משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אלן קרץ, אחד האחראיים לפיתוח המשחק, העביר לאתר symthic.com מידע אודות השינויים שיבוצעו בנוגע לנזק, דיוק, וטווח של הנשקים השונים ב-BF3. כמו כן, על-מנת לאמת את המידע, צייץ אלן בחשבון הטוויטר שלו וציין: להלן השינויים (הרשימה עדיין בתהליך עדכון). דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבדות לתיקון והתקנת שבב קורא צרובים לפלייסטיישן 1 (כן כן.. הישן ) תודה :]
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
אני רוצה המלצה למשחק (טוב), בסגנון SC2 ואמפייר ארצ'.. למחשב. אני הייתי רוצה אפילו משהו כמו RA2, אבל בגלל כל התמונות של הבחורות שמה, אני מוותר על RA3. מה כן אפשר להמליץ? האם שאר ה-C&C צנועים בלי בחורות? ואם כן, יש דרך להעיף אותם מהמשחק? ומה עוד אני מפספס?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכבוד יום ההולדת ה17 של blizzard, שלושה מראשי החברה ערכו מעין סיכום של ההתפתחות בשנים החולפות והציגו דברים מעניינים על הדרך שבה בליזזארד גדלה מחברה קטנה של כ3 אנשים שפיתחו משחקים פשוטים לקונסולת הסופר-נינטנדו למפלצת שמעסיקה אלפי אנשים ומפעילה את משחק הרשת הפופולארי ביותר אי פעם. (WOW) החלק הכי מעניין (בכל הנוגע למשחקים) הוא מצגת שהם הקרינו שהראתה את שמות כל המשחקים שהחברה אי פעם ביטלה. Starcraft: Ghost לא מופיע שם. זה לא סוד שבליזזארד מגייסת כבר תקופה ארוכה מפתחי משחקים לקונסולות הדור הבא, השאלה היא האם קיבלמו עכשיו רמז לבאות? מקור: http://www.gamespot.com/news/6185736.html?tag=latestnews;title;0
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום כשאני עושה LOAD GAME ומעלה משחק ששמרתי המשחק עולה במצב של GAME PAUSED. השאלה היא איך אני יוצא מהמצב הזה ומעביר למצב של משחק LIVE?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני מחפש משחקים בדיוק כמו DMC: Devil May Cry + PROTOTYPE משחקים שאתה לאט לאט משיג עוד מתקפות, עוד יכולות, ושיש סיפור מעניין [ העדפה למשחקים עם איכות טובה ]. משחקים ששיחקתי בסגנון: DMC Devil May Cry // DMC 4 The Legend Of Korra // Castlevania lords of shadow 2 // Dark siders 2 // The Amazing Spiderman // Shadow Of Mordor// Metal Gear Rising: Revengeance Witcher 3 Wildhunt // Prototype 1-2. מקווה לקבל המלצות טובות
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לפני 3 שבועות התקנתי את המשחק, הכל עבד חלק על הגדרות MED/HIGH עם 95% פילטרים כבויים. לפני כמה ימים הרגשתי ירידה חדה בפריימים מ30-50 עם ירידות פה ושם חלה צניחה ל 20-40 עם צניחות למתחת ל20. המשחק פשוט לא שחיק ,התנועה לא זורמת ולמרות שהורדתי עוד מההגדרות זה עדיין choppy לפני יומיים גם פירמטתי את המערכת והתקנתי הכל FRESH ואותו סיפור. האם מישהו חווה משהו דומה? מפרט לצורך העניין : cpu : amd phenom II x4 965 @ 3,82 gpu: 4890 1gb ram : 4gig ddr3 monitor : u2312hm
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קונאמי מתכוננת לעוד שנה של מלחמת עולם מול EA ופיפא עם סרטון בכיכובו של ניימאר, שעבר דיגיטציה מרשימה במיוחד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c-pro-evolution-soccer-2016/
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לא יודע אם קיים אבל אני מחפש משחק RPG שלא אצטרך לראות בחורות חצי ערומות כל הזמן אני חושב שאפשר להנות ממשחק טוב גם בלי זה, ובשבילי זה רק מוריד מההנאה של המשחק כי אני מקפיד עקרונית לא להסתכל על בנות בצורה הזו (חוץ מאשר אשתי כמובן)
-
- 13 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
או'קי , אז לפני שתתקפו , באמת שחפשתי עוד מישהו עם בעיה כמו שלי , ולא מצאתי , וחשבתי שעדיף לפתוח ת'רד חדש מאשר להקפיץ ת'רד מלפני הרבה זמן. בכל מקרה , אני תקוע וזה בשלב הראשון , אני חושב שזה באג או משהו ממש מעצבן. הוספתי תמונה של איפה שאני נמצא , יש שם 4 חדרים ששניים מהם זה מעין חדר חקירות שבאחד מהם יושב מישהו מת. בכל מקרה יש קטע שאני יכול לצאת מחוץ לביניין , אבל שם זאת חצר קטנה שמוקפת בגדרות שלא ניתן לתפס עליהם! (יש שם מעין דגל והתורן של הדגל בצבע לבן , חשבתי שאפשר לתפס עליו אבל הוא לא עושה כלום שאני מנסה לתפס) תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
^^^ אין לי מה להוסיף תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי נתקעתי במשימה שאלכס נמצא בתוך הבית שלו והדלק נחסמת ויש 4 פאזלים שצריך לפתור, אז הראשון זה עם המסכות שצריך לשים על הגופות, השני זה הסכינים שצריך לתקוע בלוח של הסכינים בחדר עבודה של אבא שלו השלישי זה הארנב שצריך לשים אותו על החור עם האש והשלישי זה למצוא שלוש מדליות ולשים על הג'אקוט,אז מצאתי שתי מדליות ואני לא מוצא את השלישית אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או לכוון אותי . תודה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
משחק המחשב החדש CALL OF DUTY 2 , משחק הפעולה החדש שכולנו חיכינו לו, יצא.! כתבה שלמה +תמונות http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=83469
-
כן כן, לא אני מתכוון לגרסה שיצאה בערך ליפני 5 שנים. לצערי אני מריץ את המשחק על מחשב חלש יחסית ואין באפשרותי להריץ עליו את BF-BC2. אז אני מחפש שותף לשחק למשחקי רשת שלBF2. עבורי מדובר בחופשה מהלימודים באוניברסיטה כך שאחרי ספטמבר אני נפרד לשלום מהמשחק. צרו איתי קשר בסקייפ ofer filiba. C U
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
תגידו המחשב יריץ לי gta v? מעבד - AMD Phenom II X4 965 3400Mhz Black Edition לוח אם - GIGABYTE GA-890XA-UD3 זכרון - Corsair CMZ8GX3M2A1600C9 DDR3 8GB(4X2 כרטיס מסך - SAPPHIRE AMD Radeon HD 6870 1GB GDDR5 יש במחשב 2 כאלה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חצי יום הכתבה יושבת ב-YNET ואין ת'רד בנושא, אנשים אתם ישנים 8) משחק הפעולה הישראלי ששוחרר בתחילת השנה, ניתן כעת להורדה בחינם. יתבסס בעתיד על פרסומות. ירון דותן, מנכ"ל חברת Invasion Interactive, מסר לנו היום כי גרסה מספר 1.2 של Rising Eagle יצאה לרשת, ובאמתחתה מספר שינויים ושיפורים למשחק. השינוי הבולט ביותר הוא הפיכתו של המשחק לחינמי לגמרי, במקום מחיר של 20$ כפי שהיה עד כה. לדברי דותן, ההכנסות מהמשחק יתבססו בעתיד על פרסומות בתוך עולם המשחק, ושהם עושים מאמצים רבים על מנת שהפרסום לא יפריע לחוויית המשחק. לגבי עתידו של Rising Eagle אמר לנו דותן: "בכוונתנו להוסיף למשחק נשקים חדשים ומפות חדשות, ביניהן גם כמה שלבים שתוכננו במיוחד עבור הקהל הישראלי". הוא לא הסכים לומר למה הכוונה, …
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע בערך אולי קצת יותר פירסמתי פה הודעה על בעיה בהפעלת המשחק C&C Generals (גם הרגיל וגם חבילת ההרחבה).לאחר שהתייאשתי ואף אחד לא עזר לי ניסיתי להתקין משחק אסטרטגיה אחר שברשותי. ניסיתי להתקין את LOTRTBFME למתקשים בינינו (The Lord of The Rings The Battle For Middle Earth). אך אותה בעיה בדיוק כמו עם הג'נרלס,מסך הטעינה הראשוני שעוד אני בווינדוס מופיע אך הוא יכול להשאר שם ימים שלמים עד שתפתח את מנהל המשימות של ווינדוס ותגלה ש"המשימה אינה מגיבה". אני יודע שגם C&C Generals הרגיל גם חבילת ההרחבה שלו וגם LOTRTBFME מבוססים על אותו מנוע-חשבתי שאולי המנוע מתנגש עם אחד מרכיבי החומרה שלי ובשביל זה אני צריך *שוב* את עזרתם של המבינים פה.תודה מראש. SOMEONE ???
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הגעתי לאיזור המגורים של הסוהרים (אחרי שיוצאים מהביוב), ולקחתי מאחד הלוקרים מדים של סוהר. אני לא יודע אם זה באג במשחק - אבל הם עדיין מזהים אותי ויורים עלי. אולי עשיתי משהו לא נכון? מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! אני מעוניין לקנות את המשחק BF3, אבל חייב לדעת כמה דברים לפני. 1. אילו הגבלות חלות על הסריאל? יש ברשותי עותק מקורי של GTA IV שהסריאל נחסם לאחר שהתקנתי את המשחק יותר מחמישה פעמים. האם גם על באטלפילד חלה הגבלה זו? 2. האם יש מספר מחשבים מוגבל שעליהם אפשר לעשות אקטיבציה לסריאל? 3. איך בכלל עובד עניין האונליין במשחק בכל הנוגע לשימוש בסריאל. האם מדובר בחשבון של EA שאני יוצר ואליו אני קושר את הסריאל? ואם כן, אם המשחק מותקן על המחשב שלי, האם אני יכול ללכת לחבר שלי, להתקין על המחשב שלו את המשחק עם אותו הסריאל כמובן, ואז להתחבר לחשבון שלי ולשחק שם אונליין? 4. מצאתי את המשחק ב- PCGAMES במחיר 195 שקלים. האם זהו המחיר הזול ביותר בארץ לעותק פיזי של המשחק? (לא סריאל בל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בעולם של MMORPG וניסיתי את ה TRAIL של swtor ומאוד נהניתי. יש לי שאלה שאולי תיראה טיפשית, אבל תסלחו לי כי אין לי שום נסיון במשחקים המוניים ברשת. יש אפשרות לחלוק חשבון עם מישהו שמשחק בצורה קבועה? או שיש לשרתים אפשרות לאתר שמשחקים בדמויות שונות ממחשבים שונים ואז חוסמים את החשבון? אני שואל מכיוון שאני משחק לעיתים רחוקות (עבודה, לימודים), ואני לא מתכוון בינתיים ליצור חשבון בתשלום, אז תהיתי אם זה נפוץ שמישהו אחר יאפשר לי לשחק דרך החשבון שלו בדמות שאני אפתח. שוב, יכול להיות שזאת שאלה שלא שואלים, אבל באמת שאין לי מושג, אז אל תצלבו אותי אם יצאתי אהבל\קמצן\שם-תואר-שלילי-כלשהו תודה
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום! שיחקתי במשחק כמה שעות ולאחר מכן לחצתי על יציאה מהמשחק ופתאום הוא רשם לי שהוא לא מגיב זה קורה לי פעם שנייה בפעם הראשונה ניסיתי להעביר את הסרטון באמצע המשחק ולחצתי כמה פעמים על העכבר ועל מקש enter ורווח במקלדת ופתאום הוא לא הגיב מה הסיבה לתופעות הללו? ???
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההגדרות המקסימליות שאני יכול להשים במשחק ושהמשחק ירוץ חלק להלן מפרט מחשב: מעבד i5 זיכרון 4gb ddr3 כרטיס מסך GTX550TI מסך מחשב גודל 32" רזולוציה מקסימלית 1360x768 מערכת הפעלה win 7 64bit עוד שאלה האם תוספת של זיכרון ram יכולה לשפר פה את הביצועים?! תודה מראש לכולם! מתן
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני ניכנס לקאלי זה רושם לי את הדבר הבאה: (בראשי) Server failed to confirm command: motd2 ואז אחרי מיספר דקות מופיע השגיאה הבאה בחלון:cannot get a response from the tracker. (ועוד שטויות) זה התחיל ליפני כשעה כשיצאתי לאכול ואז שוב ניכנסתי. תודה לכל העוזר.
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-