עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ohadzamir,

שלום! יש לי בעיה מוזרה קצת... כשאני רוצה לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב, הוא יוצא מהמשתמש ונתקע במצב של SAVING USER SETINGS או משהו כזה... מה הבעיה פה??? איך אפשר לתקן???? תודה מראש אוהד

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by roei88,

יש לי ווינדווס 98 באנגלית ואי אפשר לכתוב או לראות שם עברית. שנכנסים לאתרים בעברית זה כותב שצריך להוריד פונט בעברית או משהו כזה, ושזה בא להוריד יש איזה שגיאה. מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי בזמן האחרון בעיות מציקות מעוד...אני יתחיל מהקל והפחות חשוב אל הקשה והחשוב יותר.... 1)לעיתים קרובות נתקעים פסים כאלה במסך....הפסים דומים לאלו שקורים לאחר שעוברים את גבול היכולת של הכרטיס באוק (הכרטיס לא באוק!)...בעיקרון נראה לי שהוא אולי קצת יתחמם וצריך לנקות לו אבק אבל זה לו בטוח...(RODHON 9000). 2)יש לי ווינדוס XP לא SP1 אבל אני דואג לעשות UPDATE לא משנה....הווינדוס הוא במקורו באנגלית...ואז התקנתי את הפאץ הזה שהופך אותו לעיברית....בימים האחרונים חלק מהווינדוס הפך לאנגלית...ז"א שאם אני לוחץ עכבר ימני כבר לא רשום לי "מאפיינים" אלה "properties" ושאני לוחץ המחשב שלי....אז לוח בקרה רשום באנגלית אבל שכנים ברשת רשום בעברית...בקיצור עירבוב מעצבן... בדקתי בהגדרות שפה...הכל…

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by dorratz,

ב-23 ליולי Microsoft הוציאה עדכון אבטחה עבור DirectX 9.0a, העדכון סתם כל מיני בעיות אבטחה ועדכן את גרסת ה-DirectX ל-9.0b. עכשיו, התגלה מין באג קטנטן שהעדכון גרם, ולכן Microsoft הוציאה Hotfix שמתקן את הבעיה. לידיעה ב-Neowin.net. להורדת העדכון.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by eSLC,

בזמן האחרון נתקלתי בבעיה שמאטה את המחשב בצורה דיי דרסטית, אם נתקלתם, היתנסתם או פתרתם אתם מוזמנים להגיב... הוספתי תמונה וכמו שאומרים תמונה אחת שווה אלף מילים... תודה מראש, CrAzY SuMo.

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  6. (לא האמנתי שאני אפתח כזה דיון כי אני די פדנט בכל מה שקשור למקום פנוי במחשב, ובד"כ יודע איך להתמודד עם זה.) 1.75GB זה מה שתופסת הספרייה של ה-XP PRO שלי על המחשב. שמתי לב שפתאום הנפח של הכונן © ירד משמעותית בימים האחרונים. נעלמו לי בתקופה האחרונה (לא התקנתי איזה משהו גרנדיוזי ב-C) איזו 500-700 מגה מכונן C (סה"כ גודלו 6GB) אז עברתי ובדקתי גדלים של ספריות: My Documents - 0.9GB(יש הרבה תמונות מהדיגיטלית בקרוב ננקה קצת). Program Files - 1GB WIN XP - 1.7GB (פעם זה היה הרבה פחות. משמעותית.) סה"כ 3.8GB תפוסים ב-C. שזה אומר שאמורים להיות לי בערך 2GB פנויים. אבל לא! יש לי רק 600MB פנויים !!! (כבר אני מעיף כמה תוכנות). איך זה!? איפה נעלמו עוד 1.5-2GB !?!! משהו פה…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by W1sp,

היי 8) יש לי כרגע windows98 והייתי רוצה לפרמט את כל המחשב, שלא ישאר כלום, ואז להתקין xp. הבעיה היא שאני לא יודע מה הפקודה שצריך לרשום כדי שכונן c שלי יפורמט, וגם, אני רוצה לדעת איך ואיפה אני משנה ב-bios שכשאני יעלה את המחשב אחרי הפירמוט, המחשב יפעיל קודם דרך כונן הדיסקים ?! תודה רבה לעזור :cwm35:

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by frenzy,

אהלן חיברתי הרד דיסק למחשב שלי שעליו מותקן XP, עם 2 חשבונות, רק ששכחו את הסיסמאות לחשבונות ואי אפשר לעשות login אלא רק כGuest. יש איזה דרך שאפשר לאפס סיסמא של חשבון בXP?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by bolie,

במחשב החדש שלי (השני שלי) יש ווינדוס אקס פי וקניתי אותו בערך לפני חודש ועכשיו עולה לי הולדה שאומרת: "יש להפעיל עותק זה של windows באמצאות microsoft לפני שתוכל להיכנס למערכת. האם ברצונך להפעיל את ווינדוס כעת? כן/לא" אם אני לוחץ על כן ועל לא הווינדוס לא פועל.....מה אני יכול לעשות?????

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  11. אחרי כמה זמן מתחיל לפעול לי השומר מסך ואחרי כמה זמן כשלא נוגעים במחשב הוא חוזר למסך שבו בוחרים יוזרים . איך אני מחזיר אתזה ל דיפולט שהוא לא יעשה כלום ?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by eylonG,

כאשר אני מפעיל את הXP PRO לוקח לה המון זמן יחסית עד שהיא מעלה את התוכנה עצמה - היא מריצה את הריבועים הכחולים במלבן הרבה זמן וזה מציק.. אני מניח שזה נגרם מהעלעת דרייברים, למרות שהתקנתי אותה רק לפני כמה ימים.. יכול להיות שזה בגלל שבחלפתי בין חוטי ה-IDE? היה בלגן בכבלים וראיתי שהIDE הראשי היה מחחובר לCD והמשני לדיסקים. כמו- כן, האם יש חשיבות לסדר החיבורים של הדיסקים בכבל הIDE עצמו? תודה!

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  13. Started by idodos,

יש לי WIN XP . יש לי שתי מחיצות (כוננים) אחד - C שני - D עכשיו אני רוצה למרפט את הכל את כל המחשב... ה- WIN יושב על C ... איך אני עושה את זה?? קודם מפרמט את D ואז את C עכשיו לשאלות: 1) אז לפרמט קודם את D ואז את C ? 2) אחרי זה זהו? או שיש עוד משהו לפרמט? אשמח לתשובות תודה עריכת המודר: כותרת נערכה.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  14. כשלוחצים עלSTART (התחל) אז יש ALL PROGRAMS (כל התוכניות) ואז אם יש תוכנה חדשה הווינדוס מסמן אותה בצבע חום . עכשיו כל הרשימה שלי נהייתה חומה כזאתי והווינדוס אומר שהן חדשות. איך מוציאים את זה ? כי כדאני מפעיל כל תוכנה כדי לוודא שהיא כבר "לא חדשה" זה עדיין נשאר .

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  15. הפאטץ' ההוא ש-$M הוציאה נגד הבלאסטר... עשיתי חיפוש, מצאתי את הקישורים, אבל הם כבר לא עובדים. זה די דחוף. אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל בכל זאת להשיג לי קישור לפאטץ'. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by Joe Blow,

ברשותי מחשב עם HD אחד אשר מחולק ל 3 כוננים : C, D ו E. על כונן C קיימת מערכת ההפעלה Win XP Pro. אני רוצה לפרמט את כונן C כדי להתקין את המערכת מחדש. גיביתי את כל הקבצים החשובים בכוננים D ו E. איך אני מפרמט את כונן C מבלי למחוק את שני ה partitions האחרים? תודה.

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by Or ei,

אני לא אתקין אותה בנתיים ,אחכה שיצאו גרסאות יותר סופיות ...

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  18. Partition magic יודעת להחזיר NTFS ל FAT אבל למה לך ? כמו שכתבו קודמי עדיפה מערכת NTFS על FAT.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by shimon956,

שלום לכולם הורדתי את התוכנה להורדת של הקובץ ומחקתי את הוירוס והתקנתי את התיקון ועדין הוירוס חוזר מה לעשות

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by J.allmighty,

חיפשתי במייקרוסופט וגוגל, יש כמה תשובות טובות להודעת שגיאה אבל אתה חייב לתת לנו קצת יותר פרטים, תתחיל במערכת הפעלה , איזה ?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  21. Started by drBozo,

תנסה להעלות תמונה של הודעת השגיאה, כדי שאפשר יהיה לדעת במה מדובר. ומה הדגם המדויק של הסורק הזה?

22. ועוד שאלה, מישהו יודע איפה יושב הREG במחשב עצמו? באיזה צורה הוא ממומש בHD?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  23. Started by oren_vegas,

ניסיתי להתקין נרו 6 במקום 5.5 והסתבכו לי כמה קבצים.. איך אני עושה restore?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  24. אני יודע שזה נושא נפוץ אבל עד כמה שחיפשתי בפורומים לא מצאתי לצערי! ולכן אני שואל עכשיו בשמי ; יש לי מערכת הפעלה של 98 ובמחיצה אחרת XP. לאחר שחזור מחיצת הXP (בעת שינוי גודל המחיצה הייתה נפילת חשמל כך שביצעתי שחזור), פתאום לא עולה לי בכלל באתחול המחשב מסך הפתיחה - בו אני יכול לבחור איזו מערכת להעלות - 98 או XP... איזה קובץ אחראי על זה? מה לעשות כדי להביא את המצב לקדמותו?? בתודה מראש לכל עונה! חן.

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  25. XP כמובן - 1 - איך מבטלים לגמרי את האופציה של הsticky keys? 2 - אני לא יודע איך הצלחתי לעשות את זה, אבל עכשיו כשאני גורר קבצי EXE ממחיצה למחיצה הdefault הפך להיות create shortcut - איפה מחזירים את זה לMove?

• 6 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים