משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,398 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש את סקיירים ואשמח לקבל המלצות למודים גראפיים טובים שישפרו את האיכות הכללית וייצרו אווירה לא אפלה מדי וגם לא שמחה מדי משהו אופטימי עשיר וצבעוני אך לא מדי שישמור על הלוק הימי בניימי אבל שלא יהייה מדכא המפרט של המחשב הוא המפרט שצד מתכוון לשחק ב60 FPS בנוסף אשמח לשמוע מה כל העניין עם S.T.E.P
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לחברה בצמיחה דרוש מתכנת יוניטי צעיר לפרוייקט מרתק. דרישות: נסיון של לפחות חצי שנה בפיתוח Unity. נסיון בכתיבה בC#. נסיון בכתיבת תקשורת שרת-לקוח. נסיון של לפחות שנה כמתכנת. - עדיפות לבעלי תשוקה לעולמות הגיימינג - זמינות מיידית. משך הפרויקט כחודש. למועמדים המתאימים תינתן האפשרות להשתלב בחברה צומחת בעלת אופק התפתחות משמעותי. קו"ח יש לשלוח ל: GamingReborn.jobs@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתמול התחלתי לשחק בAA ואני לא מוצא סרברים ישראליים והפינ בחו"ל גבוהה איך אני מתחבר לסרברים ישראליים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
התקנתי תמשחק והוא עובד בסדר... הגעתי לקטע שמישהו מכבה תאור בבניין ונותנים לי משימה להחזיר את אספקת החשמל (ממש 5-10 דקות מתחילת המשחק) קיצור אז אומרים לי ברדיו\טלפון כזה להיזהר כי יש מישהו על סם חדש או משהו כזה בלה בלה ואני רואה אותו רץ מולי בדלת עכשיו אני יוצא מהחדר והורג אותו ואז 10 שניות אחרי זה או משהו כזה המחשב מתחיל לי מחדש... הבעיה הזאת מוכרת לי ממלא משחקים בעבר וזה ממש תחת!!! זה קרה לי פעמיים פעם אחת אחרי שהרגתי אותו והתקשרו אלי....זה עשה RESTART באמצע השיחת טלפון הזאתי פעם שניה זה קרה משהו כמו דקה אחרי...אולי פחות בדרך כלל אם אני זוכר נכון הפיתרון הוא להוריד פאטץ'...חיפשתי באתר MEGAGAMES ואין פאטצקים למשחק הזה...אני לא ממש מכיר אתרים אחרים מישהו יודע מאיפה? אפשר ל…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי לשדה תעופה אני חושב והכניסו אותי למקום כזה שאני לא יודע איך לצאת ממנו יש שם שוטרים אני הורג אותם ובסוף אני מגיע לזכוכיות כאלה וזהו אני לא יודע מה לעשות שם בקשההה תעזרו ליי
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
עם סרטון שמציג עוד קצת משחקיות עדכנית ותמונות חדשות שממחישות תשומת לב מרשימה לפרטים הקטנים, גירסת 2015 של סדרת המירוצים הוותיקה של EA נראית טוב מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/הפרק-החדש-של-need-for-speed-ממשיך-להרשים-אותנו/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
פינת ה-VIP החינמית בחנות המשחקים המקוונת התעדכנה עם עוד מבצעים נאים על מקס הזועם, South Park: Stick of Truth ואחרים. וגם GTA V זול כעת אפילו יותר עם עלות של 37 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/הנחות-vip-חדשות-זמינות-לכולם-בחנות-ה-green-man-gaming/
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הראוטר מדגם VVG2000. עשיתי את כל עניין הport forwarding כל מה שצריך. עדיין לא עובד. למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי,זה ממש הזוי,אבל אמיתי. Splinter cell:Conviction -עכשיו השמועות עליו נכונות. מסתבר שיש משחק חדש תחת פיתוחה של UBISOFT MONTREAL המשחק החדש ייקח צעד אחד ענקי קדימה ויעביר את כל הסדרה לסוג חדש לחלוטין של משחקיות בשילוב עם סביבות פתוחות. המשחק החדש ימשיך מנקודת הסיום של המשחק הקודם,כאשר סאם נרדף על ידי ה-FBI מבלי שאלו יודעים על מצבו בתור סוכן UNDER COVER. את המשחק עצמו נשחק ב-2 ערים מרכזיות: ניו יורק וושינגטון. עכשיו,מה חדש במשחקיות אתם שואלים? WELL,תשכחו מכל הגאדג'טים,הפעם זה נטו שימוש בסביבה עם הרבה יותר אינטנסיביות...מרבית המשחק יתרחש באור יום ובסביבות הומות אדם,כאשר לסאם תהיה היכולת החדשה להשתמש בכל אוביקט שנמצא בסביבה. רוצים להרים כיסא על שומר? תהנו. רוצים לקח…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם המשחק יצא למחשב ? אם כן באיזה תאריך המשחק יצא ? תודה לכל העונים ...
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news_BMaxPayne2BTrailer.shtml לפי הטריילר נראה שעדיין יש למשחק בעיות של המנוע להציג סביבות מורכבות.. מה שגורם לו להראות מעט כמו Enter The Matrix.. במובן השלילי.. נקווה שהמשחק כאשר יצא באוקטובר יראה יותר טוב ...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ליצור משחקי וידאו זה כבר מזמן לא עסק פשוט או זול, והנה כמה דוגמאות בולטות לכך שהפקתו של משחק מוביל עשויה לעלות לא פחות מהפקה של שובר קופות הוליוודי לאט לאט, במהלך השנים, תעשיית הגיימינג הפכה לתעשייה שמגלגלת מליארדי דולרים בשנה, לצד העובדה שמשחקים הפכו להיות מורכבים יותר לפיתוח. לכן, אך זה רק טבעי שחברות המשחקים התחילו להשקיע יותר ויותר תקציבים בכותרים שלהן, במטרה להפוך לכמה שיותר אטרקטיביים עבור קהל הגיימרים. בשנים האחרונות, הסכומים הללו החלו אפילו לעבור את תקציבי ההפקה של סרטים שוברי קופות. אז אם תהיתם מי הם עשרת המשחקים שהושקעו בהם הכי הרבה כספים, בכתבה זו תגלו. Max Payne 3 חברת רוקסטאר ידועה כחברה שמשקיעה מליוני דולרים בהפקת המשחקים שלה, כך שא…
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
שלום, כפי הנאמר בכותרת אני צריך המלצה למשחקים לבחורה שמחפשת משחקים שהיא תאהב. הבעיה היא כזו- היא לא גיימרית , לכן דרושה תקופת התאקלמות- כלומר כל הSHOOTERים והמלחיצים למיניהם לא באים בחשבון. היא בעד קווסטים- רק שהיום החיה הזו נכחדה ... לא אוהבת סימס - או משחקי SANDBOX למיניהם- לא רואה פואנטה בהם. "שום דבר לא קורה, כאילו מפתחים מפתחים-אבל מה המטרה? לאן הולכים עם זה?" יש לה מחשב עדכני עם חומרה לא רעה- כך שאין הגבלה לדרישות הטכניות של המשחק. אבל מצד שני אגיד שאם יש משחק שישרת את המטרה מלפני שנתיים-שלוש - נא להציע - היות והיא לא תחווה חווית משחק פחותה בגלל שטיקים כמו DX10 וחיות אחרות שמעניינים אותנו. נא לא להציע את כל הBUBBLES ומשחקי פלאש למיניהם. הכוונה כאן לנסות משהו רציני ו…
-
- 47 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
למי שלא יודע הנה רשמתי..מוזמנים להגיד הבדלים בין DX9 -10 הורדה http://www.nzone.com/object/nzone_coh_downloads.html http://www.gamershell.com/news/38922.html CoH 1.7 brings support for "per pixel" lighting for all objects inside the game, four simultaneous lights with shadows thanks to Render-to-Cubemap and Geometry Shaders. Additional effects include soft particles and particle effects blending, grass is now short volumetric (DX10-instanced terrain shells), normal map compression is now on, foliage and ambient objects are now DX10-instanced. Game also introduces new AntiAliasing mode, which you can expect to be heavily promoted by Graphzilla minions. Coverage Sampling An…
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
באמצע המשחק עושה לי ריסטרט עם הג'יפורס 2 אם איקס 400 וגם עם הג'יפורס אף איקס 5200
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו הגניב מצלמה להצגת המשחקיות של PREY ב E3 , המשחק החדש של 3DREALMS ,HUMAN DEAD והפיץ את זה באינטרנט בהתחלה לא התלהבתי כל כך מהמשחק כששמעתי עליו כנראה בגלל המנוע של דום 3 שלדעתי גורם לכל המשחקים להראות אותו דבר, אבל אחרי שראיתי את ההסרטון הזה נראה כיאילו המשחקיות עצמה תפצה על הכל, ניתן ללכת על קירות , עיצוב שלבים מגניב ואי אפשר למות! ברגע שהורגים אותך אתה עובר למין עולם המתים כזה במהירות ונלחם עם כל מיני נשמות וכמובן שאפשר לחזור לגוף המת בתחיצת כפתור. כמו כן , וגם ניתן לראות את זה בסרטון המשחק יציג טכנולוגיה חדשה שנקראת "דיינמיק פורטלס" שבעקרון מאפשרת לראות , ולעבור ואפילו לירות על איזורים אחרים דרך פורטלים שמצויים במפה , וכנכנסים לשם נגלה מפה חדשה לגמריי או איזור ח…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי את F.E.A.R ובטעות הורדתי את הגרסה באיטלקית, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא פאטש שהופך מאיטלקית לאנגלית??? תודה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כבר כתבתי הודעה בתראד אחר של mass effect אבל לא הצליחו לעזור לי ועכשיו עוד משחק לא עובד אז הנחתי שאני יכול פשוט לכתוב כאן. קיצר גם mass effect ןגם mirror's edge לא ועבדים ופשוט נופלים אחרי שלוחצים play. זה ממש מתסכל ניסיתי להתקין מחדש וניסיתי לעשוצ פאטצים וכלום לא עוזר.. מישהו יכול להציל אותי? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קודם כל מנהלים מדובר במשחק LINEAGE 2 . אז ככה אני צריך הורדה של המשחק LINEAGE2 GRACIA PART 2 . ניסיתי להוריד מGAMERSHELL אבל אין שם את השרת הישראלי אז ניסיתי את כל ההורדות ובסוף שמתי מהשרת של אוסטרליה שזה הוריד לי על בערך 150 . אבל ההורדה עצרה לי ב75% (אני משתמש ב FLASHGET?) . מישהו יודע איפה עוד אפשר להוריד את המשחק הזה במהירות נורמלית ? (מהירת של האינטרנט שלי זה 2.5 ) . תודה מראש לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
והאם ל PS3 זה אותו דבר מהיא הרזולוציה המומלצת והאם יש מסך כזה למחשב אני חושב לרכוש מסך מחשב של 22" רחב יש כאלו ב KSP הם ממש לא יקרים בסביביות 2300 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עם אתם מכירים איזה משחקי SNOWBOARD יפים שאתם יכולים להמליץ לי כמו SSX למחשב? תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתם חושבים שבEDITOR יהיה אפשר נניח לבנות שלב ממש חדש? (הכוונה היא שזה לא יהיה באחד השלבים של המשחק אלא אם אפשר לבנות שלב מ0) ועוד שאלה אתם חושבים שיהיה אפשר לעשות נניח 2 קבוצות של חיילים שילחמו זה בזה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן חברים, העלתי עוד כמה סרטונים לאחרונה, צירפתי את האחרון להנאתכם. אשמח להערות בונות ותגובות ענייניות! תודה וצפייה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-