עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כן אני יודע... גיליתי ת'משחק התותח הזה קצת באיחור... אני כרגע בשלב שאני נפגש עם רוזה בספריה... שרשום Find Rosa. זה נחשב שלב מתקדם? עוד כמה יש בערך? אני לא רוצה שייגמר... תודה

• 11 תגובות
    • 657 צפיות
  2. אהלן אנשים, רציתי לדעת כמה דברים לגבי רכישה מהחנות הזאת של EA : http://eastore.ea.com/store/ea/en_US/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.718200/productID.106443900 אני בדיוק עומד להכניס את פרטי האשראי שלי ובדיוק נזכרתי שיש ב WOW את הקטע הזה של סרברים ארופאים וסרברים של ארה"ב גם כאן יש את זה? איך אני יודע איזו גירסא אני קונה\מוריד כאן? של USA או של EUROPE ? אם אני מוריד ומסיבה כלשהי המשחק נחמק, תיהיה לי אפשרות להוריד אותו מספר לא מוגבל של פעמים מהאתר של EA אחרי הקנייה הראשונית? לגבי המשחק עצמו, הוא מוכן? ניתן כבר להתחיל לשחק או שהוא אמור לצאת רק בשבועות הקרובים? אני עוד אחד מפליטי WOW שהתאכזב נואשות מ AOC (אחרי בזבזוז של שעות קריאת חומר על המשחק) תודה! עריכה : מצאתי כאן השו…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by inglor,

זה תופס יפה בכל מיני בארים בחו"ל, באר או מישהו עם בית גדול משדר טורנירים של סטארקראפט (נגיד GSL או MLG) כמו שמשדרים משחקי כדורגל גדולים. מישהו יודע אם יש בארץ משהו דומה או בסגנון? נשמע לי מגניב

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  4. Started by alex5000,

כשאני מדליק את המשחק, המסך שבו כתוב שם המשחק והכול מופיע לי דוח שגיאות ואומר שblack&white 2 נתקל בבעיה ועליו להיסגר.משהו יכול להגיד לי מה אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה. תודה רבה לעוזרים :'( :'( :'( :'(

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  5. משחק דפדפן אשר לאחרונה תורגם לעברית מחפש אחר שחקנים ישראלים רציניים, שמוכנים להשקיע מזמנם החופשי בפיתוח מדינת ישראל וקידום קהילתה במשחק. שם המשחק הנו אירפבליק. המשחק מדמה עולם חדש הזהה למציאות הקיימת - ישנן יבשות, מדינות וצבאות. במשחק קיימות 70 מדינות, אחת מהן היא מדינת ישראל, אולם מדינת ישראל הנה אחת מ-20 המדינות החלשות יותר במשחק. אחת הסיבות לכך הנה הקהילה המצומצמת והצעירה יחסית. אנו מחפשים אחר מוחות מבריקים ושחקנים בעלי מוטיבציה שיכולים להוביל אותנו קדימה בתחום הצבאי, הכלכלי, הדיפלומטי והתקשורתי. בשבועות האחרונים הצטרפה ישראל לברית חדשה כחברה מייסדת. בעקבות ההצטרפות לברית ישראל נמצאת תחת סכנה - הצבא הטורקי עלול לפלוש לשטחי ישראל בכל רגע ולמחוק את ישראל מן המפה. טורקיה …

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by TheReaper,

איך אין עדיין נושא למשחק הזה? Left 4 Dead מפתחת- Valve/Turtle Rock Studios ז'אנר-FPS/אימה/COOP/זומבים תאריך יציאה-דמו יצא כבר למזמינים מראש בסטים (45 דולר בזמנה מוקדמת) המשחק המלא יצא לרוכשים דרך סטים ב18 בנובמבר אתר ראשי-www.l4d.com קצת תיאור למשחק היישר מוויקי או בקיצור+עברית 1.AI מתקדם שמתאים את עצמו לאיכות המשחק שלכם (ושל הקבוצה שלכם) מה שמבטיח שהמשחק תמיד יהיה ברמה שלכם 2.משחק קואופרטיבי עם עד 4 שחקנים 3.מערכת Matchmaking-כדי שתוכל למצוא משחק שמתאים לך בקלות 4. חמישה "סופר זומבים" כדי לשמור על המשחק מעניין דרישות מערכת(לקוחות היישר מסטים) כמה תמונות מן המשחק המשחק משתמש במנוע הסורס (עם קצת שיפורים) אז לא להתחיל עם תגובות של "זה דומה לHL2"

• 286 תגובות
    • 34.7k צפיות
  7. Started by GooG,

איפה הסרברים אני לא יכול לעמוד בזה יותר

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  8. Started by dante123,

אהלן. לרוב שאני מפרמט אנ ילא יכול לשחק בהם לאחר הפירמוט. אני מניח שזה מכיוון שהמשחק גם מתקין קבצי הפעלה בנבכי כונן C. מישהו יודע איך אפשר לגבות אותם כך שאם אני אחזיר אותם לאחר הפירמוט אני אוכל לשחק כרגיל?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by MDK,

המשחק עובד אבל אין אותיות ובמקום זה רואים מלבנים\ריבועים ריקים. החץ של העכבר מחובר לריבוע שחור. חבר שלי טוען שלAMD + DirectX 8 + Windows XP ישנם בעיות תאימות, האמנם? :-\ ??? ממה הבעיה במשחק יכולה להיגרם? מחוסר עדכון של WXP, אולי? :

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. זה כאן בתמונה האחרונה משמאל: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=93391&page=1 התמונה המלאה: http://www.pelit.fi/kuvat/dokumenttikuvat/15908-5-TDU360-4.jpg אני מבין שזה לטלוויזיות HDTV... האם התמונה היא ערוכה בצורה כלשהי, או שזה באמת היכולות הגראפיות של ה XBOX360?? נראה לי שיש כאן איזה AA*6 או 8... מדהים

• 43 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. אני לא מוצא את הגדרת השפה ב FAER.......... תודה !

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  12. Started by M.G.,

שמעתי שבקרוב מאוד אמור לצאת המשחק Heroes 5. מישהו יודע מתי? ואם למישהו יש לינקים לתמונות מהמשחק, בבקשה תשלחו.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  13. חיפשתי ןלא מצאתי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Scorpion17,

...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by LL@SS,

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/EdeNzz87/stats/368390134/ השחקן הזה נראה לי ממש חשוד, או שפשוט הוא כל כך טוב שזה לא נראה מציאותי 65 שעות משחק דרגה 49 תכף 6250 הריגות 2000 ומשהו מיתות.... מוזר. אולי כי הוא משחק 99% במטרו? יכול להיות, זה מפה לשיפור K\D..

• 51 תגובות
    • 9.3k צפיות
  16. אני תקוע על הגג של הבית חולים בשלב ששומרים על סאם כשיש את המסוק הזה שיורה בי כל הזמן. איך לאזעזל אני מפיל אותו? ניסיתי לרות בו את כל מה שיש לי (כולל את המא"ג שמצאתי). מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by SilentBob,

כותר קרבות החלל החדש של Yager Development, הסטודיו שהביא לנו את יצירת המופת (או הפספוס הענק, תלוי את מי שואלים) Spec Ops: The Line, רוצה לשדרג את ז\'אנר המשחקים החינמיים לכתבה: http://hwzone.co.il/dreadnought-%d7%91%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%9a-%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a0%d7%aa-%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by most,

שמעתי שאם אני מתקין את הסטים על המחשב שלי ונכנס לחשבון שלי(לפחות פעם אחת) אני יכול לשים את הסטים על מצב Offline ככה שכשאני רוצה להכנס לסטים הוא נכנס בלי להתחבר לאינרנט...זה נכון? אם כן אז...אני יכול להתקין מהחשבון משחק לדוגמא:hl2 ולשים את הסטים על מצב Offline ואז להעביר את הדיסק קשיח למחשב אחר בלי אינטרנטוזה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by Pease Brother,

שלום יש לי שאלה איפו יש יותר שרתים ישראלים ב-source or in 1.6 וכמה בארך?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by shai.m,

שלום, כשאני משחק במשחק CrossFire, המחשב נתקע לי כעבור כמה דקות.. ואז אני חייב לכבות אותו. אני לא מצליח להיכנס למנהל המשימות וגם ctrl+alt+delete לא עובד. חייבים לכבות. מה ניתן לעשות? מדובר במחשב PC של IBM.. די ישן. אני לא יודע את המפרט המדוייק שלו.. יש משהו שמשפר ביצועים לכרטיס מסך? איזו התקנה של תוכנה או משהו כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/stalker-%d7%9e%d7%a0%d7%a1%d7%94-%d7%9c%d7%97%d7%96%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%94/

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  22. Started by Darduel,

http://www.own3d.tv/live/162779/AlmonyLoL בנתיים סתם משחק עוד לא משחק גמר או משהו, אני אמור לשדר גם את משחקי הגמר אם כן אני יפרסם פה.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  23. Started by Red-AnGel,

שלום אני משחק ניד פור ספיד אנדרגראונד 2 ואני משחק טוב והכל אבל אם אני יוצא ומנסה להיכנס שוב, הגרפיקה על הפנים, זה מראה לי ריבועים כאלה מעצבן, למורות שההגדרות נשארו אותם ההגדרות מלפני ההפעלה מחדש של המשחק (שעבדו בלי ריבועים). אני צריך לצאת מהמשחק ולהיכנס כמה פעמים עד שזה מסתדר... מישהו יודע אם יש פאצ' או משהו שמתקן את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by eladb21,

הכנסתי את הדיסק התקנה התקנתי את הרגיל(האפשרות הראשונה 650 מגה...בלי ההרחבה סידיקיי מקורי אחריי שזה התקין הכנסתי את הדיסק של הפליי וזה רושם לי ככה: please make sure your diablo II play disk is in your cd-rom drive, then click on "retry"

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by STRENGTH,

אני גמרתי כבר את כל המשחקים שיש לי במחשב ואני רוצה עכשיו משחק חדש וטוב. אני מעדיף שזה יהיה פעולה אבל אני גם מאד אוהב אסטרטגיה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.