עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Wile E Coyote,

הבעייה היא כזאת: יש מחשב עם דיסק קשיח מפוצל לשניים: C בפורמט NTFS, ו-D בפורמט FAT32. אני רוצה לאתחל את המחשב בכדי לפרמט את כונן C, אשר נמצא בפורמט NTFS, כדי להתקין מחדש את XP. עד כמה שהבנתי עד עכשיו, אם אני אשתמש בדיסקט האיתחול של 98, אני לא אראה מחיצות בפורמט NTFS (מה שהתגלה כנכון). יעצו לי לאתחל את המחשב עם דיסק (לא דיסקט) של XP, ככה שאני אראה את המחיצה. הבעייה היא שאין לי את דיסק ההתקנה של XP. ההתקנה של ה-XP נמצאת אצלי בכונן D ותמיד אני מתקין אותו משם. שאלותיי הן: 1. האם אפשר ליצור דיסקט (לא דיסק) הפעלה ל-XP כמו שאפשר ב-98? אם כן, איפה? 2. אם אי אפשר, מה אני יכול לעשות כדי לפרמט את C ולהתקין את XP שוב עליו? 3. אם אני אתקין את XP מחדש ע ל הווינדוז הקיים, האם הוא ימחו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כמו שראיתם כתורת אני לא מצליח להפעיל ישומים בעיברית בדוס של WIN XP כי פשוט זה נותן לי גיבריש.... או שהכתב בכלל הפוך... יש לכם פיתרון אולי?

3. Started by nir.b,

איך אני יכול לבצע גיבוי של מחיצות NTFS ב-GHOST?? הרי בממשק דוס, אין אפשרות לראות מחיצות NTFS לא? ועוד משהו, נאמר שהמחיצה שוקלת יותר מדיסק אחד ( במיוחד אם מדברים על XP ששוקל טונות ביחס למערכות הפעלה קודמות), איך אני מפצל את הגיבוי לכמה דיסקים? תודה לכל המשיבים

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  4. Started by eranmor,

הענקית המרשעת של מערכות ההפעלה עכשיו תשלוט לנו על המחשב באופן טוטאלי?? על איזה לוחות הם יתקינו את הביוסים האלה?? תהיה לנו בכלל אפשרות לבחור?? אני יודע שאני לא רוצה וירוסים ופרצות במערכת הביוס שלי... מה איתכם?!?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Thunder Storm,

שלום לכולם לא יצא לי להיות פה המון זמן כי לא היה לי אינטרנט ברוך שובו מי שמכיר מכיר ומי שלא לא נורה. בקיצור הבעיה הזאת חוזרת וחוזרת גם כאשר פירמטתי את המחשב. יש לי windows xp sp1 1024 mb ראם DDR 333 מעבד 3.06 וכל השאר אפשר ליראות המיפרט מחשב שלי. עכשיו מה אני עושה? הבעיה לא עוזבת אותי!!, זה תמיד קרה לי כשהקלדתי הבעיה הזו אז קניתי מיקלדת חדשה דגם אחר ועדיין אותה בעיה, למישהו יש מושג מה אני עושה? זה קרה לי רק כשאני באייסיקיו מתכתב אז בבקשה מי שיכול באמת לכתוב תגובה מה אני עושה.. תודה רבה מתחנן לעזרה.

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by yot,

יש לאבא שלי מחשב גרוטאה, ואני מנסה לפרמט אותו. ב-Boot Options ניסיתי לעשות Boot For CD אבל זה לא עוזר, המחשב עולה כרגיל. עוד פעם, עשיתי Boot Disket ועשיתי ב-Boot Options שיניתי ל-Boot From Floopy אבל הפעם המחשב נתקע כשכתוב: OS Is being Loaded HELP! למי שצריך נתונים: ביוס מטומטם משנת 95 של-Packard Bell. 2 כוננים, C ו E. ב-E מותקן XP כמערכת ראשית, וב-C היה פעם Win98 שנמחק לא כראוי ועדיין יש שאריות ממנו בתפריט בחירת מע' הפעלה.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  7. כל פעם שהייתי מוריד משהון הוא היה שואל אותי מה לעשות כמו CANCEL OPEN וכו' בטעות הוצאתי מהחלון הזה את הV שגורם למצב הזה . מה שגרם לכך שכל הקבצים שאני מוריד יפתחו ישר (אחרי שיטענו) והווינדוס לא שואל אותי איפה לשים את הקבצים . מה עושים ???

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by nissim_y,

אני מעלה ב dual-boot את windows-me ואת windows-xp איך אני מבטל את גירסת me כך שתשאר לי רק מערכת ה xp? :P

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Stranger,

אין מה להוסיף מי מהם טוב יותר, למשחקים אנטרנט מוזיקה...??

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by nir.b,

איך אפשר ש- XP שידרוש סיסמא בזמן הכניסה אליו? אני זוכר שראיתי אפשרות כזאת אצל חבר, אבל אצלי משום מה הוא לא דורש סיסמה, אלא רק שאלחץ על השם שלי בכדי להכנס. ברשותי XP PROFESSIONAL. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by shloosh,

פתאום מופיע לי דבר כזה עם הודעת של End program והמחשב נכבה! מה זה??? עריכת המודר: אין צורך בכ"כ הרבה סימני שאלה.

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by wow,

האם זה נכון שכדאי לא להתקין שום תוכנה בכונן C ז"א לתת רק לווינדוס להיות שם? אם לי יש 20 ג'יגה בכונן C ועכשיו אחרי כל התוכניות שמותקנות בו (עם הווידוס כמובן )נשארו לי 13 זה יהיה פחות טוב מזה אם הווינוס יהיה מותקן רק הוא על הכונן הזה? המערכת תעבוד מהר יותר או שזה לא משנה כי נשארו לי 13 ג'יגה שזה הרבה?

13. Started by Vortex,

Hi all. I've just installed Windows 98 SE (English version, not Hebrew enabled/localised) and I don't have hebrew support. On 'Regional Settings' I can't choose Hebrew from the language list. What can I do ? thx

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Dark Mind (דרעק) שלח לי לינק שפותח הודעות קופצות כאלה ואומר You Are An Idiot. כולם מכירים את זה... בקיצור, אחרי שסגרתי את זה אז האקפלורר אז המקסימייז כבר לא פתח לי ת'חלון על כל המסך אלא רק על שלושת רבעי ממנו... כשאני עושה Restore אז הוא חוזר למסך מלא אבל זה לא נוח וחוצמזה מה זה הקטע המוזר הזה?! איך אני מסדר ת'תופעה? זה משגע אותי... עזרה דחופה בבקשה... תודה נ.ב. תמונה מצורפת

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by iyehuda,

מאז שפירמטתי אותו והתקנתי 98SE WIN בזמן כיבוי אני מקבל את המסך הבא : windows is shuting down אבל הוא תקוע תודה נ.ב יש לי גם כרטיס רשת אם זה קשור ? אבל לפני כן הוא כן היה נכבה

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by kikkler,

התקנתי ממש עכשיו את האקס פי, והתחלתי לקבל הודעות שגיאה בתכיפות גבוהה. תחילה מופיעה הודעה כזאת - Generic Host Process for Win32 service has encourtered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. זה מלווה בשטויות הרגילות של לשלוח / לא לשלוח ד"וח על התקלה למיקרוסופט וכולי.. מכוון שאני רגיל לקבל את ההודעה הזאת פעם בכמה זמן, לא ממש שמתי לב, אבל לאחר שלחצתי Dont send, הופיעה הודעה נוספת בזו הלשון - Windows must now restart because the Remote Procedure Call (RPC) service terminated unexpectedly ההודעה לוותה בשעון שספר דקה לאחור עד הבוט. בפעמיים הראשונות עוד הבלגתי, אבל אחרי הפעם החמישית זה כבר התחיל ממש לעצבן אותי. עזרה מאוד תוערך

17. איך אני יכול לגרום לכך שהתצוגה של תקיית הmusic ותת התקיות שיש באותה תקייה ראשית (תקיית הmusic)תהיה באופציה של list? וגם בתקיות אחרות אני רוצה שיראו הכל בתצוגה של icon ולא tiles ושגם התת תקיות יהיו באותה אופציה. מבלי לעבור אחד אחד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by someone,

היו לי יותר מ3GB פנויים ופתאום אחרי שהדלקתי את המחשב מחדש יש לי פחות מ220MB.. מה יכול לגרום לזה?.. ועכשיו מחקתי עוד כמה דברים קטנים ופתאום זה קפץ חזרה ל9GB פנויים...

19. Started by Spiritus,

שלום, יש לי תוכנה משנת 97 שרצה היטב על WIN98 וב XP היא לא עולה מאחר והתוכנה היא יישום של דוס. האם יש איזושהי דרך להריץ את התוכנה? זה נורא חשוב לי. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  20. שלום, במחשב החדש התקנתי 2000, ולאחר כחודש התקנתי בנוסף אקס פי. מאז לא נכנסתי ל2000, היום כשניסיתי, להפתעתי הסיסמא לא עבדה. כנראה ששכחתי למרות שניסיתי הרבה סיסמאות אפשריות, ובדקתי שאין קפסלוק. איך אני מוצא את הסיסמא? בטח יש איזושהי דרך... תודה

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by tal.hwzone,

שלום יש לי בעיה עם משונה עם המחשב. מותקנת אצלי מערכת הפעלה windows xp pro ולאחרונה יש לי תקלה: לאחר ניתוק מהאינטרנט נתקעת מערכת ההפעלה (נשארת תמונת הרקע ללא האייקונים) ןהמחשב נתקע. בחלק מהמקרים המחשב מאתחל עם נגיעה על מקש כלשהוא ובמקרים אחרים אין בריריה אלא לעשות restart מהכפתור. הדבר היחיד שלמדתי על התקלה הוא שהיא מתרחשת אך ורק לאחר ניתוק מהאינטרנט - בדיוק חצי שעה לאחר הניתוק. אשמח לשמוע על הסברים אפשריים ועוד יותר על פתרונות. בתודה מראש טל לא בטוח שקשור אבל שווה לציין: כשאני בודק ב-event log אחרי כל תקלה כזאת, יש הודעת אזהרה: The time service has not been able to synchronize the system time for 49152 seconds because none of the time providers has been able to provide a …

22. Started by Rule The Pc,

אם נתקלתם בהודעת NET SEND שהיא למעשה החלון שסתם נפתח לכם עם הודעה לא קשורה או פרסומת ואתם רוצים להפסיק את המטרד אנא עשו כך- קצת על הwindows messenger pop-ups: זהו שירות שקיים בחלונות XP ו-2000 שאין לו שום קשר תוכנת ה-msn messenger. במקור התוכנה מיועדת למנהלי רשת שיכולים לשלוח לפי פקודת net send הודעות לכל משתמשי הרשת ואז זה קופץ למשתמשים כהודעת Popup על המסך. בד"כ אלו הודעות של "ביום רביעי הרשת תושבת בין השעות 2 ל-4" או דבירם בסגנון. אתם יכולים לעשות ניסוי ולכתוב בחלון dos: net send [your ip address] wasssssssssup מה שקרה זה שמפרסמים גילו את הפוטנציאל בהודעות האלו והאפשרות לשלוח אותן לכתובות IP רנדומליות עם חומר פרסומי ועוד כל מיני שטויות והתחילו להפגיז בפרסומות האלו …

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Lethal_Acid,

יש לי חלונותPRO XP גרבה אנגלית. יש לי בעייה לראות עברית ולכתוב בעברית בתפריטים של החלונות קאזא וכו' (באינטרנט אני רואה בסדא אחרי שאהי בוחר בקידוד הנכון). בדקתי בהגדרות אזוריות שלי ומוגדר אצלי אנגלית US, אבל התקנתי את כל הפונטים העבריים שמצאתי בהתקנה של החלונות. כאשר שיניתי את בהגדרות אזוריות ל עברית זה לא עזר זה עדיין מראה לי אותיות לא מובנות. מה עליי לעשות?? נ.ב אני משתמש גם בשפה הרוסית מה עליי לעשות שלא יהייה לי בעיה אם זה גם

24. Started by demonshlomo,

יש לי שאלה: איך עושים PRINT SCREEN?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by den,

[glow=blue,2,300]אנחנו (יענו הוא ואני) להכנס לדוס ויש לנו גירסאת XP איך יוצאים מה-XP ומגיעים לדוס? זה בשביל FORMAT[/glow]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.