עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, יש לי XP pro sp2 מותקן על מחיצה אחת, ו vista מותקן על מחיצה שנייה . בהפעלת המחשב אני צריך לבחור מערכת הפעלה שאני רוצה כרגע, וברירת המחדל היא vista ואם לא לוחצים על כלום במשך 30 שניות זה בוחר את ה vista, אני מעוניין שהXP יהיה ברירת המחדל ושבמקום 30 שניות זמן ההמתנה יהיה רק 10 שניות. ניסיתי להכנס למאפיינים במחשב שלי >מתקדם>הפעלה ושחזור>הגדרות ושם ראיתי שיש 2 מערכות הפעלה שהוא מזהה , ויש גם 2 מקומות להכניס זמנים , זמן להצגת רשימת מערכות הפעלה וזמן להצגת אפשרויות לשחזור. אז שיניתי את מערכת ההפעלה של ברירת המחדל לאפשרות השנייה שלא הייתה מסומנת (על אחת כתוב XP והשנייה לא ברורה,כנראה ה vista חח כי אין עוד) אז בחרתי בזאת שכתוב XP ,אישרתי ועשיתי ריסט , ולא קר…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  2. עכשיו פירמטתי תמחשב ואני לא רואה את הכוננים שלי (דוד-רום, צורב) במחשב שלי הם מופיעים במנהל ההתקנים עם סימן קריאה לידם, ניסיתי למחוק אותם מהרשימה ואז לעשות "הוספת חומרה" אבל הוא שוב שם אותם בסימן קריאה וכתוב לי: ??ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)?? ניסיתי עוד הרבה דברים שלא הצליחו... מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים ועוד שאלה: יש לי 2 דפדפנים, פיירפוקס ואינטרנט אקספלורר. האקספלורר מוגדר כברירת המחדל שלי, איך אני הופך את הפיירפוקס לברירת מחדל?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  3. ניסתי להשתמש בכלי תיקון הboot המובנה וב bootrec ללא שום הצלחה אם אני מוציא את דיסק ההתקנה הוא מראה לי הודעה ש bootmgr is missing וזהו יש למישהו רעיונות?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by revach,

התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. שלום לכולם, אמרו לי שהמערכת הפעלה ויסטה הום פיריום במחשבי ניידים החדשים של HP הוא מובנה. גם אמרו לי שבהפעלה הראשונה של המחשב המערכת שואלת אותי באיזו שפ ה אני רוצה (אנגלית או עברית). שאלה שלי היא: אם אני בוחר באנגלית איני יכול להתקין שוב את המערכת בעברית. אני מכיר שיש תוכנה שהופכת את המערכת הפעלה XP מאנגלית לעברית, השאלה היא אם לגבי ויסטה יש גם כזאת תוכנה ואם היא תקפה לגבי המחשב הנייד HP PAVILION DV6660EJ. תודה לעוזרים, gbguy

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by liran2003,

אין לי אפשרות ללחוץ על הכפתור הימני בעכבר בתפריט התחל (לצורך מחיקה של משהו לדוגמא). אני לוחץ על הכפתור הימני ושום דבר לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  7. או שאני צריך להתקין גם את הדרייבר ל-USB2 מהאתר של יצרנית לוח האם : Gigabyte Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by SHAY951,

שיניתי את המראה של ה WINDOWS (החלונות, שורת ההתחל...), עכשיו הכל היה טוב ויפה....עד שלא מזמן כל פעם שהוינדוס עולה אני רואה שהמראה השתנה לברירת מחדל של הוינדוס, ורק לאחר כמה שניות יש הודעה: "נא המתן", המסך הופך שחור לבן, ואז המראה משתנה (כמו שמחליפים מראה במאפייני תצוגה).... אני לא מבין ....למה זה קורה? פעם המחשב היה עולה ישר עם המראה ששיניתי והכל היה טוב....יש איזה אפשרות שמסדרת את זה? זה מציק לי, כי לוקח ל WINDOWS יותר זמן לעלות..... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  9. שלום לכולם רציתי לדעת אם יש איזה דרך להגדיר ברג'יסטרי שכל תוכנה או משחק וכו' שמתקינים על המחשב יותקן ישירות במחיצה קבועה,לא בכונן C כמו שזה כרגע כברירת מחדל????

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  10. שאחד מהם היה דלוק לא הצלחתי להתקין הוא נתן לי הודעת שגיאה באמצע ההתקנה למה השני צריך להיות מכובה?<

11. יש לי WIN XP SP2, התקנתי את כל סוגי הפונטים שרוסית ועברית שיש ברשימה של "הגדרות שפה..." (המערכת מותקנת על הלפטופ שלי... הווינדוס בילט אין...) אבל בכול זאת יש לי בעייה נורא מעצבנת עם פונטים ברוסית באופן כללי, ופונטים בעברית, בד"כ כשאני שומר קובץ עם שם בעברית מהgmil (קיבצי DOC בד"כ...) יש משהו שאני יכול לעשות כדי לטפל בבעייה? תודה.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by niva401,

בפתיחה ראשונה של internet explorer בכל יום , הוא נפתח רק לאחר שלושה נסיונות. בהמשך היום אין בעיה איך ניתן לתקן?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  13. תקשיבו הפעלתי את המחשב ופתאום זה עושה לי איקס כזה למטה בצד שהיא לא פועלת אני נכנס ללוח בקרה מנסה להפעיל אותה ואין זה עושה לי לא ניתן להפעיל את חומת האש של ווינדאוס עשיתי סריקת וירוסים ( norton antivirus) עשיתי סריקת מזיקים ( anti spywar) מה אני עושה איך אני מפעיל את החומת אש שוב בבקשה איך אני מפעיל את זה???????? ולמה זה עושה לי ככה? תודה רבה רבה לכל העוזר ???

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  14. יש לי בבית רשת אחלוטית בין שני מחשבים... [אחד מחובר לנתב והשני עם כרטיס רשת אלחוטי] את הרשת התקינו לי "אנשי מקצוע" מחברה מסויימת כדי לקבל אחריות וכו'... עכשיו אנמי רוצה לפרמט את המחשב האלחוטי לגמרי... יש דרך שבה אני אשמור את הגדרות החיבור? כי זה היה המון להגדיר ואני לא רוצה לבלות שעות איתם בטלפון! תודה

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by icecore,

הבעיה תמיד מתחילה מרגע התקנת הSP3(חבילת שירות 3) והכרטיס קול שלי לא מסתדר איתו \ מצליח להתקין אותו. נסיתי להתקין מערכת חלונות מספר פעמים, לא עובד. נסיתי דרייברים ישנים יותר,הכי חדשים, לא עובד. כאשר אני מסיר את חבילת השירות,יש אפשרות להתקין את הדרייברים ומצב השמע פועל לפתע. תמונות מערכת: (CPU-z-142) תודה על העזרה מראש!

16. Started by Fire Storm,

פעם היה לי בעייה איתו. כמה זמן שלא היו בעיות, בדרך כלל הוא עושה בעיות עם קבצי RAR מסויימים, ובמקרה של בעיות פשוט מוצאים דרך להתעסק עם הקבצים בעקיפין. נמאס לי. עכשיו הוא השתגע לגמרי, וסוגר את האקספלורר[הסייר יענו] ככה סתם בלי אזהרה, ואני מנסה להעביר תיקיה די גדולה ברשת, ככה שאני לא מצליח כרגע. איפה ניתן לבדוק את הבעיות איתו? למה הוא כזה בעייתי? האם חסימה שלו לצמיתות[לא שאני יודע איך] תזיק למחשב באופן כלשהו?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  17. שלום, יש לי כונן חיצוני נייד, עם נפח גדול (1000 ג'יגה), וככל הנראה WINDOWS משתמש בו לעיתים תכופות לצורך כל מיני תהליכים שפועלים ברקע. פעם לדוגמה מצאתי בו תיקיות שקשורים לעידכוני WINDOWS. רציתי לדעת איך למנוע את הגישה האוטומטית שלו לכונן, כיוון שאני מעדיף להימנע מפעולתו. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by haimon1981,

היי לכולם , אני חדש פה ורציתי להעזר בכם על מנת לפתור בעייה.. אז הכל התחיל כאשר ניסיתי להתקין sp3 דרך האתר של מיקרוסופט. כן כמובן שאחרי שהסתיימה ההורדה נדרשתי לאתחל את המחש ואז הופיע הודעה על תוכנה לא חוקית (שה WIN לא חוקי..) בעניין הזה טיפלתי רק שכעת כאשר אני עושה הפעלה כלשהיא של המחשב הוא מייד שואל אותי ממש לפני הופעת המסך של הפעלת WIN , אם אני רוצה להפעיל את ווינדוס או לעשות התקנה . . . ? ואז כל פעם אני צריך לבחור בהפעלת ווינדואוס ואם לא הוא מייד עובר לתפריט התקנת ווינדוס. המחשב בן 4 ימים ואין לי בעייה לפרמט רק כשאר אני מכניס את דיסק ההתקנה הוא לא מזהה שיש עליו מע' התקנה... ?? מה לעשות ? זה ממש דחוף לי! אני סטודנט ויש לי פרוייקט עצום להגיש לשבוע הבא והוא מצריך עבודה …

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  19. אשמח לקבל עזרה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  20. עשיתי פעולה בתוכנה Registery Mechanic שנקראת Compact Registery(למי שיש את התוכנה זה שמשימה השלישית מלמעלה במסך הפתיחה של התוכנה). התוכנה ביקשה לעשות ריסט אחרי שזה סיים והסכמתי ואז שהוינדוס עלה הוא עלה בצורה מאוד מאוד מוזרה אני חושב שזה Safe Mode אבל אני לא בטוח כי אף פעם לא ראיתי מה זה העלתי תמונות של המסך http://www.geocities.com/ebrachya/1.JPG בתמונה למעלה שימו לב ל-X(סגור) מצד שמאל למעלה ולמזער כמה הם קטנים. http://www.geocities.com/ebrachya/2.JPG בתמונה הזאת שימו לב שכשאני לוחץ כפתור ימני זה בצבע אפור ולא רגיל(לבן) ועוד דבר חשוב, העכבר זז מהר(יותר מהרגיל) הרסתי את המחשב שלי????או שזה Safe Mode וסך הכל צריך להעביר את זה חזרה למצב הרגיל???? ניסיתי לעשות מיליון ריסטים ול…

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  21. השיטה לא כלכך טובה כשזה מגיע לחלונות שנפתחים, כי הם נפתחים בכל מקרה רק שלא רואים בהם כלום, לכן זאת לא השיטה הכי טובה. נקווה שלאקספלורר בסרביס פאק 2 תהיה תשובה טובה יותר

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  22. לילה טוב. התקנתי היום ווינדוס מקורי, אחרי ההתקנה קפצה לי הודעה של ה-30 יום. האם זה טבעי למרות שהסיריאל מקורי? אני עדיין צריך לאמת אותו מול מיקרוסופט?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by BoRiS.K,

חבר הביא לי את הווינדוס ורשום שם שהוא מתאים ל-אינטל "Windows XP 64-Bit Edition will run on the Intel Itanium processor" האם הוא יתאים לי (יש לי AMD 64-Bit)

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. Started by MODI,

האם אפשר לעשות בIE7 שאני ילחץ זה יעשה .co.il? במקום ה.com שהוא עושה?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים