עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני ב-81 אחוז ואני במקום כזה שיש בו פסל שדומה לזאתי שאיתי שרה או טרה היא הלכה לאיבוד כנראה והוא כל הזמן שואל איפה את והיא עונה אני כאן זה נמצא בכזה מקום עגול עם מלא דלתות וכל פעם שאני נכנס לאחת הדלתות אז אני או שחוזר לאותו מקום או שיוצא מדלת אחרת. מישהו זוכר איך עוברים? תודה רבה למי שעוזר

2. Started by Judas Iscariot,

מישהו יודע איפה אפשר לרכוש מאס אפקט 1 בפחות מ20 דולר?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by x-amin,

אהלן תקשיבו קנו לאחותי מחשב נייד חדש והתקינו לה ויסטה... רציתי למחוק ולהתקין XP אבל אמרתי שבשבילה אין צורך כי זה לא שהיא הולכת להפעיל ישומים אסטרונומיים וכו'.. בקיצר התקנתי לה את הסימס 2 והמשחק לא עולה בעיית תאימות וכו' הוא אפילו לא עולה.. יש למישהו מושג איך אני מפעיל את זה?(שיניתי את התאימות של הקובץ EXE לXP ועשיתי "הפעל כמנהל" וזה גם לא עזר..) התקנתי גם את אססינג קריד כדי לבדוק אולי הוא ירוץ אבל גם הוא לא עולה בכלל... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי חבר'ה, גם לכם יש פינג גבוה במשחק? יש כאן מישהו שמשחק עם 4 קווים (צבע ירוק)? Black ops 2 כמובן..

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  5. למי שעבר את ה 5 דקות הראשונות במישחק אני תקוע פה: זה מן שירותים מיקלחת עם אמבטיה מלאה בדם אחרי שהורגים את אלו עם האקדחים ב5 דקות הראשונות של המשחק... [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. כותר התפקידים והפעולה הייחודי והממכר זמין בחנות של GOG ללא עלות כלל לכתבה

7. Started by Tzion,

חבר שלי התקין NFS אנדרגרוונד וכשהוא מנסה להפעיל את המשחק זה אומר שהתוכנית צריכה להסגר יש לו כרטיס מסך ATI READON 7200 אז אמרתי לו בטח להוריד דרייברים יותר חדשים. מישהו יכול לתת לי בבקשה קישור לדרייברים האלה לוינדוס XP? ומה דעתכם הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by kfirlion,

היום אני הולך לקנות Company Of Heroes ואני רוצה לדעת (מאלו שיש להם כבר) האם זה כיף לשחק במולטי, ואם זה בכלל שווה לקנות אותו? כי אני קונה אותו כי היה עליו ביקורת טובה, זה סך הכל על מה שאני יודע עליו

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  9. Started by Lanzar,

מאיפה להוריד ומה הוא מסדר ?

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  10. האם רוב המשחקים החדשים למחשב תומכים בגיימפאד?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  11. המשחק החדש של Ubisoft שובר שיאי פופולריות עבור הסדרה, גם כאשר לא כולם אוהבים את הכיוון העדכני לכתבה

12. Started by dj shay 30010,

ב Soldier of Fortune II אך אני יוצר שרת שכל נשק יש כמות יותר גדולה של כדורים נגיד ב M16 יש 30 יש שרתים שיש להם 90 כדורים אך יוצרים שרת כזה ?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  13. Started by fano,

תבחרו את המפה הכי טובה לדעתכם בסריית הcod (לא הכנסתי את cod2 למה כנראה שרוב השחקנים פה לא מכירים את המפות שם) http://strawpoll.me/177356 בשביל לראות את האחוזים לכל מפה, תצביעו בבקשה.

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  14. Started by ranyr,

כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה error in cglobalclientmgr::init() couldnt initialize debrismgr make sure the attributes\debris.txt file is valid

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by DivineS,

לא יודע למה נזכרתי בפראג מובי הזה וחשבתי על זה ש99% פה כמעט בטוח לא ראו את זה אז חשבתי לפרסם. מי שרואה FRAG MOVIES הרבה כמוני אז זה אולי יהיה פחות MINDBLOWING מאשר שזה היה ב2010 אבל זה פשוט מטורף.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by liav12,

או שיש בו סינגל פלייר גם?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by liordavid,

ראיתי ביוטיוב אפשרות להריץ מן דמו של המשחק והוא מחשב באיזה FPS הוא רץ ? איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by masterb,

עקב כל הויכוחים הנעילות והדיונים מה עושים רוב הגולשים בפורום הנכבד

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Mandheling,

אחרי הפסקה די ארוכה שבה לא שיחקתי יותר מדי משחקים (מלבד UT99) אני עומד בפני החלטה קשה - במה לשחק קודם? בזכות (או אולי באשמת) סייל הקייץ של Steam וה-Humble Bundle יש לי ערימה של משחקים שאמורים להיות מצויינים (שמצטרפים לעוד כמה משחקים שלא הספקתי לשחק עד היום ושברשותי הדיסקים המקוריים שלהם). כרגע אני משחק ב-Prey (מ-2006) ומתלבט מה יהיה המשחק הבא שלי. אלה האפשרויות שחשבתי עליהן: - להתחיל עם משחקים קצרים ופחות מחייבים (למשל Mirror's Edge). יש איזה אתר שעוקב אחר האורך הממוצע שלוקח לשחק משחק, או שהאפשרות היחידה לקבל מושג לגבי האורך של משחקים היא לקרוא הרבה ביקורות? - להתחיל כרונולוגית מהמשחק הישן ביותר, במחשבה שככל שאשחק במשחקים חדשים יותר יהיה לי קשה יותר לחזור ולשחק במשחקים עם…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by naki,

ראיתי בחנות של מיקרוסופט במחירים אסטרונומים... חיפשתי בgmg לא מצאתי.. יש cdkey או משהו כזה? תודה

21. Started by catbert,

דבר ראשון הי לכולם, אני ניובי מוצהר. (הי kom, encoder, זוכרים אותי מפיסיטיפ? ) עכשיו לעניינים: מה עושים בשלב של הreactor ברד פאקטיון? לחצתי על השני כפתורים, פוצצתי תמחשבים, פתחתי את הדלת העגולה שלמטה בסולם. מה המהלך הבא?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ben_amitai,

דרישות המינימום מערכת הפעלה מסוג Windows XP SP2 או Vista מעבד בעל ליבה אחת, במהירות 2 ג'יגה-הרץ או יותר 512 מגה-בייט זכרון פנימי כרטיס מסך מדגם Nvidia 6200 לפחות, או ATI Radeon 9600 לפחות 8 ג'יגה-בייט של מקום פנוי על הכונן הקשיח מערכת מומלצת מעבד כפול ליבה במהירות 2.4 ג'יגה-הרץ או יותר ג'יגה של זיכרון פנימי כרטיס מסך מדגם Nvidia 7800GTX לפחות, או ATI X1300 לפחות לא מאמין ניראה שאני יוכל לשחק בזה על high עם קצת OC למעבד!!!

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by yhonatankrysan,

hi this is my new channel i upload a new video watch like subscribe and ENJOY https://www.youtube.com/watch?v=sOWyOOWFq6E my skype:yhonatan.segev steam:krysaN

24. Started by yirmi_opp,

אני לא יכול להריץ את המשחק של רזולוציה של יותר מ-640X480 זה ממש גרוע! לא עשה לי בעיה כזאת באף משחק אחר!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by teddy85,

היום החלתתי להעלות את כל הסאונד של LBA 1 לאיפוד שלי :DJsmile:(מזל שאני לא זורק את המשחקים הישנים שלי) וכשחיפשתי כיסוי אלבום למשחק נתקלתי בכתבה הזאת http://www.adventure-eu.com/index.php?option=com_content&task=view&id=212&Itemid=29 אני יודע שהיו הרבה נסיונות בעבר ליצור את המשחק אבל זו כתבה די חדשה (פחות משנה) ולפי איך שהיא כתובה לא נראה שזה מעריץ שסתם מפיץ שמועות גם מה שכתוב די נחמד ונשמע הגיוני אז מה אתם אומרים על זה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.