Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום,חבר העלה לאתר מסוים שמאפשר רק לעלות קבצי EXE קובץ טקסט גדול במיוחד. הוא שינה את הקובץ מDOC לEXE איך אני הופך את זה חזרה למצב הנורמלי?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP פרו וכולו באנגלית רציתי לדעת איך להפוך את כולו לעיברית במקום START שיהיה התחל וכד' תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שמחקתי אותו בפעם האחרונה שהשתמשתי בAD AWARE הודעת שגיעה מגיחה בכל הפעלה מחדש מה עושים? ומה הקובץ הזה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות לשים סיסמה בתיקיות שבלעדיה אי אפשר להיכנס??? (יש לי XP)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו מוזר קרה למוניטור הביצועים של ה-XP. (האפלקציה שעולה כאשר לוחצים CRL-ALT-DEL ) הוא עולה לי ישירות על מצב של TASK-ים. ואין לו את הטאבים למעלה שמאפשרים לראות ביצועים ויותר חשוב פרוססים. אין לו גם את ה-BAR עם WIEW וכו'. פשוט חלון קטום מלמעלה. האם מישהו יודע, כיצד מחזירים את המצב הקודם. אני כן מקבל למעטה את האייקון של מצב ה-CPU , ורואה שהוא עובד על 100%. אבל אין לי גישה לפרוססים ע"מ לבדוק מה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה תמונה להמחשת המצב. שימו לב שאני פתחתי רק שני חלונות של IE. נ.ב. אני משתמש במעטפת ASTON ולא במעטפת של EXPLORER
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה היא שכשאני לוחץ על לינק כדי להוריד משהו דרך האקספלורר, הוא ישר מוריד לי את הקובץ לתוך- temporary folder. לא שיניתי כלום בהגדרות ולא התקנתי משהו חדש לא יודע איך זה השתנה לי פתאום אבל אני מבקש שמישהו יסביר לי איך אני מחזיר את זה למצב הקודם שבו אפשר לבחור לאן להוריד את הקובץ. בתודה רבה, דודי.
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי Directx 9 משחקים מתחילים לעשות לי בעיות או שלא עובדים כלל... למשל התקנתי Desperados וזה עושה כאלה קווים סגולים והעכבר נעלם לי ! אצל חבר שלי הכול פועל בסדר (כי יש לו מחשב שהכרטיס שלא תומך מספיק טוב בDirectx 9) ולי יש כולה Riva Tnt 2 Model 64 16mb שאני בטוח שאפילו משהו קטן זה לא מעדכן וכשעדכנתי את הDirectx זה לא עשה לי שום בעיה... בבקשה אין שום דרך או משהו למחוק את הDirectx 9 ולהתקין את 8.1 או משהו... ולא משהו כמו Restore Point או איך שקוראים לזה כי פעם אחרונה שעשיתי זאת זה סתם הרס לי... אז בבקשה עם למישהו יש דרך כולשהיא (והדבר האחרון שאני רוצה לשמוע זה פירמוט ) :-\ תודה,
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה להחליף קובץ בSYSTEM32 אחרי שאני עושה RESTART למחשב הוא חוזר להיות איך שהוא היה... כאילו כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא משחזר לי את התיקיה הזאת ! ואני ממש לא רוצה שהוא יעשה את זה כי אם תהיה לי בעיה או משהו אני לא יוכל לעשות עם זה כלום אז בבקשה עזרו לי כי כרגע אני רוצה להחליף שם איזה קובץ...
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אז החלטתי להראות לכם גם (למקרה שאתם לא יודעים) מה לא חשבו שם למעלה (במיקרוסופט) שאנשים יורידו יותר מ-4 גיגה בלי ריסט!? כן אני יודע שזה המגבלה של unsigned long int...
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1)איך מפרמטים מחשב??? 2)איך מתקינים את-windows xp home edition מהדוס?? 3)מה הכוונה לעשות-boot ל-..... תנסו אם אתם יכולים כמובן לתת לי הסבר מפורט כי אני לא כל כך מבין בזה תןדה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני חושב ששמעתי על זה כבר בעבר שזה ה WINDOWS החדש שיצא בעוד זמן מה... אבל השאלה שלי היא מה זה בדיוק ואיפה אני יכול להשיג עליו עוד חומר וכל מני דברים כמו מראה וכו'...
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
איך אני מבטל את הpage file בחלונות xp כי יש לי פנטיום 4\2.4 גיגה זיכרון 512 מהירות 333 ודרך אגב זה ישפר לי את המהירות ככה הבנתי לגבי יציבות לא תהיה לי בעיה. בקיצור מה אני עושה לביטול הpage file. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אי אפשר לדעת כל כך מתי זה יקרה ובאיזה חלון , אבל לפעמים עם פתיחם חלון חדש מצטרף לו עוד חלון שלא קשור , שהסימן שלו ב TASKBAR הוא תיקייה רגילה וגםאין לה שם , וכשנכנסים אליה , אז פשוט כל המסך בצבע בז' כזה.. והדרך היחידה לסגור את החלון הזה , זה אם סוגרים את החלון שבגללו החלון המוזר נפתח. מישהו יכול לעזור ? או נתקל בזה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כאשר אני מחובר לאינטרנט פתאום צצים לי פרסומות של - Messenger Service. אין לי שום תוכנה דלוקה שזה קורה אז אני מניח שזה משהו בחלונות XP. קישור לתמונה - http://www.geocities.com/someblapi/Untitled.jpg מישהו יודע איך להיפתר מהפרסומות האלה ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שיש פקודה לזה אבל לא יודע מה היא... תודה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כשאני סוגר את ה - Internet explorer העמוד נשאר תקוע על המסך בלי אפשרות לסגור ואני נאלץ לאתחל את המחשב. יש לי WINXP תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 יש 2 בעיות בעיה ראשונה אני מנסה להיכנס לסיסטם ריסטור עולה המסך של התאריך ריסטור ללא שום תאריך מסך ריק לגמרי (במסך הקטן שיש בו תאריכים של ריסטור) בעיה שניה כשאני נכנס לאינטרנט מופיעה לי הודעת שגיאה internet explorer has encortered a problem and need to close כשאני פותח את ההודעה כתוב לי שתקיה בתקיות הזמניות כלולה בתקלה. מחקתי את כל התקיות והקבצים מהtemp .לא עוזר התקנתי את החלונות מחדש (התקנה ופירמוט מלא)לא עוזר. החלפתי זיכרון הרד דיסק כרטיס רשת כרטיס מסך לא עוזר . ניסיתי דפדפן אחר לא עוזר גם החדש נסגר אבל לוקח יותר זמן להיסגר. אני חושב שאולי הלוח אם הלך נראה לי שזה בעית חומרה כי את אותו דיסק xp שהתקנתי למחשב שלי התקנתי למחשב של אבא שלי שהוא הבעיתי (הפנ…
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה צרות יש לי במחשב... אני מאבד כבר את הסובלנות. נתחיל בדבר מוזר ופעוט, לאחרונה עשיתי אימייל חדש בהוטמייל.קום. יש לי עכשיו שני תיבות שם. משום מה בתיבה החדשה כל פעם שאני פותח אותה, לא משנה מאיזה מחשב, זה מופיע לי בכתב חרטומים. כל פעם בצורה אחרת. פעם זה נראה כמו סינית ולפעמים סתם יש ריבועים כאלה. ניסיתי לשנות אתההגדרה לאנגלית מתוך האתר (הסתכלתי בתיבה השניה איפה כל אייקון נמצא ולפי זה...) בקיצור לא עזר. יש למישהו מושג איך פותרים את זה ? או שאני צריך לפתוח תיבה אחרת ? דבר שני, גם דבר פעוט אבל מעצבן! ההחלפה בין השפות. ALT+SHIFT לא עובדת לי! וסידרתי את ההגדרות שיניתי ועדכנתי וזה פשוט מת. אני צריך לשנות רק עם העבר וזה גם לא רגיל. צריך פעמיים לשנות את זה עד ש…
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
פתאום לא מצליח. כל פעם אומר שהוא בודק ומודיע על בדיקה בתכלס כלום כאשר אני רוצה לדעת מה הותקן . אין תגובה חוץ מזה הכל עובד פיקס
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם חברה שלי נסעה לחו"ל { ארה"ב} לעבוד למשך חצי שנה המחשב שלה לא תומך בעיברית מסיבה ברורה למדי האם יש אפשרות להתקין במחשב איזה שהוא פונט בעיברית כך שלפחות תוכל לקרוא את ה E-MAIL שרשום בעיברית אם כן איזה פונט ואיכן יש להתקין אותו תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
כונני התקליטורים לא מופיעים בסייר הם מזוהים ע"י המערכת והביוס. מדובר בכונן DVD המחובר בIDE2 כסלייב ובשני צורבים המחוברים בIDE3 דרך יציאת ה RAID כ ATA לוח גיגאבייט 7VRXP V.1.1 ע"פ מנהל התקנים 2 הצורבים מותקנים כראוי אולם בכונן הDVD מזוהה תקלה מס' 19 המורה על בעייה לא מוגדרת ברג'סטרי. מה נעשה עד כה 1. הליך בדיקה ונסיון תיקון ע"פ ה-Drives Troubleshooter 2. הסרה והתקנה מחודשת של דרייברים, התקנים והחלפת כוננים על יציאות ה IDE 3. התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה - חלונות 2000 4. השארת שני הצורבים בלבד ב IDE3 בלבד והסרת הכונן ב IDE2 גם לא שינתה דבר. נבדקו גם הגדרות המסתירות הופעת כוננים. אבל זה לא רלוונטי מאחר והם ממילא לא מופיעים כאופציה באפשרות הזו. לא ברור מתי כנוננים נעלמו …
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום חברים, אני שוקל לשנות את מע' ההפעלה ואני בתור אחד שאוהב קידמה, שוקל לשנות את מע' ההפעלה לווינדוס 2003 השאלה היא האם המערכת לא תהיה כבדה מידיי והאם היא מתאימה למשתמש ביתי בעיקר לגלישה שמיעת שירים ומשחקים ... האם מישהו משתמש בה ויכול לתת לי המלצה על המערכת, יתרונות, חסרונות וכו'. המחשב שלי בעל 256 מ"ב זכרון SDRAM מעבד פנטיום 3 866 וHD 80 ג'יגה .....
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בגלל מחסור במקום, הורדתי את הPAGING FILE ועכשיוו הכל רץ חלק יותר ויש לי יותר מקום פנוי!! המגרעה היחידה היא שכאשר אני מוריד קבצים של יותר מ20 מגה כאשר הוא מסיים אני רואה אותו מעתיק אותם והם לא ישר מופיעים. בקיצור, PAGING FILE סתם הורס את המחשב :devilfork: יאיר.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-