משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
מי לדעתכם הקילקר הכי מהיר בקהילה בנגמין או ש PsyHok כול אחד מה שהוא חושב
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מה קורה אני רציתי לישאול איזה מהמנהלים אתם אוהבים יותר בלי להיתחנף אנוביס זה אהבה
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי חברים אני מנסה להפעיל לאחותי משחקים ישנים במחשב יחסית חדש I5 וכדומה. בקיצר הבנתי שיש אימולטור שמריץ משחקים ממש ישנים ואני חרשתי את האינטרנט ולא מוצא משהו נורמלי. אז פה אני פונה אליכם חבר'ס אם תוכלו לעזור לי אני אשמח. תודה מראש:party0023::s0817:
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חברים אני צריך בבקשה את עזרתכם.. את המשחק כבר שיחקתי וסיימתי מזמן, לאחר החלפת לוח שזכיתי בו פה בפורום z77 gd65 gaming התקנתי מחדש מערכת הפעלה. הורדתי את המשחק באוריג'ין והתקנתי שוב, המשחק קורס לאחר כמה שניות עם שגיאה שנראת כנפוצה אך לא הצלחתי להתגבר עליה. חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BEX שם היישום: crysis3.exe גירסת היישום: 1.3.0.0 חותמת הזמן של היישום: 02f3b040 שם מודול התקלה: StackHash_e110 גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 היסט החריגה: 0000000b קוד החריגה: c0000005 נתוני החריגה: 00000008 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1033 מידע נוסף 1: e…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני משחק בWARFRAME , רמה 30 , ובניתי את הדוג'ו של הקלאן . מחפש אנשים מגניבים לשחק איתם ( לא חורש) , עדיפות למעל גיל 20 , אבל עם התנהגות נורמטיבית אפשר גם פחות אני בן 23 מבת -ים , אוהב אונליין ,עיצוב,ציור ,אקסטרים, ים , נרגילה , וודקה קרנברי ובנות D: אם מישהו מעוניין צרו קשר https://www.facebook.com/subwoffer13
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כותרת ^^ אני יתחיל : אלה הם 3 המועדפים עלי , ומה שלכם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן כן עוד דיון.... חסר תועלת וכמובן נתחיל מנדב DIVINE משחק חדש\ישן - תמצאו את סנטיקס כל מי שתהה, ככה אני נראה שאני עושה את הקולות המוזרים ככה נראים גאטרים [השוטר זה המריץ]
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ישר ולעניין, אני מתכוון להתחיל סדרה שבועית כל שבוע תשלחו לי פראגים וחמשת הפראגים הכי טובים יהיו בסרטון. כל מי שיש לו פראג שעשה לא מזמן וזה נמצא לו ב THEATER ב RECENT PLAYED או שהוא שמר את זה תחת ה SAVED FILMS לא מזמן שיוסיף אותי לסטים nadav555 יסביר לי איפה זה נמצא ואני כבר ימצא את הפראג לבד. דרך אחרת לשלוח פראגים היא שאתם תצלמו בעצמכם(זה רק למי שטיפה מבין ויש לו SONY VEGAS) אבל אני יקבל את הפראגים שאתם צילמתם רק אם צילמתם כמו שאני אומר לכם, אני יכין סרטון איך לצלם ולרנדר והכל למרות שהאיכות תיהיה קצת ירודה בגלל שהקובץ יצטרך ליהיות קטן כי אני לא חושב שיש פה אנשים שיודעים לדחוס סרטון. בשביל לבחור איזה חמישה פראגים יהיו אני אצטרך 5 שופטים בינתיים אלו השופטים: אני Blwz Bullet…
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי חברים. מיזמן לא יצא לי לשחק באיזה מישחק חזק בגלל עבודה החיים וכדומה.אבל כיום יש לי יותר זמן אני אוהב משחקי יריות אקשן דם. אשמח להמלצה מהתותחים שבניכם מספיק יהיה שם המישחק ואני כבר יוריד. המון תודות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
miniclips: פעם בשבוע יתפרסם miniclip של פראגים של שחקני הקהילה. דרישות: פראגים קצרים (עד 30 שניות לא יותר).עדיפות גבוהה לפראגים עם סקופ.פראגים מ5v5 בגאטר/pcw. שליחת הפראגים: את הפראגים שולחים לכתובת האימייל הזאת : hwzonecod@gmail.com הפראג חייב להיות בRECENT GAMES שלכם או למי שכבר יש אותי בסטים אני אוכל לראות את הsaved films שלו ...לאלה שאין אותי בסטים לצערי לא אוכל לראות מה ששמרתם כבר(משחק פח). תשלחו את הפראגים לאימייל בקריטריונים הבאים : שם במשחק: סטים ID: תאריך המשחק שהפראג מופיע בו: נשק: …
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/threads/529193-Fun-2v2-Sniper-League (אפשר להרשם בכל שלב ) כאן תוכלו למצוא את הקבוצות שנרשמו לליגה ולהזמין אותם למשחקים בTS . אפשר להתחיל לשחק מעכשיווווווו, תגובות ושאלות וכאלה, באשכול למעלה ולא פה. זה האשכול של המחזור הראשון, בכל מחזור אפשר לשחק נגד כל קבוצה רק פעם אחת! ולא יותר. אין לדחות משחקים, בסופו של דבר אתם צריכים לשחק נגד כל קבוצה וקבוצה בכל מחזור(משך מחזור הוא ממוצש למוצש). כאן מפרסמים את המשחקים בפורמט הבא: הקבוצה XX ניצחה את YY תמונה: ( הקבוצה המנצחת מפרסמת). אז יאללה תתחילו לשחק!@
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לשכוח בבקשה לייק /סאב תודה לצופים http://www.youtube.com/watch?v=x6FeEqbVX-8
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
בסרברים ישראליים (גם באלה של hwzone וגם באחרים) יש לי פינג בסביבות 70-80. עכשיו זה מובן כי לפי מה שהבנתי הסרברים בבאטלפילד הם סרברים יעודיים, והסרברים של הארץ ממוקמים בגרמניה. העניין הוא שכשאני נכנס לסרבר ישראלי אני רואה שכל השחקנים שם משחקים ב20-30 פינג, ייתכן שאלה שחקנים ישראלים? איך יכול להיות שהפינג שלי כל כך גבוה ביחס אליהם אם ככה?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכם שחקני קהילת באטלפילד! אתם מוזמנים לבוא ולהתאמן אצלנו בשרת הקלאב לקראת הטורניר הגדול של הקיץ ! תוכלו להתאמן עם חברים ואפילו עם שחקנים אחרים. שרת הקלאב: יש לפנות לצוות הגאטריה בטימספיק שלנו בשביל ארגון השרת. הטימספיק שלנו: 212.199.164.135 חברי הצוות: Sarm1x , RazAz13 , APchiii שיהיה בהצלחה לקראת הטורניר!
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
ליגת 2V2 של סנייפרים [הליגה היא ליגת פאן, כרגע אין פרסים]. אוקיי דבר ראשון, יש הבדל בין ליגה לקאפ, ההבדל הוא משך זמן הפעילות, וליגה יכולה להמשך גם כמה חודשים, כרגע אין פרסים פרט לדרגת "ראש הטבלה", בטימספיק, ודרגת זוכה סופי, אולי בהמשך יצורפו גם פרסים, כך שהליגה היא נטו לכיף. עכשיו למה סנייפרים?! כי זה כיף, ובתכלס זה קצת רענון לכל הדברים שהיו כאן עד עכשיו. חוקי הליגה: KILLSTREAKS אסורים כמובן! כל משחקי הליגה צריכים להיות משוחקים במפה NUKE TOWN, במוד TDM עד 30 הריגות, עם UNLIMITED TIME. הנשק היחיד שמותר הוא DSR והATTACHMENT היחיד שמותר זה FMJ. כל יריית אקדח תפסול את הקבוצה שירתה, גם דקירות אסורות. כך שהקלאן צריך להיות מורכב רק מדבר אחד, רק הסנייפר בPRIMARY, והPREKS המ…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בהשראת דני תרשמו\ שימו לינק לשיר שאתם שומעים עכשיו :ם)
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
היה לי פעם אתר במועדפים שבודק את מערכת המחשב ואז אפשר לבדוק מתוך רשימה אם משחק X יעבוד אצלי. משהו יודע את שם האתר?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכל קהילת שחקני BO2 . עקב פניות רבות בנוגע לפתיחת קבוצת ADV בקהילה שלנו , החלטנו לשתף אתכם ולערוך סקר קצר האם וכדאי לפתוח את ה - ADV . היינו שמחים לדעת דרככם " השחקנים " מה דעתכם ? יש להיתייחס לדברים הבאים : 1. מה הוא הקריטריון לשחקן ADV ? 2. איך בוחרים שחקן לקבוצת ה ADV ? 3. כמה שחקנים יכללו בסך הכל ? 4. האם נכון עכשיו להקים קבוצת ADV כאשר GHOSTS בפתח ? 5. כמה גאטרים ADV ירוצו בשבוע ? 6. מה תיהיה ההשפעה על השחקנים שאינם ADV ( בכמות גאטרים ) ? אנו נשמח לקבל את היתייחסותכם , ולשמוע רעיונות חדשים על מנת לאפשר לכולם להנות , כאן איתנו . בברכת שבת שלום וסופ"ש נעים לכולם .
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפה ממש ממש ממש ממש גרועה, מה אתם חושבים? לדעתי צריך להעיף אותה.
-
- 18 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי , אני עדן ואני יוטיובר ( הערוץ שלי זה DEGAMERZONE ) רציתי לפרסם פה את הערוץ שלי , כי לאחרונה הוא דיי תקוע ואולי חבר'ה מפה לא מכירים אותי . הערוץ שלי עוסק בגיימינג בעיקר , קומנטרים וכאלה כל החדשות על באטלפילד 4, ועוד כל מיני דברים. הנה קישור לערוץ שלי http://www.youtube.com/user/DeGamerZone אתם יכולים לראות כמה סרטונים פה http://www.youtube.com/watch?v=XRoUFRTejMw&feature=c4-overview-vl&list=PLiPpc3Rs7ak_n1VG7e8e53jJheGwLc8cI http://www.youtube.com/watch?v=dDHtPRt7MtY ופשוט תדפדפו בערוץ אני אשמח אם תירשמו לערוץ ותעקבו ותהיו פעילים , זה מאוד החשוב לי התמיכה שלכם ואני באמת מעריך הכל.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המונטאג' שלי ! תעזרו לי להגיע ל1000 צפיות ?
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים יש לי בעיה רצינית יש לי משחקים גורמים ל ריסטרט המשחקים שעושים לי את הבעיה זה BLACK OPS 2 / XCOM מקורי נקנה בSTEAM battlefield 3 עובד מצויין בULTRA כולל מולטיפלייר אני משחר בולפחות 3 שעות ביום יש למישהו פתרון ? תודה לאוזרים
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-