עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by AmitDanan,

שגיאה שחוזרת בקטע מסויים, הנה השגיאה:

• 17 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. Started by dennis14,

http://www.dsogaming.com/news/r-a-w-realms-of-ancient-war-gets-a-new-trailer-official-website-launched-screenshots-revealed/ ראיון עם המפתחים - http://www.strategyinformer.com/xbox360/realmsofancientwar/337/interview.html

• 17 תגובות
    • 5.7k צפיות
  3. Started by Sifo Jen,

היי!, אז ככה, קיבלתי מייל משירות הXBOX LIVE שאומר שכנראה החודש ישחררו דמו של GEARS OF WAR: This month we are gearing up for the release of survival horror tactical shooter Gears of War with a win a faceplate competition. Check the game out for yourself by downloading the trailer from Marketplace. We also have news on the new Splinter Cell game and mech mayhem in Chromehounds הולך להיות חודש מעניין!! דיווחים וSCREEN SHOTS כשישוחרר כמובן!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני מחפש משחקים שיש להם מולטיפלייר כמו בsof2-deathmatch טהור בלי כל מיני אובג'קטיבס וחארטות..רק חדש..משום מה בזמן האחרון אין בכלל משחקי fps שיש להם deathmatch טהור כיפי ונוראמלי (אני לא מדבר על prey,זה שונה לגמרי יש את המצב שהנשמה יוצאת וזה לא לעניין חח....) קיצר אני מחפש משחק fps עם deathmatch מהיר וטוב כמו בsof2 הישן והטוב...תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by sEEdy,

מה הציפיות שלכם מהמשחק הבא בסדרה שיוצא בנובמבר בקרוב ומה אתם מקווים שיהיה בו אני רוצה את הנשקים : ak74u , ak-47 , ump-45, ACR שיהיה Servers ו console שיהיה Fov = field of view שיהיה maxfps וכמובן הכי חשוב במיוחד לתחרותי שיהיה mod tools

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by WHITE_ZOMBIE4,

גרסא 1.3..האם היא משפרת\מתקנת משהו בsingle player או שהפאטץ' הזה מתקן בעיות רק במולטי? מישהו התקין בכלל?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ultras5,

יענו אין מצב בעולם ש-6600GT יפעיל אותו על המינמום של המינימום? :-\

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by stone cold,

על המשחק המשחק הוא משחק של סקוור איניקס שידועה ממשחקי תפקידים יפנים כמו פינל פנטזי ודרגון קווסט המשחק הזה פותח קודם כל לXBOX360 ואז קיבל פורט למחשב אבל הפורט הזה נחשב הרבה יותר טוב מגירסת הקונסולה כי הצליחו לתקן כמה בעיות שהיו בגירסת ה360 בכל מקרה המשחק בסיגנון JRPG (משחק תפקידים יפני) שזה בדרך כלל אומר מישחקים לינארים (אין יותר מידי חופש אלה מסלול די קבוע בניגוד למשחקים כמו אובוויליון ופלאוט3 ) אם התפתחות דמויות לפי קרבות (נקודות שמנצחים קרבות-שמספיק מהן מעלות רמה ) וקרבות בתורות ולא בזמן אמת (זה בדרך כלל אבל יש יוצאים מהכלל ) תיאור http://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Remnant הורדות פה יש את הדמו -לא ניסיתי בעצמי כי אני ישר ישחק במשחק המלא ht…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  9. מאיפו אני יכול להוריד GTA SANANDREAS?? כשהמשחק גמור 100%? הורדתי 100_percent_checklist.pdf אבל אני לא יודע איפו לשים אותו :_

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by haimvrt,

מתי שאני משחק במשחק אז יש תקיעות קטנות וזה מעצבן לשחק ככה איך פותרים תבעיה הזאת? המחשב שלי: פנטיום 4 2600 זיכרון 256 כרטיס מסך : 6600gt לידטק כול הדריברים מעודכנים + ניסיתי לשנות דריבר של כרטיס מסך על מנת אולי זה יפתור תבעיה אבל לא עזר

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי יש לי מחשב מעבד:פנום 965 4 גיגה זיכרון 1600 5850 HD שיחקתי עד עכשיו בקרייסיס הכל טוב ויפה-הגעתי לשלב האחרון (11) ומשום מה הוא נתקע ואז אני מקבל הודעה CRYSIS HAS STOP WORKING הכרטיס מגיע ל 62 מעלות כשזה קורה-עידכנתי לדרייבר האחרון..עד עכיו הכל עבד יפה. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה? אני עם ווינדוס 7 64 ביט. תודה לעוזרים זה ממש חשוב לי כי עד שהגעתי לסוף אני רוצה לסיים ולעבור ל WARHEAD

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. איך זה יכל להיות קיבלתי את המשחק באריזה של הכרטיס מסך אז יענו זה הכרטיס של המשחק

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by AVL,

יש לי מכרה שרוצה לקנות ממני את הPS2 לילד שלה, מדובר בדגם העבה , בלי צ'יפ , עם כרטיס זכרון 8M , שני ג'וייסטיקים (לא מקוריים) , וכמה משחקים כולל GTA SAN ANDREAS ו FINAL FANTASY X2 , בכמה כדאי לי למכור? אני לא רוצה לדפוק אותה במחיר אבל מצד שני אני די לחוץ על כסף אז אני גם לא רוצה לתת אותו במחיר נמוך מידי תודה לעוזרים! (זה די דחוף )

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. תראו את זה. http://www.fileflyer.com/view/DXEJ0Bi

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by nimrods,

האם יכולים להוריד משחקי פלאשטיישן למחשב ואז לצרוב את זה בדיסק DVD ולשחק במשחק בפלאשטיישן??

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by tomer_et,

אני מת על משחקי חלליות בסגנון של המשחקי וידאו, אתם יודעים חללית שאם הזמן מוסיפה נשקים ומתחזקת ובסוף כל שלב יש בוס אכזר.... מישהו מכיר משחק כזה ברמה טובה? בתודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ron1739,

אוקיי יש לי KEYS לבטא של BAD COMPANY 2. ה-KEYS חוקים,כשרים ולא היו בשימוש בכלל! המפתחות חולקו,ל E.T וPILA405 תהנו! נא לנעול! תודה.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by liav12,

שאלה בכותרת (:

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=9791&Itemid=2 איזה כיף שיש לי עותק של ה CE במצב של preorder .

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Tanya,

הי חשבתי לקנות לעצמי איזה משחק Tycoon [מהרציניים יותר], אני מחפשת משהו מסובך שיספיק להרבה זמן. עם הרבה אפשרויות, שלא ייגמר מהר. מעניין אותי ה-ZOO וה-Roller Coster... על איזה אתם ממליצים?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by מכבי חיפה,

בSTEAM של HL2 הודיעו שיהיה MODE של 64 BIT ( ל HL2 -LAST COST) מה זה אומר , מה השיפורים ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. תודה למי שעונה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by x-boy_24,

שלום . מצאתי באחת המגירות את הדיסק של המשחק DUNE2000 . יש לי בעיה במשחק . אם אני מזיז את העכבר לסוף המסך אז במהירות זה עובר על המפה . וגם אם אני רוצה אני רוצה ללחוץ על טנק או חייל אז העכבר הופך לעיגול ומסתובב במהירות גבוהה . אני יודע שיש אפשרות לשנות את המהירות של המשחק . אבל זה לא עוזר גל על המהירות הכי איטית עדיין העכבר זז מהר ואי אפשר לשחק ככה . וגם שאני שם את המהירות של המשחק למהירות נורמלית (בערך חצי) המשחק זז אצלי עם תקיעות . איך אפשר לסדר את זה ? תודה .

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום לכולם, רכשתי את המשחק Dark Messiah אחריי שהתרשמתי מהמשחק אצל אחי; אצלו במחשב התקדמתי קצת (פרק 3) והייתי רוצה להעביר את השמירות מהמחשב שלו לשלי, האם זה אפשרי? (להזכירכם המשחק פועל דרך סטים, והמשחק הלא מקורי הוא מעין ראר שפותחים ומשחקים, ללא התקנה) איפה התיקיות של המשחק המקורי נמצאות?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. נינטנדו החליפו תשם של הרוולושן ל- Wii למה לעזזל הם עשו את זה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.