משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אחד המשחקים הכי חמים החורף יצא, ויש לנו שני עותקים לחלק לעונים נכונה על זוג השאלות Just Cause 3 מספר את סיפורה של הרפובליקה הים תיכונית מדיצ'י שסובלת תחת שלטונו האכזרי של הגנרל די רוואלו, דיקטטור המחפש להגדיל את כוחו. לתמונה נכנס ריקו רודריגז, שמשימתו היא להפיל את הגנרל בכל האמצעים האפשריים. לרשותכם שטח של מעל 400 קילומטרים רבועים מהשמיים ועד קו המים לצד ארסנל עצום של נשקים, גאדג'טים ורכבים, היכונו לזרוע הרס בדרך היצירתית והנפיצה ביותר שתוכלו לדמיין. הפרסים בין העונים נכונה יוגרלו שני עותקים של המשחק Just Cause 3 - עותק אחד למחשב האישי, ועותק אחד לקונסולת XBOX ONE. איך משתתפים? עליכם לענות על שתי שאלות בחידון הזה בפורום. אם שיחקתם במשחקים הקו…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הגירסה החדשה למשחק הפעולה האלים תהיה זמינה לרכישה מחר. בואו לראות האם אתם תוכלו להפעיל אותה, ואיך היא נראית כשהיא מופעלת על ידי GTX 1080 ותקן עיבוד גראפי עדכני המתנה של כמעט 12 שנים תסתיים לה בקרוב מאוד –כשהפרק הרביעי בסדרת Doom ינחת אצלנו, מתוגבר בבעלת בית חדשה בדמות חברת Bethesda הנודעת, ועמוס בשאיפות להחזיר את הסגנון המהיר, האלים והמאתגר שהפך את הסדרה למה שהיא (וגם הלך לאיבוד במידה מסויימת ב-Doom 3). לרגל ההשקה המדוברת, וכמה רגעים לפני שנתחיל לשמוע את גזר הדין של המבקרים, במפתחת ומפיצה מפרסמים את סרטון ההשקה עבור Doom 2016, בתוספת שיחזור יפה לתמונת השער האיקונית של Doom המקורי, וגם אישרור לכך שדרישות המערכת אשר הוצגו עבור מבחני הבטא של הכותר, הן גם הדרישות עב…
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק התקנה של SIMCITY 3000 UNLIMITED מלפני שנים שעבד לי על וינדוס 98 וגם על XP. השאלה אם אפשר להפעיל אותו על וינדוס 10 ואם יש טעם להתעסק עם זה בכלל, כי חבל לי סתם לנסות אם זה אבוד מראש בוינדוס 10.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מפש משחק, לא משנה הז'אנר שהוא נחשב בגדר "חובה". פעם אחרונה ששיחקתי במשחק כלשהו היה לפני 5-6 שנים ובא לי איזה משחק לאחרונה. אהבתי את GTA 4, MAFIA 2 ומשחקי לחימה כמו SNIPER ELITE, COD, BF
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לפניכם דוגמה נוספת לכך שעירוב בין גיימינג ופוליטיקה הוא לא צעד חכם, ברוב המקרים לכתבה
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הדגם המעודכן של סוני טרם נחת בארץ באופן רשמי, אך כבר זמין לרכישה דרך אמאזון במספר חבילות משתלמות לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, משום מה אני לא רואה את האפשרות בחירה של מנטל בהגדרות של המשחק. ושמתי לב שלאחרונה יש לי ביצועים ירודים במשחק, למרות שגם עם DX אני אמור לקבל ביצועים טובים. בדקתי טמפרטורה בכרטיס מסך ובמעבד בזמן משחק והכל תקין, בסיבות ה60 מעלות פלוס מינוס. אני משתמש בדרייבר 14.4 והמפרט בחתימה. וד"א אצלי ההגדרות הם ללא AA. תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נתקלתי בבאג מציק ב-Assassin's creed 3: אם השפה בווינדוס לפני שאני נכנס למשחק היא עברית, במשחק עצמו אותיות מסוימות מופיעות כג'בריש. למשל האותיות שיש ליד ה-HUD, או ב-popup כאשר צריך לבצע פעולה מיוחדת. כדי לסדר את זה אני צריך לצאת מהמשחק, לשנות בווינדוס את השפה לאנגלית ולהיכנס שוב למשחק. למישהו יש רעיון ממה זה נובע ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.civilization.com/ http://www.vg247.com/2014/04/12/sid-meiers-civilization-beyond-earth-announced-as-spiritual-successor-to-alpha-centuari/
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לכל המעוניינים https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/base-game/standard-edition
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע Netvison ובאמת שאין לי כוח אליהם, מחירים מוגזמים, שירות על הפנים (לפני יומיים התקשרתי 3 פעמים ברווחים של 3 שעות וכל פעם המערכות שלהם לא תקינות. הם לא יכולים לעזור לי בכלום) והיום (לא פעם ראשונה) שהתחילו לי לאגים ב Tera (שרת אירופאי) ברמה כזאת שאני מעדיף להתחבר לפלאפון (דרך גולן טלקום) ולשחק בלי לאגים. פשוט תראו את הזוועות בקבצים מצורפים. (עושה תמיד פינג-טסט לאותו שרת בברוקלין) אז אני מעוניין לשמוע (ממי שלא נמצא בנטויז'ן) איך החברה, וגם לדעת איך הפינגים במשחקים והמחירים כמובן.
-
- 10 תגובות
- 5k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%9c%d7%a6%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-evolve-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94/
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משחק האסטרטגיה בתורות הקלאסי והנהדר זוכה לשידרוג להפרדה גבוהה ויגיע לראשונה גם לאנדרואיד ו-iOS - אך רק עבור טאבלטים לכתבה: http://hwzone.co.il/heroes-might-magic-3-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%aa-hd-%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%94/
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב שמריץ על 45 FPS את 4 על ההגדרות המקסימליות וBFH לא זז על ההגדרות המינימליות בכלל
-
- 10 תגובות
- 5k צפיות
-
-
חברים אני יוצא פה נוב לגמרי, אבל אני שואל ברצינות, התקנתי את CS:GO, האם להתקין גם את השאר? יש למישהו מדריך טוב בשבילי למתחילים?
-
- 10 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רוצה לדעת איזה משחקים מהחדשים שיצאו בזמן האחרון מחשב שלי יכול להריץ שיהיה לי להעביר איתם את הזמן עד שיצא הgta v תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%91%d7%a6%d7%a2-%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-gta-v-%d7%91%d7%94%d7%a0%d7%97%d7%94-%d7%a9%d7%9c-25-%d7%90/
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצאת שלושה משחקים שלי עוד טרם ידעתי על קניית עותקים דיגיטליים, וניסיתי להעביר לסטים. אחד עבר, השניים האחרים לא.. ניסיתי הכל! עם caps lock, בלי, עם מקף, בלי.. שלושת המשחקים קיימים בסטים, כך שהם נתמכים.. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש את ההנחה בgreenmangaming אבל אני לא יודע אם כל העדכונים והפאטצ'ים שרוקסטאר יוציאו אני גם אקבל אותם. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, בעקבות המשחקים החדשים שיוצאים עם דרישות גרפיקה מוגזמות רציתי לשאול, כמה איכות תצוגה אני מפסיד במידה ואני מציג ברזולוציה של 1080P על מסך של 2560x1440? והאם זה נפוץ לשחק ככה?
-
- 10 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
לקח להם 10 שנים של מסחרה על המותג (שהאמת התחיל לא רע בכלל), אבל Codemasters סוף סוף מקשיבים למעריצים הוותיקים וחוזרים למוטב, עם סימולטור Rally אמיתי ל-PC (?) ! במפתיע, זמין עכשיו לרכישה עם גישה מוקדמת בסטים (הנחה עד ה-4 למאי), בגרסא מלוטשת יחסית עם 14 רכבים ו-36 מסלולים ב-3 איזורים (בתור התחלה כמובן). מעולם לא רכשתי משחק ביום שבו הוכרז, אבל זו ההזדמות להעביר למפתחים את המסר, וכך עשיתי. זו גם הזדמנות לספק פידבק. המשחק מעניש במובן הטוב של המילה, עדיין, קצת קשה לי להגדיר את זה "סימולטור" לכל דבר, אולי כי אין מתחרה מודרני רציני להשוואה, אבל בינתיים אין טענות. אמנם ניסיתי את Project Cars ו-Assetto Corsa (בגרסאות ישנות) והם אכן מצטיירים כרציניים יותר, אבל מדובר בג'אנר שונה…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לקראת יציאת המשחק השלישי בסדרה, יצא לי להשלים את 2 המשחקים בסדרה הנה הביקורת של המשחק השני.
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
נהנים מהמשחק החדש? עדיין מחכים להזמנה מחו"ל? קפצו איתי לראות מאיפה בא The Witcher, ואת המקורות המפתיעים של חברת CD Projekt. (מתנצל מראש לפולנים שבינינו, על הנסיון הקלוקל שלי להגות דברים בפולנית)
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בחנות פלטפורמת ה-Origin של EA מקיימים בימים אלו מבצע קייצי משלהם, עם הנחות משמעותיות על כותרים טריים אשר לא תוכלו להשיג בשום מקור אחר לכתבה: http://hwzone.co.il/dragon-age-inquisition-%d7%95-battlefield-hardline-%d7%9b%d7%a2%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%a6%d7%99-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8/
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-