אבל אני אשמח לקצת עזרה בנושא מכיוון שגוגל די איכזב אותי בקטע הזה. אני מעוניין לעשות צלב של כוונת "מעל" המשחק שאני משחק בו (במקרה הזה COD 4). אני ניסיתי להשתמש בCustom Desktop Logo עם/ובלי Borderless Gaming, אך ללא הצלחה. האם יש איזושהי דרך לבצע את זה מבלי שאצטרך 'לצייר נקודה' על המסך שלי פיסית?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי הכל והתקנתי crak ואז יש לי הודעה כזאת:Grand thaft auto sa cannot find audio card installed כפרה עליכם מה עושים מהר ותודהההההההההההההההההההההההה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
הבנתי שיצא פאץ' שמפעיל את המשחק על XP הורדתי אותו אני בא להתקין ועולה לי השגיאה הזאת http://img508.imageshack.us/img508/4537/drff9.jpg
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהמשחק די ישן אבל אני ועוד חבר מחפשים שחקנים שרוצים לשחק ברשת! אז מי שמעונין שלח לי מייל ל- natu@nana.co.il נתי מנין
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
כדרך אגב, האנדרגראונד ברמת גראפיקה נמוכה+ (בינונית) עובד בסדר גמור, אין טענות ואותו דבר לגבי UT2003.. פועל טוב כל עוד אני לא מנסה לשחק ולהעלות את הגראפיקה איזה משחקים חדשים יחסית (סבירים, לא ישנים מידי.. שעוד אפשר למצוא פה ושם) אני יכול למצוא ויהיה לי כיף להעביר את הזמן הסגנון של UT דיי מיצא את עצמו אצלי, לא מחפש עוד משחקים מאותו סוג גם אסטרטגיה אני לא ממש אוהב....
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה הזמין משחקים לXBOX שלי מהחנות shopto אבל אני לא יודע אם היא אמינה היתרון זה שהיא מוכרת בחצי מחיר[ובמיוחד עכשיו עם המבצעים של הקריסמס שלהם] אבל אני אף פעם לא הזמנתי ממנה ואני לא יודע אם היא אמינה מישהו קנה מהחנות פעם?קיבלתם תמשחק?אתם מרוצים? תודה לעוזרים זה ממש חשוב! ד"א יש מכס על משחקים? אני רוצה להיות בטוח...!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי את הסרט פעמיים, לא קלטתי מה הקטע,הם מתים יותר מהר מה זה יורה כפול כדורים או משהו? מה הגאוניות פה בכלל http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360-hires/5082/Call-of-Duty-4-Multiplayer-Perk-3-Double-Tap-in-HD/
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קניתי את המשחק, שיחקתי בו ברצף והגעתי לנקודה בה אתה צריך להציל את הבחורה. נכנסתי לחדר שמוצף במים, כתוב לי להציל אותה אבל אין ממה. אין מפלצות, הבחורה לא עושה כלום והדלת בקצה שהני של החדר המוצץ נעולה. מה עכשיו?!
-
- 12 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הפתיחה הגדולה של הסרבר ב20.08 (אני פשוט רוצה שאנשים יורידו את הקבצים מראש ויתחילו לשחק ביחד- כך שיש לכם מספיק זמן להזמין חברים). האתר(בעברית ואנגלית): http://l2-il.hopto.org מירק: irc:irc.quakenet.org/l2.il (העתיקו את זה לINTERNET EXPLORER) RATES (השרת ניבנה לפי הRATE הנ"ל על מנת שהשחקן יהנה בצורה מקסימלית מהמשחק ולא ימצא עצמו רובוט של אקספי או שיפספס דברים מעניינים שהם חלק מהמשחק): RateXp = 6 אקספי. RateSp = 7 נקודות שקונים איתם SKILLS חדשים. RateDropAdena = 7 - כמות נפילת כסף. RateDropItems = 7 - כמות נפילת חפצים ממפלצות. RateDropSpoil = 7 - סיכויי הצלחת קללה. RateQuestsReward = 1. - מענק על הצלחה במשימה (אם אנשים יתלוננו - נעלה את הערך). RateDropEquipment = …
-
- 26 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
כשאני מנסה להיכנס למשחקים שהם לא ברשת כמו hl2,episode 1 זה נכנס לתפריט הראשי אבל כשאני טוען שלב זה נתקע באמצע ולא מגיב...וכשזה עוד פעל לפני כמה זמן זה לא נתן לי לשנות הגדרות אחרי שניכנסתי למשחק(וגם באפיסוד אחד אין לי אפשרות של hdr מלא...) וכשני מנסה להיכנס לcss אז זה נתקע באמצע הטעינה ואומר שהוא לא מזהה את ה-user id או משהו כזה... ניסיתי פעם להתקין מחדש אבל זה לא עזר... מה לעשות?זאת תוכנה ממש מעצבנת...
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
פאנבויז - הפודקאסט העברי הראשון בנושא גיימינג. קודם כל מה זה בכלל פודקאסט: פודקאסטים (באנגלית: Podcasts) הם מעין תוכניות מבוססות אודיו או וידאו (Vidcasts) העוסקות בנושא מסוים. ניתן לאתר את הפודקאסטים באינטרנט בחינם ולהוריד אותם לשמיעה במחשב האישי או על נגן ה-MP3. את התוכניות ניתן להוריד ישירות מהאתר או דרך תוכנות עזר כמו iTunes. קל לסנכרן כל נגן mp3 נייד עם קובצי קול אלו, וכך להאזין לפודקאסט המבוקש, בזמן ובמקום הנוחים. (יש אפילו מכשירים סלולאריים התומכים באפשרות זו). התכנים מופצים בקובצי קול פשוטים. כיום, אלפי אנשים פרטיים משדרים פודקאסטים בתדירויות שונות, בנושאים כיד הדמיון הטובה. במקרים רבים, אנשים אלו הם מומחים בתחומם – החולקים את הידע והאג’נדה האישית שלהם עם מאזינ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://forzamotorsport.net/default.htm הייתי מעונין לדעת עם יש את המשחק הזה למחשב אפילו את פרוזה 1 ולא 2 חיפשתי אותו בכל חנות מישחקי מחשב
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
חנות הגיימינג המובילה מציעה לנו את הכותרים שכל חובב משחקים חייב להכיר, לפי חמש קטגוריות שונות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
- 1 follower
-