עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני מרביץ לו מוריד לו את הכוח אחרי כך עם הE וכל הדברים האלה אחרי זה אני צריך להגיע אליו.. איך אני מגיע אליו אם הוא כל שניה יורה בי דברים עגולים כאלה ומפיל אותי?!? --- זה היה נושא על הנסיך אבל אם כבר אז כבר..

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  2. התקנתי שוב את המשחק,ואין לי כח לעשות את הכל מההתחלה. אני מבקש שמירה מתקדמת שיש בה גישה לכל שדות התעופה והרבה כלי נשק :2gunsfiring: :2gunsfiring:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Dror520,

איך אני עושה את הטריקים במקלדת ולא בשלט ??

4. Started by X-_PLOSIVE,

יש למישהו אולי צ'יטים למשחק Mat Hoffman's Pro BMX אם יש בבקשה תכתבו או צרו קשר

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by amirn,

היי אני חדש בתחום המשחקים, היום יש לי עכבר ומקלדת רגילים. רציתי לדעת אם כדאי לקנות בקר מיוחד למשחקים, ואיזה סוג (ודגם)? גויסטיק/גיימפד/עכבר מיוחד... ? האם זה משנה את חויית המשחק? (למשחקים כגון: FIFA, HL2, NFS, GTA וכו') תודה

• 38 תגובות
    • 5.7k צפיות
  6. Started by crowbar87,

R&D הוא מוד שיצא לא מזמן לhl2 ep2. המוד הזה כל כך מוצלח (ציון ממוצע 9.6 בmoddb) שחשבתי שמגיע לו דיון ראשי. בקצרה על המוד: אתם מגלמים מדען שמנסה להחלץ מקומפלקס מעבדות כל שהוא. במהלך המוד לא תשמשו באף נשק מלבד הgravity gun כך שהאקשן מאוד יחודי ומרענן. המוד שם דגש על פתרון פאזלים וחידות ופחות על קרבות FPS מוכרים כך אפשר לומר על R&D שהוא יותר משחק הרפתקאה מאשר FPS סטנדרטי וכדי לסיים אותו תצתרכו לחשוב לא מעט. ללא ספק אחד המודים המוצלחים ביותר לhl2. שימו לב שכדי להתקין את המוד צריך את episode2 מותקן עמוד ראשי בmoddb: http://www.moddb.com/mods/research-and-development גירסא אחרונה להורדה: http://www.moddb.com/mods/research-and-development/downloads/research-and-d…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. ^^ כל המשחקים מקוריים

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by 9raviv9,

אני מתכוון לחשבון קיים שיש בו כבר כמה משחקים שקניתי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by The Terminator,

אני נכנס למשחק, למולטיפלייר, מחפש שרת שיש בו מקום (מספיק מקום), בודק שהשרת מעודכן, לוחץ להתחבר... רשום לי שהוא מתחבר ולמטה רשום לי INVALID_CD KEY , אני מחכה 5 דקות ועדיין לא מתחבר, וככה בשרתים אחרים, למה זה???? נ.ב : יש לי מודם 56

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by guypld,

טוב אז ניסיתי פשוט לחשוב על הכל ולא מצאתי פתרון. יש לי מחשב די ישן יחסית,AMD 900MHZ עם MB RAM 384 ועם כרטיס חדש סבבה יחסית FX 5500 . משום מה לא עולים לי משחקים כמו NFS החדש, SONIC החדש ועוד כמה (FIFA 07 עולה כמו גדול). כל פעם שאני מפעיל אני מקבל הודעת שגיאה בסגנון הזה Sonic Riders has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. תיאור: AppName: sonicriders.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: sonicriders.exe ModVer: 1.0.0.0 Offset: 00119beb וזהו, פשוט לא נכנס למשחק, חיפשתי מידע בגוגל על הבעיה אך ללא פתרון. למישהו יש הצעה? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by vitalis,

שלחו גם תגובות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Na7an,

יש לי את הניד פוק ספייד החדש (קארבון) הורדתי ביוטרנט את המישחק זה ירד לי ב45 חלקים של ראר.. איך אני מתקין אותו? לחלץ את כל הקבצים? יותר מידי! אז איך?

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  13. Started by amit123,

תגידו,אמורים לצאת מודים למשחק מתישהו(אני לא יודע עם יצאו למשחקים קודמים לכן אני שואל...)? ואם כן אז מה יהיה הסגנון שלהם(ע"פ מודים שיצאו לקודמים...)?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  14. http://www.moddb.com/mods/deus-ex-new-vision שוחרר להורדה ואתם מוזמנים להתנסות לפני שהחדש ישוחרר. כמה תמונות להמחשה: תודה ללייזי בוי

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. לפני כמה שנים שיחקתי במחשב של דוד של יאת המשחק הזה היו כמה מפות (לא היה מגוון גדול של מכוניות ומפות בכלל שהמשחק ישן) והיית בוחר מכוניות קרב ונשקים בהתחלה ואז היית צריך לשרוד את הקרב בין המכוניות. אם מישהו מכיר סגנון משחק כזה לא משנה אם זה מה שאני מתכוון אליו או לא מוזמן לכתוב כאן

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by yosi58,

התקנתי את farcry 2 בחלונות 7 גירסת 64 ביט המשחק מתחיל לעלות ולאחר בחירת שלב ראשון כאשר המשחק עולה הוא נעלם כלא היה !! יש למשהוא פיתרון?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by ASTR4L,

הפורום קיים כבר שבוע ואין סימן לפעילות אולי תתחילו לארגן פעיליות כדי לעודד אנשים להגיע לפורום הזה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by miky,

חשבתי אם זה באמת קרה מקווה שכן.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by yakir4u,

אני משחק עם הצלף הזה כבר כמה שבועות ובשבוע האחרון אני שם לב שהוא הפך להיות גרוע ביותר ירייה מטווח אפס לחזה לא הורגת גם יריות מטווח של 100-200 מטר לא הורגות בכדור אחד

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. http://www.dumpalink.com/media/1138995541/Spa_Hotlap_Comparison

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by פינוקיו,

שלום, אני מחפש משחק בסגנון של SNIPER ELITE , שניתן להלחם בכמה סוגיי נשק וניתן גם לשחק ברשת. תודה מראש...

22. שלום, רכשתי את PES 2012, אני מחובר לתשתית הוט 5 מגה, ספק בזק בינלאומי 5 מגה. (מחובר ללא חייגן) ללא ראוטר רק מודם שחור של מוטורולה. יש לי בעיית התחברות למשחק האונליין, אני מקבל הודעות: An Error has Occured ואז Lost connection to server מידי פעם אני מצליח להתחבר ולשחק אונליין. בעקבות הבעיות הללו החלטתי לרכוש חבילת גיימר של בזק בינלאומי.. אך הבעיה רק החמירה... חבילת הגיימר מחייבת שימוש בחייגן.. וכאשר אני משתמש בחייגן אני מקבל את ההודעה הבאה: Unable to communicate through UDP Port 5739 דיברתי עם בזק בינלאומי הם ינסו לפתור את הבעיה... האם מישהוא ניתקל בבעיה? או האם מישהוא משחק אונליין ב- PES 2012 ללא בעיות... אם כן אשמח אם תייצנו מי התשתית וספק האינטרנט???

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by עמוס ז,

בנוסף לשרת הישראלי שכבר קיים נפתח שרת ראנק נוסף. פרטים נוספים כאן- http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1006190 תיהנו.

24. אתר הסטרימינג הפופולרי נרכש על ידי אמאזון, ובכך מתחמק מאימת זכויות היוצרים של יוטיוב לכתבה: http://hwzone.co.il/twitch-%d7%a0%d7%a8%d7%9b%d7%a9-%d7%a2%d7%9c-%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Battlefield man,

שאלה מהי המפה הגדולה ביותר ומה זה battlefield 2:eoru force ???????

• 8 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.