Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
http://img64.imageshack.us/my.php?image=ssiu1.jpg לא שזה סתם לא מוחק כי הקובץ הזה נמא בשימוש הוא מהשו........ זה כותב לא נמצא פריט ??? :-\ ............ מה זזההה.......... ?? מה אני עושה כדי למחוק את זה??? סתכלו בתמונה...... תודה לעזורים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תמיד שאני מפרמט אבל תמיד נשארים את אותם בעיות!... במשחקים היו לאגים ... עכשיו עדיין יש והם לא אמורים להיות וזה גם מחשב קודם קרה לי ככה אני עושה FULL FORMAT NTFS למה זה קורה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב חדש, התקנתי איזה רכיב מהדיסק של האקס פי, ואח"כ מחקתי אותו כי לא הייתי צריך אותו בשביל הרשת שעשיתי. (אני חושב שקראו לזה netware או משהו...) עשיו כל פעם שאני פותח את המחשב הוא מבקש ממני יוזר ופסוורד. היוזר כבר כתוב, והפסוורד זה כלום, פשוט לוחצים OK. אני רוצה להיפטר מן המסך הזה. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב (חוץ מכונן אחד שבו השארתי את כול הדברים שאני צריך) ורק מחקתי את הכונן עם הווינדוס עכשיו לאחר שאני עושה פורמט והופך אותו לNTFS והוא עושה את כולההתקנות במסך הכחול בBOOTABLE וכול זה הוא עושה ריסט מגיע לקטע שבו הוא אמור להפעיל את ההתקנה העיקרית שמסביר לך מה הוונדוס עושה וכול זה ולשים שפה וכול אלה זה מראה מסך שחור הרבה זמן ואז זה אומר שיש קובץ חסר או פגום שנקרא- hal.dll, עכשיו ניסיתי שוב ואז זה מראה שיש תיקיה שזה- נראה לי... system\configue משהו כזה עכשיו אני ממש לא יודע מה צריך לעשות ואני נואש (כרגע אני מדבר דרך המחשב של חבר שלי) אני חייב עזרה כול שהיא, ודרך אגב זה אומר לי שאני צריך לעשות REINSTALL לקובץ או משהו כזה... אולי אני צריך להעתיק אותו ממישהו ולשי…
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה באקספלורר, שאני חושב שקשורה לג'אווה.. באתרים מסוימים פשוט אני מקבל script error כזה שכתוב בו premission denied ולמעשה הוא לא נותן לי ללחוץ על דברים מסוימים. לדוגמא באתר emap.co.il כשאתם מקישים כתובת של מקום ובאים ללחוץ חיפוש..אני מקבל error. יש לא מעט אתרים שלא פועלים אצלי ומתחיל להימאס עלי המצב הזה, אם מישהו יודע משהו ויכול לעזור, אני מאוד אשמח! תודה רבה, תומר.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעתיק קובץ ISO למשל מה שנתקלתי כרגע, אני מקבל את השגיאה הבאה: http://www.upit.ws/uploads/a373f11f5add2.jpg מה לעשות? ואני מקווה שזה מתאים לפורום. תודה מראש, GigaDude.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות: 1. האם שווה לי להתקין ויסטה 64 ביט למפרט שלי שרשום בצד ? 2. האם יהיה שיפור בביצועים? אם שווה להתקין אז: יש לי 2 פארטישנים באחד מותקן WINDOWS XP כל המשחקים שלי מותקנים בכונן השני. כשני אפרמט את הכונן של הוינדוס אקספי יכול להיות שהמשחקים שמותקנים לי בכונן השני יעשו לי בעיות למרות שהם מותקנים בכונן לא של הוינדוס? דרך אגב, אפשר לעשות בהתקנה של הויסטה כמו UPDATE על האקספי ?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני עשיתי מאפיינים בתקייה במחשב שלי, עשיתי בטעות הסתר, ופתאום הכל נעלם לי... מה אני עושה? הצילו! : (
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם מישהו מכיר תוכנה כלשהי על מנת לדבר עם המודם, ע"י המיקרופון והאוזניות. עד כמה שזכור לי יש תוסף בתוך הWINXP, אבל אם יש תוכנה חיצונית שעושה את העבודה - גם טוב. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטה עם SP1 כך גם לאחותי הגדרתי אצלה את הרשת והכל אבל שאני מנסה להכנס למחשב שלה (או להיפך) אז זה מבקש יוזר וסיסמא איך אני מבטל את זה וגורם לשיתוף פשוט ?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחש ההפוסט עובר בסדר אבל בסופו יש שגיאה שאומרת insert system disk and press enter. לא עשיתי עלום למחשב והוא לא עולה לא משנה כמה פעמים ניסיתי וכמה פעמים שיחקתי עם ה-boot sequence? מה אני יכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מאיזשהוא סיבה, כשאני כשאני פותח NOTEPAD או כשאני מחפש שיר או תוכנית מהמדריך במדיה סנטר, נעלמו האותיות העבריות. ב- NOTAPDE הוא מראה גי'בריש, ו על הצג במדיה סנטר שמראה את המספרים והאותיות - נעלמו האותיות העבריות. גם אם אני עובד עם המקלדת ומחליף אנגלית ועברית הוא לא מקבל אותיות עבריות במדיה סנטר. איך אני מחזיר אותו? כל המערכת מוגדרת בעברית. תודה ררבה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, חבר קרא לי לבוא אליו כדי לבדוק את המחשב שלו - הוא נורא איטי. עשינו בדיקות עם התוכנות הבאות: Ace Utilities Ad-Aware Spybot - Search & Destroy Spyware Doctor Registry Mechanic avast! - Through virus scan יש לציין שכל הגרסאות מעודכנות, הדיסק הקשיח מאוחה לגמרי ויש בוא המון מקום פנוי, ולא נמצא הרבה זבל (מה שכן נמצא, כמובן מחקנו) - המפרט לא רע: Intel P-4 2.66GHz HT 256MB 400MHz HDD 80GB 7200RPM Gigabyte Radeon 9550 256MB המשחק Command & Conquer: Generals Zero Hour פועל נורא לאט עכשיו - עד כדי לא מזמן הוא עבד מעולה גם ברזולוציה של 1600x1200 על High detail, אבל עכשיו הוא מגמגם על 800x600 על low detail... אשמח לתגובות מהירות (ואנו משתדלים להמנע מפירמוט!), תודה מראש.…
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 cpu- 455MHz RAM- 512 HARDISC-80G הבעייה היא שמשלב מסויים המחשב התחיל לעלות (מBIOS לחלונות) בצורה איטית בסביבות 15דקות אבל לאחר מכן המחשב עבד תקין. לאחר שבוע גם לאחר העלייה המחשב עובד מאוד לאט לפתוח חלון במחשב לוקח בסביבות 6 דקות זאת בעיית תוכנה או חומרה והכי חשוב מזה ואיך מתגברים על זה כי אני ללא מחשב נ.ב יש לי שם תוכנות חשובות אז אני לא רוצה לפרמט את המחשב תודה מראש ski_farm
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה במחשב אינטרנט מהיר. מאז, בכל פעם שאני מריץ תוכנת שיתוף (emule,kazaa) המחשב נכבה ומופעל מחדש ועם עליית הwindows מוצגת הודעת שגיאה חמורה.(המערכת היא windows xp). מה יכולה להיות הבעייה?(וירוס, התנגשות חומרה/תוכנה....) תודה מראש yvkr
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום. אני עובד על מחשב נייד עם windows xp home בעברית. הודתי היום שתי תוכנות מ- download.com וכשניסיתי להריץ את ההתקנה קיבלתי בשתיהן הודעת שגיאה שהתוכן שלה היה רק סימני שאלה. יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
עשיתי פעולה בתוכנה Registery Mechanic שנקראת Compact Registery(למי שיש את התוכנה זה שמשימה השלישית מלמעלה במסך הפתיחה של התוכנה). התוכנה ביקשה לעשות ריסט אחרי שזה סיים והסכמתי ואז שהוינדוס עלה הוא עלה בצורה מאוד מאוד מוזרה אני חושב שזה Safe Mode אבל אני לא בטוח כי אף פעם לא ראיתי מה זה העלתי תמונות של המסך http://www.geocities.com/ebrachya/1.JPG בתמונה למעלה שימו לב ל-X(סגור) מצד שמאל למעלה ולמזער כמה הם קטנים. http://www.geocities.com/ebrachya/2.JPG בתמונה הזאת שימו לב שכשאני לוחץ כפתור ימני זה בצבע אפור ולא רגיל(לבן) ועוד דבר חשוב, העכבר זז מהר(יותר מהרגיל) הרסתי את המחשב שלי????או שזה Safe Mode וסך הכל צריך להעביר את זה חזרה למצב הרגיל???? ניסיתי לעשות מיליון ריסטים ול…
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל משחק שבעבר רץ על מערכת דוס והוא נותן לי את זה: (ללחוץ בשביל לראות גדול )
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
היי אני מתלבט אם להתקין WINDOWS 64BIT (יש לי גם XP וגם VISTA) אני רוצה לשחק משחקים והשאלה האם זה יותר טוב למשחקים או שרוב המשחקים לא עובדים בגירסאת 64 BIT?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום איך אפשר להחליף מערכת הפעלה xp ל 98 תהליך הפורמט נעשה כמו מ xp ל xp או יש משהו שצריך לעשות לפני כך תודה והמשך יום טוב :
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב המערכת לא עולה,רשום שם שהקובץ שנמצא ב WINDOWS:SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM לא תקין,העניין הוא שאני זוכר שהשתמשנו בWIN98 הייתה אפשרות להעתיק את קובץ פגום מהדיסק אתחול לווינדוס ולהעלות את המחשב(אם למשל היה חסר קובץ HIMEM.SYS) השאלה היא האם יש אפשרות לתקן את חלונות מבלי לפרמט בנתיים את המחשב? ראוי לציין ששיחזור המערכת לא עובד,כלומר הוא אפילו לא מצליח לבצע את זה...
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס למקום מסיום באיזה אתר וזה כותב לי make sure you have popup blocker off and enabled cookies מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה??
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום, היו לי כמה בעיות במחשב לאחרונה, וכשבאתי לעשות שיחזור מערכת, גיליתי שיש לי רק "נקודת ביקורת של המערכת" אחת. איך אני מגדיר לדוגמא שכל יום המחשב ייצור לי 2 נקודות שיחזור אוטומטיות? או בכלל, איך אני שולט על הנקודות האוטומטיות? ועוד משהו בדר"כ כשמתקינים משהו על המחשב זה אוטומטי יוצר נקודת שיחזור וגם זה - לא נוצר אצלי אוטומטי... תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-