עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Stranger,

הוירוס של התולעת שתקפה את כל ישראל וגורמת לריסטרטים ובעיות בווינדוס... אני רוצה לדעת משהו... אם אני מתכנן לעשות פורמט סתם ככה, וצרבתי את הקובץ שמתקן את הווינדוס ומגן עליו מפני הוירוס אז אם אני מתקין אותו אחרי הפורמט אז המחשב מוגן?? כלומר אין גרסאות כל פעם לעידכון של הוירוס?? אני לא צריך להוריד את הקובץ מחדש?? זה מספיק להתקין אותו שוב מהדיסק??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום WINXP HOME הותקן ויש לו ADMINSTRATOR ו-3 USERS למרות שיש SHARED FOLDER למעבר חומר בן כולם, כולם רואים FOLDER ספציפי של אחת ה-USERS כ-FOLDER הפרטי שלהם. כיצד לשנות זאת? לא הצלחתי למצוא את הבקרה על כך בתודה, יהודה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by benor,

פתאום אני מפעיל את המחשב וההודעה הזאתי קופצת: עוד פרטים מצורפים בקובץ.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by chmmr,

כשהיה מותקן על המחשב Win 98 לא היתה בעיה של Shut down , הספק הוא ATX והמחשב היה נכבה כאשר ביצעתי Shut down דרך ה Windows כאשר התקנתי עליו Win XP וניסיתי לעשות Shut down המחשב נשאר על המסך של Windows is now shutting down ולא נכבה, וצריך ללחוץ מספר שניות על כפתור ה Power על מנת לכבות אותו. המחשב המדובר הוא Celeron 366mhz תודה מראש

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  5. תודה רבה רבה רבה לכל העוזר

6. Started by someone,

קודם כל הוא פתוח בערך 2-3 פעמים בו זמנית בWINDOWS XP שלי... ובזמן האחרון הוא מתחיל לגדול לגדלים מפלצתיים של מעל 100MB לפעמים, ושזה קורה האינטרנט מפסיק להגיב וכל המחשב נהיה איטי עד שאני סוגר את הקובץ SVCHOST שגדל בעזרת CTL ALT DEL.. מישהו יודע מה הקובץ הזה בכלל? ומה הבעייה איתו יכולה להיות?... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Wizard Of Oz,

לאיזה תוכנה זה משתייך..???

8. Started by rafa1977,

לא מזמן התחברתי לאינטרנט מהיר adsl כל פעם שאני משאיר אותון להוריד קבצים, לאחר יום, יומיים , כשאני מנסה לנתק אותו ה startup menu נתקה ,הלוגו של שני המחשבים מסרב לרדת .כשאני עושה איתחול ,האיתחול נתקה . ניסית להתקין מחדש את הדרייברים של המודם וזה לא עזר. בevent viewer רשום: id =1002 application=102 hang up problem לא יודע מה לעשות צריך עזרה

9. Started by miki_michal,

היי , אני מבקש לבצע הגבלות משתמשים במחשב שלי , מערכת win2000pro , ולא ברשת שלי, האם גם במערכת ההפעלה הזו יש active directory ולגבי ה group policy objects כיצד אני מיישם את זה , ואני לא מתכוון לסוגי המשתמשים הקבועים שמערכת ההפעלה נותנת כמו user , guest וכו אלא להגדרות מפורטות שאני מגדיר ברמה של שליטה על העכבר וכו.. בברכה .

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by spacedye,

יש לי בעיה באתרים מבוססי ג'אווה חלק מהפקודות לא עובדות.. למשל אם יש תמונה באתר ואם אני לוחץ עליה היא אמורה לפתוח חלון חדש עם התמונה זה לא קורה.. אני צריך לעשות REFRESH לעמוד ורק אז ללחוץ ואז זה עובד.... מאוד מוזר... הבעיה התחילה ככה סתם לא זוכר משהו ספציפי שהתקנתי... אני גם לא יכול להכנס לאתרים שהם ftp:// משום מה הוא ישר כותב PAGE IS UNACCESIBLE וזה לכל האתרים האלה.. שוב מאוד מוזר. הבעיה עם הג'אווה גם מתבטאת בזה שאם באתר מסויים כשאתה נכנס צריך להפתח עוד חלון או משהו כזה זה לא קורה.. (כהפקודה היא בג'אווה). בקיצור יש לי XP עם SP1 והתקנתי את כל הUPDATES מהאינטרנט... הצילו!

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  11. כן וכדאי מהר להתעדכן : מקור: http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=339308&contrassID=1&subContrassID=1&sbSubContrassID=0

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by maorp,

שלום יש לי XP איפה אני משנה את המשאבים של המערכת למשל במקרה שלי , אני חושד שלסי די רום אין גישה ישירה לזכרון ואני רוצה לשנות את זה תודה ועוד משהו היכן אני רואה את מהירות ה bus?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  13. שלום מכרה שלי גולשת ברשת משרדית ואינה יכולה להיכנס לצ'אטים. האם מישהו יודע על הגבלה כלשהי בעניין? ואם כן, מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by fry,

יש לי XP והתקנתי אותו על המחשב עם 2 דיסקים קשיחים אחד MASTER שני SLAVE . בנוסף עם CD-ROM ו צורב . ב BOOT-UP מופיעים רשומים שני הדיסקים הקשיחים אחד כ PRIMRY MASTER והשני כ SLAVE PRIMARY . ב DEVICE MANAGER מופיעים שניהם גם אך ה WINDOWS לא מזהה ולא נותן שם לדיסק השני ! הכל עובד רגיל מלבד שיאן לי , כאילו , עוד דיסק מותקן . כלומר יש A- FLOPY , SYSTEM DISK - C , יש לי את D ( ה CDROM ) ואת ה E ( הצורב ) אך לא מופיע הדיסק הקשיח השני ! ( היה צריך להיות עם אות F ) איך פותרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by Modan2,

כשאני נמצא ב windows task manager (cntrl+alt+del) ואני נכנס ל performance וכתוב את האחוזים שהמעבד עובד. כל הזמן זה נמצא לי על 100% אפילו לשנייה זה לא יורד,גם שסגרתי את כל התוכנות שפועלות זה לא יורד אף פעם. ואני לא יודע למה ומה זה אומר? והאם זה באמת נכון? ??? המפרט שלי: PU:AMD Athlon XP 2200+ Tray CPU MOBO:Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2 Memory:DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory CPU Cooling:Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool mod CPU Cooler for AMD Video Card:ATi RADEON 9500 Pro 128MB Case:COMPUCASE Midi Tower CI-ta19 תודה

16. Started by someone,

יש לי 512MB זיכרון מעבד XP2000 וכרטיס מסך RADEON 9700PRO. קודם כל, לפני בערך שבוע היה לי שינוי IP (לא יודע עם זה קשור) משום מה, בלי שום סיבה מיוחדת או הודעה.. לאחר מכן אני אני כל הזמן מקבל הודעה שאין מספיק זיכרון פנוי, וקובץ SVCHOST עולה לגדלים ממש גדולים (מגיע לפעמים עד 100MB) ואין לי מושג מזה אומר גם... המחשב שלי נקי מפרסומות, (ADAWARE 6) ואין כל סיבה אחרת שאני חושב עליה לבעייה.. משחקים יוצאים באמצע שקופצת ההודעה על הזיכרון הפנימי, וגם החלונות עובד מאוד לאט שהSVCHOST גדל. למישהו יש רעיונות או פתרונות?? תודה מראש תומר

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by J.allmighty,

הלינק הבא של symantec בודק את מחשבכם ע"י כך ש"תוקף" אותו בכל הדרכים הידועות ומוציא דו"ח מפורט עם כל הפירצות שנמצאו. כמובן שאחרי התקנת Norton personal firewall הדו"ח יוצא "נקי". לא בדקתי עם תוכנות אחרות. http://security.symantec.com/sscv6/home.asp?j=1&langid=ie&venid=sym&plfid=23&pkj=UXHHWOBWYSHSFVIGMKI

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  18. איזה פקודה רושמים ב-RUN עלמנת לראות את כל התוכנות שנפתחות מתי שהמחשב נדלק?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by maphisto,

טוב אז סביר להניח שזה משהו שאני עשיתי והרסתי במשחקי הרבים בהגדרות אבל השאלה אם יש איזה תוכנת התקנה שמתקינה מחדש את האופציה של עדכון חלונות מבלי לרמט ולהתקין מחדש. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by gforce,

אני מנסה להתחבר עם win 2000 pro שהתקנתי לו remote desktop connection למחשב עם win xp בעל 2 חשבונות 1 - בלי סיסמא 2- עם סיסמא המחשב המרוחק מחובר לאינטרנט עם המשתמש בלי הסיסמא כשאני מנסה להתחבר לא משנה עם איזה משתמש הוא רושם לי את ההודעה (בתמונה) ואז אם אני מאשר הוא מנתר את המשתמש וגם את החיבור לאינטרנט !!! ואז אני לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן של המשתמשים איך צריך להגדיר אותם מי צריך להיות מחובר ועוד קונפיגורציות שצריך לעשות כדי להתחבר ממחשב מרוחק (סימנתי את התיבה שניתן להכנס אליי) אולי צריך הגדרות שיתןף כלשהם ??? תודה

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  21. Started by fux,

שלום לכולם המצב שלי ככה הרד דיסק אחד של 40 ג'יגה. יש לי כונן FAT32 שעליו יש מידע מאוד חשוב, ועוד מחיצה של לינוקס{לינדוס אם זה משנה}... אני לפרמט את המחיצה של הלינוקס אבל אני לא יכול כי הוא לא מזהה לא אותה... לא בבוט של ווינדוס 98 {במצב של דוס} בבוט של אקס פי אני מצליח להתקין והכול אבל שאני מתבקש לעשות ריסט עולה לי הלינוקס כרגיל הוא לא ממשיך לי את ההתקנה איך אני ימפרמט את המחיצה ? מבלי לגעת במחיצה של הנתונים השנייה ! תודה ויום טוב לכם!

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by Nitro Viper,

לא נראה לי שיש דוס בWIN XP. אז איך מפרמטים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Vortex,

זה עתה חזרתי מפירמוט, התקנתי כרגיל Windows XP ופתאום מופיעה לי הודעה This system is shutting down. Please save all work. This shutdown was initiated by NT AUTHORITY\SYSTEM Windows must now restart because the Remote Procedure Call (RPC) Service terminated unexpectedly ואז יש קאונט-דאון של דקה והמחשב עושה ריסטרט. מה זה?!?! Windows XP Pro

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  24. יש לי ווינדוס אקס פי והכל ממש איטי משחקים נתקעים... סרטים לא רצים חלק והכל פשוט פועל לאט ! עכשיו כאשר אני לוחץ ctrl+alt+del הוא מראה לי שכל הזיכרון בשימוש ז"א 100 אחוז של הזיכרון תפוסים וזה לא הגיוני כי אין לי שום תוכנות ברקע סגרתי הכל ויש לי 512 MB של זיכרון. ניסיתי הכל כבר ואני ממש אובד עצות בבקשה מישהו יכול לעזור לי ?! תודה מראש, יובל

25. Started by asaf-g,

היי כשאני מנסה להיכנס ל-XP דרך Safe mode, אני מגיע עד השלב שבו רואים את הרקע ברזולוציה גבוהה, ואז הכל "קופא" ואי אפשר לעשות כלום חוץ מלהזיז את העכבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה..

• 2 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.