עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום רב אני יודע שאני לא כל כך פעיל בפורום אבל אני חובב משחקים זה המטרה העיקרית של המחשב שלי להריץ משחקי מחשב, אני חובב בעיקר משחקים כבדים עם גרפיקה תלת מימדית ואפקטים מרוצים יריות אימה, השאלה שלי היא כאזת שמתי לב שבנעוץ בתאריכי יציאה של משחקים יש משחקים שהם מודגשים וחלק לא מודגשים רציתי לדעת מה ההבדל בינהם, שוב תודה עמית

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by NiMo1771,

MW3 כבר התחיל לשעמם אותי ולעצבן אותי (לאגים, FMG..) והבנתי שהשניים הקודמים לו היו הרבה יותר מוצלחים השאלה שלי האם יש בכלל קהילה שעדיין משחקת בהם? והאם כדאי לקנות משחקים ישנים יחסית? וגם צריך לזכור שעוד כמה חודשים יוצא BO2.. דרך אגב, יש מקום יותר זול מסטים בשביל לקנות אותם? cod 4 עולה 20 דולר וMW2 שלושים דולר

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by fargoth,

http://www.rpgwatch.com/show/article?articleid=191&ref=0&id=496

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  4. אני לא מצליח לקנות את Hawaiian (חבילת המפות), זה לא נותן לי לבחור ב-ISRAEL או לשלם עם פייפאל (אני יכול לשלם אך זה נותן לי שגיאה). איך אני משנה את זה ל-ISRAEL? או איך אני משלם את זה עם פייפאל? הוא מוגדר לי במדינה לארצות הברית (איך לשנות את זה?) וכותב שזה לא מתאים לאזור.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  5. היי חברי הפורום, כאשר אני מנסה בתקופה האחרונה להיכנס למשחק Call Of Duty MW3: Multiplayer דרך הסטים אני מקבל את ההודעה שמופיעה בתמונה המצורפת. ניסיתי כבר לכבות את הראוטר ולהדליק, ניסיתי לעבור ל- Offline בסטים ואז שוב Online אחרי ריסט לראוטר וכמובן גם המחשב עבר כבר המון פעמים כיבוי הדלקה מאז שזה התחיל, בנוסף לזה שזה מראה לי את ההודעה בשתי מחשבים שונים (כאשר אחד מחובר השני מנותק, כרגע אחד מהם בכלל לא עובד). וכלום לא עזר לי... :s05: מישהו יודע איך לפתור את זה או מה הבעיה? תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Zokkar,

אנחנו כרגע מגרילים הזמנה לבטא של דוטא2. כל מי שמעוניין להצטרף: http://www.facebook.com/IsraelDota2

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by CheeseBud,

אהלן אנשים, תודות ל-Amiel, יצא לי לשדר חלק מהגמר של טורניר PokerStrategy על 300$ דולר בין Destiny, אחד השחקנים האהובים עליי, נגד שחקן זרג גרמני חזק בשם HeNfy - והנה התוצאה! לינק לסרטון הבא בסוף הסרטון. תיהנו!

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by rroonnii,

חוץ מזה שחקנים בדרג הגובה .שכיף לצפות.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by w0w,

***צונזר ע"י TheReaper****

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ***צונזר*** הודעות מכירה על גבי הפורום אסורות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. לאחרונה ביצעתי קנייה דרך אמזון בפעם הראשונה הייתי צריך להרשם גם באתר יושופס שנתן לי כתובת בארצות הברית שאלייה נשלחו כל המשחקים ואחרי שהגיעו לשם נשלחו לארץ בתשלום (לא קטן אגב) הרבה מהמשחקים במחירים יפים אבל עשיתי כמה טעויות שהזמנתי משחקים יקרים בגלל שרציתי שכל המשחקים יהיו מאותה חנות באמזון אבל זה לא באמת משנה כי הכל נשלח לכתובת האמריקאית ועושים איחוד חבילות (עולה 3 דולר כל איחוד) ככה שלמשל dead space 2 אפשר גם להשיג ב 10 דולר אבל קניתי במחיר כפול ויש עוד כמה מקומות שהייתי יכול לחסוך אבל לא נורא אגב הייתי בבאג וראיתי שם dead space 2 ב 299 שקל ממש מביש אבל חלק מהמשחקים שלי כן קניתי בבאג במבצעים של 50 שקל עד מאה שקל כל המשחקים 19 במספר עלו 218 דולר באמזון עם משלוח…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yossi555555,

שלום חברה בשונה מBATTELFIELD3 שניתן לבחור SERVER ישירות מהWEB שזה מצוין נראה כאילו יש לי איזה בעיה בMW2 אולי בהגדרות כשאני נכנס למצב המולטיפליר ומבקש למצוא משחק לא אמור להיות אופציה לבחור SERVER שעליו משחקים עוד אנשים ? המחשב פשוט מחפש לבד וזה יכול לקחת לפעמים 20 דקות!!! יכול להיות שאין שחקנים פשוט?? צירפתי תמונה צילום מסך תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by huber,

מי שהשם Eye of the Beholder אומר לו משהו יתרגש לדעת ששוחרר משחק RPG חדש באותו הפורמט. המשחק לא ממש יפנה לקהל הרחב אלא אך ורק לחובבי RPG מובהקים. אני בהחלט מתכוון לשחק בו.

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by yossi555555,

מה אני עושה אם יש לי בעיה עם השירות של STEAM? שלחתי להם יותר מחמישה מכתבים והם פשוט לא עונים לי. לגבי החלפת משחק MW2 ל MW3 הם ענו לי בחיוב אבל ביקשו ממני לאשר את הזיכוי לארנק שלי שלחתי אישור והם פשוט לא עונים כבר שלושה ימים מה עושים? יש רשות מחוקקת באינטרנט שנמצאת מעל האתרים הללו אם מישהו מקבל שירות לקוי כמו בעולם האמיתי? בנוסף הדרך היחידה לתקשר איתם היא דרך האתר שלהם מישהו מכיר דרך ישירה אגב פניתי ל VALVE והם כתבו לי תודה שפנית אלינו יש לנו מאות אלפי פניות ביום נקווה שנוכל לעלות לך.... עיזרו לי תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by EchoChannel,

שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  16. Started by EchoChannel,

שלום לכל הגיימרים זה הסרטון הראשון שלנו מקווה תיהנו אשמח לביקורת בונה תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by EchoChannel,

סיקור על המשחק Mass Effect 3 אתם מוזמנים לפרגן, להעיר ולעשות לייק במידה ואהבתם Mass Effect 3 - סיקור תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  18. Started by EchoChannel,

שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by EchoChannel,

שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  20. Started by EchoChannel,

Arma 2 - מדריכים וטיפיםזהו סרטון הסבר על המשחק Arma 2, בקרוב יעלו עוד הסברים יותר מפורטים וטיפים לאלה שמעוניינים לשחק במשחק אבל לא יודעים איך. הקלאן שלנו - ISR Arma, אתר הקלאן - http://www.isrclan.enjin.com מי שמעוניין להצטרף לקלאן מוזמן לפנות אלינו בפרטי. אנו מודעים לכך שהסרטון מסתיים בצורה אגרסבית טיפה, הייתה תקלה בעריכה, מבטיחים לשים לב לזה בפעם הבאה. אגב, אנחנו מודעים לכך שלא היינו פעילים זמן רב מאד בגלל סיבות אישיות. אך אנחנו חוזרים לפעולה, אבל בגדול. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by CsMacho,

***צונזר*** ע"י TheReaper

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Pax Day 2 2012 Smite Gameplay Footage by Fryedegg

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ~BaRaK~,

http://pc.ign.com/articles/122/1222667p1.html

• 20 תגובות
    • 12k צפיות
  24. Started by ~BaRaK~,

Resident Evil 6 Captivate 2012: Behind The Game Interview המשחק צפוי לצאת ב2 לאוקטובר השנה. - נוכל לשחק עם שתי הדמויות הראשיות מהמשחקים הקודמים, Chris Redfield (מהמשחק החמישי) ו - Leon S. Kennedy (מהמשחק הרביעי) . בנוסף הם יקבלו שותפים חדשים: Piers Nivens יהיה השותף של כריס ו Helena Harper תהיה השותפה של ליאון. - לכל אחת מהדמויות יהיה קו עלילה נפרד. העלילה של כריס תתרחש בסין במקום שנקרא Lanshiang , והעלילה של ליאון תתרחש בבירת ארה''ב - וושינגטון DC, ובעיר Tall Oaks שהותקפה ע''י וירוס שדומה לזה שתקף את העיר Raccoon. - קו עלילה נוסף יהיה על דמות חדשה במשחק בשם Jake Mueller, שהוא הבן של Albert Wesker ובסה''כ המשחק יעקוב אחרי שלושה עלילות שונות. - ישנה דמות נוספת שנוכל…

• 30 תגובות
    • 8.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים