עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dd7,

הוא אומר לי את ההודעה הזאת: Crash in application version: grpcrc1.35 Could not load context.xml מה זה אומר ? מה צריך לעשות?

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  2. אהבתי את המשחק הזה לאללה...

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  3. שלום קניתי זוג שלטים (גיימפאד) שמתחברים בעזרת USB למחשב. עכשיו אני מחפש משחקים שאפשר לשחק בעזרת השלטים האלה... (כמו בשיר "דרוש חתן, שמלה כבר יש") קיצר, המחשב שלי יכול להריץ כל משחק שיש. אני מחפש משחקים לשני שחקנים שניתן לשחק עם השלטים. יש לי את: need for speed, vitua tennis 2009, Super Street Fighter. אבל חוץ מהטניס אי אפשר לשחק משחק אחר בזוגות עם השלטים. אני מקווה שהסברתי את עצמי היטב. מצפה לתשובות יום טוב !

• 9 תגובות
    • 9.9k צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=11912 איך שזה יוצא אני ישר קונה!

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  5. האם יש משחקים שתומכים במעבד 4 ליבות..? ???

6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני קופץ ממוט למוט? המוט נימצא מעליי איך אני קופץ למלא?

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by HuGeMouTh,

עוד הוכחה לכך שמשחקים מ KICKSTARTER הם לא שקר במרץ 2012 אחד מהמפתחים הראשיים של סדרת GRAW הלך ל KICKSTARTER בניסיון ליצור משחק יריות טקטי חדש, המטרה הייתה צנועה 200 אלף דולר (הגיעו ל 220 אלף) בלבד במטרה להראות למשקיעים שכדאי להשקיע במשחק כזה. שנה וחצי אחרי זה המשחק מגיע לשוק עם גיבוי של 505 GAMES. http://www.kickstarter.com/projects/355932838/crowdsourced-hardcore-tactical-shooter במהלך הפיתוח המפתחת נתנה ל KICKSTARTERS גישה לגירסת ALPHA ו BETA והמשחק גם היה זמין ב PAX לכל מי שרצה לבוא לנסות. למרות שניתן לשחק במשחק במצב שחקן יחיד המשחק תוכנן ל CO OP. אם תנסו לשחק לבד כנראה שלא תגיעו רחוק, ה AI ישפיל אותכם מהר מאוד. האויבים יופיעו בשלב בצורה רנדומלית כך שלא ניתן ללמו…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by PeaS,

אני בד"כ בפורום חומרה באתר הזה, ולםה לא נכנסתי. בגלל שאני משתתף בקהילת פורומים אחרת, שבה כל משחק חדש מורידים, ומדברים בעיקר על ווארז, שאני לא יכתוב פה בטעות, ולמחרצ אני יגלה שחסמו אותי... אז מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך כאן?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. מחשבות טורדניות ואובססיביות, מחסור בשעות שינה, שעות ארוכות מהיום שנעלמות בלי לשים לב. איך שוב נפלתי לכך, והכל בגלל משחק לכתבה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by a_halachmi,

השאלה כתובה למעלה אשמח אם תוכלו לענות לי כי אני יודע שיש איזושהי דרך.

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by avishai220,

כבר הכנתי את המחשב שלי למשחק המטורף הזה כי אני מעריץ של המשחק המפרט שהיה לי לפני זה quad q9550 6 גיגה זיכרון ddr2 800 mhz וhd4850 זה המפרט ששידרגתי חוץ מהכרטיס מסך שרק חודש הבא אני אקבל אותו מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer i11 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם ASUS H97-PLUS LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיס מסך gtx770 4 gb

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by liav12,

לא הצלחתי להבין, המשחק הזה סינגל פלייר או מולטי? או שגם וגם... שווה לקנות? אגב עשיתי חיפוש ואין דיון ראשי..מדוע?

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by TMRider,

שלום אנשים... לפני כמה ימים עשיתי סדר בספריית משחקים שלי, ומצאתי את המשחק המקורי (הגדול אני חייב לומר) "כוכב כחול" - מבוסס על חיל האוויר הישראלי - אם אני לא טועה בהוצאה של Jane's Combat Simulations ובפיתוח של PIXEL הישראלית. המשחק הזה היה פצצה עם מנוע גרפי די טוב לתקופה (1998 אם אני זוכר), ועכשיו ככה לפני הצבא, ממש בא לי לשחק בו שוב, בשביל המוטיבציה (יש לי אפילו ג'וייסטיק). הבעיה היא שמשום מה המשחק לא רוצה לעבוד על XP. הוא פשוט לא עובד :'( הפעם האחרונה שאני זוכר אותו פועל הייתה על חלונות 98 או ME אם אני זוכר נכון, ואני ממש ממש אודה למי שיוכל לעזור לי למצוא דרך להפעיל את המשחק ב-XP. אם צריך עוד פרטים , בתגובות. סליחה על החפרנות, אני ממש ממש מתלהב מהמשחק. הרבה ה…

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by mtn9,

בזמן האחרון אני לא יכול לשחק במשחק רצוף בלי שזה יזרוק אותי מהסרבר כל כמה דקות עם ההודעה: "Connection to the game server has been lost. Please check you network connection and try again" הסרתי והתקנתי את המשחק מחדש והPB מעודכן, מה אפשר לעשות? יכול להיות שזה קשור לספקית שלי (טריפל סי)?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. הסתדרתי עם הבעיה הזאת אבל צצה לי בעיה חדשה שכבר תיקנתי פעם קודמת אבל שחכתי איך .. פעם קודמת לפי מה שאני זוכר העברתי את הקובץ הזה ידנית אבל הפעם זה לא עובד.. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by ~BaRaK~,

Minimum OS: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required) Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz Memory: 6 GB RAM Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 660 Graphics Memory: 2 GB DirectX®: 11 Hard Drive Space: 45 GB Recommended OS: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required) Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz Memory: 8 GB RAM Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 760 Graphics Memory: 3 GB DirectX®: 11 Hard Drive Space: 55 GB Ultra OS: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required) Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz Memory: 8 GB RAM Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 980 Gr…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Hayehudim,

יש לי בעיה....אני רוצה לשחק במולטיפלייר של cod ושאני מנסה להתחבר לserver אז זה רושם לי משהו עם הcd key יש דרך אחרת להתחבר? ???

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  18. Started by Galit17,

איך אני אמורה לכבות א ת האש בצד שמאל? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by davidcohen,

תראו אני בשלב הראשון ... אחרי ששובים אותי אני בתוךתא כזה ואני צריך לצרוק משהו דרך השער לפי מה שהבנתי ... מה אני צריך לעשות? מה לזרוק? לאן ? ואיך ? עם איזה מקשים ? ניסיתי לזרוק את האבנים האלה אבל אני לא יודע אם איזה מקש..אני מרים עם E אבל שאני לוחץ עוד פעם זה רק מניח אותם ...הוא לא זורק לאורך... מה לעשות ?

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  20. מלבד הרצת המשחקים דרך מכונה וירטואלית.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by ag43,

יש לי LOGITECH RUMBLEPAD 2 ויש מספר משחקים שבהם הוא לא מתפקד טוב (הבקר הימני לא מגיב, הכפתורים לא מוגדרים אוטומטית נכון ובעיקר - אף משחק לא מזהה את הרטט שלו). הדרייברים של LOGITECH לא משנים כלום. רציתי לשאול האם יש EMULATOR כלשהו שמדמה אותו לבקר של הXBOX לדוגמא, כך שמשחקים יוכלו לזהות אותו בצורה טובה יותר? (נא לא להפוך את הת'רד לתר'ד "אמרנו לכם לקנות בקר XBOX")

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  22. זה בסדר שהאריזה של המחשב שלי תהיה פתוחה לטורניר ?

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  23. תמליצו לי על משהו...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by athi,

אחי הקטן קנה כסף למייפל סטורי משהו 50 מילון מהאתר הזה : maple-story-mesos.com תוך כמה זמן אמור להגיע הכסף???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by simonsix,

לאחר המתנה ארוכה סוף סוף גיימפליי מעודכן http://www.gametrailers.com/video/e3-09-splinter-cell/50007

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.