משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אומרים לי שיש לי לאגים... אני רוצה לדעת איך מסדרים את זה....
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני די בהתחלה, מכיוון שהיום התקנתי אותו הגעתי לקטע בו אני צריך למצוא את הבן של הקיסר ומצאתי אותו איפה שהשער של אובליביון. שם אומרים לי למצוא את היורש (heir), ואז מפנים אותי לדבר אל מפקד פלוגה קטנה של שלושה אנשים ששומרים על השער. לאחר שדיברתי איתו הוא נותן לי עוד משימה והיא לסגור את השער של אובליביון. הבעיות שלי הן הבאות: - איך אני סוגר את השער לעזאזל? ניסיתי להיכנס לשם אבל זה נראה ממש לא לרמה שלי... מה גם שאין לי מושג מה לעשות שם. - למה המצפן שאמור להראות לי את הכיוון למשימה שלי מפנה אותי בחזרה לאיש ההוא (והחץ בצבע ירוק משום מה) למרות שדיברתי איתו על כל הדברים האפשריים? תודה :-*
-
- 13 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בהתחשב במחיר של הפלייסטשיין 3 והקושי להשיג xbox360, לא נראה שהמשחק יהיה נפוץ בארץ... אבל האם אחרי שנה או משהו כזה יוציאו גרסה ל-pc כמו שעשו בסאן אנראס?
-
- 13 תגובות
- 894 צפיות
-
-
או שאין צורך להתקין כלום מעבר למשחק ? ואם כן מאיפה אני מוריד אותו. תודה.
-
- 13 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי המון שאלות... אחרי ההתקנה אני צריך להרשם נכון? יופי... עכשיו כשאני נכנס לאתר ונרשם שם... כמה זה עולה לי לחודש? האם זה הוראת קבע כל חודש הסכום שיורד? למי אני פונה כדי לבטל את התשלום אם זה כל חודש יורד לי? האם יש נציגים של בליזארד בארץ? יש שרתים ישראלים שלהם אני יכול לשלם? בבקשה מי שיכול לענות לי על השאלות האלו אני מאוד ישמח תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את התוכנה (Steam), וחשבתי על לקנות את המשחק דרך האתר עצמו (מוצע ב 10 דולר) נראה נחמד מאוד בתאכלס. עכשיו ממה שראיתי אין איזה הסבר על איך המשחק מגיע אלי או אם הויזה שלי תתקבל דרך האתר עצמו (ויזה ישראלית לא בינלאומית), אז רציתי לשאול כאן אם מישהו אי פעם קנה את המשחק דרך התוכנה STEAM, והאם ישנם בעיות כלשהם בלקבל את המשחק. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 791 צפיות
-
-
?? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום בשעה טובה קניתי את GTA San Andreas, לאחר שהוספתי 512MB RAM למחשב שלי. היו לי 2 אפשרויות: לקנות את המשחק באריזה המקורית (קרטון עם ספר ומפה באנגלית והדיסק בתוך הספר), או לקנות את המשחק באריזת DVD רגילה עם חוברת מתורגמת לעברית. המשחק הוא אותו משחק, כמובן, וגם המחיר הוא אותו מחיר. בלי לחשוב פעמיים, לקחתי את האריזה המקורית. עכשיו אני קצת עצוב שלא חשבתי פעמיים ואולי הייתי לוקח את האריזה החדשה, כי אולי זה יותר נוח להוציא את הדיסק מהקופסה ולא מהספר. מה אתם אומרים? אילו אריזות אתם אוהבים? יש גם את הקטע של האריזות המקוריות של המשחק מול אריזות Xtreme/Best Of או כל אריזה של סדרת משחקים מוזלים אחרת. האם בכלל איכפת לכם מאריזות המשחקים שלכם?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ... וראיתי שהרבה יש להם RADEON עם FPS מאוד נמוך וכרטיס חזק ... ... אשמח לתגובות
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שאלה נוספת, האם ידוע לכם אם הולכים לשלב במשחקים חדשים את האפשרות של מעבר מגוף ראשון לשלישי כמו בווגאס? זה כל-כך חסר לי (אחרי ששיחקתי בווגאס) במשחקים אחרים /SHOOTERS תודה
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אנשים אני חייב עזרה דחוף לפני כמה ימים קיבלתי half life 2 מקורי חשבתי ששהרשמה זה סתם אז סתם חירבשתי דברים וזה יש לי את הcd-key שלי, אני יכול לעשות איזה משהו כדי לבטל את החשבון או לקבל את הפרטים שרשמתי ? אני יכול לנסות את hl2 גם בלי זה דרך פריצה כלשהי, אבל אני רוצה לשחק בסורס ברשת תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/46694942032235ae.jpg הנה תמונה ... ומה זה AGEIA? זה הדרייבר הכי חדש 7.4 שיש לי ...
-
- 13 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
המשחק זה זה הגה אדום כזה אפשר לקרוא לקרוא לזה קונסולה... זה היה דשבורד עם מסך והיה מכונית נוסעת... משחק וידאו ישן.... בבקשה...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כעיקרון יש לי את GW הראשון והוא כבר שיעמם אותי אז לא חשבתי לקנות את FACTIONS או את NIGHTFALL שיצא החודש. חשבתי על WOW לנסות אותו כי המחיר שלו גם ירד, הבעייה זה ב GW שהחלפתי REALM מ USA ל EUROP זה פשוט היה זוועה, לא היו אנשים, האנשים מ USA הרבה יותר כיף לשחק. אז רציתי לדעת אם זה אותו דבר עם WOW, יש המון אנשים בגירסה האירופאית ? הרוב לפחות יודעים אנגלית ? ואפשר להנות מכל מ ש WOW עם כמה אנשים ? או שזה בעייה למצוא ולעשות איתם משימות ו RAID ככול הנקרא. כלומר דברים מאוד מאוד ספציפים שאפשר לעשות רק עם קבוצה מאוד חזקה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמתי לב לתופעה מעצבנת, כשאני משחק ב NEED FOR SPEED CARBON מידי כמה שניות המשחק נתקע, כל עשר שניות בערך יש קרטוע מעצבן למשך שניה, אני משתמש בהגדרות מקס' ובכלליות המשחק רץ בסדר רק שהתקיעות האלה מרגיזות, ניסיתי לבטל אנטי וירוס ועדיין לא עוזר... יש רעיונות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה בשלושה משחקים...פיפא 07, היטמן וHeroes of Might and Magic V. הבעיה שיש לי בהיטמן ופיפא זהה, הנה התמונה של הבעיה בהיטמן (רק של היטמן כי זאת אותה בעיה שיש לי בפיפא): הנה הבעיה שיש לי בHeroes of Might and Magic V: הנה המפרט של המחשב שלי: מערכת: Microsoft Windows XP Professional גירסאה 2002 Service Pack 2 מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz כרטיס מסך: GeForce FX 5200. מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מממ איך אני מתחבר למשחק? הוא מבקש ממני שם משתמש וססמא בהתחלה, ואז כשאני רושם שאני רוצה ליצור שם חדש, הוא מנסה להתחבר ל- "EA Master Server" אבל לא מצליח. מה אני עושה? חייבים לשחק את המשחק ברשת?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1950 PRO . למה אני לא יכול להפעיל באובליביון את 2 הפילטרים האלו יחד ( HDR + AA ). הורדתי גם את הפאץ' וזה לא שינה כלום. יודעים משהו ?
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את הגירסה הסופית של הויסטה והתקנתי פיר תמשחק עכשיו יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ 1 גיגה זיכרון 6800 gt המשחק באקס פי רץ חלקקק על מקסימוםםםםםם כול הכל הכלל ועל 1024 ובויסטה.. יש מלא תקיעות והאטה ואני חושב שזה של זיכרון....... כי אני רואה הרבה תנורה של ההרדיסק דולק\ת יש למישהו מושג מה הבעיהה?????למה זה טס על אקס פי וזוחל על ויסטה? אגב יש קולות ושומעים את כולם מדברים (הייתה לי בעייה לפני זה באקס פי עם קולות)
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל אחרי משהו כמו 5 דקות במשחק המחשב קורס לי ועושה ריסטרט יש למישהו מושג למה? אם אני הייתי צריך להמר הייתי אומר שזה הספק אבל אני לא יודע איך לבדוק אז הנה בנתיים תמונה מהאוורסט שאני רואה שם שהמתח שהוא נותן הוא לא בדיוק המתח המבוקש:
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. אני משחק על הכול נמוך AA מופעל ועל רז' 800*600 אבל לא ב- full screen זה סביר למערכת שיש לי ? והמשחק רץ על 20-30 תלוי איפה אני נמצא... 2. קיים איזה פאטצ' שמוריד את הצללים לגמרי ? ואם כן אתם חושבים שזה יעזור ? 3. אני רמה 8 לוחם (warface) ויש לי את המיומנות של שתי חרבות רמה 4 ויש לי גם את הקסם שמעל זה, לא זוכר איך קוראים לו אבל הוא אמור לעשות שב- 3% מההתקפות שלי (שיש עליי שתי נשקים) ההתקפה שלי תיהיה +50% אבל בכל זאת אם אני עם נשק אחד זה יותר חזק מאשר שני נשקים ...
-
- 13 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קראתי הרגע על משחק חדש שיוצא, בשם ALAN WAKE, משחק שווה אמור להיות, תראו את הסרטון שלו ב-YOUTUBE, אני אישית חטפתי התקף קור וצמרמורות, לא כי אני פחדן, פשוט כי זה היה מפחיד... בקיצור, הפיזיקה במשחק מדהימה, ויש עוד...
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אתם בטח ובטח זוכרים את משחקי דוס החביבים שלנו .. אוהה מאז ממש התפתחנו .. חחח לא משנה יש אתר מיוחד של משחקי דוס והוא http://www.dosgamesarchive.com/ מי מתגעגע למשחקים האלא יכול למצוא את המשחקים ממש שם ... טוב לעיניין זוכרים את המחשק אלדין של MSDOS זה משחק חביב מאד רציתי לנסות ושלחק בו אני הורדתי אותו וכמובן ההתקנה היא דרך DOS התקנתי והכל .. עכשיו מה הבעיה שאני לא יכול להפעיל אותו .. כיאילו שאני נכנס לקובץ EXE של המשחק המותקן הוא פשוט יוצא לי .. אתה יודעים אולי בכל מקרה איך אני יכול להפעיל את המשחק אני ממש רוצה לשחק בו ולהיזכר ב... הנה דף הורדה של המחשק עצמו http://www.dosgamesarchive.com/download/game/79 .. אם מישהו יכול לעזור תודה רבה ..
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה הניק שלכם והמפה המועדפת? אני XTZ]-Tim_Duncan] הונר 58 מפה בריג' קרוסינג. אתם?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-