עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by redead,

כמה מומלץ ?? [attachment deleted by admin]

2. אז ככה...יש לי כרגע ויסטה מותקן על הרד דיסק 40 גיגה...ישן...כי ה250 שלי הלך לעולמו...(והוא חדש יחסית...שנתיים הוא אצלי)... מפה לשם... החברה מביאה לי הרד דיסק חדש....אז השאלה שלי האם האפשר לעשות העתק הדבק לכל ההרד דיסק ושהוא יפעיל את הוינדוס ללא גוסט? אין לי בעיה גם לחבר את ההרד דיסק הישן וההרד דיסק החדש למחשב של חבר שלי ואז להעתיק... השאלה האם זה אפשרי... וסתם עוד שאלה שמעניינת אותי...למה אי אפשר לעבוד עם הוינדווס לאחר שהחליפו לוח אם? (ללא התקנה מחדש)

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. Started by mr. president,

אחרי המסך הראשון שאני בוחר to setup windows... , אני מקבל מסך אחר http://i10.tinypic.com/4qscks2.jpg ושאני בוחר את סי הכונן של וינדוס אני מקבל הודעה http://i14.tinypic.com/52kmzhl.jpg מה לעשות

4. Started by joe2010,

שלום, ברשותי Windows XP Upgrade מקורי ותהיתי איך ניתן להתקין באמצעותו XP על HD מפורמט ? תודה

5. Started by dorviper,

כשאני פותח את תקיית ההורדות שלי קופצת לי ההודעה הבאה Data exeution prevention-microsoft windows וכשאנה לוחץ על לסגור את זה ישר קופץ השגיאה של ה-שלח/אל תשלח וזה סוגר לי את התקייה מה עושים? תודה[br]פורסם בתאריך: 12.10.2007 בשעה 19:50:48 לא היה לי כוח לחכות לתשובה עשיתי system restore ותיקן...תודה בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. יש לי ויסטה 64 ביט ומאז שהתקנתי את ה-SP1 כל פעם שאני נכנס ל-My Computer ולעוד תיקיה התצוגה שלהם משתנה. איך אני יכול לקבוע (אם בכלל) איזה DEFAULT לתצוגה לתיקיה מסויימת ?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  7. היי, מהבית שלי אני צריך לחייג קודם כל קוד ורק אז את המספר. כעת אני רוצה לשלוח פקס. איך אני מגדיר את הקוד לפני המספר כדי לשלוח את הפקס? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  8. שלום וחג שמח, ברשותי MSN Messenger 8.1, ו sp2 לתפארת ווינדוס!!! הבעיה היא, שכאשר מתקבל קובץ mp3 כלשהו דרך המסנג'ר, אני מקבל הודעה שווינדוס חסם את הקובץ, ואני גם לא יכול למצוא אותו בשום מקום, כאילו הוא מעולם לא התקיים. ובכן, חברה...הצעות?

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  9. אני מנסה להתקין את הווינדוס אבל הוא כל הזמן מראה לי שגיאה וקיבלתי את המחשב היום. השגיאה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  10. אני לא מוצא זה משום מה. תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by homart,

היי! (xp pro) המחשב שלי לא מריץ שום סוג של AUTORUN לא כשאני מכניס דיסקים רקםי או צרובםי ואפילו לא דיסקים מקוריים ששיש להם אוטורן! מה אפשר לעשות??? יכול להיות שיש לי איזה קובץ שנמחק???

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  12. שלום! הבנתי שאפשר לשלוח SMS למנויי חברות מסוימות בארה"ב. מה שאני לא יודע זה האם זה על חשבון אלה שאני שולח להם, או על חשבון החברה הסלולרית/אינטרנט/למי אכפת/... ? כי זה דווקא יהיה לי שימושי לשלוח SMSים חפשי לארה"ב אבל- לא על חשבון הבנאדם שאני שולח לו חפשתי תשובה לזה, וגם באתר מיקרוסופט לא מצאתי... תודה רבה מראש!!! ביי

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by Avi313,

מצטער, לא יכולתי למצוא כותרת שמסבירה יותר טוב. עוד מעט אני קונה מחשב חדש, ואני מוסיף למחשב הזה את ההארדיסק שלי+ 160 גי'גה של הארדיסק חדש. עכשיו ההארדיסק שלי מלא, ואני לא רוצה למחוק את הזיכרון שלו, יש אפשרות "למזג", כביכול, את שני ההארדיסקים לכונן אחד מבלי שהחומר על ההארדיסק הישן ימחק?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by Markis,

שלום התקנת win vista במחיצה נפרדת במחשב בו מותקנת win xp לא הצליחה, ומאז קיימת בעיה מעצבנת של תפריט בחירה איזה וינדוז להפעיל כשברירת המחדל היא הויסטה למרות שהיא לא מותקנת. איך אפשר לבטל תפריט זה כך שהמחשב ייכנס ישר ל- xp ? הערה: מתוך ה-xp אי אפשר לבטלו, והויסטה כאמור לא הותקנה כך שאי אפשר לבטלו מתוכה. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by yanhak,

איך מפעילים את האופציה הנ"ל בויסטה הום בייסיק?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  16. ? האם כדי לקנות XP בזול ? PRO 64 ב 200 שקל ?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  17. המקוריים של האתרים השונים תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  18. 3 דברים שזקוקים להם בעת חיבור רשת? מה זה sfc ועל מה בדיוק הוא אחראי? איזה קובץ טוען את הגדרות מערכת ההפעלה? Spinrite מה עושה מתי מומלץ להשתמש בו? איזה קבצים תהיה להם בעיה בעת נפילה הנגרמת מבעיית זיכרון? חיבור מהופך לפלופי איפה מחובר? זיכרונות איזה מותר לשלב יחד ואיזה אסור? מהו dectcrash.log ב 9x ? Dr Watson מתי משתמשים בו? היכן נמצא מידע על הביצועים ועל הזיכרון הווירטואלי של המחשב? תודה לעוזרים וזה ממש ממש דחוף לי [= אפשר שרק המבינים באמת יענו P:

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by Godmoney,

יש לי במחשב שני כוננים כאשר אחד מהם מפוצל לשתי מחיצות. התקנתי את ה XP על אחת המחיצות. אחרי ההתקנה כשבאתי לפרמט את המחיצה השני לא יכלתי ושמתי לב שהיא מצויינת כ"System". בדקתי, והיא ריקה לגמרי. למה אני לא יכול לפרמט? למה הכונן שהתקנתי עליו את ה Windows מצויין כ Boot ולמה לעזאזל הכונן השני מצויין כ System ולא ניתן לפירמוט? תמונה מצורפת למטה[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 22:20:16 אחרי בדיקה מעמיקה הבחנתי פתאום שהקובץ "ntldr" נמצא על הכונן שאותו אני רוצה לפרמט!למה הוא שם לי את ה ntldr על כונן אחר מזה שהתקנתי עליו את מערכת ההפעלה?! מוזר ביותר... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. Started by em28,

איך אפשר להכריח תוכנית שאין לה אפשרות מובנית לעלות בעת הדלקת המחשב ?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by ShayGTi,

יש לי בעיה עם התקנת פיפא 2007 ועוד התקנות שאומרות לי שאני צריך להתקין את הגירסה החדשה ביותר של DIRECTX הלא היא 9.0C, התקנתי אותה אך ההודעה מופיעה שוב ושוב ומונעת ממני להתקין. איך אפשר להסיר את הDIRECTX כדי להתקינו שוב?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by Goolip,

אז ככה ,הייתה לי בעיה בווינדוס ,הוא לא הציג לי את העיברית כמו שצריך בכל התוכנות (לדוגמה ב ICQ ותוכונות אחרות...) אז החלטתי לנסות לסדר את זה ע"י התקנה מחודשת של הווינדוס ,משהו בדרך השתבש וההתקנה נעצרה באמצע ,עשיתי ריסט ואחרי זה היא כבר לא המשיכה עכשיו מה שקורה זה שאני מפעיל את המחשב ההתקנה מתחילה ואחרי שנייה הוא עושה ריסט אוטומטי ככה שהמחשב נכנס ללופ ולא הצלחתי לסדר את זה... :'( קצת עזרה חברים ,אני נואש... תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  23. כרגע הויסטה מותקנת על דיסק של 160 ג'יגה, אני רוצה לשים את ה-XP על מחיצה של 20 מתוך ה-160. האם יכולות להתעורר בעיות בהתקנה? אם כן, איזה ואיך אפשר לפתור אותם? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by Yaniv.E,

איזו מערכת הפעלה עלי לקנות? XP, VISTA 32 או VISTA 64? מעבד: ההתלבטות שלי בין ה-E4300 ל-E6600, כשהשיקול הוא מחיר לעומת ביצועים. (אבל אחד מהשתיים בטוח) לוח אם: Asus P5B Deluxe זכרון 2GB - עוד לא החלטתי איזה. מה אתם ממליצים? אני צריך את המחשב כדי להריץ DB של אורקל, כלי פיתוח, אופיס ואינטרנט.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by Ashand,

הם יותר מדיי גדולים....

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.