עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. המחשב נתקע פעם פעמיים ביום אין לי מושג למה, הייתי באתר של מייקרוסופט יש איזכור כלשהו לתקלה הזו הורדתי את הדרייברים של העכבר לוג'יטק שלי כי הם אמרו שזו יכולה להיות הבעיה, יש שם עוד אלף ואחד אופציות לתקלות ואני לא רואה את האור בקצה המנהרה. אני מצרף צילום מסך שתבינו על מה מדובר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DXT,

פירמטתי והתקנתי לאחרונה Windows 2000 SP4, הורדתי את הדריברים של מיקרוסופט ל- MS Wheel Mouse Optical 1.1A שלי. חיברתי את מתאם ה USB ל- PS/2 שלי כי ה PS/2 מסוגל להגיע ל rate של 200 לעומת ה- 125 של ה USB. אך ב- Advanced Settings של העכבר ב- Device Manager (שם קובעים את ה- rate) אני לא יכול לשים מעל 100. ב- XP יכלתי. יש למישהו מושג איך מתגברים על זה?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by dorl,

יש לי הארד דיסק 80 גיגה שמחולק לD: -45 גיגה וC: -30 גיגה. כאשר אני מנסה למחוק מכונן D: קבצים לא מתפנה מקום לפי הווינדוס אך שאני מסמן את התוכן ונכנס למאפיינים אז הווינדוס מראה לי את הנפח האמיתי שהוא כ 4 גיגה פחות ממה שהווינדוס דרך "המחשב שלי" מראה. מישהוא שמע על זה פעם והאם יש לכם פתרון תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by 1,

יש לי בעיה עם הנט מיטניג ואני חייב להסיר אותה. כיצד אני יכול להסיר אותה מהמחשב? אחרי ההסרה היכן אני מוצא קובץ התקנה של הנטמיטניג? חיפשתי במייקרוסופט ולא מצאתי. אודה לכל מי שיכול לעזור לי, אני דיי נואש!

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  5. יש לי כרגע win 98 se חשבתי לשדרג אותו ל win xp pro האם כדאי לי??? ואם כן לגירסה אנגלית או עברית?? זה לא מסוכן מדי בגלל פירצות ?? יש לי נורטו אנטי וירוס ונוטון פיירוול תודה לעונים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by e.s,

מה עושים עם קובץ שלא רוצה להמחק מהמחשב???

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by overload,

שלום. אני מדבר על XP PRO : 1) יש אפשרות שהXP לא ישאל אותי כל פעם שאני מחליף משתמש האם אני רוצה להישאר מחובר לאינטרנט? 2) איך עושים שכשאני מחליף משתמש בXP תישאר תוכנה מסוימת פועלת גם במשתמש החדש. לדוגמה: אימיול וקאזה, אני רוצה להתנתק ממשתמש 1 ולהמשיך לעבוד עם התוכנות אצל משתמש 2 מבלי להפסיק את ההורדות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אז ככה; לדוד שלי, שחזר לא מזמן לארץ יש מחשב נייד, אפשר לומר שהוא דיי מיוחד.. מדובר במערכת שלמה, ז"א כל רכיב כמו סידירום, כונן דיסקטים, וכו'.. זה רכיב חיצוני המתחבר כמו ציוד היקפי ממש.. מדובר במחשב ממש קטן עם מסך 11", מקלדת ועכבר. זה כל מה שהוא רכש, את "הראש" של המערכת עצמה ואין לו אף אחד משאר הרכיבים, רק מקלדת עכבר ומסך....... מותקן לו שם ווינדוס 2000 PRO, ולאחרונה הוא טוען שיש לו איזו הודעת שגיאה כל הזמן, שטוענת שהמחשב יכבה או משהו, וזהו ולא קורה כלום.. זה קורה דיי הרבה אז זה דיי מעצבן והוא רוצה להפטר מזה..למנוע את ההודעה.. עכשיו כמו שהיה את הפירצת אבטחה הזאתי עם הדקה לכיבוי המחשב, אני רוצה לדעת אם יש משהו בסגנון ל WIN2000. ובנוסף אם יש דרך לבצע שינויים כלשהם במערכת מבל…

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by holly man,

שלום לכולם התקנתי את אופיס 2000 וכעת הוא הברירת מחדל שלי אני רוצה שכל המכתבים שלי יפתחו בכתבן ולא עם ה word ולכן אני לא יודע איך לשנות את ההגדרות אני רוצה שהמסמכים יפתחו לי על הכתבן ולא עם ה word איך אני עושה את זה איך אני משנה את זה תודה רבה וחבר'ה אחלה שבוע טוב ;D

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by club_501,

יש לי בעיה כבר זמן מה זה קורה לעיתים רחוקות אני קם בבוקר וראה ששורת המשימות נעלמה ויש רק צבע שחור במקומה מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zazaza,

לפני מספר ימים עשיתי פורמט ולפני שהספקתי להתגונן חטפתי WELCHA ו- MSBLAST. ניקיתי אותם כמובן אבל המחשב עדיין לא כמו פעם, אני לא יודע אם זאת בעיית חומרה,תוכנה או מערכת ההפעלה. ביטךתי את SYSTEM RESTORE, בדקתי טרויאנים, וירוסים ב- 4 אנטיוירוסים שונים, ADWARE וכו... הכל נראה בסדר. יש לי אנטיוירוס ופיירואלל. מה יכולה להיות הבעיה? המחשב הוא P-III 800MHZ והוא מקרטע במשחקים משנת 90, בוינדוס לפעמים נתקע לכמה שניות (אי אפשר אפילו להזיז את העכבר).. ???

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by eliXir,

I installed winXP on my new comp, and I got no hebrew, when I try to installed the hebrew its just do nothing, when there's a messege on Explorer to install hebrew pack, I do ok and nothing happen. Someone can please help me ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Lucifer,

היי, יש לי שלוש בעיות עם המחשב: 1- הפלופי שלי מחליט לעיתים לבדוק אם יש לו משהו בכונן, לפעמים זה סתם מאט לי את המשחקים, ולפעמים זה ממש דופק לי משהו (אם אני מתקין משהו לדוגמא...), איך אני יכול לגרום לו להפסיק? 2- המחשב שלי מסרב לעבור למצב tandby לבד, רק אם אני מחכה שעובר הזמן עד שההגדרות שלו אומרות לו ללכת לישון, רק אז זה פועל, מישהו יודע למה? 3- יש לי על המחשב משהו שנקרא windows, איך אני מוריד אותו, הוא מאיט לי את המחשב?! , סתם, סתם.. תודה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by cohenkobi1,

חברה... יש לי בעיה... כשאני מנסה להכנס לדוס בwindows XP דרך (run), מופיעה לי הודעה, והאפשרויות שלי הן: Close או Ignore. זאת ההודעה: הכותרת שלה: 16 bit MS-DOS subsystem תוכן: c:\windows\system32\command.com c:\windows\system32'autoexec.NT. the system file is not sutiable for running MS-DOS and Microsoft Windows application. Choose 'Close' to terminate the application לא משנה על איזה כפתור אני לוחץ, הוא סוגר את החלון... מי שיכול לעזור לי.... בבקשה... בתודה מראש. קובי.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by Kenny,

יש לי בעיה להחליף שפות , בזמן שאני כותב בן אנגלית לעברית. עד היום היתי מחליף כשאני מחזיק על ALT ולוחץ SHIFT פתאום זה עושה לי בעיות , זה פשוט לא מחליף.... השפה נשארת אותה שפה. (CAPSLOCK OFF) הלכתי בלוח הבקרה לאפשרויות איזור ושפה ושם ראיתי ששינוי השפה עדיין מוגדר על ALT+SHIFT אז הגדרתי לו אותו על CTRL+SHIFT אז זה שוב פעם כן עובד. ותוך חצי שעה.. עד שעה , זה שוב פעם מפסיק לעבוד אז הגדרתי לו אותו עוד פעם כ ALT + SHIFT ואז זה כן עבד.. ואחרי 20 דקות שוב פעם לא עבד. הדבר הכי מוזר שקרה לי. המממ השינוי שפה לא עובד בכל מקום , ולא בתוכנה אחת ספציפית.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום.. עדכנתי על מחשב עליו מותקן ווינדוס98 גרסא ראשונה מאקספלורר 4 ל6 SP1 ולאחר העדכון מופיע שחור מסביב לquick launch toolbar כמו בתמונה.. בנוסך אי אפשר לצמצם את הרוחב של ה"שחור" הזה בלי להסתיר חלק מהאייקונים למרות שיש שם כביכול הרבה מקום.. מה עושים עם דבר כזה? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. תקשיבו יש לי עכשיו הארדיסק יש עליו מחיצות c d e עכשיו אני קונה הארק\דיסק חדש אני רוצה להוסיף עכשיו אני יודע לחבר הכל מבחינה פיזית עכשיו אני נכנס לווינדאוס (לי יש אקס פי פרו) אחרי שאני נכנס לווינדאוס איך אני יוצר מחיצה להארדיסק החדש תודה מראש לכל העוזרר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by amittt,

טוב אז תשמעו אני רוצה להוסיף האקדיסק נוסף כאילו יש לי אחד אני קונה עוד אחד עכשיו תקשיבו אני מחבר אותו בפנים הכל טוב עכשיו אני מדליק את הווינדאוס איך אני מוסיף לו כונן כאילו עכשיו יש לי c d e ואני רוצה להוסיף שיהיה לי f אני צריך שתסבירו לי איך לעשות זאת וגם אם צריך תוכנה אז תביאו את התוכנה וגם מדריך בבקשה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by Boomer,

קניתי כרטיס קול PCI 512 וכשאני מנסה להתקין את הדרייברים או מהדיסק או כאלו שהורדתי מהאינטרנט קורה את אותו דבר: זה עושה לפני ההתקנה את המלבן הקטן הזה שמגיע עד ה-100% (ההוא מהגירסאות מלפני איזה שנתיים של InstallShield) ומגיע עד הסוף. עכשיו הוא אמור לעלות את ההתקנה אבל במקום זה מופיע לי ה-Error של Win XP: InstallShield Engine has encoutered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. במחשב השני בבית שגם יש לו XP זה פועל בסדר ככה שזה בטח איזה בעיה ב-XP כאן. אז יש איזה אפשרות לתקן את זה בלי להתקין מחדש את ה-XP או משהו כזה? ניסיתי להתקין מחדש את SP1 אבל זה לא עזר... נ.ב. זה בכלל עוזר משהו להתקין את זה? כי זה פועל בסדר גמור בלי זה בינתיים...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Arturh87,

איך אני מוריד את SP1 ןSP2 המלא ?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  21. אני בקורב יפרמט את המחשב איזה מערכת קבצים להתקין? כרגע מותקנת FAT32 אם יהיה עדיף להתקין NTFS אז איך מוחקים מערכת קבצים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום יש לי חלונות 2000 פרו, מדליק את המחשב ועולה לי מסך לוגו שכתוב windows 2000 pro.... למטה יש פס כחול עולה ועולה, פתאום באמצע הופך למסך כחול וכתוב שם הודעה שגיאה: stop :0X0000007F (0X00000008, 0X00000000, 0X00000000, 0X00000000 *** UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP מה קרה לי? איפה הבעיה הזאת? איך פותרים את הבעיה הזאת? הנה פרטים מחשב שלי: פנטיום 4 מעבד 2.4 זיכרון (400)2X256=512MB תוצרת קינסטו לוח אם ASUS כרטיס מסך G-4 Ti AGP 128MB תוצרת ASUS מה יכולה להיות בעיה? בתודה מראש מיקי

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by Stranger,

המחיצות יהיו NTFS איזה מערכת הפעלה עדיפה ???

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by asmon,

בזמן האחרון האינטרנט אצליל לא זז מה אני יכול לעשות בישביל לסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by RoBiN_HooD,

how do i update my windows?

• 4 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים