משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
MEDAL OF HONOR ALLIED ASSULT (או בקיצור MOHAA), זהו משחק אשר לוקח אתכם דרך קרבות שונים נגד הצבא הגרמני במלחמת העולם השניה. אתם תתפקדו בתור לוטננט פאול, חייל צרפתי בצבא הברית נגד הגרמנים, אשר נשלח, ולעיתים גם נקלע למשימות שונות במהלך מלחמת העולם הראשונה. בין משימותיכם תלחמו פנים מול פנים בחיילים גרמנים, תהלכו בינהם בתור חייל משלהם, תפציצו בניינים מתוך טנק וגם תקראו לעזרה אוירות להרוס את הטנקים שלהם. דרך המשחק היא די פשוטה ומוכרת לגיימרים המשחקים בדרך כלל במשחקי גוף ראשון: תנועה על ידי המקלדת וכיוון הנשק/ההליכה על ידי העכבר. החלפת נשקים וכדומה נעשית דרך המקלדת. תנועת השחקן היא מאוד ריאליסטית ובעלת קצב הגיוני. אפשר לשמוע את הצעדים בבירור (דבר שלעיתים יסגיר אתכם לאויבכם), …
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
באובליביון ובCOH, שכבר עבדו לי פעם, חודשים על חודשים בצטרה מעולה, החליטו פתאום לעשות בעיות לפני משהו כמו שבועיים. ניסיתי כבר הכל: החלפתי דריברים הלוך ושוב(7.9 לדריבר שקיבלתי עם הכרטיס וחוזר חלילה), ניסיתי עם catalystCC ועכשיו אני עם ATI TrayTools. שום דבר לא עזר. לפעמים הם עובדים ולפעמים לא. COH נותן NO Signal במסך אחרי שהוא טוען את השלב(כשיש את הסרט הזה לפני תחילת משימה שעושה שימוש במנוע של המשחק) ואובליביון נותן error report כשאני מתחיל לטעון את המשחק(התפריט הראשי->continue-> הודעת שגיעה) משחקים אחרים(Gunz: The Duel, Worms WP) עובדים ולא עושים בעיות.... עזרה!!!!%!@
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=4237&Itemid=2 אני פאן של נינטנדו אבל גם אני לא ציפיתי להשקה כל כך מוצלחת לפני שהבנתי שיהיה מחסור גדול בPS3 חשבתי שהPS3 ינצח בחודשים הראשונים ויזכה להיפ חיובי כמו הPSP בהתחלה ורק יותר מאוחר הWII תתחיל לימכור יותר לאיזה שנתים שלוש אבל נינטנדו עשתה עבודה מצוינת ולפי ההיפ שיש לWII ביפן הWII כניראה הקונסולה אם ההשקה המוצלחת ביותר בהיסטוריה ומענין ליראות מה מיקרוסופט תעשה הכשיו ויותר מענין ליראות מה סוני תעשה הכשיו כי הם לא יכולים לזלזל בנינטנדו יותר שעברה את כל הציפיות מאז E3 2006 הדרקון יתעורר והכשיו הוא מכה בחוזקה תמיתחרים :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ולשחק בDOTA 2, אבל זה נותן לי רק לצפות במשחקים (spectator mode).. זה מה שעשיתי: התקנתי steam, נכנסתי לדף של dota 2 ובחרתי להתקין. זה הוריד 4 גיגה בערך והתקין את המשחק. כשאני מפעיל אותו, מופיעה הודעה שאני יכול רק לצפות במשחקים ואם אני רוצה לשחק יש שתי אפשרויות: לקנות הזמנה מוקדמת ולשחק או לשלוח בקשה להזמנה. כשאני בוחר לקנות הזמנה נפתח הדף של dota 2 בsteam ומראה שכבר קניתי את המשחק (למרות שלא קניתי). מישהו יודע מה לכל הרוחות קורה כאן? ואיך אני יכול לשחק ולא רק לצפות? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חברים, לאחר שנרשמתם אתם בטח רוצים לדעת על מבנה הטורניר הפרסים והקבוצות המשתתפות אז הנה כל הפרטים! כמות קבוצות: 8 מבנה הטורניר: שמונה קבוצות (40 שחקנים); חלוקה לשני בתים שווים של ארבע קבוצות(סידינג מוקדם ע"י הנהלת האירוע) כאשר כל קבוצה תתחרה בשאר הקבוצות בביתה שלה – סה"כ 3 משחקים לכל בית. 2 קבוצות מכל בית עולות לשלב הבא – פלייאוף; שלב הפלייאוף יהיה בנוי מסולם עליון ותחתון. משחקי הגמר יתבצעו כך שמנצחת סולם תחתון תצטרך לנצח בשני מפות את העולה מהסולם העליון לעומת זו שתצטרך לנצח מפה אחתשימו לב כי יתכנו שינויים במבנה הטורניר בהתאם לשיקול דעת הנהלת האירוע. הטורניר יפעל במתכונת BYOC עלות כניסה: 40 ש"ח לשחקן בטורניר 30 ש"ח לצופה הקבוצות המשתתפות: ניתן לראות רשימה מלאה כאן. מה …
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי בעיות מערכת של שני משחקים. הראשון הוא משחק משנות ה-90,אני הצלחתי להתקין אותו וכשאני מפעיל אותו הסרטון פתיחה מופעל אבל כשהוא נכנס לMENU,הוא נסגר אוטומטית בלי שום אזהרות. לשני יש בעיה מוזרה-כשאני מפעיל אותו מהדיסק הוא אומר שבכונן שלא קיים אצלי אין את הדיסק,ואז הוא עובר לכונן פלופי! הבעיה היא שהוא לא נכנס לכונן שלי,אז איך אני מגדיר שהוא ייכנס לכונן? שני המשחקים מקוריים. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מישחק ששחקתי בו לפני כ 25 שנה.המשחק היה נפוץ בחנויות למשחקי וידאו מסוג אלה שצריך להכניס אסימון לתוך מכונה גדולה ולשחק. על המכונה היה רובה דמה עוזי ועל המסך היתה כוונת והייתי צריך לירות בחיילים בתוך גונגל זכור לי שהיו ארבעה בתים/שלבים שהייתי צריך לעבור ורק פעם אחת הצלחתי להגיע לבית הרביעי. מישהו יודע איך קוראים למשחק הזה ?
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איך יכול להיות ?:ם ה-6600GT של החבר שלי עושה ככה... איך להעלות FPS לרמה גבוהה יותר? בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלא יודעים אנגלית. קארמק [glow=red, 2, 700]לא[/glow] אמר שהרדיאון יריץ את דום יותר טוב. GameSpy: The world of video cards seems to change on a daily basis. What do you think of the current crop of cards on the market, and where do you see things heading? Are there any new cards that interest you? Where would you like to see things go? Carmack: There are interesting things to be said about the upcoming cards, but NDAs will force me to just discuss the available cards. In order from best to worst for Doom: I still think that overall, the GeForce 4 Ti is the best card you can buy. It has high speed and excellent driver quality. Based on the feature set, the Radeon 850…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי שתמליצו לי על משחקי פעולה-יריות בסגנון של FAR CRY\SOLDIER OF FORTUNE
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב בעיקר שיהיו צנועים כי זה תיכון דתי... מחשבים לא חזקים בכלל קאנטר סטרייק עובד אבל נראה לי שזה די גבולי... יש הצעות? [בערך 6-7 מחשבים]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני שוקל בזמן האחרון לקנות את המשחק, השאלה היא מאיפה בעצם? באוריג'ן הוא נמכר ב-60 יורו, שזה נראה לי מוגזם. פה מוכרים בפחות מחצי מחיר: http://www.dealzon.com/deals/cheap-sim-city-6#simcity-limited-edition-pc-download ואם אני נכנס לאוריג'ן דרך פרוקסי הודי, אני רואה שם מחיר של $39... אז איפה בעצם הכי כדאי לקנות?
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היום חבר הביא לי את המשחק F.E.A.R מקורי כשאני בא להתקין אותו אז זה מבקש מימני קוד , מישהו יכול להביא לי את הקוד הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני תקוע שם בהתחלה איפה שיש דלת שניסגרת ואחרי זה עוד דלת ואיזה אישה מחכה יל בצד השני אבל אי אפשר לפתוח את הדלת כי צריך מפתח! ואני גם לא יכול לחזור כי הדלת השניה לא ניפתחת ואני תקוע שם! :-\ איך עובדים? זה עוד בהתחלה בהתחלה אחרי שאני ניכנס דרך הפתח באמבטיה ומשם אני הולך קצת ניכנס לחדר ושם אני תקוע :-\
-
יש הרבה שחקנים איך המשחק? אתה TEKKEN 4 לא אהבתי היה מאוד עלוב
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום אז תתחשבו בי כמו בנהג חדש [נהג חדש] אני מחפש אתרים אם דמואים או משחקים מלאים רוב האתרים שאני נכנס אליהם ממה שהמחשב נותן רוב הלינקים של הדמואים לא עובדים מי יכול להמליץ על אתר שיש בו את רוב הדמואים של המשחקים החדשים והלינקים עובדים תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב די חזק (3800X2 X1800XT 2 GB RAM) יש לי FPS די נמוך במשחק כ-40-60 כש יש 20-030 שחקנים על HIGH MEDIUM אם AAX2 ו 1024X768 SHADOWS OFF למה זה ככה? או שזה FPS סביר? יש לציין ש יש לי FPS של 40-50 רוב הזמן אם 32 שחקנים בשרת
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל למי שלא יודע אמולטור זות תוכנה שמדמה מכשיר אחר לדוגמה אמולטור של PS למחשב מדמה תPS במחשב ונותנת להריץ מישחקים של PS במחשב ודרך אגב אמולטורים בדרך כלל חוקים אבל המישחקים בדרך כלל לא חוקים אז על תישאלו פה על מישחקים טוב לדיון רציתי להגיד שבזמן האחרון יש יתפתחות טובה בתחום של האמולטורים לנינטנדו DS (המכשיר אחדש של נינטנדו) אין עדין אמולטור טוב אבל היתקדמות בינתים די מהירה ובתור גימר שאוהב גם PC וגם קונסולות אני מאוד מרוצה מיזה ומקווה שבקרוב יהיו אמולטורים מספיק טובים כדי שאני יוכל לשחק במישחקים של אהובתי נינטנדו :-* קבלו לינק לדף של האמולטורים לDS ותיראו תהיתקדמות http://www.ngemu.com/nds
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום קודם כל למה euro force קיבל ציון פחות מה special forces? מה גירסת ההרחבה הזאתי היא סתם ולמה כל הגרסאות קיבלו ציון רע?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד שהביאו לי משחק שנראה לי די נחמד(DEADLY DOZEN) הוא נתקע לי... נראה לי שהכ. מסך לא כ"כ סוחב
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בציפיות הבלתי פוסקות למשחק הזה ולהביא עליו פרטים, אז... Alone in The Dark 5:Central Park נראה משחק מבטיח מאוד, גרפיקה מעולה ומשחקיות מסוג קצת חדש שבה אפשר לעשות כמעט הכל, והרי לכם סרטון המדגים חלק מיכולות השחקן במשחק: http://www.gametrailers.com/player/30736.html. ככל הנראה המשחק יצא ל- Xbox 360, PC, Wii וכן ל-PS2 וישתחרר ל-PS3 כנראה מאוחר יותר ב-2008 . המשחק יצא בתאריך: 15.7.2008 האתר הרשמי של המשחק: http://centraldark.com/ רשימת סרטונים וטריילרים מאת האתר Gametrailers.com http://www.gametrailers.com/player/30736.html
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה HL הכי זול אני יכול לקנות כדי לשחק ברשת (הרגיל כבר אי אפשר) כמה הוא עולה? (אני קונה מאופיס דיפו מירקונים אם יש מקום יותר זול בסביבה אני אשמח לשמוע עליו) ואם יש לי HL ישן מלפני כמה שנים אז אני אוכל לשחק ברשת? (בעזרת הסיריאל שלו?) האם יש הגבלה על הסיריאל? (ז"א אם אני היום קונה אז עוד שנה אני כבר לא אוכל לשחק? [הסיריאל לא יהיה תקף?]) ושאלה אחרונה אם אני קונה את המשחק אז אני אוכל להוריד את כל העידכונים (HL2, CS CZ, CS CS וכל אלו?)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
5vs5 ODC #4 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המש…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-