Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב נייד חדש עם 120GB אבל המחשב מזהה רק 110GB האם זה אפשרי? (אני יודע לגבי הרד דיסקים רגילים לpc שאם מתקינים עליהם מערכת הפעלה (xp) אז בפועל כמות הזכרון של ההרד תיהיה קטנה ב1-2GB אבל כאן מדובר ב10GB ניסיתי תוכנות כמו sisoftware (הגרסה הכי עדכנית) האם ההרד דיסק דפוק... קניתי אותו בארה"ב ואין לי אחריות בינלאומית עליו :-[ (אם פניתי לפורום הלא נכון - סליחה)
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה מאוד. אני נכנס להתחל->כל התוכניות->עזרים-> ואז מתחילה הבעיה, אבא שלי אוהב לשחק המון בספיידר [המשחק הזה של הקלפים] בקיצור המשחק נעלה בלי שום ידיעה,אותו דבר לגבי דברים אחרים, למשל המחשבון,אני משתמש בו הרבה פאום שמתי לב שהוא נעלם.... דוגמאות לדברים אחרים: עזרי קול ושמע,כל המשחקים הנוספים של ווינדווס וכל השטויות שנמצאים בעזרים. מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
טוב באתי לעדכן את הווינדוס שלי לSP2 עכשיו הכל הלך טוב עד שהגעתי לחלק שהוא מעתיק את הקבצים ופתאום הכל נתקע וזה תמיד נתקע בקטע הזה עכשיו תמיד שאני בא לעשות ריסטרט למחשב הוא מבקש את הדיסק הזה כאילו המחשב שלי יושב עם חצי מערכת הפעלה(הקבצים שמורים זה רק עדיכון זה לא פירמוט) רציתי לדעת האם יש איזהשהו דרך להתחיל עידכון חדש עם דיסק של SP1 או לעקוף הכל ולוציא קבצים שממש חשובים לי (פרויקט מחשב-שבוע הבא לבגרות בלי הקבצים אין לי בגרות ) אז כמו שאתה מבינים זה ממש דחוף אז בבקשה תענו לי מהר. תודה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
3 דברים שזקוקים להם בעת חיבור רשת? מה זה sfc ועל מה בדיוק הוא אחראי? איזה קובץ טוען את הגדרות מערכת ההפעלה? Spinrite מה עושה מתי מומלץ להשתמש בו? איזה קבצים תהיה להם בעיה בעת נפילה הנגרמת מבעיית זיכרון? חיבור מהופך לפלופי איפה מחובר? זיכרונות איזה מותר לשלב יחד ואיזה אסור? מהו dectcrash.log ב 9x ? Dr Watson מתי משתמשים בו? היכן נמצא מידע על הביצועים ועל הזיכרון הווירטואלי של המחשב? תודה לעוזרים וזה ממש ממש דחוף לי [= אפשר שרק המבינים באמת יענו P:
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
שלום, מישהו מכם אולי יודע איפה ניתן למצוא את הקובץ של התמונות שיש ב LOGON SCREEN או בתפריט START? או יותר נכון אץ התמונות שמגיעות עם ה WINDOWS שניתן לשים באותן מקומות. (ז"א בתמונה של היוזר) אני יודע שהשאלה היא טפשית מעט אבל אשמח לקבל תשובה...
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום רכשתי לאחרונה מחשב חדש: Amd Athlon64X2 (AM2) 4400 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - SocketAM2 - NVIDIA nForce® 550 - GIGABYTE GA-M55S-S3- 3Y y PCX - Radeon X1950 Pro 256MB - Sapphire, Gecube, Gigabyte... OCZ DDR2 2048MB 667MHZ CL4 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤ PVR 150 Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 המחשב ישמש גם כHTPC- החלטתי לוותר על וויסטה- אלא אם יש פה סנגור- כי כל אחד שהתייעצתי איתו ייעץ לא ללכת עליה השאלה איזה XP להתקין 64 ביט או 32 ואיזה השלכות יהיו לכל בחירה (ויתורים, פשרות, תקלות צפויות) תודה גדולה מראש
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי Internet Explorer ואני משתמש בWindows XP SP2,והיום הצלחתי להפעילו. וכרגע כשאני לוחץ עליו הוא לא מופעל (אני נסכנסתי לאתר דרך המחשב שלי).
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
משום מה כשאני מנסה להפעיל את קובץ ההתקנה לא קורא כלום... חשבתי שהקובץ פגום אבל במחשב הישן שלי עם WIN XP רגיל אותו הקובץ עובד מצויין. יכול להיות שמקאפי 9 לא עובד עם 64 bit? שאלה שניה, לאחר התקנת משחק GTA SAN ANDREAS הוא היה מופעל לי בדאבל קליק על הסמל בשולחן עבודה. עכשיו זה לא פועל, אני חייב ללחוץ קליק ימני ואז run as... ורק ככה המשחק עולה. למה זה כך?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
צהריים טובים. בשעות הבוקר המוקדמות עברתי למערכת ההפעלה - Windows Vista. הבעיה שקיימת היא שמערכת ההפעלה לא מוכנה להתקין את הכרטיס קול, כל העדכונים בוצעו למערכת,איפסתי את ההגדרות בביוס,התקנתי והסרתי דרייברים,הסרתי והתקנתי את ההתקן עצמו,חיפשתי פתרונות ברשת,אך לשווא. הלוח שלי הוא - Asrock ALiveSATA2-GLAN. פתרון: עדכון הביוס פתר את בעית ההתקנה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מדריך לאיך לעשות פרמוט וכל מה שבא אחריו למחשב,לא עשיתי את זה אף פעם אז... תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מעונין לחלק את הכונן שלי ל 2 חלקים וכבר מותקנת עליו מערכת ההפעלה ויסטה האם יש דרך שניתן לעשות זאת או רק בהתקנה מחודשת?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום , איך אני מעברת (מלשון עברית) את הלינקים חיפשתי תשובה > כל מה שמצאתי שאפשר להוריד את התמיכה ב windows update >שבדקתי מצאתי שפות ... אך לא עברית משהו שקשור לLIP ***בנוסף אני לומד mcdst וחסר לי חלק של remote assistance אני מצליח להפעיל הדגמה עלvirtual pc אך לא בין שני המחשבים הפיזים שברשותי ( אחד vista והשני xp home
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה לדעתכם הבעיה? זה לא קורה כל הזמן. לפעמים זה כן מזהה, לפעמים לא
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזיכרון הוירטואלי... כשאני ניגש למשחב שלי ומוסיף זיכרון הוא מבקש ממני ריסטרט, אבל אחרי הריסטרט הוא מחזיר את ה 282 מגה שהיהי לו בהתחלה ולא שומר את השינויים שלי... איך אני פותר את זה?? תודה...יש לי וינדוס XP סרביס פאק 1
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
נכון יש את מנהל המשימות של windows עכשיו אני יודע שחוץ מהctrl + alt +delete אפשר להפעיל אותו דרך התחל.....הפעלה... אבל שכחתי את ה"קוד" שפותח אותו מישהו יכול להגיד לי מה הוא?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איך אפשר לשנות שם ל- Program Files Documents and Settings WINDOWS אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש ורק לשנות להם את השם שיהיו לי כגיבוי (יש לי מספיק מקום פנוי) ואז שיצור לי תיקיות חדשות של התקנה חדשה איך אני יכול לעשות את זה כשאני בתוך הווינדוס יש אפשרות? דרך ה-Recovery Console אני עושה ren "Program Files" name וזה לא עובד לי זה עושה לי Access denied (פעם זה עבד לי לא יודע מה קרה עכשיו) המערכת קבצים היא NTFS... למשהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום, פעם מחקתי פרטישן אחד כי לא השתמשתי בו. הנה הפרטישן הלא מחוק: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn אני רוצה להחזיר את פרטישן 1, בו היה xp pro sp1. איזה ערך אני צריך להוסיף ל-boot.ini? תודה מראש. ברק.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
המחשב (Toshiba A300-15a) מפסיק להגיב אחרי שאני עושה login, עשיתי בsafe mode כל מה שיכולתי להעלות על דעתי: Restore Point, chdsk /f, איחוי, סריקה עם האטניווירוס. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הי, ה-P4 שלי הפסיק לעבוד (לדעתי זה הלוח). לקחתי ממחשב אחר לוח + מעבד AMD 64 והחלפתי. ה-XP לא עלה. מייד לאחר העליה, עוד לפני המסך הגרפי, הוא עשה RESET. הכנסתי את דיסק ההתקנה ובחרתי REPAIR להתקנה. הוא העתיק קבצים, ועשה RESET כדי לטעון את ה-XP. כעת בעליית ה-XP, אני מגיע למסך הגרפי (עם ה-BAR שמראה LOADING) ואחרי מס' שניות המחשב עושה RESET. מישהו יודע לעזור לי? אני לא מעוניין להתקין את ה-XP מחדש (כלומר למחוק את כל התוכנות שהיו מותקנות לי). תודה, מוטי
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הבעיה הזאת קרוב לחודש לא יודע אם להגדיר אותה כבעיה אבל כאשר ה windows נטען כולל הסריקה הזאת שצריכים לחכות שהוא מבצע הוא מוצג ברזולוציה מאוד קטנה רק שהוא מגיע ל 'Welcome' הוא חוזר לרזולוציה נורמלית,יש איזושהי דרך לסדר את זה? זה מציק..
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, למה כשאני פותח את ה Explorer והאנטיוירוס של Kaspersky פועל ברקע הזכרון תופס כל כך הרבה של הExplorer ושל ה SVCHOST?!?! (לא פועל ברקע אמיול) מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
מה גודלו של הקובץ של הזיכרון הוירטואלי המומלץ שעלי להקציב (גודל הראם אצלי 2 גיגה)? בנוסף מה גודלו של הקובץ שיחזור (system recovery) שעלי להקציב (ההמלצה היא 12 אחוז אבל במחיצה של 60 גיגה זה יוצא 7 גיגה שזה המון!) יש גודל מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-