Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב נייד חדש עם 120GB אבל המחשב מזהה רק 110GB האם זה אפשרי? (אני יודע לגבי הרד דיסקים רגילים לpc שאם מתקינים עליהם מערכת הפעלה (xp) אז בפועל כמות הזכרון של ההרד תיהיה קטנה ב1-2GB אבל כאן מדובר ב10GB ניסיתי תוכנות כמו sisoftware (הגרסה הכי עדכנית) האם ההרד דיסק דפוק... קניתי אותו בארה"ב ואין לי אחריות בינלאומית עליו :-[ (אם פניתי לפורום הלא נכון - סליחה)
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אממ שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול!מקסימום מנהלים תנעלו\תעבירו אותי למקום הנכון! קיצר אני רוצה ליצרוב וינדוס על דיסק!עכשיו יש לי קובץ ISO של הוינדוס שאותו בטוח צריך ליצרוב! ויש איתו על שני קבצים אחד בסיומת MD5 והשני בסיומת SFV! עכשיו מה אני עושה עם שני הקבצים האלו!?מה המטרה שלהם בכלל!?אני יודע שMD5 מהווה איזשהו קובץ החתמה! אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות אני אשמח לעזרה! תודה!
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, השאלה שלי היא, למה יש חלק גרסאות של ווינדוס שעולים באתחול וחלק לא? למי שלא הבין, יש לי כמה דיסקים של ווינדוס ואין לי דיסק אתחול. אז אני מפרמט ת'מחשב על ידי כך שאני מגדיר בביוס שהבוט יופעל דרך דיסק ומכניס ת'דיסק. עכשיו בכל הדיסקים שיש לי הווינדוס לא עולה ולא כתוב Press any key to start boot או משהו כזה וב 2 דיסקים זה כן כתוב, הבעי'ה היא שהם לא עובדים.. אז איך אני יכול לדעת, לפני שאני מוריד ווינדוס חדש, אם הווינדוס שאני הולך להוריד יפעל ככה או לא? ועוד שאלה קטנה, מאיפה אני יכול למצוא דיסק אתחול שעובד טוב בשביל להתקין איתו XP ואם למישהו יש מדריך או יש זמן להדריך רק בחלק של ההפעלה אז תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם יש צורך להתקין אנטי וירוס ופיירול ב-VISTA? או שהוא מספק כבר את הצרכים להגנה על המחשב? ואם בכל זאת צריך להתקין על מה הייתם ממליצים בשביל הווינדוס הזה?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה כזאתי...איך אני מתקן את זה ?! לא הבנתי מאיפה אני אמור להפעיל את ה כונן קשיח התמונה נמצאת בלינק הזה http://img178.imageshack.us/img178/7426/img7136ik2.jpg
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי את Vista Transformation pack 5x... עכשיו, אחרי כל הפעלה של המחשב, [לאחר כמה דקות בערך] מגיעה לי השגיאה [כותרת]... וכידוע עם האפשרויות - Send / Don't send erros .... זה מתבטא באי יכולת להכנס אל ההארדיסק, לוח בקרה וכו' וכו'.... בקיצור המחשב חצי מושבת אחרי השגיאה .. חשבתי להעלות תמונה, אבל מהסיבות הנ"ל.. אי אפשר לשמור גם תמונה. :s05: רעיונות למישהו ? עריכה - הקבצים שמוזכרים הם: Services.exe egastat.dll ...
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רכשתי לאחרונה מחשב חדש: Amd Athlon64X2 (AM2) 4400 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - SocketAM2 - NVIDIA nForce® 550 - GIGABYTE GA-M55S-S3- 3Y y PCX - Radeon X1950 Pro 256MB - Sapphire, Gecube, Gigabyte... OCZ DDR2 2048MB 667MHZ CL4 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤ PVR 150 Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 המחשב ישמש גם כHTPC- החלטתי לוותר על וויסטה- אלא אם יש פה סנגור- כי כל אחד שהתייעצתי איתו ייעץ לא ללכת עליה השאלה איזה XP להתקין 64 ביט או 32 ואיזה השלכות יהיו לכל בחירה (ויתורים, פשרות, תקלות צפויות) תודה גדולה מראש
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי Internet Explorer ואני משתמש בWindows XP SP2,והיום הצלחתי להפעילו. וכרגע כשאני לוחץ עליו הוא לא מופעל (אני נסכנסתי לאתר דרך המחשב שלי).
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
צהריים טובים. בשעות הבוקר המוקדמות עברתי למערכת ההפעלה - Windows Vista. הבעיה שקיימת היא שמערכת ההפעלה לא מוכנה להתקין את הכרטיס קול, כל העדכונים בוצעו למערכת,איפסתי את ההגדרות בביוס,התקנתי והסרתי דרייברים,הסרתי והתקנתי את ההתקן עצמו,חיפשתי פתרונות ברשת,אך לשווא. הלוח שלי הוא - Asrock ALiveSATA2-GLAN. פתרון: עדכון הביוס פתר את בעית ההתקנה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני חושב לשדרג לVISTA השאלה האם היא תומכת בMATLAB?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רב ניסיתי להתקין לחבר שלי SP1 מתוך דיסק שהוא windows xp sp1 והדיסק התקין לי עוד מערכת הפעלה משל עצמה . הפסקתי את ה setup באמצע ואז בהעלאת המחשב זה נתן לי שני אפשרויות : windows xp proffesional windows xp profeesional setup נכנסתי ל boot.ini ומחקתי את השורה של windows xp profeesional setup כרגע שהמחשב עולה רשום windows xp proffesional windows(default) אני רוצה לשנות את זה שישר זה יעלה ל windows xp proffesional וימחק לי לגמרי את השני תודה רבה לעוזרים ומצטער אם חירפנתי אתכם קצת
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
מכירים את הלינקים האלה[כמו בדיקת ציוני בגרויות ברשת וכו'] שהם מתוכנתים בעזרת פקודות JAVASCRIPT? הקודות האלה שבצד שמאל למטה(איפה שרשום DONE) בפדפן רשום את קוד ה-JAVASCRIPT ... בכל מקרה, משום מה הלינקים האלה לא עובדים לי באינטרנט אקספלורר או מאקסטון. אני משתמש בדפדפן אחר - פיירפוקס - ופה זה עובד אבל יש המון אתרים מהסוג הזה שהם נתמכים רק באינטרנט אקספלורר ולכן זה לא פתרון. השוויתי את בגדרות שני הדפדפנים ואני לא רואה שום שינוי שבאמת יכול להשפיע על היישומים האלה. גם הורדתי את גרסת ה- JAVA האחרונה שבכלל לא קשורה כי אלה שתי שפות תכנות שונות כך שזה לא הפתרון. מישהו מכיר דרך מוצא מזה?[אני יודע שאני לא היחידי שיש לו את הבעיה הזאת] תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
איך אני מבטל את האבטחה בויסטה '>http://www.2send.us/"]
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי Virus Scan Mcafee ושזה שואל אותי עם להשתמש בSECURITY CENTER שלו אז לחצתי NO בטעות איך אני משחזר את זה הכוונה איך אני עושה שזה ישתמש בSECURITY CENTER של הMCAFEE ולא של הוינדוס. תודה
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, פעם מחקתי פרטישן אחד כי לא השתמשתי בו. הנה הפרטישן הלא מחוק: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn אני רוצה להחזיר את פרטישן 1, בו היה xp pro sp1. איזה ערך אני צריך להוסיף ל-boot.ini? תודה מראש. ברק.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
נתחיל בזה שיש לי WinXP . פרמטתי אתמול, עכשיו דיסק ההתקנה יש בו מן תוכנות מובנות וטוויקים למיניהם, ואחד מהם מוריד את ה Language Bar למטה בצד ימין (לאחי התקין עם אותו דיסק ואיך שהוא היה לו תבר הזה למטה ולא הייתה לו שום בעיה עם החלפת השפות, לאחותי יש אותה בעיה כמו שלי) יכול להיות שאם נחזיר את הבר אז גם זה יפתור את הבעיה ?. עכשיו עוד משהו מוזר, לגבי התוכנות, כרגע אני מצליח לשנות שפה בכפתורים הרגילים (Shift + Alt ) רק באקספלורר למעשה, ותוכנות כמו מירק איי סי קיו זה לא מחליף. מה אני צריך לעשות ? . תודה לעוזרים. נ.ב אם משהו לא מובן :} תשאלו אני אשמח לענות על השאלות ולפרט עוד.
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המחשב (Toshiba A300-15a) מפסיק להגיב אחרי שאני עושה login, עשיתי בsafe mode כל מה שיכולתי להעלות על דעתי: Restore Point, chdsk /f, איחוי, סריקה עם האטניווירוס. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (נקי, בלי WIN) עם מסך LCD חדש (VP930), בקיצור הכל חדש. מאיפה אני מתחיל??? קודם להתקין את הWINDOWS או קודם להתקין את המסך??
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
מאיזשהוא סיבה, כשאני כשאני פותח NOTEPAD או כשאני מחפש שיר או תוכנית מהמדריך במדיה סנטר, נעלמו האותיות העבריות. ב- NOTAPDE הוא מראה גי'בריש, ו על הצג במדיה סנטר שמראה את המספרים והאותיות - נעלמו האותיות העבריות. גם אם אני עובד עם המקלדת ומחליף אנגלית ועברית הוא לא מקבל אותיות עבריות במדיה סנטר. איך אני מחזיר אותו? כל המערכת מוגדרת בעברית. תודה ררבה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה כאשר אני מפעיל כל משחק ומשחק אחרי זמן מסוים קופץ לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט מה הסיבה לתופעה?... ??? המפרט שלי: מעבד: intel core i7 extreme 975 לוח: asus rampage 2 gene זיכרון: ocz 6gb 1600 mhz כרטיס מסך: bfg gtx 295 ספק כח: thermaltake 850w מערכת הפעלה: ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום! הזמנתי את הצורב LiteON LH-20A1S Black x 20 SATA DVD±R/RW, שלפי מה שהבנתי מההמלצות בפורום, הוא הצורב הכי מומלץ כיום. השאלה שלי היא האם אני אוכל להתקין איתו את ויסטה מבלי לשלב דרייברים של SATA לדיסק התקנה של ויסטה.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום התקנת win vista במחיצה נפרדת במחשב בו מותקנת win xp לא הצליחה, ומאז קיימת בעיה מעצבנת של תפריט בחירה איזה וינדוז להפעיל כשברירת המחדל היא הויסטה למרות שהיא לא מותקנת. איך אפשר לבטל תפריט זה כך שהמחשב ייכנס ישר ל- xp ? הערה: מתוך ה-xp אי אפשר לבטלו, והויסטה כאמור לא הותקנה כך שאי אפשר לבטלו מתוכה. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
לאחרונה אחרי שאני עושה עדכון המחשב לא עולה! (הוא נתקע במסך שבו הוא טוען את הוינדוס) אני בטוח שזה קורה בגלל שיש לי כמה קבצים פגומים במערכת והערכונים לא מסתדרים איתם(אני בטוח בזה כי התקנתי את vtp6 והיו לי בעיות במחיקה שלה המחשב גם לא היה עולה וכדי לעלות אותו הייתי עושה שחזור מערכת דרך מצב בטוח ועד היום אני עם vtp6 בלב ברירה) וגם אחרי העדכונים הייתי עושה שחזור מערכת דרך מצב בטוח כדי להחזיר אותה לשימוש השאלה שלי אם אני יכול לרענן\להחליף את הקבצים של המערכת הפעלה בעזרת הדיסק? ראיתי שיש בו אפשרות של התקנה מחדש של הוינדוס ואפשרות שדרוג(לא דרך דוס) איזה מהאפשרויות האלה יכולה לעזור לי? או שאולי יש דרך אחרת לגמרי לפתרון הבעיה הזאת? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-