משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
מה המצב אנשים?? על איזה משחקי fps אתם הכי ממליצים ברשת? רצוי deathmach ורק משחקים שלא צריך בשבילהם סריאל מקורי תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב "לקנות" את המשחק אבל 6 דיסקים WOW......הוא משחק כדאי? אני עדיין משחק ב UT 99 ...אז מה יותר יפה UT 2004 או 99? ומה יותר יפה HALO או UT 2004 /99
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו יודע מאיפה אפשר להוריד את השמירה האחרונה של VC?\ אני זוכר שיש באתר הרשמי או לא הרשמי (לא זוכר אם זה היה רישמי או לא ) אבל לא זוכר מה הכתובת.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מתקין את המשחק הוא מבקש ממני דיסק מספר 4 אני מכניס אותו הוא מתקין טיפה ואז הוא נתקע ומראה לי שגיאה שחסר קובץ hl2.ico1 בתקיה hl24.CAB ויוצא מההתקנה. הקובץ hl2.ico1 נמצא בתקיה hl25.CAB מה לעשות? אגב... המשחק הוא מקורי! פעם התקנתי אותו והוא עבד דיי בסדר עכשיו אני מתקין והוא לא...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יכול לעשות לי טובה ולעשות PRINT SCREEN אני רוצה לראות את ההשוואה בין הכרטיס שלי לכרטיסים אחרים זה ה-PRINT SCREEN שאני עשיתי גרפיקה חרא אבל עדין כיף לשחק משחק בן ז************************* איזה סבבה זה להיכנס להאמר מזכיר לי קצת את בלק הוק דאון יש סינגל ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הטובים של התקופה ההיא..
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי רציתי שתספרו לי קצת על המשחק הזה והאם שווה לקנות אותו? (ואני מתכוון באמת לקנות... ) כמה הוא עולה? והאם מוכרים אותו עדיין הרבה למרות שהוא לא ממש חדש? וגם האם קשה להתקין אותו כדי לשחק ברשת עם התוכנה STEAM ו הכול?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת את זה כדי לדעת האם כדי לי לקנות את UT2004 כי יש לי את 99 וזה משחק מגניב ,אז איזה משחק יותר טוב 99 או 2004? (מבחינת הקהילה באינטרנט גם..)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רצתי לשאול אם מישהו יודע איפה מוצאים את אלווין הבת של דוינמור??
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את המשחק הוא ביקש שאני יתקין דרייבר חדש של נוידיה התקנתי אותו והמפרט של המחשב שלי הוא GEFORCE 4 440MX 256MB זיכרון ,מעבד פנטיום 3 ג'יגה אחד , ואחרי שהפעלתי את הדמו לאחר הפעלה מחדש של המחשב בגלל הדרייבר אז הפעלתי אותו ועולה לי מסך שחור המסך כזה משתגע עושה רעש של המעבר למשחק ואז חוזר לי שולחן העבודה מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 911 צפיות
-
-
וגם אני רוצה לדעת איך אני עושה את המשימה עם ריידר הזה שאחרי שעשיתי משימה עם מכונית משוריינת כזאת והלכנו לבית שיש בו מישה ישן ואסור להרעיש יותר מידי ואז לקחתי משם את התחמושת ושסיימתי את המשימה הכנסתי את המשאית למוסך כזה ואז אמרו לי שאני יכול לשדוד בתים בלילה וגם אם אני רוצה לעשות משימה עם ריידר בקשר לשוד כלשהו עם המכונית הזאת איך אני עושה את כל הדברים האלה בבקשה עזרה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני שיחקתי במשחק COD ונהניתי מאוד, עכשיו אני רוצה עוד משחק מלחמה טוב, לא בא לי להתחיל COD מחדש בכל זאת זה כבר משעמם, אז בא לי משהו שונה, אבל שגם יהיה מוצלח לא פחות, אז רציתי לדעת מה אתם מעדיפים מבין שני המשחקים האלה, ואיך בכלליות MOHAA?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קינינו לאחיין שלי מחשב מתנה ליום הולדתו אבקש את המלצתכם למשחקים מתאימים, תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום!!! לא הצלחתי למצוא קטגוריה אחרת שבה אני יכול לשאול את השאלה אז חשבתי שחומרה וציוד הקפי יתאם... יש לי פליסטישן 1 וקיבלתי מעיין מחבר שמחברים בכניסה האחורית שלו וכשמפעילים את הפליסטיישן יש מעיין מסך שבו כתוב start game, games codes וכו'... רציתי לדעת האם המחבר הזה הוא גם הצי'פ שקורא משחקים צרובים... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אחרי שהצלחתי לגרום למשחק הזה לעבוד קודם כל ולהיפטר מרוב הבעיות עדיין נשארה בעיה מעצבנת נורא , כל חצי דקה\דקה יש לי פריזים מעצבנים כמו לאגים כאלה אך הפינג לא קופץ בכלל . אין דבר יותר מעצבן מלבוא עם איזה טנק לראות קבוצת חיילם חסרי ישע לכוון עליהם את התותח ואז לירו... פריז !!!!!!!!!!!!!! ואז זהו באותם 1-3 שניות של הפריז אני כבר יודע שאני מת ... שלא נדבר על הפעמים שאני בחי"ר ואז אני צריך לנחש מה הרג אותי בכלל בקיצ קוץ מישהו יודע מה לעשות עם הפריזים האלה ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
MidEast Crisis MOD חינמי ל C&C: GENERALS שמאפשר לשחק מלחמה בין צבאות ישראל לסוריה ? הורדה: http://www.isotx.com/ ביקורת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3141125,00.html מישהו ניסה את זה ? האמת שזה לא נראה לי כיף במיוחד, שהרי ישראל מוחצת אותם תוך כמה דקות
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד את הדמו ? חג שמח ושנת משחקיות מדהימה לכולם ! עריכה - טוב, נראה לי מצאתי אותו. הוא 23 מגהבייט נכון ? ובכלל יש לכם איזה המלצות למשחקי אסטרטגיה טובים ?? חוץ מ WarCraft\Sarcraft .... תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי על המשחק Maple Story... נכנסתי לאתר הרשמי וניסיתי להוריד אותו אבל הוא יורד בקצב של בערך 2 Kbps! יש אתר אחר שאני יכול להוריד ממנו את המשחק?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני עומד לקנות PlayStation 2,קודם כל האם כדאי עדיין לקנות? דבר שני יש פה מישהו שמבין קצת בPlayStation 2?כי אני רוצה לקנות ומחפש מישהו שיעזור לי לבחור מהחנויות(כמו WALLA,P1000,סקאל און-ליין).אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. נ.ב כמובן אני מחפש שיקרא צרובים. תודה רבה לעוזרים אשמח לקבל עצה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
GuildWars נראה משחק פשוט פצצה, אני מת לקנות אותו אבל יש לי כמה שאלות. א. יש לו תשלום חודשי? ב. יש אותו בארץ? ואם כן כמה הוא עולה?ובאיזה חנות הוא נמצא במחיר הכי זול ג. מה אתם חושבים על המשחק? ברמה של- WOW? הנה מידע על המשחק (ב- GameSpot הוא קיבל 9.2) http://www.gamespot.com/pc/rpg/guildwars/index.html?tag=mp_num1
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם לפני הרבה זמן היה משחק אופנועים שאתה מתחרה ואתה יכול לתת מכות למתחרים תוך כדיי נסיעה אתה נותן להם בעיטות זה נראה דפוק כזה מהרחוב זה משחק ממש חמוד ויש לך שוטרים לפעמים אתה יכול לתת לשוטרים מכות וזה ולקנות אופנועים זה משחק ממש ישן תודה לכל העוזררר !!
-
עדיין אין פרטים על הקונסולה שאותי אישית היא הכי מסקרנת, אבל כן פורסמו 3 תמונות רשמיות שלה. אני מקווה שזה אומר שתיהיה לנינטדנו מסיבת עיתונאים שבא תוצג הקונסולה. http://media.cube.gamespy.com/articles/615/615078/imgs_1.html נראית סקסית לחלוטין, ומאוד קטנה. חבל שלא שוחררו תמונות של השלטים שלה (אם יש שלטים... אם נינטנדו אמרו מהפכה בכל עולם המשחקים... אף אחד לא יודע).
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
המפרט - Amd 64Bit 3000+ S939 Msi Nforce 4 Neo4-f 1024 Mb ram pqi 2336 CAS2 WD 160GB S-ATA PowerColor X800XL 256MB VIVO אני משחק על 1280X1024 שהכל על הכי גבוהה (כולל פילטרים) וזה נתקע לי כל הזמן. לפעמים כשאני מגדיר את ההגדרות ולפעמים בתוך המשחק. רוב הזמן שזה נתקע אני חייב לעשות Reset ולפעמים זה פשוט יוצא ך- Desktop. (זה מעודכן לגרסה 3.1) תודה לעוזרים! (ד"א - המשחק היחיד שיש לו עוד כרגע חוץ מ- Far Cry על המחשב הוא Hitman Contracts והוא עובד לי מצוין)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין במשחק דמו נחמד לא משנה הסיגנון רצוי first person shooter שיהיה Multiplayer שיהיה אפשר לשחק אם חברים . שלא יהיה כבד שירוץ טוב על radeon 9250 מעפן תודה לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-