עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Rumikdan,

מה המצב חברים , כפי שכולם יודעים אני (דני) משנה כל הזמן ניקים .... אז החלטתי שיהיה לי אחד קבוע. חשבתי שאולי אתם תוכלו להציע לי ניק וחברה תיהיו קצת יצירתיים ולא כמו CENTIX שרושם לי KILLER123

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by fragon,

eSpiRe ACTIVISION REASON MASSIVE RFD saevus Weekend warriors [התעקש להכנס לרשימה] Rest of clans

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by matan1806,

טוב אז שבוע הבא אנחנו נשמח לעשות טורניר שאתם תבחרו לכן תענו על הסקר הזה על מנת ששבוע הבא יום שלישי האופציה בעלת יותר קולות תזכה ויתקיים הטורניר שנבחר.

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  4. שלום לכולם בסרטון הזה אני יציג בפניכם את המשחקים שהכי הרשימו אותי לטובה בכנס הE3 ,מקווה שתהנו (: http://www.youtube.com/watch?v=Vp2XHLZxCek

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  5. שלום רב אנו, דוד בן חמו וינון ויכסלבלט, סטודנטים לתואר ראשון בפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. הניסוי בו הנך מתבקש לקחת חלק משמש אותנו לשם כתיבת עבודה סמינריונית במסגרת חובתנו האקדמית לתואר. מטרת המחקר הנה לבדוק את השפעת השימוש במשחקי מחשב כגורם המשפיע על איכות השינה כתלות ברמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה. המחקר כולל שאלון קצר המורכב משלושה חלקים: בחינת רמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה, בחינת עוצמת החוויה שלך בעת משחק במחשב, ובחינת איכות השינה שלך. ההשתתפות הנה אנונימית. אין כל צורך לציין את שמך או פרטים מזהים ולמערכת אין כל דרך לדעת מי ממלא כל שאלון. אם בכל זאת תחוש אי נוחות תוך כדי מילוי השאלון אתה רשאי להפסיק למלאו בכל עת. עם זאת, במחקר זה נוכל לע…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by Rumikdan,

יאללה תפרסמו את הDPI והSENSITIVITY שלכם בBO2. שלי זה DPI : 600 , Sens :3.5

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by matan1806,

3vs3 ODC #3 שלום לכולם, הנהלת HWZONE שמחה להציג את הטורניר השלישי שלנו ביום שלישי הקרוב בשעה 19:30 . טורניר זה הוא טורניר שלוש על שלוש שיתנהל שצורת ODC - One Day Cup, מה שאומר שהטורניר יתחיל ביום מסוים ויסתיים ביום מסוים. החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר למשחק עד כ 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשכול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Thea…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by myDGB blws,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dirazor,

חברים ואנשי המשחק הדפוק אני מתלבט על שם חדש nikc name אז ישנה הצבעה שאני הכנתי קבלו חבריי http://strawpoll.me/158610 תיזכרו מי שמצביע משפיע על החתום המאהב של FADIDA

10. Started by fragon,

אז מי שפיספס היה היום ODC הראשון לקהילה החדשה. לגמר הגיעו MASSIVE שהביסו את ACT 13-4 וקבוצת REASON שהביסו את היריבה שלהם RFD בחצי גמר 13-3. http://www.twitch.tv/fragonnn/b/425788717 המשחק מתחיל מדקה 12 עד הסוף

11. Started by Greg#,

רציתי להתלהב! גם אני יודע לשים CINEMATIC בהתחלה חעחע

12. Started by ggg123,

קניתי כרטיס מסך חדש SAPPHIRE HD 7870XT שמגיע עם קוד להורדת משחקים. איך ממשים את הקוד הזה? חיפשתי באתר של SAPHHIRE ו AMD ולא מצאתי איזכור.

• 26 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. Started by Guy950,

שלום, חבריי ואני רוצים לשכור שרת לקראת יציאתו של חבילת המודים Feed the beast החדש שהולך לצאת לMinecraft. למישהו יש נסיון עם שכירת שרתים, מלבד המחיר ומיקום השרת, מה עוד עליי לבדוק? תעבורה? נפח? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  14. Started by Tal Kapah,

http://www.youtube.com/watch?v=OpZOMLkNDLs&feature=youtu.be

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Rumikdan,

כפי שכולכם יודעים אנדריי הוא שחקן נפלא אבל ידעתם שהוא גם יודע לשיר? הובכן אם לא בואו תשמעו את הלהיט החדש של פראגון לייב מגאטר רומ 2 עכשיו! https://soundcloud.com/rumikdan/andrei-mishtagea

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by Greg#,

שלי זה SMG, מה הקלאס החזק שלכם ?(תחרותי)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by noiZE,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sMoCHTa,

שלום חיילים! לאחר ההצלחה במשחק הקהילתי הקודם החלטנו לקיים משחק נוסף. אנו מקווים שתהנו גם במשחק זה. המשחק יתנהל בצורה הבאה: - המוד הוא מוד RUSH - המפה ההתחלתית היא Operation Metro(אם תרצו להמשיך נשים עוד מפות). - מתחלקים ל2 סקוואדים בכל קבוצה. - לקבוצה התוקפת יהיו 50 כרטיסים. 16 השחקנים שיירשמו ראשונים, ישחקו במשחק הראשון. לאחר 16 הרשומים הראשונים, השחקנים אשר יירצו לשחק ייבחרו שחקנים מהקבוצה המפסידה וישחקו מול הקבוצה המנצחת. אני מזכיר שבמהלך המשחק עליכם לכבד את החוקים הבאים: • חל איסור מוחלט על קללות. • חל איסור מוחלט על גזענות. • יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים. • אין לפרסם שרתי משחק\שרתי דיבור\קלאנים\קהילות פורומים שאינן קשורות לקהילה. • אסור להתחזות לא…

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by aviel3634,

חחחחחח הסרטון הזה זה סרטון הומורי הוא לא אמור להביא לי שום רווח אבל אני מקווה שתהנו . אתם מכירים את PopQwZz מהפורום אז עשיתי עליו טרול מקווה שתהנו לא שומעים אותי ואני מצטער על זה כמה צחקתי שם אני מת חחח , פשוט תראו

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by mahno586,

סרטון חדש של המשחק state of decay מקווה שתהנו (: http://www.youtube.com/watch?v=BgB1ys4_Dp0

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by Gotze,

חברים כוכב ראשון כבוד אני מתרגשת תפרגנו קצת WOW OMG וכמובן ממטוזה ADV

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  22. כמו שניתן לראות, לאחר שנים של הבטחות סוף סוף הוכנסו שיפורים רציניים, מנוע חדש (תלוי למי אתם מאמינים) אבל לאחר שפורסמו דרישות המערכת, צפה בי תחושת נוסטלגיה מתקופת טרום BO2 שבהם גם שמענו על "שיפורים רציניים" במנוע האם באמת ישנו שינוי או עוד פעם ספין שיווקי, אין שינוי. עוד פעם..... לא הספיקו רק הדרישות גם אחרי סרטוני GAMEPLAY זה נראה כמעט אותו דבר בטוח לא כמו המתחרים. כולם מרגישים שאבד משהו מאז MW2 הכול נראה אותו דבר עוד לא נדבר על המשחקיות, אבל כל שנה שמענו שיש שיפורים, משהו קרה למשחק, נהיינו כמו הזומבים של אפל מקבלים כל זבל שמביאים לנו. לצערי אם ימשיך כך בעוד זמן קצר COD לא יהיה יותר משמעותי בקרב האנשים מטטריס. עולם המשחקים מתקדם אבל CALL OF DUTY נשאר מאחור מה דעתכם?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by noiZE,

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by Rumikdan,

מה המצב חברים , אני פותח דיון זה בשביל לחשפש לי עורך שיהיה מוכן לערוך פראגים מPCW וESL וכל זה... תודה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  25. Started by sEEdy,

טוב אז מי שלא יודע ולא שמע על נבחרת ישראל אז ככה השחקן רפי Lafa למי שלא מכיר שהוא הקפטן של נבחרת ישראל בCoD החליט מי יהיו בנבחרת של ישראל, רשימת השחקנים: Lafa Lynch sEEdy cEntiX blwz GolanN Divine rhino fano הקבוצה ב ESL: http://www.esl.eu/eu/codbo2/country_championship/2013/groupstage/team/7760680/ אז קצת פרטים על הטורניר, כרגע שלב הבתים סוג של הסתיים חסרים משחקים בודדים באמת שהיו אמורים לשחק כבר מזמן לא של ישראל. בית D הוא הבית שישראל משחקת בו יש איתה את נבחרת טורקיה, נורבגיה ובריטניה. אבל ישראל כבר סיימה את שלושת המשחקים שלה בתוצאות הבאות. תיקו 24-24 עם טורקיה ניצחון 39-9 על נורבגיה וניצחון טכני על בריטניה מכיוון שהם לא הופיעו למשחק אז ישראל מסיימת את…

• 9 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים