משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כשאני מעדכן גרסת משחק (במקרה שלי pillars of eternity, אבל לא נראה לי שזה משנה) אני צריך לעדכן שלב אחרי שלב או שאפשר לקפוץ ישר לעדכון האחרון? כרגע יש לי את גרסת שתיים בערך והכי עדכנית זה 3.05 ויש עוד הרבה שלבים בדרך. אני יכול פשוט להוריד את העדכון האחרון ולהתקין אותו או שאני צריך למצוא כל עדכון שיצא ולהתקין אותו קודם? ובנוגע לDLC - גם הם צריכים עדכון או שזה חד פעמי ולא משנה מתי אני מתקין? זה משפיע/מושפע איכשהו מעדכון הגירסאות? תודה רבה!! נ.ב. אחלה משחק
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצירה החדשה של חברת Bethesda תנסה לפתור אחת ולתמיד את הבעיות הבסיסיות עבור כותרי פעולה מהירים שמשוחקים ב-VR לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
-
מחפש משחקים בסגנון של RED ALERT אבל קצת יותר מתקדמים - יש למישהו המלצות?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אוקיי, לאחר שפותח התרד הקודם לא ענה במשך כמה ימים החלטתי להרים את הכפפה ולהמשיך את הטורניר. אני ארכיב כאן רק את הקבוצות שניצחו בשלב הקודם, ולכן אני אצטרך שהם ישלחו לי את התוצאות, קבוצות, ונגד איזה משתמש שיחקתם.הוספתי קבוצות שניצחו בת'רד הקודם. אני אמשיך בדרך הנוק אאוט, כלומר קבוצה שהפסידה עפה מהטורניר (משחקי בתים יקחו הרבה זמן ואני בטוח ש30 אחוז לא עונים ומשתתפים בכלל). אחרי יום-יומיים שתורכב הרשימה התחרות תצא לדרך. אני מבקש שרק אנשים רציניים יהיו פה. בהצלחה לכולם! 1. dante123-ברצלונה\322277850 2. galh_5- צ'לסי\340141383 3. MM{}RTAL][TY][- ארסנל\ yoysy@hotmail.co.i 4. yuval1101 הבנתי שהמתמודד לא ענה לך,נכון? -תבחר קבוצה בבקשה. שאר האנשים שרוצים לשחק מוזמנים לשלוח לי לפרטי…
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם מלפני שבועיים החלו לי בעיות שבמהלך המשחק ( יכול לקרות תוך שעת משחק ויכול להיות גם קצת יותר ) , שהמחשב פשוט נכבה ! בדקתי טמפ' והן תקינות במהלך המשחק באזור ה 50-60 למעבד וכרטיס מסך קריר מאוד מדובר על 980 , לא יותר מ 60 גם כן .. לא מבין מה הקטע , אני יכול לשחק שעות ב BF4 על הגדרות אולטרא-עם פילטרים עד הסוף ושום דבר לא ישנה כלום אני יכול לשחק DOOM שעות וכנ''ל לא ישתנה כלום רק ב PUBG הארור הזה אני צריך לחטוף כיבוי כאילו יש לי איזה מחשב ענתיקה שקרס מכשל חומרתי מישהו נתקל בתופעה ? אשמח לשמוע עוד דעות תודה רבה
-
- 23 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש דרך להפעיל את המשחק במסך אחד ובמסך השני להמשיך לעבוד כרגיל (דפדפן, מיילים וכו'). בעיקרון הצלחתי בערך - המשחק פועל במסך אחד ובמסך השני הדפדפן, אבל ברגע שהמשחק מאבד את הפוקוס הוא קופא עד שאני מחזיר אליו את הפוקוס (לוחץ על החלון של המשחק). יש איזושהי שיטה לעשות את זה? AMD 7970 עם Catalyst 13.1 ניסיתי עם משחקים כמו Rocksmith, FIFA 13, Assassin's Creed... באף אחד מהם לא הצלחתי תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכווין שלא עזרתם לי בבעיה שלי עם השרתים (שפתחתי על זה 2 ת'רדים ) בbf2, אולי תעזרו לי למצוא את מחלקת התמיכה שלהם- אני רוצה לשלוח להם אימייל... חיפשתי באתר אבל הדפים משום מה לא עולים לי...
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אם משהו התקין את זה וניסה לשחק,איך אני בדיוק מגדיר שם את השלט? יש לי שלט של XBOX 360. אם משהו יכול לעזור אני אודה לו עד מאוד
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בהרבה מקומות ממליצים על ENB ובאמת זה נראה מהמם בקטעי הוידאו השונים... הכי טוב שנתקלתי בו זה http://skyrim.nexusmods.com/mods/30936/?tab=4&navtag=%2Fajax%2Fcomments%2F%3Fmod_id%3D30936%26page%3D1%26sort%3DDESC%26pid%3D0%26thread_id%3D905060&pUp=1 אבל מצד שני זה מה שנקרא חרב פיפיות כי אם גוללים את העמוד מתחת לכל הסרטונים רואים שהוא מסביר שחייבים להתקין איזה 50 מודים שונים שם למטה. יש מוד אחד שהוא חבילה של מספר מודים שונים שאני יכול עם Nexus Mod Manager להתקין בלחיצת כפתור בלי לעבור על 50 עמודים שונים בשביל לוודא שזה תקין עם גרסת המשחק שיש לי ושאף מוד אחר שהתקנתי לא ישבור את המשחק? במה אתם משתמשים? אצלי כרגע חבילת הHD הרשמית של המשחק עם הפאץ' האחרון.
-
- 21 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
http://downloads.gwn.com/downloads/file.php/id/7092
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
צריך המלצה למשחק אסטרטגיה...מישהו יכול לתת לי משחק טוב?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6196489.html?tag=latestheadlines;title;4 שחקתי אותו בזמנו על הPS2 משחק נחמד שכדי לכם לנסות למי שלא יודע זה מהיוצרים של GTA -רוקסטר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש את המשחק PES5 (משחקים הרבה ביחד באינטרנט). התחילה לו בעיה מוזרה: לוקח למשחק המון זמן (כמה דקות) לעלות. כאשר נכנסים ל settings.exe או לאפשרויות בקרת מקשים במשחק המשחק נתקע ל 20 שניות. מפרט: P-D 920 1 GB RAM Gigabyte 945P-RH GB 7600GT 2x Logitech Dual Action ניסיתי לנתק את הגיים פאדים- לא עזר. דרייברים של כרטיס מסך- לא עזר. יש רעיון? תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PfvPF3B6DrQ אני מאוד מאוד מרוצה ממנו , מעולה לCOD
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 11 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע, אנשים? השמועה מספרת שיש לנו פרק עמוס בתכנים ושמועות שונות. יש לנו סקירה על באטלפילד והבטא של סוקום 4 החדש. סקירה על 3 דמואים טריים מהחנות (רד פאקשיון, יו דונט נו ג’ק וראש’ן אטאק) 4 משחקים לאייפון/איפאד (דיפ, לייטסייבר, בלאסט מונקיז הישארלי, וטריאל אקסטרים) מלא מלא חדשות (הסאגה של אנונימוס וסוני, תוכן להורדה למשחקים שונים, הטאבלט של סוני, PSP, אקסבוקס ועוד..) שובה של השאלה השבועית, שאלות מאזינים ועוד. תחרות התחפושות שלנו הגיעה לסיומה ואנחנו שמחים להכריז שמכיוון שאנחנו לארג’ים כוווולם זוכים בפרסים. (לזוכים, תודה שהשתתפתם – פרטים נוספים …
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום כאן מנהלי הגאטרים רצינו להודיע שאנחנו מחפשים מריצים חדשים ! (רצוי מנוסים) המריץ גם כל סוף סייד/סיום ללחוץ TAB לצלם את התוצאות דרך הסטים (F12) לעלות אותם לsiz ואז לעלות את התמונות לאשכול שבפורום ( אוסף הגאטרים הגדול) לפנות ל: Swift : Tal JFK : lior תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שהכניסו את HIJACKED כמפה חוקית, שזו מפה קטנה, ולא מאוזנת, חשבתי על מפה מאוזנת וסימטרית, כך שגם בהתקפה וגם בהגנה המשחק נראה הוגן. הלא היא NUKE TOWN. האם אתם בעד הכנסת המפה הזו לMAP CYCLE של הגאטרים בקהילתנו, הרי שכיום אנו רואים כי כל מפה יכולה להכנס לרשימת המפות שלנו בגאטרים. לפי דעתי האישית, המפה מתאימה ביותר.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב שלי יש 4870 ומערכת ויסטה 64 עם DX10 ומשום מה בתוך LOTRO (למי שלא מכיר LORD OF THE RINGS ONLINE ) האפשרות של רינדור DX10 אפורה ואינה ניתנת להפעלה. מוזר לי מאוד משום שזה אמור לפעול. חיפשתי ברשת פתרונות ולא מצאתי. אשמח לפתרון!!! תודה.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום התחלתי אתמול לשחק בפיינל פנטסי 7 ואחרי כמה זמן שאני משחק ושומר סגרתי את התוכנה ועכשיו שאני מנסה להעלות שוב את השמירות הוא לא מראה לי שום שמירה מה אני לא עושה נכון? תודה לכל העוזרים נ.ב מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני התקנתי את המשחק וזה מה שכתוב לי http://img357.imageshack.us/my.php?image=20526556lo2.png
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ידעתי כבר כמה זמן שהמשחק בפיתוח, אך חשבתי שהוא יהיה גרוע כמו כל דבר אחר שAmerican Mcgee עשה שהוא לא alice הראשון. אבל אז הגיעה הידיעה הזו בvgames: http://www.vgames.co.il/article/15194.html ראיתי את כל ה-10 דקןת, מה אומר ומה אגיד... זה נראה מעולה. לא יכול לחכות.
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. ברצוננו(מספר חברים..) לפתוח סרבר גדול(מינימום 18 שחקנים-24 שחקנים) ולכן אנחנו צריכים עוד שותפים שיעזרו לקנות,אנו 5. מי שמשחק בקאונטר סטרייק שיצור קשר בבקשה, אייסי:58825562 מסן:admin@firstgtaworld.biz אימייל:moshikoalis@gmail.com תודה רבה לכולם,ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-