Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
פירמטתי את המחשב (חוץ מכונן אחד שבו השארתי את כול הדברים שאני צריך) ורק מחקתי את הכונן עם הווינדוס עכשיו לאחר שאני עושה פורמט והופך אותו לNTFS והוא עושה את כולההתקנות במסך הכחול בBOOTABLE וכול זה הוא עושה ריסט מגיע לקטע שבו הוא אמור להפעיל את ההתקנה העיקרית שמסביר לך מה הוונדוס עושה וכול זה ולשים שפה וכול אלה זה מראה מסך שחור הרבה זמן ואז זה אומר שיש קובץ חסר או פגום שנקרא- hal.dll, עכשיו ניסיתי שוב ואז זה מראה שיש תיקיה שזה- נראה לי... system\configue משהו כזה עכשיו אני ממש לא יודע מה צריך לעשות ואני נואש (כרגע אני מדבר דרך המחשב של חבר שלי) אני חייב עזרה כול שהיא, ודרך אגב זה אומר לי שאני צריך לעשות REINSTALL לקובץ או משהו כזה... אולי אני צריך להעתיק אותו ממישהו ולשי…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום! ב-Windows XP יש בחלון של ה"מחשב שלי" את האייקונים: Back - Forward - Up - Cut - Copy - Paste - Delete - Undo - Search - Folders - Views ב-Windows Vista אין את האייקונים האלה. מישהו יודע אולי איך אפשר להוסיף את שורת האייקונים האלה לחלון של ה"מחשב שלי" ב-Windows Vista?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איך מנטרלים את ה-Messenger ב-Windows 2000 Professional SP4? אני לא מתכוון לתוכנת המסרים המיידיים, אלא לתוכנה המיועדת להעברת מסרים ברשת מקומית ומשתמש בייתי לא צריך אותה. אני מבין שהתוכנה הזאת מהווה פרצת אבטחה שמאפשרת לחדור למחשב, ופרסומות שונות עושות בה שימוש להצגת פרסומות ש-Ad-Blockers לא חוסמים.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי רשת בת שני מחשבים. המחשב השני כנראה השתגע. אבא שלי משתמש בו ולא אני ולכן אני לא יודע מה גרם לבעיה ולא יודע איך להתמודד איתה לכן אני פונה לעזרתכם. המצב הוא כזה כול פעם שאני מנסה להריץ את המחשב המסך השחור של הווינדוס ששואל אותי באיזה מצב להריץ את הווינדוס. Safe mode Safe mode with networking Safe mode with... ניסיתי כל אפשרות הרצה וכל פעם קבילתי מסך שחור ובו מורצים קבצים מתקייה של Windows/system32 לאחר שהוא מסיים להריץ אותם לכמה שניות הוא עושה ריסט אוטמטי ומראה את המפרט של המחשב בהתחלה ( MSI אצלי) וכך חוזר חלילה בלי סוף. שבחרתי באפשרות הרגילה זה פשוט לא הראה את הקבציחם בתקייה של הווינדוס. הווינדוס לא מגיע לשלב שאחרי הבחירה באיזה מצב להכניס למערכת ועושה ריסט …
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה.. מחקתי ארבעה קבצי Bin& Cue של הדיסקים של טוני הוק (מחיקה לצמיתות עם Shift+Delete). לאחר המחיקה ראיתי שהמקום בדיסק הקשיח נותר אותו הדבר (4.30GB או משהו קרוב) מחקתי את המשחק עצמו (הסרה מסודרת) ולמרות שתיקיית ההתקנה שלו שוקלת משהו כמו 3.5GB נוסף לי לכונן ג'יגה וקצת.. =\ עשיתי איחוי עשיתי סריקת דיסק בעלייה של WINDOWS.. לא פתר את הבעיה. עשיתי גם סריקה של רוגלות גם SpyBot S&D ועם Adware-SE Professional וסרקתי וירוסים ולא נמצא כלום (הסריקות בוצעו במצב בטוח למניעת שירותים זדוניים ומציקים) בכל מקרה אודה לתשובתכם. צירפתי תמונות.. תמונה שניה..
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
משתמש XP ספ3 אני מנסה לשנות מצב הפעלה או אוטומטי... services.msc לא נתת לשנות מצב הפעלה הנה תמונה גם ליד שעון מצב אבטחה שגיאה בגלל עדכון לא טוב אני מנסה לפתור ועוד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
ניתן להתקין אופיס 2007 על מערכת הפעלה XP? תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי, אני משנה את הערכה לכסוף אך כל הזמן לאחר BOOT זה חוזר לכחול. אופיר
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט בטכניון ומתחבר לאינטרנט שם דרך הרשת הטכניונית. כחלק מגזרות חדשות של מרכז המחשבים בטכניון הוחלט השמת אפלט מרגל (של חברת forescout) לכל המחשבים של משתמשי המעונות (גם אם זה מחשבים פרטיים). האפלט בודק עדכונים של מערכת הפעלה ואם קיים אנטי וירוס מעודכן (נותנים לנו אפשרות להריץ רק 4 סוגים גרועים כמו נורטון מקפי, אך קספרסקי ונוד לא מותרים). אני לא רוצה להסיר את הנוד שברשותי. לא יהיה ניתן לגשת לרשת ללא התקנת האפלט והוא מותקן רק על מחשבים מבוססי חלונות. עכשיו נאמר לנו שמשתמשי לינוקס לא ידרשו להתקין אותו והפרוצדורה הזו לא קיימת עבורם. האם יש דרך להשתמש בפיירפוקס דרך חלונות והאפלט יחשוב שהמערכת הפעלה היא לינוקס כדי לעקוף את האפלט? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן. האם ובאיזה מקרים ניתן/לא ניתן להעביר מע' הפעלה הל כונן?כלומר בואו נגיד שמה במחשב אני מחליף ומחייב התקנת WIN חדש?אני יודע(אבל זה משום מקור מוסמך) שאם מחליפים לוח אם חייבים התקנה חדשה,אלא אם הבקר זהה. בהחלפת זכרונות אין צורך.בהחלפת מעבד..יש/אין צורך? ואם אני לוקח את ה-HD שמותקנת עליו מע' למחשב אחר,הוא יעלה?או שצריך לשנות לעשות משהו?
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כשאני מעלה windows כל פעם כשהוא מסיים לעלות מבלי שאני נוגע אחרי 2 שניות אני מקבל bluescreen והמחשב מאתחל את עצמו ניסיתי לעלות בכל האופציות : safemode , safemode with command prompt , last knwon configuration וכ"ו ובכל הפעמים אותה התופעה ניסיתי להחליף את הזיכרון במחשב ולא עזר 1) מה אני יכול לעשות כדי לוודע שזה בעיה של המערכת הפעלה / של החומרה במחשב 2) במידה וזאת בעיה תוכנה מה ניתן לעשות חוץ מפירמוט (אני לא יכול לעשות שום דבר מתוך הwindows כי הוא קורס במיידי)
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לא נראה לי שיהיה פה קסם. בסוף נראה לי שVISTA 32 או XP 32 ישארו. אני לא נוגע ב 64 של VISTA כל עוד אין תמיכה בדרייברים נורמלי. ממש ביזיון. השאלה אם הSP1 יסדר משהו?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רב מהיכן אני יכול להוריד mshtml.dll version 6.0.2600.0 תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ויסטה בעברית, לצערי. אני רגיל שה start שלי בצד שמאל מאז ומתמיד. יש אפשרות לעשות Switch למחשב ושכל הויסטה תהפוך להיות באנגלית? בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מק בוק פרו 13 (הגרסה החזקה) וPC שולחני. אני רוצה לקנות מערכת אחת ורציתי לדעת כמה דברים. דבר ראשון רציתי לדעת על כמה מחשבים אני יכול להתקין עם אותו הרשיון את חלונות 7. דבר שני, האם עדיף ללכת על חלונות 7 64bit או על 32bit? אני רוצה להתקין על המק דרך בוט קאמפ וגם על המחשב הביתי (מחשב יחסית חדש 4 ליבות. 4GB זכרון). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
פתאום הופיע לי הסמן של הווינדוס אפדייט בטסק באר. הוא כרגע תקוע כבר כמה ימים במצב של downloading updates 0% . לא מוריד ולא נעלייים. איך אני מבטל את הפעולה הזו שלו או איך אני גורם לו שיסיים להוריד כבר?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
ככה זה נראה.... אז הדרייברים של ה-usb מותקנים אצלי ? או לא? אני לא מצליח להפעיל במצלמה ואני חושב שזה לא מותקן אצלי.. אם ככה איפה אני יכול למצוא את הדרייבר המתאים ואיך אני רואה איזה סוג דרייבר יש לי?? תודה..
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
איזו מערכת הפעלה עלי לקנות? XP, VISTA 32 או VISTA 64? מעבד: ההתלבטות שלי בין ה-E4300 ל-E6600, כשהשיקול הוא מחיר לעומת ביצועים. (אבל אחד מהשתיים בטוח) לוח אם: Asus P5B Deluxe זכרון 2GB - עוד לא החלטתי איזה. מה אתם ממליצים? אני צריך את המחשב כדי להריץ DB של אורקל, כלי פיתוח, אופיס ואינטרנט.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
המקוריים של האתרים השונים תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב כמה USERS לווינדוס (אחד שלי ועוד שניים של אחי ואבא שלי) האם זה גורם לאיטיות ככל שאני מוסיף יוזרים? או בלי קשר אלה שקיימים גורמים לאיזשהו השפעה על המחשב תודה לעונים מראש
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום רב כל תוכנה שאני מפעיל כולל CONTROL PANEL וWORD וכו וגם המחשב שלי מנסה לפעול במדיה פלייר מה עושים??? כל פעם אני צריך ללחוץ מקש ימני בעכבר ואז RUN AS.. ואז אני מקבל שאלה באיזה USER לפתוח ורק אז זה נפתח. יש למישהו מושג???
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש עם 120GB אבל המחשב מזהה רק 110GB האם זה אפשרי? (אני יודע לגבי הרד דיסקים רגילים לpc שאם מתקינים עליהם מערכת הפעלה (xp) אז בפועל כמות הזכרון של ההרד תיהיה קטנה ב1-2GB אבל כאן מדובר ב10GB ניסיתי תוכנות כמו sisoftware (הגרסה הכי עדכנית) האם ההרד דיסק דפוק... קניתי אותו בארה"ב ואין לי אחריות בינלאומית עליו :-[ (אם פניתי לפורום הלא נכון - סליחה)
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
http://img293.imageshack.us/img293/4324/nod32winlogongs2.jpg
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-