Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי היי, אני מנסה להתקין OFFICEXP בעברית על WIN98SE , אבל אין בWIN98 תמיכה בעברית בכלל, ככה שהאופיס מסרב להיות מותקן. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן בפורום פרמטתי את המחשב ונתקלתי בבעיה שלא הייתה לי לפני הפרמוט מערכת ההפעלה שלי היא XP כמובן כשאני פותח את הoutlook express הוא עושה לי sign-in אוטומטית - לא רוצה את זה!!!! יש לי רק 7 חברים במסנג'ר ואני פותח אותו פעם ב.... בדר"כ אני משתמש בICQ הצ'ק בוקס של sign in automatically לא מסומן! וגם בלשונית preferences לא מסומנים run this program when windows starts וגם allow this program to run in the background מי יודע מה עושים??? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
בדקתי בהגדרות של הSECONDARY IDE וראיתי שהסי די רום היה על PIO אז סימנתי DMA MODE IF AVAILABLE והוא שם את הסי די רום שהוא על SECONDARY SLAVE על molti-word dma mode 2. מה זה בדיוק והאם זה תקין? אם לא איך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום בעת התקנת win xp pro קיבלתי הודעה ntdlr is missing , כיצד ניתו להתגבר על בעייה זו. תודה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
יש לי בעייה בהתקנת hardisk מסוג Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer מבחינה טכנית כל הכבלים מחוברים כשורה ומערכת ההפעלה (XP PRO ) מזהה את הכונן החדש אבל כאשר אני מנסה לייצור מחיצה חדשה כדי להפעילו דרך ה Disk Mangement אני מקבל הודעה " A connection cannot be established , The Logical Disk Manger service is disabled
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מעונין ליצור קובץ image גנרי (generic) שיכול להתאים לכל מערכת שהיא, שמצד אחד יחסוך את הזמן ותשומת הלב שנדרשים מהמתקין בתהליך הרגיל, אך יחייב התקנת דרייברים ושאר ירקות בנפרד". זמן ההתקנה הוא מאוד חשוב לי,רצוני שהיא תתבצע במהירות. לחבר שלי יש דיסק עם מערכת 98 שתוך מספר דקות המערכת מותקנת יש לציין בכל מחשב אני מעוניין ליצור אחד כזה למערכת הפעלה-xp תודה! (אבקש פירוט)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.nu2.nu/pebuilder/ מישהו הספיק אולי להוריד את התוכנה הזו עד אתמול לפני שמיקרוסופט ביקשו שהיא תרד מהרשת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פתחתי להנאתי את העדכון וראיתי יש עדכון לדיירקט איקס, גרסה 9B. חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי שום מידע על זה. מישהו יודע על מה מדובר? מה הסיפור של הגרסה הזאת? אגב, יש לי חלונות 2000.
-
I urgently need the language pack for the 2K does anyone know anything about it
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
בווינדוס 2000 בווינדוס 98 ו- אקס פי זה הפקודה ב- RUN שמעלה לי את התפריט שבו אני רואה את כול התוכניות שעולות לי בהתחלה שווינדוס עולה ואני יכול להוריד שם את הוי ולבטל את העליה שלהם.... בווינדוס 2000 הפקודה הנ"ל לא עובדת מה הפקודה שם בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלומות! יש לי WIN 98SE על הארד דיסק פיזי אחד בגודל 15GB, המחולק לשתי מחיצות (C,D) בגדלים שווים, והווינדוס מותקנת ב- C. מערכת הקבצים היא FAT32. אני מעוניין לפרמט את כולו, להשאיר את המחיצות בדרך שבה הן מחולקות כיום (חצי-חצי), להעביר את ההארד דיסק ל NTFS, ולהתקין עליו (ב- C) את WIN XP Home Edition. יש לי דיסקט איתחול של ווינדוס 98, ואת הדיסקים המקוריים של שתי מערכות ההפעלה הנ''ל. אתם יכולים לתת לי הוראות כיצד לבצע את זה? תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסית לכתוב ב-RUN בווינדוס 2000 את הפקודה MSCONFIG אבל משום מה הוא לא מקבל את הפקוה הכל כך מוקרת בכל שאר גיראסות הווינדווס! אני אודה מאוד למי שיוכל להגיד לי מה הפקודה המקבילה בווינדווס 2000 בתודה Anas-Nanas בבקשה תעזרו לי.....בבקשה! אני חייב לדעת זה מאוד מאוד חשוב!
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
היי! אני רוצה ליצור דיסק xp שתוך זמן קצר מהרגיל תותקן מערכת הפעלה על המחשב ללא עזרה וללא שום לחיצות של "הבא" הדיסק עושה את כל שלבי ההתקנה כיצד אני עושה זאת? אשמח מאוד לקבל פירוט נרחב בעניין המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני יודע שיש פקודה ב-run שכותבים ואז מגיעים לתפריט של התוכנות שאמורות לעלות שהמחשב עולה מחדש.....ומשום מה הפקודה הזו פרחה מזכרוני...מישהו יכול להגיד לי מה היא תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס שלי,ולפי ההוראות אני צריך להריץ קובץ מסויים תחת DOS mode, שהקבצים בתוך הפלופי. איך אני נכנס לדוס ומפעיל את הקובץ הזה, שאין לו Boot אוטומטי?
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה באקספלורר. יש קישורים שאני לא יכול לפתוח גם כשאני מבטל את ה-internet security הוא לא פותח אותם. מה אני עושה??????? אני משתגע...
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום. אשמח ל עזרתכם בשאלה הבאה. יש לי WIN 98 וכעת התקנתי XP. איך אפשר להסיר את 98 בצורה בטוחה ללא פגיעה בפעולת המחשב? בתודה מראש אבי
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
נכון שמצביעים עם החץ למשל על סמל המועדפים אז מופיעה כתובית מתחת לחץ שכתוב מועדפים ברקע צהוב. איך אני מבטל את הכתובית הזאת שלא תופיע בכלל. תודה לעוזר.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שני משחקים שאני ממש אוהב ואין לי מושג איך להפעיל אותם על אקס פי master of orion and master of magic ניסיתי עם אשף תאימות תוכניות באקס פי את כל האופציות לא עובד :-\
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ככה, יש לי ווינדואס 2000 SP4, וחשבתי לי להתקין גם את האקס פי... למה? אני אוהב להתנסות בדברים חדשים והלכיר אותם... בקיצר, רציתילדעת אם זה צריך ליצור לי בעיות... אני יצרתי "לכבוד" מערכת ההפעלה החדשה מחיצה חדשה בגודל 5 ג'יגה בייט בפורמט NTFS כמובן... רציתי לדעת אם אני יצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש??? ואיך אני מגדיר את זה שאני אוכל לבחור באיזו מערכת הפעלה לבחור? והאם אני יתקין את הווינדואס אקס פי מהווינדואס 2000, יאנו לא מדוס... תודה אנשים!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
-
-
בכל מחשב שלא יתן להפעיל תוכנות\משחקים פרוצים ויהיה קשה לעקוף אותו האם זה נכון? כי השמועה הזאתי מתחזקת בזמן האחרון... עריכה: למי שלא הבין אני מתכוון שיתחילו ליצר צ'יפ שמונע מתוכונת פרוצות לעבוד על המחשב כאשר longhorn יצא...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-