עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by FreePwR,

אני שמח לבשר על צירופו של אביב (Bulugulu) שריף לקבוצת PwR , אביב הוא שחקן טראן ברמת מאסטר , אביב יעזור לקבוצה בכל המשימות הקרובות כולל SC2CL המון בהצלחה לאביב !!!! GOGO BuluguluPwR

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  2. Started by sergey_k,

ילדים שרוצים לירשם יכתבו את השם שלהם מספר איי סי קיו משחקים על הרמה האחרונה ו 6 דקות

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by erel95@walla.co.il,

אוקי עכשיו אני משחק מקס פיין 2 והגעתי לשלב שאני עם הבחורה בפעם הראשונה עכשיו אני במקום גבוהה ומישהו יורה עליו ואני לא יכול לירות עליו כי הוא מאחורי בניין מה לעשות? יש לי סנייפר ומלא נשקים אבל אין לי מה לעשות תודה!

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by The_Byter,

איך אני מפעיל v-sync במשחק infernal ? הפעלתי בדריוור וגם בATI Tray tools, לא עוזר... תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  5. אז איזה סדרה לדעתכם הכי יפה.?.אפילו ששלושתם מצוינות...

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  6. Started by TomQuE,

TomQuE Tamirko UnderCat Manorah IINoMercyII TomQuE מאשר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%9c%d7%a3-%d7%94%d7%a2%d7%9c-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-sniper-ghost-warrior-3-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by superginiman,

נפתחה הבטא האירופאית של WOW PRO WOOT!!!! http://en.wow-europe.com

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by taurus007,

שלום לכולם , אם למישהו בא לשחק MASS EFFECT 3 בדמו ואולי גם במה שיצא (אני כבר רכשתי את הגרסת דלוקס) השם משתמש שלי בORIGIN זה airmagic007 , אם אתם רוצים תרשמו את שלכם נסדר משחקים את שלב הברונז סיימתי אני בשלב הסילבר מגיע לגל ה6 לכל המאוחר ושם כבר קורעים אותנו .

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by dante123,

השוואות,מחירים,והמלצות באופן כללי.תודה. BTW אין פה פורום גאדג'טים אז החלטתי לפרסם פה.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  11. Started by sd1,

אני התקנתי carbon שמתי על הגדרות מקסימום ושאני משחק בחלק מהמקומות המשחק רץ מעולה ובחלק מהמקומות הוא רץ קצת פחות טוב המפרט שלי כזה: intel e6300 1.86ghz 512MB DDR2 GEFORCE 8800GTS 640MB מה עושים?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by TemaniH,

שלום, רציתי לשאול לגבי השם של הפורום. הרי כרגע יש קרב על השם dota. Valve מנסה לקחת את השם dota לעצמה ורוצה שלז'אנר יקרא MOBA. אין לי בעיה עם MOBA, אבל יש לי בעיה עם זה שהיא רוצה את DOTA כשם רשום שלה. כשהסיפור עדיין פתוח... השאלה היא: האם זה נלקח בחשבון? מה רע בשם DOTA? הרי MOBA זה מושג חדש כרגע בעוד DOTA זה השם הנפוץ... לפחות לעת עתה... ועד שVALVE יירדו מהרעיון המטופש שלהם(להשתלט על השם DOTA)

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  13. Started by roie13,

היי אני צריך עזרה בחיפוש של משחקים בחינם ברשת ככה שכולם יכולים לשחק בהם, לא משנה לי הסגנון. וכאלה שלא נמאסים אחרי שבוע... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  14. האם קיים dragon age keep פרוץ? האם יש דרך אחרת להתחיל לשחק בגרסא פרוצה של המשחק שלא במצב העולם בברירת מחדל?

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  15. Started by blabla,

הכותרת אומרת כבר את הכל!!!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by DanDan10,

הורדתי משחק של מקאזה והופתעתי לראות שהסיומת של הקובץ היא .bin למישהו יש מושג איך אני פותח את הקובץ הזה? תודה מראש דן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אם אסור לדבר על זה אני מצטערת אני פשוט סקרנית לדעת אם הסרבר זה כמו של WOW ואז זה בלתי אפשרי לפרוץ.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קניתי תמשחק כבר דיי ממזמן לפני כמעט שנה בערךאבל פשוט היה לי כרטיס מסך עלוב r9600 עכשיו יש לי 6800gs ואני רוצה לשחק תמשחק גם ברשת ואין לי מושג איזה patch להתקין לו יש ברשת כל כך הרבה... מה לעשות ? מה להוריד ?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by J0HNiE,

מאיפה ניתן להשיג מפות חדשות למשחק הנ"ל

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by alexrta,

שלום לכולם!!! רציתי לדע כדאי לשחק ב- Elder Scrolls III: Bloodmoon צריך את חבילת ההרחבה שיצאה לפני זה? או רק את המשחק המקורי הראשון? נ.ב עשו אחלה שידרוג לפורומים תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  21. פרק חדש בסדרת משחקי הנוסטלגיה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. חברי מועדון ה-VIP החינמי של חנות ה-Green Man Gaming יכולים לקבל את Mad Max, Advanced Warfare ו-Battlefield Hardline בחצי מחיר לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעים-מעולים-ב-gmg-מקס-הזועם-gta-ו-cod-בהנחות-ש/

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  23. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/pc/driving/outrun2006coast2coast/index.html אני מאוד מקווה שהמישחק יהיה טוב לא שיחקתי בגירסאות לקונסולות אבל מישחק מרוצים של סגה נישמע טוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ....

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  25. בViDoc האחרון של Too Human, המפחתים דיברו על סרט דוקומנטארי ואפילו הכניסו חלקים ממנו לViDoc שלהם. הסרט שמדבר על מציאת "גוף מכאני" בן כמה עשרות אלפי שנים עניין אותי יותר מהמשק. חיפשתי במשך כמה שעות את הסרט הדוקומאנטארי המלא ברחבי הרשת. בהתחלה לא היה שום דבר אבל אז התחילו לצוץ כל מיני אתרים כמו האתר של הNFC - Norwegian Film Committee שכמובן כמו הארגון שהגיאולוגים טוענים שהם שייכים אליו(GOWB) לא קיים. אבל מה שכן מעניין זאת ההשקעה הרבה שMS השקיעה בשביל לגרום לזה להראות אמין, הכוללת פרסום של הNFC מספר עיתונים בנורווגיה וברחבי אירופה. והדפלות של ביקורות על הסרט הזה "לעמודים ישנים" בפרומים ואתרים ברחבי העולם. הסרט עצמו הופק באיכות מדהימה, ובאמת נראה על פני השטח כמו סרט תעוד…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.