משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בהתחשב במחיר של הפלייסטשיין 3 והקושי להשיג xbox360, לא נראה שהמשחק יהיה נפוץ בארץ... אבל האם אחרי שנה או משהו כזה יוציאו גרסה ל-pc כמו שעשו בסאן אנראס?
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
http://www.hookedgamers.com/pc/of_orcs_and_men/preview/article-852.html טריילר חדש - המשחק מזכיר לי את ENCLAVE (למי שזוכר אותו) שמאד אהבתי ושיצאה לו גרסת WII לאחרונה. ביקורת ראשונה - http://www.hookedgamers.com/pc/of_orcs_and_men/review/article-964.html
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
?? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שני חלקים, מריח כמו משהו טוב http://www.gametrailers.com/video/exclusive-behind-back-to-the/706588 http://www.gametrailers.com/video/exclusive-behind-back-to-the/706592
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל צ'יטים ל Heroes III, KKND2 וזה פשוט לא עובד.. אני עושה את הכל לפי ההוראות, ובדרך הכל בסדר אבל אין תוצאות. יכול להיות שזה בגלל שאני על VISTA ?
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
זה כבר ממש מתיש העניין הזה. חשבתי שמתישהו אגיע לנשק שהורג ביריה אחת בחזה (לא ברגל!) אבל גם עכשיו עם ה SR61 אני משאיר אותם עם 5-30 כח. יש לי מלא הריגות עם האקדח רק בשביל לסיים הריגות אבל אם אתה רחוק ממנו זה לא באמת עוזר. אז הנה התרחיש שקורה לי 90% מהפעמים : - יורה על מישהו מרחוק > מפספס > הוא שומע את הירייה ובורח. -יורה על מישהו מרחוק > פוגע - הוא לא מת > הוא שם לב ובורח. אם זה לא בראש, זה כמעט אף פעם לא הריגה. אם השחקן תוך כדי ריצה, כמעט בלתי אפשרי לפגוע להם בראש ממרחק מסויים! שחקתי עם Assault - כל כך יותר קל שזה מעצבן!! אני הורג אנשים עם 3 כדורים לחזה, בורסט קצר.. בלי לפתוח כוונת בלי כלום.. אם פספסתי יש לי עוד 9 בורסטים של 3 כדי להרוג אותו. זה לא משנה הרב…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בבקשה מיזשהו יכול לתת לינק לדמו של המישחק סינגל פלייר בבקשה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמה אנשים פה מהפורום משחקים במשחק הזה באון ליין??
-
- 13 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
אני יודע שהז'נארים שונים אבל אהבתי את שתי המשחקים... אז אם למישהו יש המלצה למשחק סטייל Assassin's Creed או סטייל cod 4 רק לא קאוטי מידיי אז בבקשה תגובות כי משעמם לי WTF!@#$%^&*)(_+
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
--->למנהלים אם הינכם רואים כי דיון זה מתאים לפורום אחר העבירו לפי שיקול דעתכם<--- שלום לכולם, ברוב השרתים חוץ מכמה בודדים אני מקבל ping ממש גבוה 110+ לצורך העיניין אני בנטויז'ן +בזק תשתית על רוחב פס 10 מגה עשו לי כמה בדיקות ולא היה לו מה לומר לי חוץ מלקנות את החבילה של הגיימרים שעולה 15 שקלים לחודש ... בעבר עשו לי את הטריק השיווקי הזה על דיאבלו 3 בטענה שהשרתים של בליזרד לא טובים עכשיו הם לא יכולים לתרץ גם על bf3 וגם על cod-mw3 וגם על diablo 3 , למישהו יש את החבילה הזו והיא עוזרת לו פלאים <? הצלחתם להשיג במחיר מוזל יותר <? אצל איזה ספק אתם שנותן לכם ביצועים טובים גם ללא ה gamer pack חשוב לציין רק בשרתים בודדים אולי 3 אני מקבל פינג של 90~ כל השאר זה 100+ כך זה ג…
-
אני בדיוק שוקל האם לעבור ל VISTA מ XP ..... יש הבדל בכלל בעין בין אם משחקים על הויסטה עם ה DX10 לבין XP עם הDX9 שיהיה שווה את המעבר...? והם בטפילד 2 עושה לכם בעיות עם הפאנקבאסטר .... ? תודה .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הרגע יצא טריילר: I Am Alive PC Announcement Trailer [HD]
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמתי לב לתופעה מעצבנת, כשאני משחק ב NEED FOR SPEED CARBON מידי כמה שניות המשחק נתקע, כל עשר שניות בערך יש קרטוע מעצבן למשך שניה, אני משתמש בהגדרות מקס' ובכלליות המשחק רץ בסדר רק שהתקיעות האלה מרגיזות, ניסיתי לבטל אנטי וירוס ועדיין לא עוזר... יש רעיונות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אל תדאגו אין כאן תוכן בסגנון פורנו אבל המחשק מבוסס +- על אותם האלמנטים של הMORTAL KOMBAT רק עם כמה שינויים קטנים , במשחק אין גברים בכלל ויש רק דוגמניות ככה שאני חושב שזה יעניין הרבה מאוד אנשים כאן תהנו ;D
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום באתי מהעבודה וחשקה נפשי במשחק נחמד אז התחלתי איזה SKIRMISH קטן ונחמד אני USA ובחרתי בסינים כקורבן לפריקת העצבים קיצר איך לעזעזל אחרי 2 דקות שאני בקושי בניתי שתי תחנות כוח ו SUPPLY CENTER הם כבר היה להם מטוסים ושאר חארטות!!! איפה ההיגיון פה?
-
רק לציין שקניתי את המשחק כדי שהוא ירוץ בלי בעיות אבל תמיד כל הבעיות הכי מוזרות קורות במחשב שלי אחרי 4-5 פעמים שהמשחק רץ כיביתי את המחשב הלכתי חזרתי הדלקתי באתי לשחק הכנסתי תדיסק לחצתי על האייקון של המשחק הסמן של העכבר נהיה שעון חול ל2 שניות וזהוווו שום דבר לא קורה רק לציין שהתקנתי את הערכת שירות 1 של מיקרוסופט עדכנתי את הדרייור של הכרטיס מסך ומחקתי והתקנתי מחדש את המשחק 3 פעמים וכל פעם אותו סיפור.... ודרך אגב המחשב שלי הוא כזה שלא תחשבו שזו בעיית חומרה כי בדקתי אם יש התנגשויות... פנטיום 4 1700 ג'י פורס 3 TI 200 256 RDRAM דיסק קשיח של וסטראן 40 ג'יגה 7200 RPM
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב פתחתי סקר לראות את הצבעת הרוב ואולי אחרי זה אני יפתח עוד משהוא טוב בקיצר אני אוהב משחקי תפקידים אם חסר משהוא אנה הגידו לי אני יוסיף סבבה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין UT2K3 לבין מורווינד. המחיר זהה בפריק, מה כדאי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור שלי הוא קצת מוזר (מזכיר לכם שיר) ...סתם... אני מעריץ משובע של משחקי קווסטים למינהם וכשגליתי שלאחד הקווסטים שאני הכי אוהב ומעריך (TLJ) יצא המשך ידעתי שאני חייב לשם את ידי על המשחק הזה... לפי כבערך 4 חודשים כשקיבלתי את המשחק הבנתי שבעצם אני לא מסוגל לשחק בו , עקב דרישות מערכת גבוהות ורק בשביל המשחק הזה בעצם החלטתי בחופשת הקיץ להשקיע כסף ולשדרג את המחשב עכשיו כ-4 חודשים אחרי וכיום יום אחרי שסיימתי את המשחק אני חייב לציין שההשקעה היתה שווה, אומנם סוף המשחק משאיר אותך עם פה פעור והרבה שאלות לא פתורות (שיפתרו כנראה במשחק השלישי) אך משחק זה החזיר לי את האמונה ביכולת של משחקי מחשב לסחוף ולרתק אותך לעולם אחר, בדיוק כפי שספר או סרט טוב עושים התחושה שאתה חלק אינטר…
-
- 13 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי אתמול הורדתי את החבילה במחיר מוזל , לפניי שבוע הורדתי את המשחק המלא בכ6 דולר בלבד , לפניי שנכנסתי למשחק ראיתי שיש הורדה , כניראה שאת היתה ההורדה של העדכון end game , אבל איך אני נכנס למפות האלו?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו זה קורה? לי יש מחשב חזק יחסית. נוידיה 770. מעבד I5 מהחדשים ו 16 GB זכרון ו SSD. אצלי בבטא הפריימים קופצים בלולאה 140-70-40-10-130 כל הזמן. המשחק שחיק אבל מעצבן ביותר. הדרייברים לכרטיס הכי חדשים. מערכת הפעלה עם כל העידכונים. מישהו חווה והצליח לפתור?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה משחק יותר אהבתם? אני ENEMY TERRITORY..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב לעבור לשרת PVP (שיחקתי ב-PVE עד עכשיו), בדמות חדשה כפריסט. השרת הנוכחי שאני בו הוא ENOAR, והוא מצויין לפי דעתי (חבר המליץ עליו מההתחלה), אבל עכשיו אני לא מצליח לבחור שרת PVP כי אני לא מכיר מישהו שמשחק בכזה. אז על איזה שרת PVP אתם ממליצים? אחד שאין בו הרבה ילדים קטנים, והכי חשוב לא נופל כל שני וחמישי.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-