Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש לי וינדוס בעברית, בעבר הכל היה בעברית ועכשיו חלק הלך להיות אנגלית למשל מה שהיה המחחשב שלי הפך להיות MY COMPUTER ככה גם סל המחזור ,גם כונן מקומי ועוד שאר התפריטים ללא שינוי בעברית התחל -נשאר בעברית עזרה בעברית כל תת התפריטים בעברית עדיין יש למישהו מושג איך מחזירים למצב שהיה ?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איזו מערכת הפעלה עלי לקנות? XP, VISTA 32 או VISTA 64? מעבד: ההתלבטות שלי בין ה-E4300 ל-E6600, כשהשיקול הוא מחיר לעומת ביצועים. (אבל אחד מהשתיים בטוח) לוח אם: Asus P5B Deluxe זכרון 2GB - עוד לא החלטתי איזה. מה אתם ממליצים? אני צריך את המחשב כדי להריץ DB של אורקל, כלי פיתוח, אופיס ואינטרנט.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בהבדלים בין בוט לפירמוט וכל הבלאגן שיש בוינדוס אז אני מבקש סליחה מראש אם עברתי על חוק מסויים של הפורום. יש לי בעיה. מדי פעם אני צריך לעשות פירמוט למחשב (מכל מני סיבות) ושמעתי שיש אפשרות להתקין את הוינדוס על מחיצה ניפרדת, להכין לו דיסק גיבוי כלשהו עם כל הקבצים , ואז במידה ורוצים לפרמט פשוט מוחקים את הקבצים של הוינדוס ומעתיקים את הגיבוי... הגיוני? או שלא הבנתי נכון ומתכוונים ללעשות דיסק בוט? וחוצמזה מה זה בוט בכלל?? זה שוב התקנה של וינדוס או מה??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קודם כל, רץ מהר מאוד עם 4 ג'יגה שיש לי. מאוד יפה וכייפית. הבעיות: אין דרייבר למצלמת רשת שלי(לא נורא) אין תמיכה לצ'טים שעובדים עם המנוע של הבלוג טיוי בתפוז כמו הבלוג טיוי והצ'ט המתקדם בנענע ובתפוז(נוראי!!). מספר תוכנות מותקנות אך בהמשך יש תקלות לדוגמה: XsoftSpy קורס לאחר העדכון הראשון של הdata base. יש פיתרון לנושא הצ'טים?? הוא כותב שהוא לא מצליח להתקין בתקיית הProgramfiles למה הוא לא מנסה להתקין את תוכנת הצ'ט הx86Programfiles?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, רציתי לפרמט את המחשב הנייד שלי ולהשים win7. ניסתי לפרמט כמו שאני יודע בwin xp זה לא הלך,אז המשכתי בהתקנת win7 ,ושאני בא להתקין זה עושה לי לבחור אפשרות או של ישר התקנה או של העדפה אישית לחצתי על העדפה אישת,והייתה לי אפשרות למחוק את הכוננים. שמתי לב ש10 גיגה מהמחשב הולך לי על גיבוים של המחשב שאני לא יכול לגעת בזה,זה 2 כוננים של במחשב 0em. נגיד לא התייחסתי ואמרתי נגיד,מחקתי את הכוננים הרגילים עם ה140 גיגה, ושאני יוצר 2 חדשים זה לא יוצר לי בדיוק כמו שביקשתי 70 לאחד ו70 לשני אלא 63-76,ולוקח עוד 100 מ"ב לאבטחה כזו שמירה של המחשב. אמרתי עדיין בסדר נמשיך ושאני מסיים את ההתקנה אני מגלה שאני יכול לראות רק את הכונן של ה76 גיגה שבהתקנה הייה כתבית "מערכת". מישהו יודע מה עלי לעשו…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
השם והודעת הפתיחה שלי כל הזמן נהפכים אוטומטית מעברית לג'יבריש. אני משנה בחזרה לעברית ואז אחרי כמה זמן זה שוב הופך לג'יבריש. מישהו מכיר את התופעה המעצבנת הזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב ניסיתי להתקין לחבר שלי SP1 מתוך דיסק שהוא windows xp sp1 והדיסק התקין לי עוד מערכת הפעלה משל עצמה . הפסקתי את ה setup באמצע ואז בהעלאת המחשב זה נתן לי שני אפשרויות : windows xp proffesional windows xp profeesional setup נכנסתי ל boot.ini ומחקתי את השורה של windows xp profeesional setup כרגע שהמחשב עולה רשום windows xp proffesional windows(default) אני רוצה לשנות את זה שישר זה יעלה ל windows xp proffesional וימחק לי לגמרי את השני תודה רבה לעוזרים ומצטער אם חירפנתי אתכם קצת
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
מכירים את הלינקים האלה[כמו בדיקת ציוני בגרויות ברשת וכו'] שהם מתוכנתים בעזרת פקודות JAVASCRIPT? הקודות האלה שבצד שמאל למטה(איפה שרשום DONE) בפדפן רשום את קוד ה-JAVASCRIPT ... בכל מקרה, משום מה הלינקים האלה לא עובדים לי באינטרנט אקספלורר או מאקסטון. אני משתמש בדפדפן אחר - פיירפוקס - ופה זה עובד אבל יש המון אתרים מהסוג הזה שהם נתמכים רק באינטרנט אקספלורר ולכן זה לא פתרון. השוויתי את בגדרות שני הדפדפנים ואני לא רואה שום שינוי שבאמת יכול להשפיע על היישומים האלה. גם הורדתי את גרסת ה- JAVA האחרונה שבכלל לא קשורה כי אלה שתי שפות תכנות שונות כך שזה לא הפתרון. מישהו מכיר דרך מוצא מזה?[אני יודע שאני לא היחידי שיש לו את הבעיה הזאת] תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איך אני מבטל את האבטחה בויסטה '>http://www.2send.us/"]
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני מתקל בבעיה מאוד מוזרה כשאני מנסה לשתף חיבור לאינטרנט בין שני מחשבים הרשת שלי מורכבת כך: 1) מחשב עם Vista 32, מחובר לאינטרנט דרך מודם שמתחבר מכרטיס רשת. יש בו כרטיס רשת נוסף בשביל לחברו למחשב השני. 2) מחשב עם Vista 64, מחובר למחשב הראשון בכבל מוצלב ישיר דרך כרטיס רשת (ללא ראוטר) שיתוף הקבצים והמדפסות בין המחשבים עובד מצויין, אבל אני נתקל בקשיים מוזרים בשיתוף החיבור לאינטרנט: הגדרתי את שיתוף האינטרנט, המחשב השני מזהה כי הוא מחובר לאינטרנט אבל החיבור לא עובד כראוי, אני לא מצליח לגלוש באינטרנט (עם Firefox או Explorer) אבל אני יכול להתחבר ליישומים כמו Steam ולהוריד דברים דרכם (דפדפן הפתיחה בSteam גם הוא לא עובד). מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
פתאום לאחר הפעלת המחשב מחדש אני לא מצליח לשנות כלום באפשריות צריכת חשמל בלוח הבקרה הכל שם מסומן לי באפור מה ניתן לעשות בנידון תודה מראש COHENHA
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
http://img64.imageshack.us/my.php?image=ssiu1.jpg לא שזה סתם לא מוחק כי הקובץ הזה נמא בשימוש הוא מהשו........ זה כותב לא נמצא פריט ??? :-\ ............ מה זזההה.......... ?? מה אני עושה כדי למחוק את זה??? סתכלו בתמונה...... תודה לעזורים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
שלום , איך אני מעברת (מלשון עברית) את הלינקים חיפשתי תשובה > כל מה שמצאתי שאפשר להוריד את התמיכה ב windows update >שבדקתי מצאתי שפות ... אך לא עברית משהו שקשור לLIP ***בנוסף אני לומד mcdst וחסר לי חלק של remote assistance אני מצליח להפעיל הדגמה עלvirtual pc אך לא בין שני המחשבים הפיזים שברשותי ( אחד vista והשני xp home
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
המחשב שלי: מעבד 2.8GHZ לוח אם INTEL 915CY כרטיס מסך 8800GT זיכרון 2GB דיסק קשיח (אם זה חשוב) 160GB
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לאחרונה, במהלך השימוש במחשב כל כמה שעות המערכת מבצעת ניתוק (כל התוכנות הפעילות נסגרות כמובן) בלי לשאול את המשתמש או להודיע. האם מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן למנוע את התופעה? אני לא מדבר על מצב רגיל של בקשת סיסמא לאחר זמן של חוסר שימוש אלא על ניתוק מלא ותוך כדי שימוש.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אם יש לי דיסק בוטאייבל ואני מכניס לכונן מאתחל זה מפרט אוטומטי או שצריך לעשות דיסקט איתחול ? ומה בוטאייבל עושה?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת האם יש הבדל בין גרסת חלונות XP שבאה בעברית מראש לבין גרסת חלונות XP באנגלית שחובר לה MUI בעברית,כלומר האם הממשק\תפריטים\שפה זהה בשניהם מבחינת העברית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם מישהו מכיר תוכנה כלשהי על מנת לדבר עם המודם, ע"י המיקרופון והאוזניות. עד כמה שזכור לי יש תוסף בתוך הWINXP, אבל אם יש תוכנה חיצונית שעושה את העבודה - גם טוב. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ברשותי נייד THINKPAD R40 עם חלונות XP-PRO חוקי אך עם הרבה בעיות ולכן אני עומד לפמרט אותו ויש לי 2 שאלות: 1-האם יש דרך להתקין מערכת חלונות XP בתולה ללא הדיסק התקנה שחסר לי (דרך הכפתור הכחול) ? 2-יש לי את ה-PRODUCT KEY של החלונות החוקי שלי (על מדבקה). אם אתקין מערכת לא חוקית, איך אני רושם את הרשיון שיש לי ב(אקטיבציה) והופך אותה לחוקית ?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט את המחשב, ויש לי דיסק מקורי של XP שקיבלתי עם המחשב (נייד, אגב- וזה לא המחשב ממנו אני כותב). כשאני מכניס את הדיסק, נפתח לי חלון שנותן לי מס' אופציות- ניסיתי לבחור install אולם הוא אומר שהגירסה במחשב שלי יותר חדשה ולא מוכן לעשות זאת. איך אני עוקף את זה? ואם יש עוד דברים שכדאי לי לדעת? ואגב, אם יש לי XP בעברית, האם ישנה אופציה להפוך אותו לאנגלית? כמו כן עם אופיס? המון תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהתקנת ווינדוס אני מקבל שגיאה שאומרת שווינדוס לא מזהה כונן קשיח כדיי להתקין עליו OS אבל הבאיוס כן מזהה את הכונן .. ממש מוזר.. מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן, אם אני מתקין שתי מערכות הפעלה על מערך RAID אחד, לצורך העיניין XP 64 ביט וויסטה 64 ביט, האם שתי מערכות ההפעלה צורכות משאבים מהמחשב בו זמנית? כלומר מעבד וזכרון? או שרק זו שאני עובד איתה בו ברגע? תודה.
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כל הזמן המסך הופך לשחור לכמה שניות וחוזר לרגיל, וזו תופעה שחוזרת על עצמה. מה לעשות? דרייבר 169.25 מפרט בצד.. תודה!! זה דחוף בבקשה תגיבו עכמה שיותר מהר
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם,עד היום עבדתי עם הCrow edition,אך מרפרוף ברשת ראיתי שקיימות עוד הרבה גירסאות. אשמח להמלצה מחבריי הפורום (פירוט יתקבל בברכה). תודה.
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-