משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
הגירסה החדשה לסדרת משחקי הכדורסל המובילה בשוק קוצרת הצלחות גדולות עם מכירות שיא בשבוע הראשון להשקה לכתבה: http://hwzone.co.il/משתלם-להיות-בודד-בפיסגה-מכירות-של-4-מיל/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי וכל הלך טוב... ושאני מנסה להפעיל אני מקבל הודעה כזאת... מה אני עושה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-
מישהוא מוכן למכור או למסור לךלידים טובות ונאמנות...או לצרוב או להעביר לי בדרך כלשהיא או למסור פרטים על מקום קניה יבורך
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג את חוברת המשחק של סים סיטי 4 או אולי לכוון אותי לאדם הנכון שמשחק במשחק תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הי אני לא בטוח שזה המקום לפרסם. בכל מקרה תראו את זה שחקני פורטל!: http://www.10gag.co.il/gag/27572
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קניתי את סטוקר היום המפרט של המחשב שלי PENTIUM 4 3 GHZ 1 GB זיכרון פנימי READON X1950 GT כרטיס מסך ואני עובד אם ויסטה.... משום מה סטקר הרבה פעמים ניתקע לי לא יודע זה קשור לויסטה אבל אם אני אחזוק ל XP האיטיות תעבור בצורה משמעותית? או שיש דרך לסדר זאת? בלי להחליף מערכת או שבכלל עוד מאט יוציאו פאץ' או עדכון שיסדר את זה ואגב עדכנתי את סטוקר לגרסא העדכנית ביותר.
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי מחשב חדש עם מעבד כפול ליבה,ומאז שמתי לב שהמשחקים עם המנועים הטיפה יותר ישנים (כרגע הרצתי PREY,BAD DAY LA,beyond good and והיהevil,painkiller והיה לי בעיה עם השניים האחרונים)עובדים לי בסופר מהירות.גם הסרטונים וגם הגיימפליי יש איזה פאץ' שיתקן את הדבר?אני זוכר פוסט ממזמן שלבנאדם הייתה את אותה הבעיה.או בעצם לבטל ליבה?ואם כן,איך עושים את זה בHOME? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אל תדאגו אחים שלי, יצאה דרך להפעיל את halo2 על XP... ברגע שאני ידע בדיוק שזה עובד אני יתן פה את ההסבר אתמול לא היה לי כל כך הרבה זמן אבל הצלחתי להיכנס להתקנה ללא שום בעיה עד יום ראשון הקרוב אני יודיע אם זה באמ עובד, ואם כן אני יחלוק איתכם את זה אל תתיאשו
-
- 30 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אז נתקלתי ב-sine mora והמשחק פשוט מדהים!!!1!.. ברצינות, מאוד אבל מאוד אהבתי את המשחק ולצערי הוא מאוד קצר. אז כן יש בו הרבה מקום למשחקיות חוזרת אבל עדיין הייתי רוצה עוד המלצות למשחקים בסגנון.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק בכלבי האשמורת והשאלה שלי מתייחסת לגבי המשחק הזה בעיקר ולמשחקים דומים כגון : הסנדק,מאפיה וכו' במידה ואחבר הגה למחשב האם בשלבים של הנהיגה אוכל להשתמש בהגה במקום במקשים? במשחקים משולבים אקשן ונהיגה האם אפשר להשתמש במקלדת עבור האקשן ובהגה עבור הנהיגה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשחק יכלול מפות מBATTLEFIELD 2, קצת קוסמטיקה ועוד כל מיני דברים http://www.eurogamer.net/articles/2010-11-05-battlefield-play4free-announced תיהיה חנות בכסף כמו בBFH אבל המשחק עצמו FREE 2 PLAY Teaser Trailer: הרשמה לבטא הסגורה: http://battlefield.play4free.com/
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי לכולם. פעם ראשונה שאני נתקל ב-hwzone. קודם כל, ברכותיי. מערכת פורומים יוצאת מן הכלל ומאד עוזרת. אז אולי אנצל את הידע הרב שלכם - למי שלא מכיר - Pro Evolution Soccer 3 הוא משחק כדורגל מדהים שיצא לראשונה השנה גם למחשבי PC (בניגוד לשנים עברו - אז יצא רק לקונסולות). מי שלא מכיר - חייב לנסות. את גרסת הדמו ניתן להוריד מהלינק הבא - www.filefront.com/r.b/page__file_info/_filepath__/soccered/pes3/demo/pes3demo1.zip/_clear__page,filepath/_output.html הבעייה היא כזו - התקנתי את המשחק, אני מפעיל אותו, מתחילה הקדמה (הקרדיטים ל-KONAMI וכו') ואז המסך הופך שחור והמשחק נתקע - הסטטוס של האפליקציה מופיע כ-"not responding" ב-task manager. עדכנתי דרייברים לכרטיס המסך, שיניתי הגדרות אך ל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי היום למחשב דרך טורנט את סימס 2, והתקנתי אותו, נכנסתי אליו ושיחקתי במשך זמן מה בלי בעיות בכלל. אני חושב שאני צריך לציין שיש לי מחשב נייד של LOVENO G530 עם מערכת הפעלה ויסטה שעונה על כל הדרישות, אפילו המומלצות למשחק. עכשיו יצאתי מהמשחק ולאחר כמה שעות החלטתי לשחק בו שוב, אבל הפעם במקום לפתוח לי את המשחק, הוא פותח את המיני חלון הזה שרשום בו סימס 2 הלוגו והכל.. אבל במקום להדליק את המשחק הלאה הוא רושם י בחלון שגיאה: Unspecified error === מה לעשות? === אני רוצה לציין שמאז שסגרתי את המשחק הורדתי והתקנתי יוטורנט, אם זה משפיע על משהו, אבל הוא לא דולק, וגם ששניסיתי להוסיף לתיקיה של הSOUND בתוך התיקייה של המשחק->סיסטם כמה שירים משלי בתקווה שהם יופעלו במהלך המשחק וניסיתי לה…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
עדיין לא שיחקתם ב-Mankind Divided? כעת תוכלו לעשות זאת בפחות משליש מתג המחיר המלא שלו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני נמצא בקמפיין של מלחמע -2 בפרק 7, שבו אני אמור לגלות מפעל ליצור נשק גרעיני. מצאתי איפה הוא, ונכנסתי לאותו בסיס, אולם השער למפעל סגור, ויש בו מדען אחד שכניראה אני צריך להורג אותו, אולם הוא כול הזמן בורח לי, מה אני אמור לעשות כדי להרוס את המפעל?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
המשחק יוצא ב - 26.4 http://bloody-disgusting.com/news/3157749/dead-days-of-summer-day-2-this-is-what-i-want-from-dead-island-riptide/ http://www.hookedgamers.com/pc/dead_island_riptide/preview/article-1118.html
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי שיצא גירסה חדשה למשחק.... אולי משהו יודע מאיפה אפשר להוריד אותה?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס למשחק (CS 1.6) זה נותן לי תבעייה הזאת "AVAILABLE MEMORY LESS THAN 15MB" איך אני מסדר את זה כי זיכרון באר דיסק יש לי עוד 400 GB בכונן אחד ובשני 60 GB וזיכרון יש לי 6 GB ואין מצב שאין לי 15 MB פנוים אני מנצל משהו כמו 40 אחוז איך אני מסדר את זה שאני יכול לשחק ???
-
- 2 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
מחפש אתרים להחלפת מכוניות לGTA סאן אנדראס
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי את שתיי הדמואים החדשים Starship Troopers ו-BOS או בשמו השני Bet On Soldier שמתי על HIGE ב-Starship Troopers פשוט יצא לווינדוס (לשולחן עבודה) ו-BOS עבד איטי וקירטע רצח שמתי על LOW ועבד חלק אבל בגרפיקה חרא שווה להשקיע באיזה גוף קירור ב-200 שקל ולעשות OC רצחני ?? כי אין לי כסף ל-7800 או ל-6800GT אה והכרטיס שלי GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן הקרוב יוצאים כמה משחקים "חמים", אני עדיין לא סגור לגמרי מה אני לוקח. ASSASSINAN'S CREED וקרייסיס יוצאים עוד חודש ושבוע, HOMEFRONT שגם עושה קצת באז יוצא עוד חודש בדיוק. ופורטל שאמור לצאת בערך עוד חודשיים. כרגע נראה לי שאני אלך על: פורטל בטוח ו-ACBH כנראה, את קרייסיס אולי יותר מאוחר השנה, ועל HOMEFRONT אני אחשוב רק אחרי שיצא, מה אתם קונים?
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות סורס ואני רוצה לדעת אם יש הרבה שרתים ישראלי כמו בקאונטר סטרייק הרגיל
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-