עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ראיתי את ההודעה על היותר מידי תרדים אבל לא היה תרד כזה בעיר השניה יש מעסיק שהמיקום שלו נמצא בשירותיים הציבוריים והמשימה הראשונה שלו או השניה זה ללכת למקום שבו מתקנים מכוניות (קרוב למקום הזה) וברגע שאתה מגיע לשם זה מראה לכך חלון פתוח... מה לעשות?.. לתוך החלון ניסית לזרוק רימון לתוך החלון לעשות כונת עם סניפר לתוך החלון שום דבר לא עבד משיהו?? :-\

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. זה יכול להיות? http://www.callofduty.com/ צד שמאל טיפה למטה קישור למשחק החדש שלהם -CALL OF DUTY 4 מה קורה פה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום! יש לי בעיה בהרצת משחקים כמו COD4 , CRYSIS וכו' המשחקים פשוט רצים לאט למרות שהגדרות הגרפיקה על הכי נמוך ודבר זה לא צריך להיות מכיוון שהמפרט שלי עונה על דרישות המערכת המבוקשות. *ניתן לראות את המפרט בצד ימין -טמפרטורת הכרטיס מסך בזמן המנוחה היא 53 - דבר שלא אמור להוות בעיה בהתחלה חשבתי שבאמת המחשב שלי לא כל כך טוב ובגלל זה הוא לא מריץ לי טוב את המשחקים בדקתי עם חבר את הדבר ולו יש גם כן את אותו כ. מסך כמו שלי7600GT ו1.5GB זכרון. אצלו קרייסיס רץ חלק גם כשכמה מההגדרות הם על מדיום ואצלי שכל ההגדרות על low המשחק בכלל לא זז. אותו דבר קורה בCOD4 הוא מפעיל את המשחק על הגדרות גרפיקה גבוהות ומקבל FPS יותר יציב וטוב מאשר הFPS שאני מקבל שאני מריץ את המשחק על הגדרות גרפיקה נמוכות.…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. חבר קנה את המשחק FIFA 2007 והוא טוען שהמשחק לא עובד טוב נתקע , ואפילו לא רואה את הכדור (אני חושב שזה חשוב לראות את הכדור ;D ) שאלתי אותו איזה כרטיס גרפי יש לו והוא הקריא את זה : MSIMS-STARFORCE GeForce FX 5200 (NVIDIA GeForce FX 5200) אני יודע שהכרטיס קצת חלש - אבל עדי כך שלא יעבוד המשחק כמו שצריך ? או שצריך לבצע עדכונים? (אם כן אז מאיפה ?) תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by Spawn123,

היי מי יודע מתי מגיע המשחק - WARCARFT 3 כי אמרו שהוא יגיע בנובמבר..... והוא לא הגיע!!! ואני מאוד רוצה לשחק בזה!!!! ???

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by BlackTalon,

היום התחלתי לשחק בזה ובאימונים הכל הולך חלק וטוב אבל אחר כך במשחק כשאני הולך על קיר למשל אני לוחץ שמאלה 3 שניות ועוזב הוא ממשיך ללכת ומפסיק רק אחרי איזה 5 שניות לפעמים יותר!!! אחר כך באמצע ההליכה אני לוחץ קפיצה אחרי 4 שניות ככה הוא נזכר לקפוץ... קיצר הוא מגיב נורא באיטיות לכל דבר... למה זה ככה?? זה קרה לעוד מישהו?? אולי זה בגלל שהמשחק כבד למחשב??

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אמנם עד עתה לא חשבתי שגועל הנפש של תעשיית המשחקים יכולה להגיע לארץ (בעיקר כי לא היו משחקים ישראליים עד עכשיו ... ולא... גורדי לא נחשב) אבל ככל הנראה טעיתי. רק נספר את סיפור הרקע - באתר גיימר לפני משבוע או יותר פורסמה ביקורת על המשחק פיפוש. יוצרי המשחק ומעריצים של פיפוש, שאגב קיבל ציון שיא של 2.4 (לדעתי זה יותר מדי בשבילו), החליטו ללכת באופן אישי כנגד הביקורת והמבקר. זה התחיל בשלל נאצות כנגד גיימר וכמבקר עצמו ונגמר במשחקוני פלאש הקוראים "למחוץ" את המבקר ותאוריות קונספירציה זרות ומוזרות. הפרטים המלאים בכתבה הזו כמו כן שלל מכתבים בין צוות גיימר ליוצרי המשחק - כאן. ואכן כאשר קוראים את כל המאמר לעומק מתגלה הגועל האמיתי שמאחורי תעשיית המשחקים. ללא קשר לדעתי האם המשחק אכן איכותי…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by unfair,

סרטון קצרצר עם מידע חשוב אודות המשחק...: תאריך היציאה שלו - 18 לנובמבר! http://www.youtube.com/watch?v=6UWIO3-Udcg ולמי שמסתקרן בנוגע ללינק המופיע בסוף הסרטון.. http://www.whichroadtotake.com

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by dragson,

היי רכשתי(מופיע כבר כחיוב ככה שהרכישה והתשלום עבר בהצלחה) בSTEAM את NEED FOR SPEED HEAT Deluxe Edition (ד'''א זאת הגרסה היחידה שיש שם הדלוקס אדישן אין את הרגיל) התקנתי בהצלחה,שאני מסנה להפעיל את המשחק מהסטים הוא מבקש(אין אפשרות אחרת) להוריד ORIGIN ולהתחבר,אחרי שאני עושה את זה ומנסה להפעיל הוא רושם The game Need for Speed™ Heat Deluxe Edition does not appear to be installed. Please install it or try relaunching the game ב-ORIGIN העלתי סירטון ליוטיוב עם הבעיה , מה עושים ? תודה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by Oranili,

האם נפילת FPS במקומות מסויימים זה נורמלי ?... יש מקומות שה FPS שלי יורד ל33.. ואז חוזר ישר ל66... זה בסדר? .

11. Started by WizMaster,

שלום, כשהתקנתי את המשחק הכל היה בסדר אבל כשיצאתי ממנו וחזרתי אליו שוב, נעלם לי ה-Sound בסרטים... מישהו יודע מה אפשר לעשות? :saint:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by 3pac,

למי שלא שמע על ONLIVE http://en.wikipedia.org/wiki/OnLive זה הולך להיות שרות הזמנת משחקים גם אם המחשב שלך מחורבן כי המשחק לא יפעל על המחשב שלך אלא על מחשב-על של ONLIVE. יש לי מחשב אחד שאין איתו בעיות והוא מריץ הכל בינתיים, אבל יש לי עוד מחשב ישן שהוא די מעפן. מה שאני רוצה לעשות זה לשחק דרך המחשב הישן אבל שהמחשב השני יריץ את משחק, כמו onlive. אני יכול לעשות דבר כזה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

האם ניתן לגרום ל-Red Alert 1 לעבוד תחת XP? (דיסק מקורי למעונינים)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אשמח להמלצות על משחקים כמו NFS וכו.. תודה רבה!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by K0sTa,

מישהו יכול להשיג לי שמירה של 100 אחוז ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. משחק המירוצים האיכותי של סטודיו Codemasters משנת 2012 זמין באופן חופשי, אך לזמן מוגבל בהחלט לכתבה

17. Started by ag43,

בשקט בשקט, בלי ששמנו לב יצא השבוע פרק הסיום לטרילוגיית RUNAWAY. לדעתי סדרת הקווסטים ה"קלאסיים" מהטובות של העשור האחרון. המשחק הראשון בסדרה -RUNAWAY: A ROAD ADVENTURE היה קווסט בסגנון "הצבע והקלק" של תחילת\אמצע שנות התשעים. עם גרפיקה "מצויירת" ועלילה מעניינת ומלאת טוויסטים המשחק ממש מצא חן בעיני בזמנו. החלק השני המשיך עם אותם סממנים ועלילה קצת יותר "דימיונית". עכשיו הגיע החלק השלישי לרכישה דיגיטלית. אני אישית מתכנן לשים עליו יד ברגע שיהיה לי זמן. לדעתי משחק חובה לכל חובב קווסטים באשר הוא. אתר המשחק: http://www.runaway-thegame.com/

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
    • 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Mitko Zaeshki,

http://steamcommunity.com/id/TheGladiatoR/ תציאו מחירים 100% אמין

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. עד לפני שבוע הכל עבד פיקס אבל אז החליפו לי מעבד..כי הוא נישבר לאותו אחד ושמו לי קירור חדש על הכרטיס מסך והפיפא מראה לי את זה: אני לא בטוח שזה קשור לזה....אבל. תודה

• 11 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by ההוגה,

אני רוצה לקנות מתנה לאחיין שלי ש"קיבל קידומת" 10, והוא ביקש משחק מחשב. המחשב הוא חדש שעדיין לא נקנה, אבל בימים הקרובים הוא יירכש והוא יהיה E5200 עם 2GB זיכרון וכרטיס מסך יחסית פשוט. הגברבר אמר שהוא אוהב משחקי כדורגל בדר"כ, אבל עכשיו דווקא בא לו פעולה. אבא שלו ביקש בלי יותר מדי אלימות, אבל אפשר יריות, ואקשן רק בלי דם נשפך וכאלה... בנוסף בנושא האנגלית, הוא דווקא מבין קצת ומנסה לדבר בבית אנגלית - אפשר לאתגר אותו עם זה. ולא פחות חשוב, אם אפשר שיהיה משחק במחיר עד 150 ש"ח. כמובן שאין צורך במשחק חדש, גם משהו בן שנתיים יתאים - רק שיהיה קל למצוא אותו (אני מניח שאקנה בבאג, שיהיה גם סניפים ופתק החלפה) אודה מאוד למי שיעזור עם המלצות.

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by WizMaster,

שווה בכלל להתקין?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by david32,

משעמם לי ויש שביתה , אז חשבתי לעצמי "דוד , צריך למצוא מה לעשות , אולי תנסה לשחק באיזשהו משחק קלאסי/שיש עליו ביקורות טובות" ... החלטתי לנסות את Fallout 2 האגדי אז "חבר" נתן לי את הדיסק , התקנתי , 3 דקות בשלב הראשון גרמו לי לחשוב למה הוא נחשב לקלאסיקה (אולי כי הוא יצא ב 98 מי יודע) הנקודה היא שוויתרתי אתחילת השלב הראשון (המקדש של משהו). אחר כך נזכרתי שיש את Half life 2 ומה יותר טוב מלשחק במשחק שיש לו עוד 2 המשכים וכול כך הרבה ביקורת טובה? , עוד פעם "לקחתי" מחבר את הדיסק , התקנתי , Node Graph is out of date Rebuilding... מצאתי פיתרון , שיחקתי , נמאס לי מהזומביים , שיחקתי שוב עד היום! היום אני הגעתי לחלק ב SANDTRAPS שבו אתה חייב להגיע לאינשהו בלי לדרוך על החול כי אז יקפצו עלי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הורדתי את הדמו של המשחק למרות שאנשים אמרו לי שהוא לא יעלה טוב ועל הפרטים הכי נמוכים לאחר שהתקנתי הופתעתי האם זה הגיוני? המשחק עולה על המחשב שלי על הרמות כמעט הכי גבוהות עם ANISOx4 הדיפולט שלו על 768*1024 עם המחשב המעפן שלי? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dorman2,

יש לי ADSL של AQUANET - חבילה הכי קטנה - אבל עדיין כשאני עושה בדיקות יוצאות לי תוצאות טובות מאד. כשאני מתחיל לשחק קאוונטר סטרייק בשרת פומבי דרך ASE - מדי פעם הפינג שלי עולה ל-300 ונראה כמו פריימים... אני יודע שזה לא פריימינג כי: א. אני מסתכל בתאב על הפינג ואני רואה 300 ב. כשאנ פותח שרת לבדי אין לי שום דבר... זה פשוט בלתי אפשרי לשחק כך - אז בבקשה תעזרו לי!!! ( אני מת על המשחק הזה... ) :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.