משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
בעיקר מענין אותי ה II medieval - אבל המלצות ל SHOTERS ועוד משהו בסגנון TOTAL WAR יתקבלו בברכה... AMD 3000 64 ג'יגה RAM 6600U תודה....
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שהגיעו אלינו SC:DA וrs:vegas אתם עדיין חושבים שלקרייסיס דרישות גבוהות ? כמו שדיברו פה לפני כמה חודשים : מעבד דואל קור 1.5 GB ראם כרטיס מסך 6600 מעלה. אז אתם עדיין חושבים שיש לו דרישות גבוהות ?
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש דרך להמהיר את זמן העלאת המשחק ולתקן את שאר האגים המטריפים שלו? אם אני מתקין פאץ'- אני לא יכול להמשיך לשחק - מישהו יודע מה לעשות כדי להתגבר על כך? ממש תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי, יש לי Gamepad כבר כמה שנים. הוא ג'נרי ועושה לי מלא בעיות, מתנתק וחוזר באמצע משחקים וקיצר מעצבן... אני מחפש לקנות אחד חדש ושלא יהיה יקר מדי... או יקר בכלל ... אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר דומה במבנה/מראה שלו לשלט של ה PS2 מאחר שאני משחק ב Pro Evolution ואז צריך לנצל את הכישורים במשחק מול חברים וכדאי שזו תהיה אותה תחושה, אז אם מצויירים על הכפתורים הימניים המשולש, איקס, עיגול וריבוע זה יתרון. אם לא אני תמיד יכול להדביק או משהו... קראתי גם איפשהו שאני יכול לשחק עם שלט של ה Playstation על המחשב. מישהו ניסה את זה פעם? זה עובד?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/ps2/action/theshield/review.html?sid=6164473&tag=recent_updates;title;2
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה.... אתמול לא הייתה בעיה עם התוכנה...אבל היום כשאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל הודעה שאומרת unable to start steam engine...failed with error 200:connection reset....משהו כזה....מה לעשות?הפעלה מחדש של הווינדוס לא עוזרת...וגם לא הפעלה מחדש של הסטים...
-
- 13 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שזה היה אחד המשחקים הכי יפים ששיחקתי באמת העביר לי את הזמן אבל קצת אני מקווה שיהיה המשך או משו ממליץ בחום לכולם!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי היום חדשות והם הראו שם איזה משחק אסטרטגיה בשפות: עברית אנגלית וערבית. במשחק אם אני לא טועה מנהלים את מדינת ישראל ובוחרים אם להיות נשיא ראש ממשלה ועוד משהו. ואתלם יכולים לנהל משא ומתן לתקוף בכירי חמאס/חיזבאללה להרוג מישהו מסויים ועוד.. אני חייב למצוא את המשחק הזה תעזרו לי אם מישהו גם ראה את זה... וגם מראים בטלוויזיה איך השר משחק בזה כראש ממשלה ומפסיד חחחח שר במדינת ישראל... תעזרו לי תודה!!!!![br]פורסם בתאריך: 10.02.2007 בשעה 17:53:54 מישהו..?ההקשה אני חייב למצוא את זה או לפחות רק את השם ... :'(
-
- 13 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קניתי ג'ויסטיק ואני מחפש מספר סימולטורי טיסה אבל כל מה שמצאתי חוץ מ FSX היו ישנים משנת 2004- אני מחפש מודרניים וישנים WW2/WW1 שלא יהיו מסובכים מידי עם גרפיקה טובה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
נובמבר או אוקטובר - אלו שני החודשים בהם תעשיית המשחקים מאמינה ש- Nintendo תשיק את קונסולת הדור-הבא מביתה. נינטנדו, כהרגלה, לא פצתה את פיה, אך היא הרשתה לעצמה להשתעשע קצת בהודעתה האחרונה לעיתונות. הכוונה העיקרית של ההודעה הוא לספק עבור קהל המעריצים תאריכים מדויקים לגבי מספר כותרים שיגיעו לחנויות ברבעון הרביעי של שנת 2006 - אותו רבעון בו ה- Wii לבטח תושק. אך למרות שזה נראה כך, נינטנדו טוענת שההודעה בעצם מכילה קוד, שפיצוחו יחשוף את תאריך ההשקה של הקונסולה. מי שלטענתו פיצח את הקוד הוא אתר Gaming Target, ששם לב כי החברה היפנית מוציאה משחק בכל יום שני באותו הרבעון, מלבד ב- 27 בנובמבר, ה- 20 בנובמבר וה- 2 באוקטובר. התאריך הראשון מתרחש מספר ימים לאחר "יום שישי השחור", הנחשב ליום …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כעיקרון הBF2142 יצא היום לכל בנוי המודים, ולכל בעלי האתרים שקשורים לBF2. כעיקרון עכשיו גם נפתחה ההרשמה לכל המשתמש שלמשלים בFilePlanet, ההרשמה פה: http://www.fileplanet.com/promotions/bf2142/ =\ אם יש למישהו משתמש בתשלום שם והוא לא ממש רוצה לשחק BF2142, אשמח מאוד לקבל ממנו רק ת'CDKEY שהוא מקבל בהרשמה =\ (כי את המשחק כבר אני יכול להשיג...)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשחק Bad Day LA של אמריקן מקגיי יצא לשיכפול כבר אתמול ויגיע למדפים ב 1 לספטמבר. מי שלא יודע המשחק מספר את סיפורו של אנתוני וויליאמס הומלס ברחובות LA כשגל אסונות שוטף את העיר. כשאני מדבר על אסונות זה מתאונת רכבת קטנה ועד צונאמי. בינהם תוכלו לראות בשלבים חוץ מהרכבת והצונאמי: מטאורים,רעידת אדמה,דליפה של גז מסוכן ועוד... הדמו שהשתחרר לפני כמה שבועות הראה לנו שלב אחד מתוך המשחק והוא יהייה המשחק המצחיק ביותר לשנת 2006. המשחק יוצא ל: PC-מחשב אישי, XBOX בלבד! כרגע אין פרטים על גירסאות לקונסולות הדור הבא, קונסולות ניידות או ה PS2 http://www.gamespot.com/pc/action/baddayla/screenindex.html - תמונות מהמשחק
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה אני לא רוצה שזה יהיה דיון מילחמה עוד פעם אז שה כל אחד יגיד רק את דעתו ואם יש דברים שהם לא בגדר עובדות אז תיכתבו את זה טוב אני יתחיל- XBOX360-אני חושב שבסך הכל ה360 נותן תרומה מלאה לכסף למי שאוהב מולטיפליר ברשת ה360 גם טוב למי שאוהב מישחקי מרוצים\יריות\מכות וכו אבל יש לו בעיה חמורה בRPG יפנים\מישחקים מקורים\וכו לי אישית מאוד מפריע שהוא לא קים ביפן מבחינת נתח שוק כי רוב המישחקים שאני אוהב הם יפנים אבל למי שאוהב מישחקים מארצות הברית ואירופה יש תמיכה טובה מבחינת חברות צד שלישי הLIVE ארקיד זה גם דבר נחמד אומנם אני מישתמש באמולטורים אבל למי שאין PC או לא מבין בתחום זה דבר נחמד שאפילו נינטנדו "גנבה" בכל מיקרה בארץ המכשיר יקר מידי לדעתי וחבל אבל למי שי…
-
- 13 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מישהו פה נתקל בבעיה בשמירת משחקים (SAVE)? הצלחתי לשמור פעם אחת אך כשאני מנסה לשמור שוב, הוא "חושב" (רואים את המנורה של הדיסק הקשיח פועלת) אך המשחק לא נשמר, ניסיתי לבצע LOAD והשמירה לא קיימת. נכנסתי לסיפרייה שמכילה את השמירות של המשחק הזה והיא באופן די מוזר READ ONLY. ניסיתי להסיר את התיוג הזה אך ללא הצלחה - למרות שאני מוריד את האופציה הוא מאשר והיא חוזרת לאותו מצב. מישהו נתקל בבעייה שכזו?
-
- 13 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אחרי ששיחקתי כמעט בכל הדמויות, החלטתי להישאר עם הדמות HUNTER כ-ELF. אני בשלב ה-8, אבל מתקדם ממש לאט! בהתחלה, פשוט ביצעתי את המשימות השונות, וכך חשבתי שאני אתקדם מהר בשלבים. אחרי שראיתי שזה לא קורה, התחלתי לשלב לחימה עם חיות בין המשימות, אבל גם זה לא מקדם אותי מהר יותר! יש עוד דרכים להתקדם בשלב, או שרק אלה? בנוגע לאוכל (כסף), אני מתקשה להשיג אותו! אני נלחם עם חיה במשך דקה, משיג 5 מטבעות ועובר לשנייה. אז בוא נגיד שבממוצע אני מצליח להשיג 75 מטבעות ב-15 דקות, שזה המון! איך אתם משיגים את הכסף שלכם, בצורה מהירה?
-
- 13 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור שלי הוא קצת מוזר (מזכיר לכם שיר) ...סתם... אני מעריץ משובע של משחקי קווסטים למינהם וכשגליתי שלאחד הקווסטים שאני הכי אוהב ומעריך (TLJ) יצא המשך ידעתי שאני חייב לשם את ידי על המשחק הזה... לפי כבערך 4 חודשים כשקיבלתי את המשחק הבנתי שבעצם אני לא מסוגל לשחק בו , עקב דרישות מערכת גבוהות ורק בשביל המשחק הזה בעצם החלטתי בחופשת הקיץ להשקיע כסף ולשדרג את המחשב עכשיו כ-4 חודשים אחרי וכיום יום אחרי שסיימתי את המשחק אני חייב לציין שההשקעה היתה שווה, אומנם סוף המשחק משאיר אותך עם פה פעור והרבה שאלות לא פתורות (שיפתרו כנראה במשחק השלישי) אך משחק זה החזיר לי את האמונה ביכולת של משחקי מחשב לסחוף ולרתק אותך לעולם אחר, בדיוק כפי שספר או סרט טוב עושים התחושה שאתה חלק אינטר…
-
- 13 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני חושב לעבור לשרת PVP (שיחקתי ב-PVE עד עכשיו), בדמות חדשה כפריסט. השרת הנוכחי שאני בו הוא ENOAR, והוא מצויין לפי דעתי (חבר המליץ עליו מההתחלה), אבל עכשיו אני לא מצליח לבחור שרת PVP כי אני לא מכיר מישהו שמשחק בכזה. אז על איזה שרת PVP אתם ממליצים? אחד שאין בו הרבה ילדים קטנים, והכי חשוב לא נופל כל שני וחמישי.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך את כול הקודים לgta4 ויי סיטי (((שיהיה את כול הקודים כולל להתיס מכונית))) בבקשה תעזרו לי
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המשחק המדובר אמור להגיע לחנויות בשבועות הקרובים בגרסאותיו השונות(נראה לי ל360 הגיע כבר), IGN פרסמו עליו כבר ביקורת ובה מרעיפים עליו שבחים מכל עבר, כנראה שבהחלט המשחק עומד בציפיות שלו, קיבל 9.0 אצלם. http://xbox360.ign.com/articles/739/739175p1.html בכל מקרה אולי לאיזה אחד מבעלי ה-360 יצא להניח את ידיו עליו והוא יכול לספר לנו ממקור ראשון איך הוא?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה מעצבנת במנג'ר אני מתקין את המשחק וזה לפעמים לא מסיים את ההתקנה לפעמים נתקע לפעמים עושה בעיות בקיצר פעם אחת זה סיים להתקין ואז כשעולות כל הפרסומות של המשחק יענו lets kick racism out אז מגיע הקטע של לבחור שפה ויש לי את הרקע רגיל רק שהכדור למטה כזה לא זז ויש לי תיבה כחולה כזאת של בחירת שפה אבל אין בה כלום ואין לי שום אפשרות לבחור שפה ... אצל אח שלי במחשב זה פועל מעולה ואצלי לא המחשב שלי amd 64 2800 512 ram fx5200 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה ! ד"א אני רואה עכשיו אחרי שהתקנתי שוב שזה עושה לי כזה איזה הודעה vital product data is used by other installer ועוד משהו גם כשאני בא להתקין את המשחק אז הדיסק לא מפעיל לבד את ההתקנה אלא אני צריך להכנס לדיסק ולהפעיל את ההתקנה לבד ..…
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שיחקתי כמה דקות, היה את הקטע שאני מביא אנשים לחוף ( זה אמור להיות איזה קרב מפורסם במשחקי מחשב כי יש אותו בעוד משחק) הרגשתי שאני סתם גורר אנשים קדימה בלי שום מחשבה, והכל היה בלאגן גדול מסביב, לא ממש התעניינתי מסביב ופשוט לחצתי על אנשים ללכת לחוף אחרי זה היו שני מוצבי אויב, זרקתי רימונים, ראיתי גם שהממשק דיי מעצבן, וזהו עזבתי את המשחק
-
- 13 תגובות
- 830 צפיות
-
-
סוף סוף מידע מוצק על המשחק החדש בסדרה המעולה הזו! Gamespot ראיון עם המפתחים + קטעים מהמשחק Warhammer 40,000: Dawn of War II Interview 1 רק הקרבות מהסרטון הקודם (ז"א ללא הדיבורים של המפתחים) והפעם בHD http://www.gametrailers.com/player/34903.html
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המשחק הגיע כבר לכמה מקומות אני בקרוב יקבל אותו מישהו כבר שיחק ויכול לתת ביקורת קטנה?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
על המשחק המשך לSaints Row זה משחק "ארגז חול "בסגנון של GTA רק פחות רציני ויותר ארקידי במילים אחרות GTA קליל המפתחת היא THQ אתר רישמי - http://www.saintsrow.com/age_gate.php תיאור אתם מגלמים עברין\עברינית שמתעורר מתרדמת ובורח מהכלא אחרי הבחירה יש לכם מגוון משימות שאתם צריכים לבצע וזה כולל כמובן רציחות ונסיעה ברחבי העיר במכוניות שאתם גונבים דרישות מערכת 1.1 Minimum System Requirements -------------------------------- Operating System: Windows® XP or Vista. CPU: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2 or equivalent. Memory: 1 GB system RAM Sound: DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card Video Card: 128MB 3D graphics card with Shader Model 3.0 s…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-