עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by TheBest,

הי חברה ! אני מטורף על Counter Strike אבל אין לי קוד ואני מת לשחק בבקשה תעזרו לי ! בתודה מראש !

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dr computer,

http://www.camperstrike.co.uk/

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by intel suck,

אני מחפש משחק מחשב לילד בן 10 ללימוד אנגלית

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Systema,

בדרישות המערכת של המשחק כתוב: Supported Chipsets: ATI Radeon 9700 ATI Radeon 9800 ATI Radeon X300 ATI Radeon X500 ATI Radeon X600 ATI Radeon X700 ATI Radeon X800 ATI Radeon X1800 ATI Radeon X1900 Geforce FX 5900 Geforce 6200 Geforce 6500 Geforce 6600 Geforce 6800 Geforce 7300 Geforce 7800 Geforce 7900 אוקיי ואם יש לי 7600?? זה עובד ב6500 אבל לא ב7600? לא נראה לי ממש הגיוני...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by sEEdy,

חנוכה מתחיל בימים הקרובים וכאמור אמור להיות LAN שמדובר עליו כבר כמה חודשים שהוא בכלל נדחה מסוכות לחנוכה כדי שהוא יהיה ב GHOSTS אבל זה נראה כאילו אין כלום באופק.. מנהלים, מישהו? יש פרטים כבר?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by sabpa2,

יש לי איזה משחק ..שהורדתי מה האינטרנט המשחק בחינם.. אני מפעיל את המשחק ואז בטעינה רשום שגיאה של מיקרוסופת מה יוכלה להיות הבעיה דחוף!

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  7. יש לי כרגע Netvison ובאמת שאין לי כוח אליהם, מחירים מוגזמים, שירות על הפנים (לפני יומיים התקשרתי 3 פעמים ברווחים של 3 שעות וכל פעם המערכות שלהם לא תקינות. הם לא יכולים לעזור לי בכלום) והיום (לא פעם ראשונה) שהתחילו לי לאגים ב Tera (שרת אירופאי) ברמה כזאת שאני מעדיף להתחבר לפלאפון (דרך גולן טלקום) ולשחק בלי לאגים. פשוט תראו את הזוועות בקבצים מצורפים. (עושה תמיד פינג-טסט לאותו שרת בברוקלין) אז אני מעוניין לשמוע (ממי שלא נמצא בנטויז'ן) איך החברה, וגם לדעת איך הפינגים במשחקים והמחירים כמובן.

• 10 תגובות
    • 5k צפיות
  8. הורדתי באי מיול את כל ה 3 ג'יגה של המשחק הזה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by nirh216,

יש משחק ל- PS2 ואני לא יודע אם יש אותו במחשב כי אני מאוד רוצה אותו... קוראים לו: Ratchet And Clank... מישהו יכול לעזור ?!??!?!?!?!

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by Rumikdan,

מה המצב חברים , כפי שכולם יודעים אני (דני) משנה כל הזמן ניקים .... אז החלטתי שיהיה לי אחד קבוע. חשבתי שאולי אתם תוכלו להציע לי ניק וחברה תיהיו קצת יצירתיים ולא כמו CENTIX שרושם לי KILLER123

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by R9547655G,

שלום, יש לי שאלה דיי הזוייה אבל זה דיי מדאיג אותי. אני משחק קונטר סטרייק כבר כמעט חצי שנה (משחק אמיתי ובסרברים טובים לא של נובים), ואני לא מצלייח לקלוט את השיפור במשחק שלי כאילו אני מניח שאחרי חצי שנה של משחק ברמה אחת מעל הסרברים החלשים (עדיין נון-סטים) חייב להיות איזשהו שיפור. האם השיפור הזה בא אחרי שנה של משחק או יותר? 8)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בברכה ד"ר טראנס...

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by fano,

תבחרו את המפה הכי טובה לדעתכם בסריית הcod (לא הכנסתי את cod2 למה כנראה שרוב השחקנים פה לא מכירים את המפות שם) http://strawpoll.me/177356 בשביל לראות את האחוזים לכל מפה, תצביעו בבקשה.

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  14. Started by DivineS,

לא יודע למה נזכרתי בפראג מובי הזה וחשבתי על זה ש99% פה כמעט בטוח לא ראו את זה אז חשבתי לפרסם. מי שרואה FRAG MOVIES הרבה כמוני אז זה אולי יהיה פחות MINDBLOWING מאשר שזה היה ב2010 אבל זה פשוט מטורף.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. נהנים מהמשחק החדש? עדיין מחכים להזמנה מחו"ל? קפצו איתי לראות מאיפה בא The Witcher, ואת המקורות המפתיעים של חברת CD Projekt. (מתנצל מראש לפולנים שבינינו, על הנסיון הקלוקל שלי להגות דברים בפולנית)

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by ravenclock,

שלם לכולם במידה ואני קונה מסטים משחק אני מקבל הורדה חד פעמית שלו? או שאני יכול לסיים את המשחק למחוק אותו ולאחר מכן להוריד אותו שוב?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by EAD,

אז אני יודע שמשחקים כמו UNREAL 3 וכמו Mass Effect ועוד תומכים בפיסיקה. מישהו התנסה עם זה? לקח משחק כמו Mass Effect יחד עם כרטיס סטייל 260 או 280GTX או משהו כזה, ובדק איך זה נראה ואיך הביצועים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by DivineS,

סתם פראגשאו משתי ה CG'S האחרונים שעשיתי ...

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אובכן אחרי שקראתי את החוברות המצורפות והמושקעות, התקנתי את המשחק ו.. WOW עולם יפה, גדול, הרבה שחקנים, הכול זז ורץ ממש חיים תוססים. בהתחלה תאמת היה קצת מסובך בקטע של איך עושים זה מאיפה משיגים את זה. בתור גיימר שאוהב לטעון נשק ולהתחיל לרסס ומידי פעם לזרוק פצצה זה מורכב יותר,אולם אחרי 20 דקות ואחרי ששאלתי אנשים אחרים שאלות סף הכול הבנתי הכול.האנשים במשחק לפחות אלה שפגשתי די אדיבים (יחסית לגיימרים ישראלים,זה הבדל של שמיים וארץ),מוכנים להסביר ואפילו ללכת איתך ולהראות לך,רק תשאל והם יענו מוכנים ושמחים לקבל שחקנים חדשים ולא מנוסים.עם הזמן חקרתי את העולם קיבלתי משימות ואני חייב לציין שהעולם באמת גדול,יפה ומגון.המשימות עצמם זה לך לשם, הרוג את זה, תביא את זה, לפחות זה עד עכשיו.אתם…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tal_levi1000,

רציתי לשתף אותכם במשחק שאני משחק בזמן האחרון לא יודע כמה ממכם מכירים את המשחק הזה אמנם הוא לא משחק עם גראפיקה ברמה של FARCRY (תאמת הוא די רחוק ממנו) אין לי עלילה משובחת (תאמת העלילה די טיפשית, אם זה בכלל נחשב עלילה) המשחק שוקל 2GB ומשהו והוא אפילו לא 3D אמיתי אבל בכל זאת הוא כל כך ממכר!!!!!!! לאלה שלא יודעים על מה אני מדבר אני יספר קצת על המשחק זה משחק תפקידים אונליין (תאמת יש סינגל אבל הוא מסריח) בהתחלה אתה יוצר דמות ומתחיל לשוטט העולם הגדול של רון מידגר (RUNE MIDGAR) המטרה במשחק היא לשפר את הדמות שלך, להשיג אייטמים מגניבים כמו חרבות שריונים קסדות וכל מיני אביזרים שונים ומשונים עכשיו הקטע הכי מגניב בכל המשחק הזה הם מלחמות הגילדות בכל רגע נתון אתה יכול להצטרף ל…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by manahama1,

אהלן! פינקתי את עצמי לכבוד השיחרור במחשב אש למשחקים. רק אני קצת מבואס כי לפי מה שהמליצו לי פה, המחשב אמור לטוס ושום משחק לא אמור לעמוד בדרכו! המחשב כולל מעבד I5-760 וכרטיס מסך של HD 6870. בואו נגיד שכשאני שם על האפשרויות הכי גבוהות במשחק כבד כמו GTA- IV, המשחק עובד דיי באיטיות. השאלה שלי אם זה באמת הגיוני שהמשחק לא ירוץ מהר, ולמה? ושאלה שניה זה אם כדאי לי לשדרג את המעבד לI7- 950 וזה ייפתור את הבעיה והכל ירוץ מהר? תודה רבה. אורן בקשי.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. הי, קראתי כתבה על קווסטים ישנם ועלה לי ממש החשק לחזור לשחק במשחק כמו Larry 6 או Space Quest ודומיהם. מכירים משחקים חדשים בסיגנון? גירסאות מחודשות ששוות משהו מבחינת משחקיות וענין, רצוי מאוד גם הומוריסטיים? או איך אפשר להשיג גרסאות ישנות ולהריץ אותן על Win7 או אפשר גם על לינוקס? אשמח לשמוע המלצות מאוהבי הז'אנר!

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by The_Godfather88,

שלום. רציתי לשאול אם מישהו יודע אם, המחיר של הPLAYSTAION 2 צריך לרדת עם יציאתו של PLAYSTATION 3? ואם כן אז מתי בערך. בנוסף, רציתי לדעת כמה יעלה בערך הPLAYSTAION 3 עם יציאתו?

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by ^DaRk-MiNd^,

למי שלא שמע\קרא\ראה משחק האסטרטגיה הזה עומד לצאת בקרוב. הגראפיקה שלו ממש יפה ונראית דומה לשל משחק פעולה, השליטה נוחה ויש לו הרבה פוטנציאל. כמה תמונות שתפסתי מהדמו: (Geforce 4 ti4200, עם קצת הורדת איכות צללים והשתקפויות הוא פועל טוב גם ב1280X1024) את הדמו שכולל מולטיפלייר אפשר להוריד כאן ואולי גם לארגן משחקים ביננו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. חברים אני יוצא פה נוב לגמרי, אבל אני שואל ברצינות, התקנתי את CS:GO, האם להתקין גם את השאר? יש למישהו מדריך טוב בשבילי למתחילים?

• 10 תגובות
    • 7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.