עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by שניצל,

http://www.humblebundle.com יצא עוד באנדל חדש, והפעם עם רשימת משחקים טובה מאי פעם, עם משחקים שקצרו שבחים אחד אחד: Psychonauts, Bastion, Limbo, Amnesia: The Dark Descent ו-Superbrothers: Sword & Sorcery EP. קצת חבל לי שכבר קניתי את Bastion ו-Psychonauts במבצעים בסטים, אבל זה בכל מקרה שווה את זה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by gidon90,

שלום אני זקוק לכמה עצות...אם אפשר 1. מארה"ב WORLD OF WARCRAFT-לאחרונה קיבלתי את המשחק ועכשיו אני מעוניין להרכיב מחשב שיהיה מספיק חזק ( וכמה שאפשר לא יקר) בכדי .להריץ את המשחק. האם תוכל להמליץ לי על מספר חנויות רציניות שהן אמינות ולא יקרות ודבר אחרון אם אתם מכירים את המשחק (שכרגע הוא היחידי אצלי, אני לא מתכוון להיכנס למשחקים כבדים יותר) איזה מפרט הייתם ממליצים לי ???? שוב אני לא חושב שאני צריך משהו מפלצתי ויקר המינימום כדי שהמשחק ירוץ מעולה. 2.כרגע אני משחק אותו על לפטופ HP 8000 שהוא נחשב מאד חזקת האיטרנט הוא אלחוטי מה לדעתכם הסיבה לזה שהמשחק עובד דייי לאט??????? (לכן אני רוצה לעבור למחשב נייח) תודה רבה לכם על כל עזרה שהיא.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  3. יש לי לפטופ מצויין שמשרת אותי מספיק בשביל אינטרנט עבודות וכו', אך לא למשחקים כמובן המחשב דסקטופ שלי כבר עבר מן העולם והשאלה שלי היא אם אני רוצה משחקים האם עדיף לי לרכוש מחשב קומפלט באיזה 4000 ש"ח שאין לי כ"כ או קונסולה כמו PS2 שאביא מחו"ל ותהיה רק למשחקים וככה אני חוסך כסף תקנו אותי אם אני טועה נ.ב יש הבדל באיכות גרפיקה וסאונד שממש משפיע על ההתלבטות בין הקונסולה ל PC ??

• 49 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by daleyev,

כל 25 followers אני עושה GIVEAWAY... http://steamcommunity.com/groups/itsdaleyev קבוצת הסטים של הסטרים ^^^ הסטרים עצמו twitch.tv/daleyev מומלץ להיכנס לקבוצת הסטים כדי לדעת על דברים חדשים בסטרים ומתי אני יעלה ללייב! שנגיע ל50 FOLLOWERS הGIVEAWAYS יתחילו והודעה תתפרסם בסטים!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני דיברתי עם אנשים בקשר למשחקים מפחידים ששיחקו... חלק אמרו DOOM 3, חלק F.E.A.R וחלק גם HALF LIFE 2 המשחק שהפחיד אותי הכי הרבה והוא גם לא כל כך מוכר- Penumbra Penumbra זה סדרה של 2 משחקים (ואחד דמו) של מנוע חזק וריאליסטי ביותר... זה משחק מתח-פסיכולוגי כזה....מישהו מכיר? :s05: ומה המשחק המפחיד שלכם?

• 103 תגובות
    • 11.6k צפיות
  6. Started by carbon1,

היי רציתי לדעת איך אני מוכר מכוניות בקרבון עם מישהו יודע שיגיד לי בבקשה ממכם תחזירו תשובה תודה.[br]פורסם בתאריך: 8.05.2007 בשעה 16:24:49 תעזרו זה דחוף בבקשה.

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  7. Started by HaEsrimVeArba,

! אני כלכך גאה בעצמי.WOOT סוף סוף

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by פיני1805,

יש לי בעיה כשאני מעלה את אחד המשחקים הללו ...המשחק מתחיל לעלות ואז אני רואה מסך שחור והמחשב נתקע... מישהו נתקל בבעיה דומה? ממה זה יכול לקרות? דרך אגב יש לי כרטיס מסך 8600GT עם מעבד חדש ככה שחומרה זה לא הבעיה פה.

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  9. הפרק השלישי בעלילותיו של ריקו רודריגז יגיע אל החנויות בעוד כמה ימים, וכעת תוכלו לבחון האם המערכת שלכם מוכנה להתמודד עם כל הבלאגן הוא עומד ליצור לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשב-שלכם-מוכן-לזרוע-הרס-הנה-הן-דרישות/

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by smootskin,

הי, כל פעם יש בעיה חדשה עם Origin ו - BF3. הפעם לאחר כמה דקות משחק, אני מקבל מסך לבן ומתרסק ל - Desktop. חיפשתי פתרונות, לא מצאתי משהו שעובד. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  11. איזה מישחק יותר יפה maplestory vs mu מיצטער שפתחתי עוד סקר פשוט זה נושא מעניין מאוד אותי!

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  12. Started by amit_R,

אז ככה שאני נכנס למשחק בהתחלה (וזה גם באונליין וגם לא באונליין) הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמא .. נירשמתי שם לאתרים האלה לא יודע מה הוא רצה בכל מיקרה זה לא נותן לי להיכנס למשחק.. מה אני עושה??

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by Iko89,

אני נורא אוהב משחקים בסגנון NFS UG או burnout שיש לך את האפשרות סתם ליסוע בעיר .. יכול להיות נחמד אם תהיה האפשרות לקחת מכונית פשוטה ולשפר אותה .. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. טוב אז ככה הבעיה היא די מעצבנת ואני כבר לא יודע מה לנסות. וניסיתי המון דברים. יש לי את המחשב הבא : athlon xp 1.47 256 ram ddr gigybyte 7vtxh gforce 4 ti 4400 leadtek המחשב הזה אצלי כבר עוד מעט שנה ו 9 או 10 חודשים. אבל יש בעיית פריימים ברוב המשחקים והבעיה רק החמירה במשחקים שמבוססים על המנוע של אנריל 2. ut 2003 unreal 2 america's army וכו... גם במשחקים קצת ישנים יש בעיית פריימים. משחקים שכביכול אמורים לרוץ בקצב פריימים יחסית גבוה, ולאפשר משחק חלק ומהנה, פשוט מקרטעים במיוחד בשטחים פתוחים או בקטעי אקשן אינטנסיבי. ניסיתי מספר סוגי דרייברים וכלום לא עזר. אפילו עשיתי OC קטן דרך תוכנה מרוב ייאוש. יש מספר אנשים עם בערך אותה מערכת כמו שלי ולהם המשחקים זורמים והם לא מתלוננים על שום…

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by athi,

אחי הקטן קנה כסף למייפל סטורי משהו 50 מילון מהאתר הזה : maple-story-mesos.com תוך כמה זמן אמור להגיע הכסף???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by naoriko,

מתיי יצא המשחק GTA Liberty City Stories מבית היוצר Rockstar Games למחשב??? אם הוא ייצא....??

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by LIOR42,

מחפש משחקי סמולציה טיסה כדוגמת כוכב כחול שעולה רק על WIN98 או USAF הישן והטוב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by אדיר 87,

חייב עזרה בפרוווווווו 2013 המאמןןןןןןןןןןןןןןןן משנה לי טקטיקה באמצע המישחקקק ושאני רוצה ליבעוד חזק הוא לא מביא ליייי כאילו הסוני משחק לי תמישחקקקקק אי אפשר ככה סעמקקקקקקקקק מה עושים אחים שלייייייי ? אני בועט חזק והוא כזה מרים והמקשים על בעיטה לא על הרמה זה לא הבעיה אני בועט חזק והוא מרים כזה משהו מטומטם כאילו מקשיט לי מעליו ואני רוצה ליבעוט טיל אני מדבר על המאמאן הקטן בתמונה הקטנה למטה הוא משגע לי תמישחק איך אני מבטל אותו מה זה החרא הזה ?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by simonsix,

לאחר המתנה ארוכה סוף סוף גיימפליי מעודכן http://www.gametrailers.com/video/e3-09-splinter-cell/50007

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. עדיף ישראליות, אבל אם אין איכותיות אז לפחות קהילות דוברות אנגלית. תודה לעוזרים =)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by 3emi,

במקרה נפלתי על אתר חמוד חשבתי לשתף http://howlongtobeat.com/index.php לפי מה שאני רואה האתר מסתמך על גולשים שמשתפים זמנים שלוקח לסיים משחקים ויש לכל משחק כמה דרכי מדידה כמו Main Story 28h 27m Main+Extras 90h 15m Completionist 161h 46m בדוגמא למעלה זה נתונים מסקיירים קיצר אתר חביב הגעתי לאתר בגלל שבדיוק סוףסוף סיימתי את DEAD ISLAND ולקח לי 31 שעות הרבה יותר ממה ששערתי אגב משחק מעולה

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by mathan,

התקנתי והפעלית את act of war direct action וכשנכנסתי למשחק הוא לא היה על מסך מלא... חשבתי שזה יעבור לו, אבל גם במזמן משחק, הוא לא על מסך מלא, ובהגדרות לא מצאתי כלום בקשר לגודל של המסך כמו שכתוב לי בחתימה, יש לי 6200 משודרג, וזה עובד חלק בהגדרות הגבוהות, אבל אני לא בטוח שזה שינה את ההגדרות, למרות שאמרתי לו-כי הוא לא על מסך מלא. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? או שאולי הכרטיס שלי לא מספיק? כי הבנתי שזה משחק כבד.. או שבכלל המשחק הזה מוזר..והוא אמור לעבוד לא במסך מלא.. תודה מראש לעונים!

23. Started by OJNS,

הי, לא בטוח שאני בפורום המתאים..בכל זאת מנסה. מעוניין לשחק פוקר ברשת בכסף מזומן. רוב אם לא כל האתרים, חסומים לישראלים מצד אחד, ומהצד השני גם יש גם מגבלה של חברות האשראי לסליקת אתרי פוקר. הם פשוט לא סולקים. האם מישו מכיר דרך או אתר שניתן לעקוף את המגבלה? נניח VPN, Payapl, או פיתרון אחר? תודה

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  24. קשה להגיד אם זה מצחיק או עצוב אבל EPIC הודיעו שהם סוגרים את Impossible Studios, הסטודיו שהוקם מיד לאחד סגירת BIG HUGE GAMES. למי שלא זוכר כמה ימים לאחר הסגירה EPIC הודיעו שהם יפתחו סטודיו חדש שמרבים מעובדי BIG HUGE יעבדו בו. מאז פתיחת Impossible Studios עבדו בסטודיו על Infinity Blade: Dungeons שנמצא בפיתוח מספר שנים ועובר ממפתחת למפתחת (בקבוצה של EPIC). מדובר בגילגול השלישי של BIG HUGE GAMES שמוצא את עצמו בסגירה EPIC מאפשרים לעובדים בסטודיו לקנות את השם Impossible Studios יחד עם הלוגו והכל ולהמשיך לעבוד כחברה עצמאית אבל בספק אם יש להם את הכסף לעשות את זה... http://kotaku.com/5982897/epic-closes-impossible-the-studio-built-on-the-ashes-of-big-huge-games

• 0 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.