משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום =) חח כמו שכתוב בכותרת. . . נממ המון זה לא התעניינתי וזה . אז אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על כמה משחקי פעולה חדשים שיצאו בכמה חודשים האחרונים =) תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נוסע עם המשפחה ונראה לי שיהיה לי די משעמם, בבקשה תתנו לי שמות של משחקים איכותיים שאפשר לשרוף איתם ת'זמן על המחשב הנייד, אפשר גם משחקי ראש בראש (1מול1) ברשת (יש עוד לפטופ), אבל תקחו בחשבון שהכרטיס מסך לא סוחב הרבה.. תודה רבה!! נ.ב. איזה כרטיס מסך צריך כדי להפעיל needforspeed 2 או 3? Vega.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדיין יש תקווה :-))))))))))))) http://www.charlieintel.com/2013/10/03/ghosts-on-pc-no-fov-slider-at-the-moment-looking-into-mod-tools-greater-post-launch-support/ תהנו
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היום יצא לי ליקרוא את זה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=14985 כניראה מיקרוסופט רוצה להוציא את הLIVE גם לPC ומבחינתי זה דבר שיזיק למולטיפליר בPC בגלל כמה סיבות 1-רק מנוי זהב יכול באמת להנות מהמולטיפליר היום ב360 וזה יכול לגלוש למחשב ומנוי LIVE זה בתשלום 2-הLIVE מציעה בתוכו שרותים מסחרים שלדעתי רק יהרסו תחוויה של המשחקים לדוגמה רוצים עוד רובה תשלמו רוצים עוד מכוניות תשלמו וכו אומנם היום רוב המשחקים לא מגזימים בעניין אבל בעתיד זה יכול מאוד להזיק כל המסחור הזה אז נכון יש יתרונות כמו שרתים מהירים וכו אבל אני מעדיף שהשרות לא יהיה קיים במחשב
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Episode 2 will also introduce a new, ramming, vehicle created by the woodsmen, a further revamped version of the gravity gun and a new weapon known as the strider-buster. The gameplay will introduce large scale battles which will involve large numbers of enemies and allies. The article also claims that the new episode will feature the most challenging physics puzzle yet while a surprise will also be included in the form of a new multiplayer game that will ship with Episode 2. It is rumored the new game may be the long awaited Team Fortress 2, set during the seven hour war. That final segment is however, guesswork as Valve has kept work on TF2 a closely guarded secret. ו…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי מהרבה אנשים וגם ראיתי שיש אנשים שמוכרים נגיד את החשבון שלהם במשחקי-רשת (בעיקר במשחקי MMORPG) מעלים רמה גבוהה ואז מוכרים את זה בהרבה כסף! אז אני שואל מה הקטע לקנות חשבון של משחק שלא עולה אפילו כסף.ראיתי אנשים שקונים חשבון של רמה גבוהה במשחק הרשת 2MOONS ב-60$ אני לא מבין את זה ??? למה שאנשים ירצו לקנות חשבון כזה אם המשחק לא עולה אפילו כסף וגם ההכי כיף במשחקים מהסוג הזה לבנות את השחקן לפי הבחירה שלך ואז להתפתח עם הזמן,ואז להשוואת את הבניה עם האחרים זה לא כל הקטע במשחקים האלה? אז באמת למה הם עושים את זה? מה אני מפספס כאן?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חח טוב אני יודע שזה נשמע קצת מפגר, אבל אני מתגעגע פתאום למשחק הזה (זה ממש הראשון שיצא, דיסק צהוב כזה.. היה לי אותו לפני הרבה זמן על ווינדוז 95 חח) אני לא יודע אם זה בסדר להריץ את זה על מחשב חדש יחסית אם כן, זה בכלל יעבוד? וניסיתי לחפש פה קצת הודעות של משחקים ישנים, אבל אנשים דיברו על כל מיני משחקים ספצפיים שאני אישית לא מכיר ולא יודע עד כמה ישנים אותם משחקים שדיברו עליהם תודה =]
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בונה מסכים בוורקרפתט בשעות הפנאי בעזרת הworld editor, ויש משהו שמעצבן אותי: אני לא מוצא את האופציה להעלות את מספר הרמות של הגיבורים! וזה לא כיף לתת להם 2000 חיים או 800 נזק במכה, או מיגון divine... איך אני משנה להם את מספר הרמות????? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שחקנים תהיו מוכנים טורניר הקיץ של קהילת Battlefield יוצא לדרך! לאחר שבועיים של הרשמה ואחרי היענות מדהימה מצד הקהילה, אנו יוצאים בטורניר B FLAG מרהיב. נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והי…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שיחקתי בראשון ובשני ולא הבנתי ממש מה הולך מישהו יכול להסביר לי בקצרה את העלילה?
-
- 15 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
פשוט קניתי מחשב חדש (E6600 88GTS) ואני מתלבט אם להתקין XP או ויסטה, אם יש משחקים שלא תומכים בה.. נתקלתם בכאלה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיחקתי בדמו של הPS 2 דרך BURNOUT3 (אחלה משחק) וזה יותר מדי MIDNIGHT CLUB 2 שדי לא אהבתי וגם יש ירידות פריימים קטלניות (בוא נקווה שלמחשב זה יהיה יותר כיף)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ישנה דרך להפעיל פילטר AA במשחק? לא מצאתי באפשרויות. תודה. ;D
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם הולכים לקנות את BF4? או שכבר קניתם? אני הולך לחכות עד לבטא או לאלפה - איך שהם לא יקראו לזה.. אבל אני ירצה לקנות Preorder בשביל לקבל את החבילת הרחבה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ושם משחק לא עובד לי, יכול להיות שזה בגלל הכרטיס מסך המובנה (Intel® 82945G Express Chipset Family) ? נ.ב אני עוד מעט מחליף תלוח אם שלי ללוח אם בלי כרטיס מובנה ולוקח 1950PRO אבל בנתיים אני בכל זאת רוצה לשחק אפילו אם זה על הרמה הנמוכה ביותר.
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם אני יכול להשיג משחקים שבחנויות יש רק לסוני להשיג אותו למחשב נגיד -teken 3
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
את המשחק היטמן שיצא בזמנו אהבתי מאוד, לכן הזמנתי מלפני חודש בערך מארה"ב בהזמנה מוקדמת את המשחק השני. ובדיוק היום עכשאני בחופשה מהצבא הוא הגיע! אבל לאחר התקנה, גיליתי להפתעתי שהמשחק לא עובד. אני מפעיל את המשחק והמסך משחיר לשניה והוא יוצא מהמשחק! מישהו יודע מה מקור הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקונטרולס כתוב ללחוץ על F12 אבל מה אני עושה עם זה אח"כ כדי לקבל את התמונה? THKZ עריכה: לא חשוב מצאתי..... איך לא חשבתי לחפש בתיקיה של המשחק...... :-[ בכל מקרה, קבלו תמונה קטנה ל"פיצוי" של מישהו שמת, אבל זה לא מפריע לו לעמוד (בערך).... [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמתי לב שיש הרבה אנשים בפורום שמשחקים CS, ורציתי לדעת את השמות שלהם במשחק(אולי אני מכיר) :bigglasses: אז יאללה, תתחילו לרשום! אני: [glow=blue, 4, 400][s300]Pentos[/glow] :AR15:
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי תמשחק System Shock 2 המלא ,ולפי מה שהבנתי צריך להיות סירטון בהתחלה וגם בקטע אחרי הקורסים האלו. אפשר עזרה בבקשה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאז הNFS 1 כול הזמן חכיתי לשנה הבאה למשחק הבא,NFS 3 סימל תחילת השימוש במאיצים הגרפים,NFS4 המשיך את זה למרות שלא אהבתי אותו,NFS5 נתן לנו את כול המכוניות הפורשה, ואיזה תענוג זה היה לנסוע בכביש רחב עם פורשה ישנה עם הגה רוטט-תענוג, NFS6 הציג גרפיקה מתקדמת, אולם לא הצליח להדעתי במשחקיות שלו,לא היה מנוע נזקים, לא ראו את באוטו מבפנים שכול כך תורם למציאות, אולם NFS UNDERGROUND ואוו איזו גרפיקה, שיפורים, מגניב ביותר,כול נהנתי למרות שלא היה מודל נזקים ועוד פעם לא ראו את האוטו מבפנים היה לאחד הכותרים שהכי נהנתי ממנו.מעניין מה יהיה הכותר הבא שאלתי. עוד פעם שיפורים? אז נתנו גימיקים כמו עיר חופשית חיפוש מירוצים, עדיף שהיו עושים אם כבר חבילת הרחבה.ואז עכשיו עוד פעם שיפורים? נו אז יש גם …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יכול להיות שזה זה ? http://www.gamerankings.com/htmlpages2/934485.asp
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש איזה משחק מעניין (משהו בסגנון WORLD OF GOO, MACHINARIUM ודומים) ממש לא חייב להיות חדש.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום לשאול את השאלה אבל... אני רוצה להתקין את המשחק THE LONGEST JOURNEY 2 - DREAM-FALL עכשיו דרישות מינמליות הם Intel Pentium 4 1.6 GHz or AMD Sempron 2800+ or higher ודרישות מומלצות הם : Intel Pentium 4 2.5 GHz or AMD Athlon XP 3500+ עכשיו אני עומד לשדרג את המחשב ושאלתי היא...איך כל הדרישות האלו עומדות ביחס למעבדים החדשים של אינטל...הרי מבחינת GHZ הם כביכול נחותים כלומר מעבד E6300 הוא בסה"כ 1.8 GHZ או משהוא כזה...האם עדיין הוא יתפקד בצורה אופטימלית בשביל משחק מסוג זה?!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי לכם פרטים חדשים על המשחק Need For Speed:Most Wanted!!! (על הדמו) קודם כל דרישות המערכת של הדמו(מינימאליות): OS - Windows XP/2000 Processor - Intel Pentium 4 or equivalent 1.4 GHz Memory - 256MB RAM Hard Drive - 1.0 GB CD Drive - 8 SPEED (Demo Disc only) Video Card - 32MB (NVIDIA GeForce 2 MX/GTS or greater, ATI Radeon 7500 or greater; Intel 950/i915g; S3 GammaChrome S18 Pro. Laptop models of these chipsets are not supported.) Sound Card - DirectX 9.0c compatible DirectX - Version 9.0c Online - Broadband; 2-4 Players פרטים על הדמו!!:רק 3 מכוניות: Mustang משופר Cayman S לא משופר ומשופר. להמתחרים יהיו המכוניות: IS300, GTO, Golf GTI…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-