משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לשים את המעבד של הקונסולה ולמחשב או את הכרטיס ואם כבר איזה כרטיס מסך יש לXBOX 360 ואם אפשר יש תמונות של מהשבתוך הקונסולה תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
צריך עזרה בלדבר במיקרופון ב UT2004 קודם כל יש לי את המשחק המקורי (מחנות) ויש לי מיקרופון והוא בסדר גמור (הוא פועל...) בהגדרות של המשחק = setting אני אישרתי את voice chat כשאני משחק בשרתים אחרים אני בוחר עם מי אני רוצה לדבר בתפריט באות V ואחר כך אני לוחץ על האות F ואני מדבר אבל כשאני פותח שרת אני לא מצליח לדבר = אפילו לא מופיע לי המד בצד שמאל של עוצמת הקול של המיקרופון וכך גם חברים שלי = כשהם משחקים איתי בשרת שלי הם גם לא מצליחם לדבר (גם להם לא מופיע אפילו מד המיקרופון ) למה זה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו רוצה לשחק C&C GENERALS ZERO HOUR און ליין עכשיו ? (גם גרסאות "מושאלות" יכולות לשחק, לי יש את חבילת העשור המקורית, אבל שיחקתי כבר מול אנשים שלא קנו אותה ממש, אלא הורידו, וזה עבד) מי שרוצה לשחק, שישלח הודעה כאן, ולא בפרטי , ככה יהיה לנו מאגר של אנשים בת'רד הזה, שרוצים לשחק און ליין ב ZH...
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://eurogamer.net/article.php?article_id=60584 בקרוב יהיה לנו מלך חדש. משתוקק לראות כבר תמונות.
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
שלום לכם אנשי הזון אני צריך עזרה במשחק אני התקנתי אותו הכל בסדר הגעתי עד למשימה ה4 והמשחק בעמצע נתקע לי ועם אני לוחץ אסקייפ אז אני חוזר לוינדווס עם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח 2.8 intel 1024 ddr Leadtek 6600 GT 128
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מחפש משחקים בסגנון Devil May Cry 3 למחשב, תודה.
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני במשימה שצריך לעלות לגג של הכלא ולהרוג את מורלו עם רובה צלפים אבל אם אני עושה כוונת תראו איך רואים ... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול האם המשחק שיצא בחודש שעבר לחנויות, Grand Theft Auto: Liberty City Stories שמיועד ל-PS2, מתוכנן לצאת בשנה הקרובה גם למחשב (בדומה למשחקי ה-GTA הקודמים)? תודה, גל.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! היום פעם ראשונה התחלתי לשחק ב BF2, ויש לי נורא פינגים גבוהים, בד"כ 100-400. יש לי גם ניתוקים מהסרברים, ותמיד יש לאגים - זהים כמעט עם הגרפיקה הכי טובה ועם הכי נמוכה (משמע הבעיה באינטרנט). התקנתי את ה patch 1.3, ה ISP שלי זה Spotnet. היא בעקרון ISP לעסקים, אבל היא הציעה גם לנו בבית ולא רק בעסק, אז הסכמנו. תמיד כשאני עושה בדיקת Broadband באתרים מוסמכים, אני מקבל תוצאות ממש נמוכות. אמור להיות לי חיבור 2MB עם UPLOAD גבוה מהממוצע, אבל הוא תמיד ממש נמוך. אני צריך לברר את זה. חוץ מזה מה עוד יכול להפריע? אין לי שום דבר רץ ברקע, אין לי ראוטר, הפיירוול לא מפריע ל BF2, אין לי רוגלות, לא וירוסים, המחשב מטופל כמו שצריך, ואין לי פינגים במשחקים אחרים. יש דרך לתקן את זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני כרגע על כמעט 48% מהמשחק. נשארו לי בליגה האירופאית את התחרויות האיטלקיות, הצרפתיות, והבריטיות למכוניות קלות (עד 100ק"ג). כמו כן, בליגת ה-pro's של המשחק נשארו לי רק התחרויות של ה-super cars אשר לצערי אסור להשתתף בהם עם מכוניות משופרות. יש למישהו הצעות למכוניות שיכולות להתאים לי (ושיודע שהן חזקות מספיק בשביל התחרויות האלה)? כל המכוניות שלי עכשיו (יש לי 30, כל השאר מכרתי) לא מתאימות, או בגלל שהן מכוניות מירוץ, או בגלל שהן לא מהמדינה הנכונה. תודה רבה, Anatoli.
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
התחלתי לעבוד אז יש כסף וכרגע הדודים שלי בסאן פרנסיסקו והם שאלו אותי אם אני רוצה שיקנו לי משהו אז חשבתי על XBOX360 השאלה כמה זה עולה שם (PREMIUM EDITION) ?
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שיחקתי בno one lives forever 2 ונתקלתי בזה יריתי בחייל אחד והוא נפל ואז זה יצא
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם !! אני חדש פה בפורום אז נעים מאוד !! -------------------------------------------------------- איזה משחקי תפקידים הייתם ממליצים לי ? משהו בסגנון של NEVER WINTER ,MOROWIND?? הבעיה היא שיש לי מחשב די ישן ואין לי יכולת עכשיו להריץ מחשקים כבדים כאלה... P3-550,VOODOO 3....... :'( הצעות בבקשה!!! דוד
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Blip & blop רציתי לידע את כולכם על משחק מאוד מאוד מגניב שאני מכיר אותו רק מלפני שבוע מחבר וכמו חבר טוב אז אני מידע אתכם לכול אלה שלא מכירים את המשחק ! המשחק הוא משחק פשוט של פעולה בלי הרבה שטויות ודוגל במוטו של לפוצץ כל מה שזז ופה בא גם היחוד והיופי של המשחק כי מה שזז או יותר נכון זזים(והרבה) הם כל גיבורי תוכניות הילדות שלנו מהדרדסים לדובני הכפט לי וקלה בזרבובים ועוד ועוד מה שעוד יותר יפה במשחק שהוא תוכנת לפי כל הדמויות למשל זללני (הטבח מהדרדסים) זורק עליך עוגות וקונדסון למשל מביא לך מתנות מתפו33ות ! בין הנשקים שעומדים לראשותך יש LaserGun ,MachineGun, m16 , ShotGun ו ואפי…
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
גם בדמו וגם במשחק המלא יש לי בעיות בגרפיקה , וכל הזמן מופיעים לי מין משולשים שחורים כאלה שמופיעים ונעלמים לסירוגין על הקרקע ועל ההרים למישהו יש מושג מה זה ? למה זה? ואיך אני פותר את הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מארגן מסיבת רשת גדולה בקאנטרי קלאב כפר-סבא. היא תהיה ארוע רשמי של ליגת ה-"CSL" (ליגת קאונטר-סטרייק). האירוע יהיה פתוח לכ-150 איש וכ-16 קבוצות וכן יתקיים שם טורניר בשיטת פלייאוף. המסיבה תיערך בעוד שבוע מהיום, יום שישי ה-14 למרץ. ההרשמה פתוחה כבר מזה שבוע בכתובת זו. לפרטים נוספים בנוגע למסיבה לחץ כאן. יש לציין כי יהיה מאבטח במקום לדואגים.
-
יש לי בעיה באפ פי אס של קאונטר סטרייק !!! אני לא יודע יש לי גי פורס 4 .אבל הבעיה נראה לי בגלל הווינדוס או בגלל המחשב !!! תעזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכיוון שאני מאמין שרבים מכם ישאלו (שוב, ושוב) ברצוני לעדכן אותכם בבעיה נפוצה ב SimCity4. אם ברשותכם כרטיס מסך המבוסס על שבב ה geforce של nVidia אך מיוצר על ידי חברות חיצוניות כמו ASUS לדוגמה, והנכם משתמשים בדרייברים של אותה חברה יש סיכוי כי תתכן בעיה במשחק. על מנת לתקן את הבעיה התקינו את ה Refrence Drivers מהאתר הרישמי של nVidia
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך הלמלצה למשחק ראלי טוב לPC, נמאס לי מ need for sped 6 משחק ממש יבש אני צריך איזה ראלי רציני משהוא טוב. תודה 8) נב: אם אפשר גם לצרף תמונות או קישור לאתר המשחק
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני התחלתי לשחק בו היום ונתקעתי בשלב השני בספרייה, צריך להחזיר את הספר אז אני בא לספרייה ולא יודע איפה לשים את הספר מה אני עושה, אין שם ספרנים ביכלל! ??? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו שיחק בזה פעם? (חוץ ממני) יש לי כמה מוסיקות יפות שעשו למשחק. מין מיקסים כאלה בשילוב של טרנס עם מוסיקות מהמשחק... אז אם מישהו מכיר את המשחק זה יכול להישמע נחמד בשבילו ואם מישהו אחר רוצה אז תבקשו אני אהבתי אותם...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
USAF כבר גמרתי, IAF כבר צובר אבק וגמרתי אותו מזמן ומאז כאילו שכבר לא יוצאים סימולטורים... אם למישהו יש המלצה על סימולטור טיסה קרבי חדש... יכול להיות גם משהו לא מודרני (מלחמות העולם...) אבל שיהיה טוב, אני יודע ש JANES כבר לא מוציאים משחקים יותר וזה ממש עצוב, אבל אם בכל זאת נתקלתם במשהו ששווה טיסה אתם מוזמנים להגיד לי. חשוב שיהיה ריאליסטי מאוד ולא משהו בשקל... טוב אז זה בערך הכל... ;D תודה רבה רבה לכל מי שעוזר. :cwm12: :cwm16: :charming:
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עשיתי את כל המשימות של המשחק, אחר כך קניתי את כל המקומות שיש (מאליבו, מוניות, חנות מכוניות, גלידה, סירות, ובית קולנוע) אני מקבל מרוב מהקמות כסף (חלקם סתם לעשיית כסף אז אין את השרות כמו המכוניות, גלידה והסירות) סיימתי את כל המשימות כולל הזאת שבאה אחרי המאליבו של פיל עם כל הנשקים ועכשיו אני לא מקבל שום טלפון ושום משימה. איך אני יודע שסימתי? אני אמור לקבל את האפצ'י לא? אבל אין אותו בעיר הראשונה ליד הבית מלון. מה אני עושה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-