עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by יונדב,

למי פה יש היילו (Halo) מקורי?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by LazyBoy,

עם יציאת ויסטה לאוויר העולם, יגיע דור חדש של משחקים. אנו ננסה (בעזרתכם) לרכז פה את כל המידע לגביהם. *שימו לב* המשחקים הרשומים פה הם כאלה שידוע בוודאות שהם תומכי DX10/SM4.0. לא קשה לנחש שמשחקים עתידיים כמו Assassins Creed לדוגמא, יתמכו גם בDX10 - אבל - כל עוד זה לא פורסם רשמית לא נרשום את המשחק פה. משתמשים אשר מעוניינים להוסיף משחק לרשימה מתבקשים ליצור קשר בהודעה פרטית עם AtR או TeaTime או איתי. ההודעה חייבת לכלול את הפרטים הבאים: שם המשחק, החברה המפתחת, תיאור קצר (עד כמה שידוע בזמן כתיבת ההודעה), ותמונות אם יש כאלה. והכי חשוב - המקור לידיעה שמאשרת שהמשחק תומך בDX10/SM4.0 Hellgate: London (NAMCO BANDAI Games America) An action-RPG that combines the depth of…

• 0 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by fim,

מישהו יכול לעזור ? היגעתי לשלב של רכבת תחתית ואין איך להמשיך ??? מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Joe Blow,

שלום נתקלתי בבעיה ב yuri's כאשר משימות מתחילות ויש קטע וידאו בחלון הקטן בצד ימין למעלה, קטע הוידאו והשמע מקרטעים ונתקעים מדי פעם. במשימות עצמן אין בעיה והן רצות חלק. התקנתי את ה update לגירסה 1.01 אבל זה לא עזר. מעבד Athlon 1.1G זיכרון 512M-SDRAM כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe כרטיס קול Creative Live לוח Asus A7V133 תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Bam65,

כול פעם שאני טוען משחק, העולם עצמו עולה, אבל כול השאר תקוע. (אויבים, עלילה וכ'ו) יש לי אפשרות לזוז בחופשיות, אבל כול הדברים האחרים תקועים במקום כמו אבן. יש איזה פיתרון לבעייה הזאת?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by R0ck,

?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zahiz007,

בוקר טוב, אני מחפש משחקים ללפ-טוב שלי (X61, מעבד T7100, כ.מסך 3100). האם מישהו יכול להמליץ על משחקים שהלפ-טופ "יסחוב" בהצלחה? לאוו דווקא משחקי "סנייק" למינהם, אפילו משהו ישן שעדיין לא נס לחו... תודה ויום טוב,

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by -ox-,

אני זוכר שהיה פה דיון לפני כמה זמן על העלילה של המשחק FEAR (עשיתי חיפוש ואני לא מוצא) אז אם מישהו יכול לתת לי לינק לדיון או לספר לי בקצרה על העלילה כי ממש הסתבכתי איתה (או שהיא לא מובנת מספיק)

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  9. Started by HuGeMouTh,

http://www.rockpapershotgun.com/2011/08/24/steam-is-offering-refunds-for-from-dust/ במקור UBISOFT אמרו שיהיה צורך בחיבור אינטרנט בהפעלה ראשונה (או לפחות גרמו לקונים לחשוב שזה מה שיהיה), כתוצאה החברה תחזיר כסף לקוני המשחק. זה המחיר שחברה אמורה לשלם על דפיקה של מי שרוצה לקנות את המשחק שלה, בעזרת השם יעשו אותו דבר גם ל BLIZZARD ושוב ל UBISOFT בכל משחק שהם יוציאו.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אחרי שסיימתי את המשחק יש אפשרות extra new game והיא מתחילה בשרותים כזה עוד פעם כמו בהתחלה הרגילה (חוץ מהלונה פארק הזה בהתחלה הרגילה) אז מה בעצם שונה שמה? זה אותו דבר או שהוסיפו דברים?

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by Sason22,

במהלך מיקס שנגמר לפני כמה דקות שהיה די מצחיק, שחקן מהקבוצה שלי החליט לעשות TK בצחוק (כי גם ככה הובלנו 14-1) אז שיניתי בצחוק את הניק שלי בצחוק לban him (או משהו כזה)האדמין squirrel שהיה מאוד עצבני היום (איים להביא באן לכל אחד בטימספיק שרק ידבר) החליט להביא לי על זה באן:smiley1: לשבועעעעע:smiley1::smiley1: אולי כדאי שתמנו מנהלים קצת פחות חמומי מוח, כי השרתים שלכם ממש טובים וחבל להרוס את הקהילה ככה squirrel אם אתה מפסיד 16-1 זאת לא סיבה להוציא את העצבים שלך עלי זה רק משחק

12. Started by Delux,

אני משחק במשחק הזה והוא קצת ישן ורציתי לדעת כבר עברו שלוש שנים ואז יצירתו אז למה לא יצא NOX 2

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בשעה טובה קניתי כרטיס מסך ראוי המשחק האחרון ששיחקתי בו היה witcher 3 איזה משחקים הייתם ממליצים לעבור עליהם מהתקופה ההיא ועוד היום? 3-5 משחקים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by dani,

איזה יום היה לי משעמם אז התקנתי CS 1.0 מהדיסק הישן. וכשאני רוצה לשחק באינטרנט זה אומר לי שחייבים לעדכן אותו... יש איזושהי דרך לשחק בלי לעדכן? [ וגם אם למישהו יש לינק לעידכון ל 1.3...

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by RDS,

יש משחק השקעות אחד שאני לא זוכר איך קוראים לו... קאשלו... משהו כזה... במשחק אתה משקיע, מרוויח\מפסיד כסף..... אפשר את השם המדוייק שלו באנגלית? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Imtheman,

איך אפשר לשחק WAR 3 נגד אנשים ברשת ?? ניסיתי דרך האפשרות של הבטלנט במשחק אבל הוא לא מתחבר צריך איזה תוכנה מיוחדת ??? או הגדרות מיוחדות?? או שיש דרך אחרת??

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  17. Started by rrroonnii,

המשחק לא זז לי חלק איך זה יכול להיות?המפרט שלי בצד.ויש עוד משחקים כמו פיפא הסרטונים מקרטים לי .ואולי מישהו יכול לומר לי איפה אני רואה כמה מתח הכרטיס מסך שלי מקבל מהספק.?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by GameGems,

אם רציתם פעם לדעת כיצד נוצרה סדרת המשחקים שמחזיקה כבר 18 שנים - Pokemon, אתם מוזמנים לצפות בסרטון הבא ולגלות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by itsik1231995,

זה רושם לי 50.7% כשבפועל כבר סיימתי אותו אני נכנסתי היום חשבתי שיש עוד חצי משחק לפני והתפלאתי לגלות שהוא כבר ניגמר :-\

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  20. אני בשלב הזה אחרי שהייתה צניחת חרום מהמטוס (שהפציצו את המטוס). הגעתי לקטע במשימה שאני ליד גשר(בגשר הזה יש פתחים לירידה מחת לגשר) והיא אפשר לעבור אותו כי מישהו יורה מהצד השני ולא נותן לעבור, הסקתי מכך שאני ככל הנראה צריך לעשות משהו אחר אך איני יודע מה. במשחק נאמר לי שאחד מהיחידה שלי מת ואני צריך לקחת חומר נפץ ממנו ולשים בגשר....אני לא מוצא אותו ואני נואש ואני לא יודע מה לעשות מי שעוזר לי מלך.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by R0ck,

שמח ואיכותי לי הבוקר, בשעה שגלשתי לי קצת בפורום של CS באתר של גיימר, נתקלתי בת'ראד ובו קישורים לשתיים מגירסאות הבטא הראשונות של המוד הנחשק ביותר ברחבי העולם - Counter Strike. הגירסאות הן BETA 5.2 & 6.1. רצתי להתקין במהרה את הגירסאות ואני חושב שמכאן, אתן לקצת מהתמונות שלקחתי לדבר - התפריט הראשי של בטא 5.2 - אני פשוט מת על זה, הרבה יותר איכותי מהנוכחי בגירסה 1.5 : בידיים רועדות ארחתי משחק LAN עם המפה Assault... USP 45 I guess?... USP 45 in action M4A1 - פנים "ישנות" התפריט הראשי של בטא 6.1... בידיים קצת פחות רועדות כעת, ארחתי משחק LAN ונכנסתי ל Dust, שנראית אחרת במקצת... לשחקני קאונטר הוותיקים מבינכם שכבר הספיקו לשכוח את ימי ה BETA, או …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ForresT,

אני בשלב 2..נראה לי שזה שלב 2..קיצור ממש בהתחלה אני נוהג עם איזה אחד מגיע לעיר כזאת כולם שם עם גיבנות בע קיצץ הוא עוצר אותי ליד מלון אני לוחץ על i יש שם מפתח לאיזה חנות אני מגיע.. יש שם שוטר ששומר בכניסה ומפרטרל ואניצריך ללכת מאחוריו ולהתגנב אני הולך מגיע לחדר אז פותח תדלת ובתוך החדר יש עוד דלת שמובילה אותי לחדר הבא..קיצור איך שאני םותח הוא תופס אותי נראה לי צריך לנסות איזה משו זה כותב לי הוראה אבל אני לא מבין אותה..משו ללכת נגד הכיוון לא יודע ניסיתי המון פעמים.. מישו יודע מה צריך לעשות?בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  23. טוב משחק חינמי וטוב.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. חבר שלי טוען שהוא משחק חלק עם המשחק GTA זה המפרט שלו Q6600ו 9880GT ו2 גיגה זיכרון

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by t_elad,

הורדתי את הקובץ הזה Command & Conquer 3- Tiberium Wars Part1.iso ניסיתי לפתוח אותו דרך DAEMON TOOLS והוא לא פותח אותו כשאני מנסה לפתוח אז הוא רושם"...אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. יתכן והדיסק פגום..." ניסיתי לפתוח גם דרך IsoBuster והוא פתח את הקובץ הזה Track 01.tao ניסיתי לפתוח גם אותו אבל כאילו זה קובץ בתוך קובץ . אני לא יודע מה לעשות אולי יש שיטה אחרת אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.