עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בד"כ הייתי יודע מה לעשות עם אקס פי אבל עכשיו ששמתי ווינדוס 2000 נכנסתי ל-REGIONAL OPTIONS ושיניתי שם ל-HEBREW וזה לא עוזר. תעזרו לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by jcdenton1,

סליחה על הבורות :-[

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by StreetRacer,

אהלן חברה, אני משתגע הורדתי סרט ב EDONKEY בסוף הוא יצא CORRUPTED. אני מנסה למחוק אותו ואני לא מצליח.. מה לעשות ? שמוליק

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  4. אני משתמש באקספלורר 6 ב-XP עם SP2 ואני משתמש בתוכנה של spyware בשם spybot search & destroy, ולאחרונה התחילה להיות שגיאה קבועה באתרים שונים כמו זאת שלמטה. בנוסף באתרים בחול בעיקר הדפדפן מבקש ממני שם משתמש וסיסמא להצגת פרסומות וזה מעצבן כי זה מקפיץ כל שניה חלון של התחברות כזה ואחרי שאני עושה הרבה פעמים ביטול זה מראה לי שגיא כמו למטה. אני חושב שה-spybot שינתה הגדרות וגרמה לזה למרות שכבר הרבה זמן שאני משתמש בה והיא לא עשתה את זה.. אם מישהו יודע מה לעשות אשמח אם תגידו.. הנה דוגמא לשגיאה כזאת (תעתיק את הכתובת של התמונה לשורת כתובת למעלה בשביל לראות): http://planet.nana.co.il/SuBa/exerror.JPG

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by רביד,

התקנתי לפני כמה חודשיים sp2 ומאז כל עדכון הוא רושם שאי אפשר כי צריך לפחות sp1 אפילו את ה sp2 החדש אני לא יכול להתקין ואני ממש רוצה מישהו יודע מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by ETB,

הכול התחיל אחרי שהתקנתי אתמול אנטי וירוס על המחשב שלי,וזה לאחר שלא היה מותקן על מחשב שנתים אנטי וירוס. הוא מצא קרוב ל750 וירוסים, והוא תיקן כמה קבצים של הWIN שנדפקו. אחרי הסריקה הוא מודיעה לי שיש לי רק 22 מגה מתוך 40 גיגה, אז אני מתחיל למחוק קבצים שאני לא משתמש בהם. מחקתי בסביבות 2 גיגה, אבל הוא עדיין מופיעה לי ההודעה של low disk space, ונשאר לי עדיין 22 מגה בדיסק הקשיח. התחלתי וחיביתי את המחשב מספר פעמים, אבל עדיין יש לי את הבעיה המעצבנת הזאת. מה יכול להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by rino,

כשאני מנסה לפתוח אל הOUTLOOK EXPRES מופיע הודעה זו " אין אפשרות לפתוח את תקיות הדואר האלקטרוני המשמשות כברירת מחדל" . והOUTLOOK נסגר. ניסיתי לתקן את הOUTLOOK עם דיסק ההתקנה של אופים ואף הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. מישהו מכיר את התופעה ואיך מתקנים אותה? :-\

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by tovtov,

שלום לכולם, יש לי HD 20G שאני רוצה לפרמט אותו בDOS לאחר מכן אני רוצה לחלק אותו ל 2G ו 18G ולהתקין WIN98 ב 2G. איך אני מחלק אותו? יש איזה מדריך או הסבר קצר. תודה, יוסי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לחבר שלי WIN XP PRO HEBREW ENABLE ואני רוצה להתקין אותו אצלו אבל הוא באנגלית ואני רוצה שהממשק יהיה בעברית, אני יודע שיש אישהו קובץ , אני יודה לכם מאוד לקבל לינק ;D

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אמרו לי שquick format משאיר עדיין כמה קבצים....זה נכון?

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. האם מישהו כבר יודע בבדאות אם sp1 מוריד ביצועים? כי אני מפרמט (שוב ) בקרוב ואני רוצה לדעת אם כדאי להתקין SP1 ואם לא כדאי וזה מוריד ביצועים אז כדאי להתקין את ה recomended updates והpathes או שגם הם מורידים ביצועים?,תודה

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. מהו השם של העדכון, והאם זה הוכח שהוא מאט את המחשב, והםא כבר יצא עדכון חדש כזה שכבר אין לו תבעיה! כל מידע על זה אני אשמח!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני משתמש בWINXP PRO SP1 עם כל העדכונים, המחשב שלי הוא מחובר לאינטרנט ישירות (איי די אס אל) והוא משמש כמשתף אינטרנט ברשת ביתית של שני מחשבים שלי. עכשיו השאלה היא איזה סרביסיס אני יכול להוריד עם ראש שקט, והייתי שמח אם תפרטו לי על כל סרביס שאתם ממליצים לי לסגור. דרך אגב שמעתי שיש איזה הגדרה שאפשר לעשות ואז הרשת מחשבים(שני המחשבים אקס פי) תתחבר יותר מהיר לאחר הפעלה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מאחר והתקנתי XP מחדש חשוב לי לא להעמיס עדכונים לא חשובים או כאלו שגורמים יותר נזק מתועלת. אילו עדכונים לדעתכם חשוב שאתקין ועל אילו לוותר? :

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  15. בגלל נסיונות שעשיתי , כשאני מעלה את המחשב עולה מסך המבקש ממני לבחור את מערכת ההפעלה הרצוייה מתוך כמה. כיצד ניתן להסיר אופציה כזו?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by rino,

התקנתי WIN LONGHORN במחיצה E ואכשיו אני מעוניין להסירה ללא השארת עקבות וללא פירמות המחיצה כיוון שיש לי עליה מידע נוסף. אשמח לקבל הנחיות ! :

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by sol,

היי לכולם יש לחברה של בני ווינדוס 98, אני מנסה להתקין אצלה את המצלמה הדיגיטלית שלי הישנה(תקינה, עבדה אצלי ב-98),ולא מצליח כיצד זה יתכן, יציאות ה-usb תקינות,ועובדה שמחובר מודם האינטרנט לאח מהן, מה יכול להיות חסר שם, בכדי שאני אצליח להתקין את המצלמה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  18. יש לי מדיי פעם שאני נכנס לאתרים כמו MSN.CO.IL הרבה פופאים מעצבנים, הייתי רוצה תוכנה- לא משנה אם היא חינמית או לא, העיקר שהיא יעילה אך ורק לפופאים ושלא תגביל אותי בגלישה, וגם איזה תוכנות מומלצות לSPY ? לי יש את הAD AWARE 6 PRO האם זה מספיק או שמומלץ עוד תוכנה להתקין בנוסף אליה?

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  19. Started by mulderfox,

אני מכיר כזה דבר מלינוקס (KNOPPIX), ואני זוכר שראיתי גם כזה דבר בחלונות.. למישהו יש מושג מה השם של מוצר כזה? או איפה אפשר למצוא אותו? תודה!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  20. כיצד אני יכול לארגן את הסיסמאות בצורה מסודרת וכיצד מומלץ לקבוע סיסמא? כבר היו לי פעמים ששחכתי! אז איך לקבוע סיסמא? יש למישהו המלצה לפי מה כדאי לשים סיסמא והאם לכל דבר כדאי סיסמא אחרת?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  21. Started by zolder,

יש לי קאזה ואני לא מצליח לרשום בה בעיברית. יש לי XP וחוץ מהקאזה אין לי בעיה עם העיברית.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  22. שמעתי מהמון אנשים שXP בעברית זה דבר חרא והתוספת של העברית רק הורסת ולא טובה. אני משתמש כבר באקס פי פרו בעברית(תוספת שפות) כבר יותר משנה, אני חייב להגיד שהמערכת עובדת מצויין ולא ראיתי שום בעיות שקשורות לעברית, הווינדווס יציב והכל עובד מצויין... אז לכל מי שאומר ללא ניסיון שהעברית הורסת אז שינסה לפני שהוא מדבר... עם אנגלית אין לי בעיה אבל עברית היא שפת אם שלי ולכן אני מעדיף אותה על המחשב, יותר ברורה בשבילי.

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  23. שלום לכולם! יש לי בעייה די רצינית שהייתי שמח אם משהו יוכל לעזור לי.... ברשותי וינדוס 2000 פרו - אחרי שהתקנתי אותו, שמתי לב שהתפריטים הם באנגלית... ניסיתי למצוא את Language Pack בדיסק של הוינדוס 2000... (יש לציין שהוא מקורי!), אך הוא פשוט לא נמצא!!! משהו יודע אולי איפה אני אוכל להשיג את זה - אני יודע שזה די ישן... אבל בכל זאת אולי לשמהו יש רעיון!!! מה שכן אני יודע שקוראים לזה Microsoft Windows 2000 Multilanguage Version או בשם אחר - Disk 11! בתודה רבה רבה רבה רבה אדי

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  24. הוא בזמן האחרון מתחיל ב-HWZONE לעשות לי שגיאה, ואז הוא סוגר את האקספלורר והוא עושה את ה"שלח דו"ח שגיאות" הזה.. יש לי SP1 ועידכונים של SP2 מותקנים והכל אצלי ב-WINDOWS UPDATE מעודכן. אל תגידו לי להריץ את ה-sfc /scannow כי זה הרס לי את ה-SP1 ואת כל הווינדווס בפעם האחרונה שעשיתי את זה... תודה.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by yotamoo,

כל פעם שאני מנסה להיכנס לאתר המשחקים של יאהו אני מתבקש להוריד את זה. כשאני לוחץ על הרוד זה הולך לדף כלשהו של מייקרוסופט ואומר שלא ניתן מסיבה כלשהי ששכחתי. הלכתי לאתר של sun והיו שם מיליון קישורים, לא ידעתי מה להוריד. מישהו יודע מה צריך להוריד? (קישור ישיר יעזור מאוד)... תודה! נ.ב. יש לי winXP ואקספלורר 6 אם זה חשוב.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים