משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, התקנתי את המשחק והוא בחר לבד בהגדרת המקסימום, אחרי שראיתי שזה לא עובד טוב הורדתי את הגרפיקה למדיום אחרי שגם זה לא עזר הורדתי את הfull lighing לדינמק וגם את הגרפיקה של הדשא אבל אפילו זה לא עזר. האם יש דרך לסדר שזה יעבוד חלק או שהמחשב שלי כבר לא מספיק טוב בשביל כאילו משחקים?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פעם שיחקתי באיזה משחק ואין לי מושג איך קראו לו! זה נוסטלגיה משהו גאוני! אני רוצה לדעת איך קוראים לו כי זה מחרפן אותי. אני זוכר את כל המשחק אחד לאחד. בכל מקרה צריך לגרום לכל מיני פעולות לקרות. נותנים לך כל מיני אביזרים (נדנדה, כדור באולינג/טניס/כדורסל, מאוורר, מספריים, טרמפולינה וכו...) בכמות מוקצבת שניתן לקבוע בעצמך איפה ואיך להציב אותם ויש כאלה שהם קבועים מובנים במשטח (תלוי בשלב). כל האביזרים נמצאים בצד ימין, משחקים עם העכבר, גוררים אותם למשטח המרכזי ומשחקים איתם. בסופו של דבר לוחצים על הפעלה וזה גורם לרצף אירועים לקרות (מסוע מופעל, מפיל כדור באולינג על הנדנדה, הנדנדה מקפיצה כדור שנמצא בצידה השני שפוגע במספריים והם נסגרות, וצריך לחבר גומיות בין מסועים וכו...) 90% שהמ…
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שמעו בקיצור לקחתי לדיאז את הבית.. עשיתי כמה משימות והרגע סיימתי את המשימה שמתחפשים לשוטרים והולכים עם lance להשתיל בצצה בבת קפה התרבוש הזה בקניון או קיי קיבלתי את הכסף והכל ועכשיו יש לי סמל של דולר כזה מסתובב שם ונותן לי מדי פעם כסף אבל אין שום משימה... איפה המשימה מה הלאה? ודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב עם מפרט הבא: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC GIGABYTE GA-P55-US3L ₪536 ADATA 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - GAMING SERIES SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL COOLERMASTER CM 690 SEASONIC 500W : SS-500E SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME רציתי לדעת איך מטרו 2033 יעבוד עם מפרט כזה? דרך אגב יש לי מסך של סמסונג fullhd! האם הוא יעבוד על הרזולוציה הכי גבוהה או שיהיו קצת לאגים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתי אני יכול לקנות בתים ב GTA Vice City ? יש פעמים שהבתים הקטנים של הקניה מופיעים ולפעמים הם לא מופיעים, ולפעמים הם מופיעים אבל לא נותנים לי לקנות (אומרים לי לבוא מאוחר יותר). ובכלל מה נותן לי הקניה של הבתים?
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שקובץ MSS32.DLL חסר, אך הוא קיים במחשב. מערכת הפעלה PRO WINXP התקנות חוזרות של המשחק לא עזרו. במחשב אחר אין את הבעיה הנ"ל, המשחק הותקן במחשבאחר עם אותו הדיסק ללא בעיות. מישהו מכיר / נתקל בבעיה הנ"ל? תודה
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני צריך הצעות למשחקים אחד מול השני ברשת הביתית שיתאימו למחשבים ישנים (פנטיום 4)
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
לפני שבוע רכשתי את המשחק The Settlers 7 מקורי (בדוק!) ;D בהפעלת המשחק הוא לא הצליח להוריד את הפאצ'ים ובטח שלא להפעיל את המשחק. :-\ הורדתי והתקנתי את הפאצ' האחרון ידנית, אך עדיין לא עבד המשחק. התברר לי שצריך לפתוח את הפורטים במודם, התקנתי כתובת IP סטטית ופתחתי את הפורטים כמו שנאמר לי במדריך ההוראות של המודם וגם בכמה וכמה פורומים התברר שפתחתי אותם כמו שצריך, אבל המשחק עדיין לא עובד כיביתי את החומת אש, גם של הווינדוס וגם של ESET Smart Security, בדקתי שאותם פורטים מתאימים למשחק ועדיין ללא יוצלח, אותה הודעה חוזרת על עצמה שוב ושוב: צריך חיבור לאינטרנט, התוכנה לא מצליחה לקבל מידע מהשרתים של Ubisoft בלה בלה בלה :'( התקנתי תוכנה שבודקת אם אותם פורטים שלכאורה פתחתי מגיעים למ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה מה שקורה אחרי התקנת האלף לייף, ושאני מנסה להפעיל את המשחק כמובן שעולים מלא ארורים ו-SHITS אחרים... עוד פרט, כאשר אני נעלה את המשחק ואני מנסה ללחוץ על משהו, אני מקבל את הארור הבא בד"כ Can't load gfx.wad
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני יודע שהוא חופשי להורדה ולכן זה לא WARZ... אשמח לעזרה, אור.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שימו לב מי נמצא במקום ה 3 ועל זה נאמר - יש משהו שאנחנו לא יודעים? 3 כותרים ל Battlefield בשנה אחת? http://dailyfidelity.com/gaming/top-10-most-anticipated-shooters-of-2009/ 1. Call of Duty Modern Warfare 2 2. Operation Flashpoint: Dragon Rising 3. Battlefield 3 4. Bioshock 2 Sea of Dreams 5. ARMA II 6. Battlefield 1943 7. Battlefield Bad Company 2 8. Red Faction Guerilla 9. Wanted: Weapons of Fate 10. Velvet Assassin
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אין שום מידע בנושא אבל CDPR הודיעו שב GAMESCOM הם ידברו עוד על ה MOD TOOLS. תוספת נחמדה מאוד שתעלה את ערך המשחק, צעד מצויין של המפתחת, במיוחד אחרי ההצלחה של ה MOD TOOLS ב SKYRIM. חבל שהם לא הולכים להשתמש במערכת של STEAM שמאוד נוחה למודים אבל אולי הם יוציאו משהו דומה בכל מקרה זה חדשות טובות
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
המשחק עולה הכל טוב ברגע שאני מתחיל לשחק אחרי הטעינת המשחק המחשב משמיע קול למספר שניות ונתקע טוטלית ל20-30 שניות מבלי אפשר לעשות כלום אחרי זה איזה 2 שניות המחשב מגיע הוא שוב פעם חוזר על זה אני לא מסוגל לשחק משחקי 3d shooter מהסוג של unreal 2003 או quake 3 משחק כמו למשל matrix the enter עובד מבלי לעשות בעיות אילו 1600xp (run on 1gbit) 256mb ddr 140giga winxp pro gf2 400 mx 64maga בתודה בראששש
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קיצר חברה שלי חולת RPG אבל המחשב שלה לא במצב ממש טוב מישהו יכול להמליץ על משחקי RPG טובים שיעבדו אצלה.... ניראה לי שיש לה P4 2400 FX5200 עם אני לא טועה חוץ מדיאבלו וטיטאן קואסט... יש עוד משהו להמליץ לה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע רכשתי bf3 premuim ב battlelog מה עושים עכשיו? אני מנסה דרך origin או דרך ה battlelog אני לא רואה כלום איזה התראה או משהו נרשמתי לשם וגם קיבלתי קבלה ב paypal אבל אני לא מבין מאיפה אני מתקין את המשחק ונכנס אליו בבקשה עזרה :-\
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאלה בכותרת, איזה חלק במחשב הפנק-באסטר בודק? יש לי hardware ban מלפני שנתיים שלא רוצה להיעלם ... תודה לעוזרים, דור
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
נו אז את מי פעולה או אסטרטגיה ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
רציתי לשתף אתכם במשחק דפדפן שאני משחק בו העלילה: בעולם אחר, בדיוק לפני 200 שנה מעכשיו, הייתה ממלכה אחת ששלטה על הכל ביד נדיבה ורכה. אך משהו השתבש, אף אחד לא יודע מה ולמה, פתאום מחשבתם של אנשים החלה לשתבש, הם הפכו ליצורים אכזריים וחסרי רחמים שרצחו באכזריות כל דבר שעמד בדרכם. יודעים כי היה משהו או מישהו ששמו היה קרמרגון. לא בטוח מי זה או מה זה, מה שידוע זה שזה החל לקחת שליטה, כל מקום שהוא והנתיניו כבשו נהיה לשממה חסרת חיים. כל מי שרצחו קם חזרה לחיים כלוחם בכוחותיו של הקרמרגון. הממלכה ששלטה באותו הזמן החלה לגייס אנשים למלחמה כנגד האויב הנורא, כוחות האופל בהנהגת קרמרגון. התחוללה מלחמה נוראית, ההפסד היה של בני האדם. כל מי שיצא לקרב לא חזר, מעטים נשארו בחיים והצליחו לברוח למקו…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי, יש לי איזשהו קטע ב-BF4. משחק משחק ופתאום משום מקום כשאני רץ, אם אני מנסה לשנות כיוון עם לחצני A ו-D, השחקן שלי ממשיך לרוץ קדימה, גם אם אני עוזב מקש W. בנוסף לזה, העכבר שלי לא מגיב לתנועות. אחרי כמה זמן (זה משתנה מפעם לפעם בזמנים), הכל חוזר לנורמה ואפשר לשחק, אבל זה חוזר כל כמה דק' על עצמו. אם אני עושה ALT+TAB וחוזר למשחק, הכל חוזר לנורמה גם. אם אני מת ועושה RESPAWN זה קורה עוד פעם אחרי כמה שניות-דקות... מה הקטע עם המשחק הזה? זה בגלל המקלדת שלי? לעשות REINSTALL למשחק? אם צריך מפרט או רק את המקלדת תגידו (אם זה קשור למקלדת בכלל). תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת את זה כדי לדעת האם כדי לי לקנות את UT2004 כי יש לי את 99 וזה משחק מגניב ,אז איזה משחק יותר טוב 99 או 2004? (מבחינת הקהילה באינטרנט גם..)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! לפני איזה יומיים קניתי את דל פיירו ליובנטוס וזה היה בפוקס! רציתי לקנות אותו.. אבל לא הבנתי איך עשיתי את זה..! עכשיו יש לי שתי שאלות: 1)אם אני רוצה לקנות את בופון או כל שחקן\שוער אחר לקבוצה שלי אז אני צריך למכור את השחקן\שוער הנוכחי שלי? אם כן אז איך ולמי? 2)איך אני קונה ומוכר שחקנים?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לא ראיתי את זה בשום מקום.. http://www.gamespot.com/pc/rpg/wizard101/index.html?tag=gallery_summary;game_summary
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הי,משחקים עם סטייל אומנותי וכדו',משחקי תפקידים ואסטרטגייה בעיקר. Baldurs gate 1 The witcher Elder scrolls שיחקתי ואהבתי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש אנשים למשחק PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (הסטים שלי הוא : or315
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-