עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by itsik1231995,

שלום ... הייתי רוצה לקבל המלצות לכמה משחקים טובים בסיגנון צבא נשקים וכו (אסטרטגיה גוף שלישי וכול דבר דומה) אאם אתם מכירים משחקים מעניינים .. תודה (שיהיו כבדים במיוחד)

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by Bam65,

אם זה בכלל מעניין מישהו.. :-X http://www.fileshack.com/file.x/10947/Loki+Demo

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  3. מישהו שיחק כבר? הוא קיבל ציון מעולה של 8.8 בGS http://www.gamespot.com/pc/strategy/warhammer40000dawnofwarexp2/review.html

• 48 תגובות
    • 5.8k צפיות
  4. Started by AviDov,

1. FX 5200 128 MB יפעיל DOOM 3? 2. " יפעיל HALF LIFE 2 ? 3. מתי יוצא HL 2?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  5. האם אפשרי? יש לי מחשב חזק בבית ומחשב קצת חלש בבית שאני מעוניין לשחק במשחקים כמו GRID וTEST DRIVE UNLIMIED דרך הLAN. המחשב החזק יריץ את המשחק ואני ישחק מהמחשב החלש... דרך הLAN. תודה!

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by WarMachine,

בהמשך לדיון שפתחתי לפני מספר חודשים(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175048.0) על המשחק אסטרטגיה הזה הבא עלינו לטובה נחשפו פרטים חדשים וכמו כן סרטון שממחיש את העוצמה שלו להעביר קרב בצורה טובה ומשכנעת. המשחק נמצא בפיתוח כבר כשנה וחצי והוא בהחלט מקבל צורה של אחד ממשחקי האסטרטגיה המבטיחים שינחתו כאן. אפשר למצוא את הסרטון החדש כאן : http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6160321&pid=932462 בהחלט מרשים. אפשר לסכם ולומר שלאחר שנה לא כל כך מוצלחת בתחום האסטרטגיה(מלבד Warhammer שום דבר מוצלח)השנה הקרובה בהחלט תביא כותרים ראויים, כבר היה לנו את COH, בקרוב Supreme Commander ועכשיו גם את WIC, יש למה לצפות.

7. Started by constantine16,

מישהו יודע מתי המשחק יוצא לחנויות בארץ? ???

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  8. Started by Rumikdan,

מה המצב חברים , כפי שכולם יודעים אני (דני) משנה כל הזמן ניקים .... אז החלטתי שיהיה לי אחד קבוע. חשבתי שאולי אתם תוכלו להציע לי ניק וחברה תיהיו קצת יצירתיים ולא כמו CENTIX שרושם לי KILLER123

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Salwaby,

משחקים : Diablo3, Starcraft2 wings of liberty, Starcraft2 Heart of the swarm. לפרטים : swidadam@gmail.com

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  10. מדי פעם אני רוצה/צריך להראות לאנשים (לא משנה למה..) את רמת הגרפיקה המדהימה של המשחקים החדשים ובכל פעם אני מתחיל להתלבט .. האם BFBC2 ,האם COD למינהם , האם בכלל NFS HP , הגרפיקה של SNIPER GHOST WORIOR עם מנוע ה CHROME גם מעולה.. האם יש למישהו המלצה על משהו נוסף שיכול להרשים מבחינת הגרפיקה ? (ב FHD עם חומרה טובה..) תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by 2k-Twok,

החוקים של ה-CUP: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא! חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה-Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה-TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה-Match ID של האנטי צ'יט. כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, …

• 32 תגובות
    • 6k צפיות
  12. בכל שרת שהייתי בו אז היו לי פינגים של 300-700 ככה, 300 היה הכי נמוך שהיה לי! כשאני שיחקתי לא הורדתי/העלאתי שום דבר תוך כדי ובעצם רק המשחק פעל לי במחשב, אבל הפינגים היו גבוהים הפינגים הגבוהים היו גם בשרתים ישראלים שהייתי בהם, שם היה לי 300-400 ככה \: כשהתקשרתי לנטוויז'ן אז הם קיבלו ממני פינגים נמוכים של פחות מ-100, גם כשהייתי במשחק עצמו, אבל אני ראיתי במשחק שהפינג שלי הוא 300-400 ככה... עשיתי סריקה של האנטיוירוס שלי: מקאפי וגם עשיתי כבר סריקות של התוכנות: Ace Utilities Ad-Aware SE Personal Microsoft AntiSpyware ומחקתי את כל הספייוור שהיה לי ועדיין זה לא עזר, הפינגים היו גבוהים יש לכם אולי פיתרון בשבילי? נ.ב. לא יודע אם זה משנה אבל יש לי אינטרנט 1.5 מגה של נטוויז'ן והמודם מ…

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by timac,

מצאתי דיל טוב לפלייסטישן 3 הגירסא של ה20 ג'יגה + 6 משחקים + שלט כל זה בקצת פחות מ3800 שקל גירסת NTCS מה אתם אומרים כדאי ללכת על זה אין לי הרבה זמן להחליט לדעתי מחיר ממש טוב.. מה אתם אומרים??

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by omri_ro,

למה נותנים לאידיוטים לכתוב ידיעות על מישחקים חדשים??? הציטיו הבא הוא מהאתר IGAMES (ידיעה על FS2002) שסתם מתוך סקרנות נכנסתי אליו: משטרת תנועה אווירית???? WTF? כמו שבטח ידוע לכם (או לא) המושג הוא ATC - Air Traffic Control וזה לא בדיוק משטרה זה כולה מגדל פיקוח מזדרגג עם כמה פקחי טיסה.... ;D עם זה היה תלוי בי הוא היה מפוטר!

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by id3232,

שלום אני מריץ את המשחק WIC חלק ברוב השלבים אבל הרבה פעמים יש שלבים שהמשחק מרקטע ואז מופיעות הודעות מהווינדוס שאין מספיק זכרון ווירטואלי,אני לוחץ אישור, ואחרי כמה שניות מופיעה FATAL ERROR שאומרת שבכלל אין מספיק זכרון להריץ את המשחק (למרות שהמערכת שלי מעל הדרישות הממולצות!) והמשחק קורס!! מה אפשר לעשות?? תודה ???

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by stone cold,

טוב ביגלל שהWII הושק אבל אני לא קונה אותו בקרוב החלטתי לשחק בזלדה שאף פעם לא סימתי ביגלל כל מיני סיבות הזלדה שהתחלתי לשחק הוא Majora's Mask שדי שונה מהזלדות הרגילות למי שמכיר תסידרה ככה שהשוני גם הרחיק אותי הרבה זמן מהמישחק למרות שיכולתי לשחק אותו על אמולטור כבר לפני הרבה זמן בכל מיקרה התחלתי לשחק ואני חיב להגיד שהמישחק מאוד כיפי אפילו היום אם עלילה התחלתית יותר מענינת מהזלדות האחרים ששיחקתי בכל מיקרה החלטתי לעשות סקר לאנשים שמכירים תסידרה הזות וליראות מה המישחקי זלדה האהובים אליכם דרך אגב לא רשמתי תזלדות המישניות ות2 זלדות הגרועות לCDI בכל מיקרה המישחק הטוב בסידרה מבחינתי הוא דווקה - A Link to the Past לSNES למרות שהוא D2 פשוט הכל בו זורם מושלם ואנ…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by Bah_gots_pIII_450,

בגרסת הבטא של CS:S התגלו חלקים מהתסריט של Half Life 2.... עד איזה תאריך אתם מהמרים שהם ידחו עכשיו? :

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by yaronzeev1,

היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות??

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  19. אני חושב שהכותרת אומרת את הכל....

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כמו הכותרת!

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  21. Started by miky,

כולם מקירים את המשחק האגדי מפיה ולכל מי שאוהב אותו מצאתי מוד שמשפר את מראה המכונית אז ככה לכל בעלי האימיול תכנסו לחיפוש תבחרו בפורמט archive ותכתבו mafia mod ותמצאו mafia car mod ו משהוא כזה תורידו לכל קבוצת hwzone בחוקים שלכם לא כתב שום דבר לגבי המלצות קבצים (אם אני לא טועה ואני מצטער אם גרמתי לכל נזק שהוא)

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Yotam.B,

היי, משהו מאוד מאוד מוזר. בהתחלה הייתי עם משחק פרוץ ושיחקתי והיה לי ממש אחלה עד שהחלטתי להשקיע וקניתי את המשחק המקורי בחבילת הDeluxe Edition. מחקתי כל זכר אפשרי למשחק הפרוץ הכל כולל הכל ! התקנתי את המשחק המקורי ונרשמתי לOrigin, לחצתי על האייקון שנוצר לי על שולחן העבודה והוא העלה לי את הדפדפן בעצם עם ההגדרות שאני רוצה. אני לוחץ על כניסה למשחק הוא נותן לי טעינה ולבסוף רושם שהמשחק לא מצליח לפעול. אני בטוח שזה לא בגלל הנתונים שיש לי מ2 סיבות: 1. המשחק הפרוץ עבד לי חלק. 2. מחשב עם i7 ו3.2 ג'יגה הרץ, זכרון 16 ג'יגה וכרטיס מסך 4 ג'יגה. מה הבעיה? זה משגע אותי כי השקעתי הרבה כסף על משחק מקורי שבסוף לא עובד :\

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by psychuil,

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני מחכה לWARCRAFT 3 בקוצר רוח אני נורא אהבתי את המשחק הזה ואני נורא מקווה שהוא יהיה על רמה. עוד משהו זה SIMCITY 4 שכבר התגעגעתי למשחק שכזה לאורך זמן רב... האם יש לכם גם ציפיות ממשחק מסויים?

• 60 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. Started by kalabokk,

MW3

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.