משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בכלל שאני אומר את הבעיה, הכרטיס נתמך במשחק? כי איך שהתחלתי את המשחק אני לא רואה אנשים בכלל או שאני רואה אותם מטושטש, חצאי אנשים וסתם שנראה כמו באג שהם נעלמים וחוזרים לעוד אנשים יש את זה או שרק אצלי?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
טוב, אז לכל מי שזה מעניין אותו, המשחק הנ"ל יצא להורדה! באתר http://www.nvnews.net/ יש מספר מירורים (אני מוריד מזה של NVIDIA על 90) ובכלל החדשות האחרונות באתר הן על המשחק, כל מיני קישורים לכתבות מעניינות כמו למשל שהמשחק יהיה 6 דיסקים (או שתי DVD) וגם קישורים לתמונות שצילמו מהמשחק בפורומים שלהם.. בקיצור שווה כניסה, ואני ישים קצת תמונות יותר מאוחר (מזל שחזרתי היום מוקדם הביתה.. בטח כולם עדיין בבית ספר 8))
-
- 52 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני משחק בקונטר נכנס לסרבר ואז פתאום מתחילים משחק חדש ואין לי כוונת . המשחק זה סורס css . זה מאוד דחוף אי אפשר לשחק ככה! אני ממש צריך עזרה מכולם !!!
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
הורדתי את ENEMY TERRITORY QWAKE WARS, והכל עבד מעולה. עד שהייתי צריך לבנות שחקן. הבנתי שהקוד אמור להיות בחוברת. אבל שיחקתי בזה לפני איזה חצי שנה. והחוברת לא כל כך נמצאת בסביבה (אין לי מושג איפה היא).. על מה המפתחים הדפוקים חשבו לעזאזל?! נשים את הקוד על החוברת, שכולם זורקים לפח, ואז הם יקנו עוד סידיקי.... לעזאזל.. מה אני עושה עכשיו? שיש לי משחק מקורי והכל, והקוד המרגיז הלך? (יש לי את המשתמש הישן שלי, אבל אני לא כל כך זוכר את הססמה ואת השם משתמש שלו. ובשביל להחזיר את זה צריך את הקוד...) יש דרך כלשהי להוכיח להם שיש לי מקורי?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לא מצליח לעשות את הקטע הזה עם ה-ini. מישהו יכול להעלות את הקובץ ini כשהפקודה של הצ'יטים כבר מעוכדנת ופועלת בו?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בין התאריכים 20-24 באוגוסט מתקיימת תערוכת משחקים גדולה בברלין. הרבה חברות מנצלות אותה להדגמות והכרזות שונות ואנו ננסה כאן להביא ריכוז ביקורות וחדשות מהתערוכה. נשמח לראות גולשים שיתרמו לדיון עם לינקים משלהם לחדשות ודיווחים מהתערוכה. האתר של gamespot שמסקר את התחרות: http://www.gamespot.com/events/leipzig07/index.html Far Cry 2 First Look http://www.gamespot.com/events/leipzig07/story.html?sid=6177348&pid=942192&tag=topslot;title;1 Crysis Updated Hands-On - It's Almost Done http://www.gamespot.com/events/leipzig07/story.html?sid=6177188&pid=931665&tag=topslot;title;2 Spore Impressions http://www.gamespot.com/events/leipzig07/story.html?sid=6177159&pid=92…
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הכותר הגדול הראשון של חברת Ubisoft לשנה החדשה ידרוש חומרה מודרנית ומתקדמת מהממוצע בכדי להיראות ולעבוד במיטבו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
Release Date: Q3/2008 Platforms:PC Publisher: Paradox Interactive Developer: Battlefront.com Genres: Strategy, Turn-Based זה אקסלוסיב טריילר גימפליי: http://www.gametrailers.com/player/38198.html פשוט בדיחה
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
סימולציית מירוצים ל PC, בסגנון גראן טוריסמו ופורזה, רק הרבה יותר מוצלח עם התנהגות מציאותית וגרפיקה פסיכית שטרם נראתה... אולי בפס4\אקסבוקס one. המשחק עדיין בשלב פיתוח אלפא, אבל מתקדם בצעדי ענק אל עבר תאריך השחרור, אי שם בסוף 2013, תחילת 2014. לפני כשנה, שילמתי 25 יורו כדי להשתתף בפרוייקט ואני חייב להגיד שאלו ה 25 יורו הכי טובים שבזבזתי על משחק. מקבלים עדכונים מדי שבוע, ובאיזשהו שלב התחיל גם המולטיפלייר שיכול להכיל עד 64 שחקנים על מסלול אחד! לצורך המחשה של היכולת הזאת, מדי פעם מתקיימים בפורום הפיתוח מפגשי אונליין על מסלול הנרברגרינג וכזאת כמות של שחקנים! זה פשוט מדהים כל פעם מחדש. כמו טרק-דיי כזה, שעושים במציאות. כל המכוניות וכל המסלולים ממודלים עד הפרט\הבורג האחרון! ניתן…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר הביא לי תמחשק.. עכשיו..הכרטיס מסך שקניתי הגיע דפוק.לא משנה,בקיצור בנתיים אני עם הכרטיס מסך אונבורד,שמצליח להעלות נגיד..את בלאק אנד וויט 2 בגרפיקה הכי נמוכה וגם אז זה קופץ,אבל פועל עכשיו..שאני מפעיל תמשחק הכל סבה..אבל שאני עושה משחק חדש או כל סוג משחק אפילו מולטיפלייר..במסך הטעינה של השלב כביכול..טוען טיפה וקורס..המשחק נסגר ויש הדעת שגיאה של הווינדוז.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות..האם זה קשור לכרטיס מסך..? או שזה פשוט תקלה במשחק עצמו..?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לאחר שנה של ציפייה (ואחרי דחייה ממושכת לגרסת המחשב), Ubisoft סוף סוף מזכה אותנו בכותר חדש בסדרת ההרפתקאות-פעולה ההיסטורית המצליחה Assassin's Creed . Assassin's Creed: Brotherhood הינו המשך לכותר השני בסדרה, Assassin's Creed II עטור השבחים. המשחק ממשיך באופן ישיר את קודמו, ומתחיל מיד לאחר סיום המשחק הקודם. אציו אדיטורה דה פירנצה, עדיין מבולבל מהפגישה עם מינרווה, בורח עם דודו בחזרה לווילה שבה השקענו כ"כ הרבה במשחק הקודם, רק כדי שתותקף ותיהרס זמן קצר לאחר מכן, בהתקפה שיוזמים הטמפלרים. על אציו לקחת את הפיקוד על ארגון המתנקשים ולשקם אותו לאחר שנפגע קשות מההתקפה, תוך כדי המשך המלחמה הנצחית עם הטמפלרים. בו בזמן, בעתיד, על דזמונד לחקור את האסון הנעלם שעליו סיפרה לו מינרווה ולנס…
-
- 131 תגובות
- 26.2k צפיות
-
-
ODC #1 נותן החסות לקאפ הוא שניידר פתרונות מחשוב חמשת השחקנים מהקבוצה המנצחת יקבלו כל אחד מהם עכבר SideWinder X3 שלום לכולם, הנהלת HWZONE שמחה להציג את הטורניר הראשון שלנו. טורניר זה הוא טורניר חמש על חמש שיתנהל שצורת ODC - One Day Cup, מה שאומר שהטורניר יתחיל ביום מסוים ויסתיים ביום מסוים. החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על ה…
-
- 37 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
בין אינספור המשחקים שהופיעו בתערוכת E3 השנתית, בלטה ההתעניינות הנרחבת גם במחשבים האישיים - מצד סגה, EA ומיקרוסופט לכתבה
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
- 1 follower
-
-
התקינו לי לאחרונה כרטיס מסך חדש 7600GT ורציתי להתקין את המשחק ולשחק בשביל לבדוק ביצועים.. אז שהתקנתי וניסיתי להפעיל זה מה שקרה: http://img147.imageshack.us/img147/5125/untitled2ub3.jpg ולפני זה היה לי Geforce fx 5500 וזה עבד.. למה זה קורה? ויש גם משחקים שפשוט לא רוצים לפעול אני לוחץ ולא קורה כלום! כמו serious sam 2 והדמו של Play Dark Messiah of Might and Magic.. כל המשחקים שדיברתי עליהם מקוריים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סיימתי את השלב האחרון ולחצתי על המגילה בצבע זהב,זה עושה טעינה מראה לי סרט ש AZTEC אחד מיתפלל לאלוהים פיתאום נופל מטאור וכול המסך ניהיה לבן,אחרי כמה שניות יש טעינה וCREDITS אני מבטל את זה וזה טוען את השלב הרביעי! מה עושים? זה אמור ליפתוח לי את ה SANDBOX.... עזרה
-
שלום לכם, יש לי בעיה עם הPES,ברגע שאני מפעיל אותו,אחרי האדידס הקונמי וכל אלה,יש לי מסך שחור. המחשב שלי אמור להפעיל את המשחק: יש לי מעבד 1.5 P4 256 RAM וג'יפה 5200 (זבל....) למה המשחק לא עובד? (המשחק מקורי,קניתי מחבר יד שניה ב60 שקל,שווה?) אם יש לכם תשובה,תודה רבה. שבת שלום,עדן
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני בשלב 6 ואני בהתחלה מדבר עם החברה שלו בטלפון ואחרי זה אני צריך למצוא את הילד שלו אתופי קטן עכשיו ירדתי מתחת לאדמה ואז למערה ועכשיו אני מוצא אותו בסוף המערה אני רואה סרטון כזה ואז יש איתו מפלצות ואז הוא נעלם מה אני עושה עכשיו לאיפה הוא נעלם?
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
המפרט צד ימין ^^ <======== לא אוהב ספורט, RTS FPS קצת RPG
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ADDON ששומר את ההיסטוריה של המייל ומציג אותה לבקשתי, או לחילופין היסטוריה של AH של דברים שקניתי ומכרתי יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שעוד לא נפתח שום דיון על המשחק הבא בסדרה. בתור אוהד מושבע של הסדרה ואחד ששיחק בכל המשחקים אני ממש מצפה למשחק הזה. האחרון היה עשוי כמו שצריך, אמנם קצת עמוס יתר על המידה אבל הוא לקח את הסדרה לכיוון טוב יותר ורחב יותר מה שלדעתי מבורך. בכל מקרה יצא טריילר למשחק. הטריילר עשוי היטב וממש עושה חשק כבר לשים את הידיים על המשחק הזה ולשחק בתור נפוליאון, לקחת חלק בכמה מהקרבות היותר גדולים בהסטוריה של אירופה ומי יודע, אולי לשנות את העבר לינק: http://www.gametrailers.com/video/kieran-brigden-napoleon-total/55833
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כידוע, המשחק הזה משתמש ב Havok Destruction באופן מאוד מרשים - כל המבנים\אובייקטים ניתנים להריסה מוחלטת בפרטי פרטים. הבעייה היא ש-Havok (לפחות בינתיים) לא תומך בהאצת GPU ולכן כל החישובים הפיזיקלים נופלים על המעבד, כמובן בנוסף ל-AI וכו'. אני אומנם עם 8800GT שכבר עבר זמנו, אבל אם אני מבטל Ambient Occlusion המשחק רץ ב-FPS סביר למדי. אולם, בסצינות מורכבות של הרס (בעיקר בהפלת מבנה שלם) ה-FPS צונח לרמה בלתי נסבלת. אני עם Q6600 באוברקלוק ל-3.2ghz ואני כמעט בטוח שהמעבד מהווה את צוואר הבקבוק, ולא כרטיס המסך - לשם כך הסקר. הסקר אינו כולל כרטיסי מסך, לכן אנא הצביעו רק אם ברשותכם כרטיס המספק FPS סביר, ולא כזה שמקרטע בלי קשר לסצינות של הרס. שוב, המטרה היא לוודא אם אכן המעבד הוא הגורם ה…
-
- 78 תגובות
- 7.9k צפיות
-