עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by myDGB blws,

למי שלא הבין זה עריכה של bo2 וסליחה על האיכות פשוט יש לי מחשב גרוע .

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום, מקווה שזה הפורום המתאים לשאול. מחשב עם מעבד E2140 1.6 זכרון 4GB כ. מסך HD6950 האם זה מספיק כדי לשחק ב- BF4 ברזולוציה של 1920*1080 עם הגדרות תצוגה בינוניות? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האם יש עוד מישחקים בסיגנון של Black & White? ממש ממש כמו המישחק שאתה אלוהים וכאלה אם יש תנו לי שמות. אאא וכן מתי יוצא Blakc & White 2???

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  4. Started by piro,

אני צריך המצות למשחקי רשת טובים אולי משהוא בסגנון first body sooting. מה זה halo? תודה piro

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by imac,

אני מאוד אוהב את Oblivion, Fallout ומשחקים בסגנון הזה שיחקתי Dragon Age 1 + 2 מאוד אהבתי Gothic 3 לא משנה מה אני מנסה לא רוצה לעלות גם אחרי Community patch.. חבל מאוד רציתי לנסות Witcher לא כל כך אהבתי אולי ננסה את 2 עד שיצא Gothic 4 ו-Risen שיחקתי נחמד לא יותר מדיי מה עוד יש שם בחוץ מהשנים האחרונות שפיספסתי אולי? משעמם לי!!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by WarMachine,

היום נהייתי מודע לראשונה למשחק אסטרטגיה זה שעתיד לצאת ב2007. המשחק יעסוק סוף סוף בתקופה שלא ממש לקחה חלק בהרבה משחקי מחשב והיא המלחמה הקרה. בקצרה אפשר לומר על העלילה על פי מה שידוע כרגע הוא תרחיש שבו בשנת 1989 לא הסתיימה המלחמה הקרה בקריסת ברית המועצות אלא בעצם החלה מלחמה כלל עולמית בין הדמוקרטיות של המערב ובין הגוש הקומוניסטי של המזרח. במשחק יהיו כלי נשק ויחידות אותנטיים מהתקופה ההיא ולא כל מני כלי נשק עתידניים, המפתחים רוצים להיות נאמנים למקור. המשחק הזה יגיע אלינו מהחברה המפתחת של שני משחקי Ground Control, שניהם היו משחקים די טובים שייזכרו בעיקר בזכות הגרפיקה המהממת שלהם והאקשן המהיר והאינטנסיבי שלהם. World in Conflict יהיה משחק RTS אבל לא יהיה בו אלמנט של איסוף מש…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. המשחק יצא, שווה לשחק בו?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gameri,

הורדתי RED ALERT 2 מ ORGIN בקוד של 17 משחקים המשחק עובד אבל לא רואים כלום ניסית לשנות כל ההגדרות מערכת הפעלה רצוליוציה לא יודע מה זה עובד אבל לא רואים כלום אני שומע אני יכול להזיז את העכבר אני לוחץ על אני שומע אותם אבל מסך שחור RED ALERT 1 עובד RED ALERT 3 עובד אבל 2 לא האם מישו יודע מה יכולה ליות הבעיה ואיך אני פותר את זה תודה לכל המגיבים

9. Started by Coca Cola,

אני יצאתי מהחלון הזה (זה ממש בהתחלה איפה שנכנסבים למיון לאחר הגעת הרכבת) עכשיו אני בחצר כזאתי ויש עמוד ודלת שאי אפשר לעבור בה חחחח אז מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Y-T-M,

קנו לי ליומולדת את המשחק עכשיו בבית יש לי רשת בין כמה מחשבים והוא אומר לי שאני לא מחובר לאינטנט איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by e.t,

http://www.3dgamers.com/dl/games/farcry/farcrypatch12.exe.html בהצלחה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום! טוב, קצת אחרי שקיבלתי את הרחפת, התקדמתי, ואז תיקנתי את הרמפה עם הבקבוקים, התקדמתי עוד קצת ואז הגעתי לשטח קצת יותר פתוח, שמולי יש שער שבדיוק סגרו לי אותו... ויש מין מבצר כזה מולי. אני נכנס אליו, הורג את כולם, ויוצא החוצה חזרה, בינתיים המסוק ה BZ הזה רוצח אותי... ואז אני מתקדם במקום והדרך היחידה שלי היא לחזור לרחפת. אני אמור למצוא משהו שפותח את אחד השערים, אבל לא מצאתי כלום, סתם ירד לי חיים... מה אני אמור לעשות? זה מתג מסויים או מה? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by yoel12,

תודה לאל בטעות נתקלתי באימייל מה17 לחודש שאומר ששינו לי את הסיסמה בuplay מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by FireandicE,

יש לי את זה גרפיקה מצויינת משחק יםה מאוד!!! פשוט אפקטים מדהימים!

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אני סיימתי אותו עם הסוף הרע למה הקשבתי לאטלס ואחריי זה סיימתי עוד פעם אבל עם הטוב ואחשב אני עומד לסיים בפעם השלישית כנראה עם הסוף הטוב אייזה סוף היה לכם?

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  16. לא מצאתי פה משום מה בפורום, אולי זה דבר בעצם לא כל כך שאנשים היו עושים ....

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Shoko,

דרישות מערכת: MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista Processor type : Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD XP X2 4200+ 1.5 GB RAM 6 GB available hard drive space 256 MB DirectX® 9.0 compatible card / nVIDIA® GeForce 6600 / ATI Radeon® X1300 DirectX® 9.0 compatible sound card >=64kbps Internet connection with low latency Cable/DSL speeds for multiplayer Keyboard, Mouse RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS: Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista Processor type : Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+ 2.0 GB RAM 6 GB available hard drive space 256 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForc…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by cganir,

הרבה זמן לא ראיתי משחק מחשב כל כך ממכר וכל כך מהנה. לאחר כמה שעות משחק, נלחמתי בכל מיני רעים וסגולים (NOMADS), והגעתי לרמה 38 !!!! מסתבר שזו הרמה הגבוהה ביותר (ככה כתוב). אז מה עכשיו ? חזרתי למנהטן, גיבור גדול, עם עיטורים, סלחו לי על הבגידה, אף אחד לא רודף אחרי. זהו ? עכשיו אני חופשי לעשות סתם משימות ? יש איזו מטרה עליונה להמשך המשחק? או שפשוט סיימתי אותו ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by חשיש,

אני באחוז 26 ואני לא רואה על המפה עוד משימות לעשות אני מסתובב שם שעות אבל לא מוצא כלום (אבל המוסכים כן מסומנים) מישהוא יכול לעזור לי???????

• 12 תגובות
    • 763 צפיות
  20. ??? בקשה אני חייב מודים למשחק אבל מודים טובים מי יכול לעזור לי אולי מהשיו יודע איפה אפשר להוריד???????? :s05:

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by dennis14,

המשחק הזה מגיע מחברת Cyanide שאחראית על משחק Game of Thrones הבינוני (שהדיעות לגביו חלוקות) ו - Confrontation הרע. המשחק מתרחש באותו עולם פנטזיה כמו Confrontation שמבוסס על מיניאטורות (בדומה ל - Warhammer). מבחינת משחקיות המשחק מזכיר את Baldur's Gate שבו הקרבות הם בזמן אמת אבל הכרחי לתכנן אותם היטב ולעצור לחלוקת פקודות לחבורת הדמויות (שמונה ארבע דמויות) כדי לצלוח את הקרבות המאתגרים במשחק. מה שכן המשחק נוטה מאד לכיוון הקרבות ושם פחות דגש על חקר העולם והעלילה. המשחק עולה כ - 20$ בסטים - http://store.steampowered.com/app/222640/?snr=1__4__105 אתר המשחק - http://www.aarklash-legacy.com/?lang=en הביקורות הראשונות טובות למדי: http://www.rtsguru.com/article/6631/Aarklash-…

• 11 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. Started by HellBoY,

טוב אז ככה הבעיה שלי זה הארור הזה עריכה : http://img211.imageshack.us/my.php?image=011120060228307db.jpg ניסיתי הכל! התקנת דרייברים מחדש שיחזור מערכת התקנת DIRECTX מחדש אפילו פורמט עשיתי ושוב צצה לי אותה הבעיה הזאתי אין לי מושג איך זה התחיל... אם למישהו יש רעיון אז בבקשה תעזרו לי אני נואשש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מפתחת הגנת הקבצים המתקדמת Denuvo סופגת עוד מכה כשכותר המצוייד בגירסה העדכנית ביותר של המנגנון נפרץ בתוך פחות מעשרה ימים - אבל ממש לא מראה סימני האטה בשאיפותיה לכתבה

24. Started by itayze,

אני משתמש ב win2000 כשאני מנסה להפעיל את דום , הוא נותן לי הודעת שגיאה , שהתוכנה ביצעה טעות והוא צריך לסגור אותה . או שהוא פשוט נתקע , עוד מישהו נתקל בתופעה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש בטואר רקורדס מבצע של ea 1+1 אז צריך המלצה למשחק השני כרגע אני חושב על CS:SOURCE או בטלפילד 2 עם כל ההרחבות או כל משחק אחר שתציעו (בבקשה לא משחק ספורט או OB או קריסיס) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.