משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הורדתי סטים אתמול וגם שיחקתי לי להנהתי בקונטר סטרייק... היום אני חוזר אחרי עבודה לבית וחושב לעצמי למה לא נשח איזה משחקון של קונטר אבל אבוי יש לי את השגיאה הבאה מה ורה פה? ENGINE ERROR-CONNECT ON REPLAY.DLL FAILED מה הקטע פה? דרייבר אצלי תין רק הורדתי אתמול עבד מעולה. ניסיתי ולמחוק ולהתקין מחדש דרך סטים אבל גם זה לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני רוצה לאחל בהצלחה לפורום DOTA/HON. בקרוב יפתחו דיונים נוספים הקשורים למשחק כגון מדריכים, הצעות שיפור, טורנירים וכו'. עם זאת, הצלחת הפורום תלויה בקהילה. לכן צאו לרחובות בהמוניכים והביאו אנשים! כמו כן, אשמח כבר עכשיו ממספר האנשים שכן נמצאים בפורום, אילו דיונים הייתם רוצים לראות.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אתמול יצא הדמו הרשמי של המשחק, מבית EA SPORTS !!! ;D להורדה מהאתר הרשמי (מופיע לינק בצד שמאל) (הגודל: 16MB). לצערכם הרב, הדמו דל ביותר. וכמובן שלא ניתן לכוונן את האופציות. קצת פרטים: המשחק בדמו הוא ריאל מדריד VS ארסנל, אורך כל מחצית דקה אחת שלמה (סה"כ 2 דקות...למה כ"כ הרבה אני שואל?), אח"כ המשחק יוצא עצמאית ל-WIN, ואם רוצים מפעילים שוב... הגרפיקה די מאכזבת משום שהרזולוציה היא 640X480 (או אולי 800X600...?), וכמובן שאי-אפשר לשנות את זה...! :-\ לגבי המשחקיות: מנוע המשחק עבר מהפכה של ממש (ב-EA אומרים שהם בנו אותו לגמרי מחדש!), ובאמת רואים את זה. המשחק נורא כייפי ולא באנלי כמו המשחקים הקודמים. הבעיה היחידה בשליטה היא ששינו מס' מקשים (E-ספרינט, W-"שליחה"/יציאה עם השוער), וזה…
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
לא כל כך הבנתי את העלילה של Getting Up משהו יכול להסביר לי בבקשה ?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אוקיי קודם כל חייב לציין , עם כל הכבוד לHL2, לדום 3, ולשאר הבלוקבסטרים .... אף אחד מהם לא השאיר אותי פעור פה ומזיל ריר מרושע מול המסך כשיש לי 2100 פרשים שלי שנפרשים על המסך מול 1000 פיאונים תמימים, אף אחד מהם לא גרם לי לצחקק לעצמי בסאדיסטיות כמו כאן כשראיתי את ה2100 פרשים מוחקים בהסתערות ברוטלית ולא הכי טקטית את אותם 1000 הנשמות הטועות בכל אופן יש לי שאלה כזאת- אני בשלב די מתקדם במשחק- רוב אירופה שלי, רוב אפריקה הצפונית גם כן , "יהודה" כמובן כמובן שלי (למרות שהחוצפנים מורדים בי כל שניה בירושלים- מה הם לא מבינים שאני גם יהודי??) בכל אופן - הצבאות שלי מאוד חזקים ואני חייב לציין שאני טיפוס של כוח ולא של מוח, כל שרוב הצבאות שלי מורכבים בעיקר ממספרים בלתי נדלים של פרשים כבדי…
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו פה עדיין משחק את המשחק הזה?? אני התמכרתי לRayman M כמעט סיימתי אותו תוך יומיים..טוב רק חצי שלם : חח אם מישהו פה שיחק, שיירשום את רשימת המשחקים שהוא שיחק מהסדרה
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם השמועות נגונות ומיקרוסופט עומדת להוציא קונסולה ניידת שתתחרה ב-PSP???
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
ניסיתי היום לשחק על עותק של B&W על מערכת XP וזה לא פועל. אחרי שאני לוחץ על האיקון של B&W הדיסק מסתובב ורואים שמשהו עולה אבל אחרי כמה שניות הדיסק נעצר והחלון שעלה נעלם. יש לי SP1 ועותק מקורי של B&W. HELP!
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום. למי שלא מכיר GameHack היא תוכנה המאפשרת לשנות ערכים במשחקים (כסף לדוגמא). אני מחפש תוכנה דומה שיכולה לרוץ בvista .
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Lord of the rings the battle for middle earth 2, והמשחק הוא בגודל של 6 ג'יגה, שאני מנסה להעתיק אותו למחשב, הוא נותן לי שגיאה כזו : There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
גם אתם שמתם לב לזה שאחרי כל העדכונים אפשר להעלות את הגרפיקה יותר ולשחק חלק? אם לפני חודשיים הייתי שם בין מדיום ל HIGH הייתי מקבל 24-30 FPS אבל אחרי כל העדכונים מדיום HIGH רץ לי חלק על 50-45
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
האם זה הסוף של משחקי האסטרטגיה? האם נזכה למשחקי ההמשך? מה יקרה לנו???
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי כאן את ההודעה הרשמית, mishax? יאללה מתי כולם מתאספים לקצת :2gunsfiring:
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%91-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%9c%d7%9c%d7%99-%d7%a4%d7%9c%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%9e%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום , יש לי את המשחק ואני צריך פאץ מי שיוכול להביא לי ויש לו אותו אז שיתן לי בבקשה את הלינק להוריד ... תודה שמעון ..
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
האם יש אנשים שמשחקים במשחק האסטרטגיה אימפריה אונליין? אני משחק בעולם 161. יש כאן הרבה ישראלים ואם אתם רוצים אנו יכולים להקים ברית של שחקנים מישראל. כתובת המשחק: כאן www.imperiaonline.org
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/valve-%d7%9e%d7%96%d7%92%d7%96%d7%92%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תסתכלו על התמונה. זה בראיית לילה ב- FAR CRY. תגידו לי אם ככה זה צריך להיראות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו כן התקנתי את המשחק..גרסא 1.45 אם אני לא טועה..זה מה שהיה בדיסק..וכשאני מגיע עם האוודי לנקודת התחרות ה1 הוא נותן לי SINGLE RACE או ONLINE וכשאני בוחר להתחרות בSUNGLE על כסף הוא פשוט עושה לי CONFIRM ומתחילה המצלמה להסתובב על עצמה..המשחק לא נתקע או משהו פשוט רואים את הרחוב ומכוניות עוברות ואת הרכב שבחרתי הכול והוא פשוט מסתובב בעד עצמו..יש פתרון כי נראה לי משחק ממש ממש כיפי.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
המשחק הראשון היה ממש טוב , לא מבין למה הוא קיבל ביקורות לא טובות. לפני כמה זמן ראיתי ש-obsidian רוצים להפיק את השני, מישהו יודע מה קורה עם זה?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
האם קיים טלאי לפיפא 2006 או 2007 עם שדרן בעברית?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך קוראים לתוספות? איזו תוספת הכי טובה? מה יש בכל תוספת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
geforce 4 mx 4400 או geforce 3 ti 500 דברו איתי מבחינת כל הפרמטרים... אם זה לא קשור לפורום הזה תעבירו אותו... לדעתי זה המקום... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-