עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by The Grey Matter,

Preview מעניין של MaxPayne2 מוצג באתר Gamespot.. מומלץ לקרוא ולראות את התמונות החדשות. ניתן לראות בבירו בתמונות החדשות ששיפרו מעט את המנוע הגראפי, למרות שלפי התמונות (ובאמצעות עין חדה) ניתן להבחין שהמשחק עדיין סובל ממספר מהבעיות שהיו גם במשחק הראשון. אבל אולי הבשורה הכי גדולה היא ששינו לו את הפנים, ועכשיו הוא נראה סתם מעוצבן ולא במצב של עצירות תמידית.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Kidney_stonE,

אהלן, אחרי שגמרתי את המשחק הזה, אני מעוניין להכנס ל BATTLNET ולשחק מול שחקנים אנושיים (לא חייב דווקא BATTLNET, אם אתם מכירים שרתים אחרים שאפשר לשחק בהם, אז בכיף) אני לא מצליח להתחבר לשרתים, כאן יהיה המקום לציין : זאת הגרסה שיש לי, אם יש למישהו ידע איך לפתור את העניין, אז אני אשמח לקבל תשובה. אפשר לדבר איתי גם באייסיקיו 306221231, במידה והפורום לא מתאים לדברים האלה. תודה, אריק.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ALEX.P,

יש מפות במשחק רב-משתתפים שלא פועלות למשל אני נכנס למפה של stalingrad וזה פשוט קופץ לי מהמשחק

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש סוף סוך יצא המישחק כמובן רצתי ליקנות אותו וזה פשוט ממשחק ענק וממכר,כדי לכם לקנות אותו.!.!

• 12 תגובות
    • 895 צפיות
  5. http://www.gamershell.com/news_BMaxPayne2BTrailer.shtml לפי הטריילר נראה שעדיין יש למשחק בעיות של המנוע להציג סביבות מורכבות.. מה שגורם לו להראות מעט כמו Enter The Matrix.. במובן השלילי.. נקווה שהמשחק כאשר יצא באוקטובר יראה יותר טוב ...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by CreativeX,

אני תקוע כבר די הרבה זמן במשימה בגן החיות, שיש איש בתוך מבנה סגור, ואין לי מושג איך להגיע למשימה הזאת, כי אי אפשר להיכנס לשם. אמרו לי כמה פעמים שצריך לעצבן את הפיל, ואז הוא ירוץ וישבור את הדלת, אבל אין לי מושג איך לעצבן אותו, הוא פשוט לא מתעצבן. למישהו יש מושג מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  7. Started by i.k,

איך להפעיל שלב בבטא כי אני נכנס לmenu ולא יודע איך להתחיל להריץ את המשחק איזה פקודות לרשום בקונסול?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by J.allmighty,

איי, אני לא מצליח לבצע יותר מ34/40 פגיעות כדי לעבור למטווח הסנייפר , ואני צריך להגיע ל36 פגיעות. יש לכם טיפים איך לבצע ? (לא קראק ולא כול שיט אחר, רק טיפים) תודה רבה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DARK-MIND,

שלום לכולם, המשחק המדהים Max Payne 2: The Fall of Max Payne יצא היום ואתמול! זה משחקים מדהים וכבר יש לי אותו על המחשב אז תהנו כולכם וזה משחק ששווא ה**** מהאינטרנט!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by AB,

המשחק יוצא מחר נכון???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ESC,

אני מחפש משחקי אסטרטגיה חדשים וטובים.. משהו בסגנון של גנר'לס או age of amipre ודברים בסגנון.. אם מישהו מכיר משחק טוב.. ואולי כאלה עם גרפיקה מעולה.. אז אני ישמח לקבל המלצות...

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  12. אתם יכולים לעזור לי ?

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by Sadist_Within,

שלום לכל חברי הפורום! אני נורא שמח לרשום כאן היום, במיוחד שזאת ההודעה הראשונה שלי כאן! :hi: :yelclap: חברה תקשיבו, יש לי רעיון שאותו אני מפתח עם קבוצה קטנה ונבחרת של אנשים במהלך השנתיים האחרונות ואני צריך את הדיעות שלכם בנידון ואם תרצו לתת יד בפרויקט, אז מה יכול להיות טוב יותר? הרעיון בקצרה הנו פשוט מאוד; ליצור משחק מרובה משתמשים - כזה שיוכלו לשחק בו אלפי שחקנים בו זמנית, ביקום עצום והטריק הוא שיהיה בו אין סוף אפשרויות. ועכשיו נרחיב קצת. במהלך השנתיים האחרונות עמלנו אני וחבריי בפיתוח הרעיון: איך אפשר ליצור מחשק עם אין סוף אפשרויות? וגילינו שאפשר ויש לנו את התאוריה רשומה, אבל הבעיה היא היישום של זה. כי מה שאני מתכוון זה הגדרת מציאות למחשב, וזה אמור להיות מוגדר מכל …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by tulicooli,

יש כל מיני משחקים שהודלפו ברשת והשאלה שלי איך יכולים להדליף משחק או שירים (אמינם) לרשת יענו איך ? מה הם כאילו גונבים פוצים?? והיום (רביעי) וnfsu2 כבר נמצא באתרי ווארז והמשחק יוצא לחנויות עוד 5 ימים (שני) זה אומר שהדליפו את המשחק???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by DXT,

המשחק הזה יוצא רק בעוד 4 ימים (1 בדצמבר) אבל אני בטוח שכבר רבים "השיגו" אותו (נא לא לדבר על דברים לא חוקיים בת'רד הזה!). זה משחק כדורגל, ומי שמכיר את פיפא, שישכח כל מה שהוא זוכר על זה, זו רמה אחרת לחלוטין. הרבה יותר מציאותי, טקטי (אם מתעקשים), וכיף! כרגע אין ממש קהילה של שחקנים לזה בארץ ולשחק נגד ח'ברה מאירופה זה קצת מתסכל (יש השהייה גבוהה בתגובה). מי שרוצה לשחק אחד עם השני שישאיר את האייסיקיו שלו שנוכל לשחק אחד עם השני. אז יאללה, להתחיל לקרוע רשתות

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  16. בבקשה :-\

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by WHITE_ZOMBIE4,

קיבלתי כבר הודעה שנייה בunlocks שאני יכול לשדרג את הטורבו (הוא כבר משודרג לpro performance) אבל הextreme performance נעול לי וקיבלתי את ההודעה הזאתי לפני דיי הרבה זמן ועברתי כבר איזה 70 אחוז מהמשחק בנוסף וגם שום דבר לא נפתח לי יותר וגם קיבלתי שידרוגים אחרים שכשאני מנסה לעשות אותם כותבים לי שאני צריך לשדרג קודם את הטורבו,ecu,והמנוע עד לדרגה ה3 אבל רק הטורבו נשאר נעול והמנוע והאי סי יו משודרגים כבר לאקסטרים משו פה לא מסתדר לי,למי שגמר את המשחק או יודע מתיי אמורים לקבל את הטורבו ברמה ה3? באיזה אחוז בערך? ויש למישו מושג למה האקסטרים נעול לי? אולי צריך להחליף מכונית או לעשות איזה משו? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ofer_mat,

בשלב האחרון אך הורגים את ALASTOR

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אח שלי קנה תמשחק ואני רוצה להתקין אני מכניס תדיסק לוחץ Install זה עושה משהו ואז כותב לי: 1607:unable to install installShield scripting runtime וזהו אין מצב שהדרישות שלי לא מתאימות כי המחשב שלי הוא תותח על וחוץ מזה לאח שלי יש אותו מחשב בדיוק ושאני אומר בדיוק אני מתכוון בדיוק ואצלו זה עובד ולא עשה לו ERROR מה הבעיה הזאת אואיך אני פותר אותה? לא מצאתי טלפון של תמיכה טכנית...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אז מה שיש בכותרת הכרטיס שלי זה audigy 2 הבעיה שיש סאונד רגיל אבל לא מוזיקה וכאשר אני מנסה לשים נגיד שיר של Mp3 בזמן שאני במשחק עדין אין מוזיקה גם לא של ה mp3 רק הסאונד הרגיל של דיאבלו . מישהו מכיר איזה פיטרון? הגירסה שיש לי עכשיו זה 1.10. (מקורי) ומישהו אולי רוצה לשחק ב internet איתי?

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by STRENGTH,

אני בקטע הזה ואני לא מבין לאיפה הולכים ומה עושים תעזרו לי

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by nore0,

אני מנסה להיכנס למשחק וה-Steam עולה אני רושם לו את הסיסמה והכל ועולה הודעה לא כל כך הבנתי מה כתוב שם אבל פעם היה לי את הדמו ורשמתי שם סיסמה והכל ואני לא זוכר מה הסיסמה שרשמתי שם אז אני צריך לעשות שיחזור סיסמה ??? כי כשאני רושם את האי מייל שלי ניראה לי שכתוב בהודעה שהוא כבר בשימוש אני מת לשחק ................

• 12 תגובות
    • 6.9k צפיות
  23. Started by STRENGTH,

אני משחק במשחק הזה ואני חייב להגיד שזה אחד המשחקים הקשים שישחקתי. וזה באמת משחק טוב. ראיתי באיזה WALKTHROUGH אחד. שרשום בסוף שיש רק מעטים שגמרו את המשחק הזה. אז מישהו פה גמר את המשחק הזה? זה באמת משחק קשה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מישהו בדק את הדמו הזה שמתי אותו על המקס של המישחק והוא רץ על 10 fps זה הגיוני אפילו פאר קריי לא רץ ככה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by lisly,

? וזה בא עם half life 2? עריכה: עוד משהו כשאני מוריד את הסטים , אז זה יתן לי לאפשרות להוריד גם את הגירסאות הקודמות כמו CZ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.