משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, קניתי את המשחק BATTLEFIELD 3 LIMITED EDITION מ ORIGIN (בהנחה של 50% כמובן) שמגיעה עם PREMIUM והכל. אחרי שאני מוריד את המשחק והוא מותקן כשאני נכנס למשחק אני מקבל חלון שכתוב בו syncing cloud data ואז נפתח חלון אינטנט עם ה battlelog והמשחק לא מתחיל. מה אפשר לעשות? ??? ??? ??? ???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שהמשחק תומך רק במערכות XP האם זה נכון? שזה די הגיוני אם לא בנו אותו מחדש כי אני זוכר ששיחקתי במשחק DOOM3 בווינדוס XP שלי במחשב פנטיום 4.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
מישהו יודע האם medal of honor warfighter יצא גם ל psp
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שאלה | אפשר לעשות פיצול מסכים ב-COD במחשב? אפשר לשחק שני אנשים על אותו המסך כמו בקונסולות ?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
בשורה התחתונה אפשר להירשם למשחק וליצור עד שני דמויות בחינם, את הדמויות אפשר להביא לרמה 50 (הרמה המקסימלית) ומה שבעיקר תוכלו לעשות זה את המשימות הרגילות בכוכבים + העלילה של כל דמות. מעבר לזה יש מגבלות. העמוד עם ההסבר: http://www.swtor.com/free אגב, אם מישהו רוצה לנסות את הגרסה החינמית של המשחק אתם יכולים להשאיר לי מייל בהודעה פרטית אני אשלח לכם הזמנה (גילוי נאות ההזמנה היא במידה ומישהו ירצה להירשם למשחק בתשלום חודשי אני מקבל הטבות מסויימות, למעשה אם יש לכם מכרים שמשחקים במשחק או חברים תבקשו מהם הזמנה כדי שהם יקבלו את ההטבות במידה ותרצו להירשם). ותפתחו דמויות בשרת Red Ecplise באירופה אני משחק שם ואוכל לעזור לכם.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
טוב, מי שכבר שמע על המשחק סימולטור הזה יכול בהחלט להבין.. את הבעייה אליה אני נקלעתי משחק מאוד נחמד עם גרפיקה סבירה.. הבעייה שלי מתחילה בכך שבמשחק יש אופיצה לנהל חברה מובילים זה דורש ממך בהתחלה לקנות מוסך חנייה לעוד משאיות.. ואחר כך לקנות משאיות ולבסוף גם לחפש נהגים הבעייה שנתקלתי בה היא, איך נותנים לנהגים שכפופים לי משימות... חרשתי על האינטרנט בחיפוש אחר תשובה לבעייה שלי, ואשמח אם מישהו יעזור לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב ובשורות טובות לכולם! לאחר 15 שעות משחק דיי מהנות, יש לציין, הגעתי לכמה מסקנות: המשחק זורם, קליל, כייפי, כל הלובי נחמד וידידותי מאוד, כל עניין מציאת משחקים הפך לפשוט ומהיר במיוחד, הנשקים מאוזנים, אין פה כבר מולטי קילס עם אקדח, הקילסטריקים גם כן בסדר, בגדול משחק טוב. אבל עם כל הדברים הנחמדים האלה נתקלתי בשתי בעיות שהורסות לחלוטין את המשחק, קודם כל הפינגים, הרבה פעמים הפינגים לא טובים ברמה שאתה יכול לרסס עשר מחסניות על אויב וכלום. זה 1. הדבר השני והמשמעותי יותר הוא כל העניין של הבולשיט והבלאגן שיש ב80% מהמפות, כל שנייה פיצוצים, התחשמלויות שוק מוזרות, ספאם של רימונים, של יריות שלא תבין לעולם מאיפה הן מגיעות, בקיצור, ממש בלאגן, גם אתם מרגישים כך?
-
- 55 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
ממתי המנהג הזה החל? לאחרונה אני נתקל במקרים רבים של חברות אשר מפיצות משחקים בעלי תכונות של שוברי קופות (Halo, Call of Duty) אשר נותנות עדיפות על פירסום של הכנסות ממכירות משחקים על פני מספר העותקים שנמכרו, על מנת להציג את ההצלחה שלהם (מנהג שמקורו בתעשיית הקולנוע). לדוגמא: לאחר ש-Black Ops 2 יצא, אקטיויזן פרסמה רק את ההכנסות שהמשחק גרף ב-24 השעות הראשונות להשקתו (חצי מיליארד דולר), כאשר מספר העותקים שנמכרו, נותר בלתי ידוע (לינק) (ניתן לקרא גם בערך בויקיפדיה האנגלית, שבינתיים רק סכום ההכנסות ממכירות משחקים מופיע שם, ללא מספר עותקים שנמכרו). באופן דומה, לאחר ש-Halo 4 הושק, מיקרוסופט פרסמה רק את ההכנסות שהמשחק גרף ב-24 שעות הראשונות לשחרורו וכן את הכנסות סוף השבוע שלו, ונכון ל…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שאלה איך אני בוחר נשקים במולטיפלייר ? לא מצאתי את האפשרות של "custom " כלומר נשקים מותאמים שלי... אשמח אם תתנו לי תשןבה תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
המשחק הוא מעין 2d dota למי שמכיר. טריילר: http://www.youtube.com/watch?v=4NootvRYOm4 משחק אקשן תחרותי. עשוי ברמה מאוד גבוהה. easy to learn, hard to master. הקהילה של המשחק מאוד נעימה ובוגרת אחד ה-'nauts הוא leon the chameleon... והוא צרפתי. בסוף שבוע הקרוב המשחק יהיה פתוח לכולם free weekend, והוא גם יימכר במחיר מבצע של 5$. 5$ על המשחק הזה זו פשוט גניבה... באמת חבל לפספס את ההזדמנות. פרטים נוספים על הסופשבוע חינם: http://www.destructoid.com/free-weekend-of-awesomenauts-on-steam-238673.phtml שימו לב כמה הכתב אוהב את המשחק... קליפ בונוס..: פשוט תענוג של משחק. חובה לבדוק.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בסרטונים הבאים המודר ‘Chubz’ מדגים איך DOOM היה נראה ומשוחק אם היה יוצא בתקופה הנוכחית, אותי אישית זה הצחיק מאד. מה שכן, הוא צודק לדעתי. http://www.shacknews.com/article/76656/doom-mod-pokes-fun-at-call-of-duty
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אז למי שיש את השריטה היחודית הזו שיש לי על סדרת משחקי דיסנט הנושנים, יש חדשות מעולות. משחק חדש בשם רטרו-וירוס הוא משחק עדכני עם מכניקת תנועה של 6DoF. המשחק מציג בדרך מקורית ויחודית את פועלו של האנטי-וירוס למען ערש-התקנתו, הדומה באופן מחשיד לחלונות אקספי הוותיקה והעיקשת, כמו גם את קרבי המחשב וכיו"ב. כולל אופציות סינגל, מולטי וקו-אופ - כל מה שאני(חנו) אוהבים בדיסנט משחק מקורי ומיוחל, כמדומני יוצע למכירה גם בסטים (ומי שעושה פרה-אורדר זוכה בגישה חופשית לבטא עד ההשקה). רק אל תצפו לגרפיקה "שטרם נראתה כמוה". זה משחקיות נטו! (גם בגרפיקה וקטורית עתיקה עם sprites במקום פולימודלים הייתי קונה ) ובקיצור- כיף כיף כיף! תוספות: סרטון יותר עדכני (מאתמול) של הבטא (טריילר): …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה מרגיש כאילו המשימה בלטי אפשרית אם מנסים לשחק במצב מהאוויר גם כשניסיתי לקפוץ מחייל לחייל לא הצלחתי לשרוד עד הסוף כי אני נשאר רק עם חיילים ולהם יש כל מיני רובוטים משוריינים הרעיון נחמד מאוד אבל זה מרגיש כאילו טיפה חיפפו בביצוע, או שאני פשוט עושה משהו לא נכון
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אז נתקלתי ב-sine mora והמשחק פשוט מדהים!!!1!.. ברצינות, מאוד אבל מאוד אהבתי את המשחק ולצערי הוא מאוד קצר. אז כן יש בו הרבה מקום למשחקיות חוזרת אבל עדיין הייתי רוצה עוד המלצות למשחקים בסגנון.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי את סטארקרפט 2. אני מאד אוהב אסטרטגיה שיש לי "שטח" ויש לשני שטח. יש לי מבנה הבסיסי ולשני יש את המבנה הבסיסי, ואז כל אחד מפתח את הבסיס שלו, עושה הגנות, תוך כדי בונה עוד ועוד ועוד חיילים, תוך כדי הבנייה של זה הודף מספר גלי התקפה של האויב, בשלב מסויים הולך ופורץ דרך ומשמיד את כל הבסיס של האויב. פשוט, בסיסי וקל. כבר עשיתי איזה 10 שלבים בקמפיין, וכל שלב הוא איזה "קאווסט" כזה. האם מתישהו יגיע האסטרטגיה הפשוטה שאני רגיל אליה (כמו נניח במשחק הראשון, או לדוגמא כמו ברד אלרט)?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
ברשותי 3 מסכים המחוברים דרך כרטיס 6970 בתצורת Eyefinity. הכל עובד לי מעולה כולל הכותרים הקודמים של COD, אבל הפעם המשחק נראה זוועה ומציג רק על 2 מסכים מתוך השלישי... כשמורידים לרזולוציה של מסך יחיד הכל פועל מעולה. מישהו נתקל בזה? או בעל תצורה דומה ולא נתקל בבעיה? ניסיתי כבר לעדכן דרייברים וזה לא עזר. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר שסיימתי את הסיפור הראשי, אין לי מכוון כיוונים בסיפורים הנוספים כך שאין לי מושג לאן לגשת. האם זה באג או שזה תוכנן כך?
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה למחוק את המשחק call of duty wm3 אבל הבעיה שהוא לא מופיע לי בלוח בקרה,בצקרה כזה איך ניץן להסיר את המשחק? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הם הדרישות מערכת של המשחק כדי שאני אדע עם המחשב שלי יכול להריץ את המשחק. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד התלבטויות קניתי את המשחק CALL OF DUTY BLACK OPS 2 למרות שאני לא מת על הסדרה זאת,אבל הפעם אני יכול להגיד בבכנות זה CALL OF DUTY הכי טוב שיצא אי פעם מבחינת הכל גם סינגל גם מולתי שיפורים גרפיים מורגשים ממש. יש הרבה מה לתקן כמובן אבל בגדול ציון שלי הוא 9.5!!
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום אני משחק כבר הרבה זמן MW3 במולטיפלייר הבעיה היא שבימים האחרונים יש כמו דיליי במשחקים וזה נראה כאילו כל מי שמשחק בסרבר הרבה הרבה יותר מהיר ממני והתגובות הן איטיות יחסית לשחקנים האחרים לפי מה שהבנתי זה קשור לפינגים וכו' ,דיברתי עם הוט והם קישקשו משהו שהכל בסדר ואני צריך לעבור לחבילת גיימרים (יש לי 12 מגה) איך בודקים את עניין הפינגים ? או לחלופין איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות את Worms World Party? כמו כן, האם מישהו יודע אם הוא עובד על ווינדוס 8? על ויסטה לדוגמא אני יודע שיש לו בעיות לעבוד. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קדימה להירשם http://www.esl.eu/eu/codbo2/news/207713/ לא לשכוח! יש לעשות Check-In חצי שעה לפני שהCUP מתחיל בשביל לאשר את ההצטרפות (למנוע NO-SHOWים).
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
*אח שלי משחק ב-BF3, פיתאום בא אליו יריב עם אקדח והורג אותו מיד* אחי: "מה זה איך הוא הרג אותי כל כך מהר?" *הפרטים שלו מיד אחרי ההריגה מופיעים* אחי: "אההה תסתכל כפיר... נו ברור הוא הרמטכ"ל (קולונל 100)". *אחי לוחץ על TAB ושם לב למשהו שתפס את עינייו ברשימת השחקנים בקבוצה היריבה* אחי: "כפיר, מה הולך פה? יש יותר מידיי רמטכ"לים לצבא אחד!" :lol: :lol: *חייל מקבוצתך נוטש את המטוס עקב נעילת טיל עליו* *מסתבר שהנטישה הייתה ממש מעל דגל של היריב שמפוצצת באוייבים* אני: "איזה דביל, הוא עכשיו נוחת על בריכה של תנינים, הולכים לאנוס אותו!". :lol: יאללה תמשיכו אותי...
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מי ששיחק Carrier Command: Gaea Mission, איך הוא? הוא נראה קצת מזכיר את XCOM -Enemy Unknow
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-