Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אותה בעיה שהייתה לפני הפירמוט עוד פעם קמה! אני יסביר בפירוט מה קורה , אני לוחץ על האייקון של IE6 ואחרי 2שניות הוא תוקע את המחשב ל2שניות ושניה אחר כך הדפדפן נפתח! גם כשאני לוחץ על "מפרט מחשב" של מישהו או כל מיני לינקים(רוב הלינקים לא עושים בעיות) זה גם לוקח איזה 3שניות! וזה מעצבן!!! מאוד! אני חייב לפתור את זה! זה משגע אותי , ניסיתי SPYBOT ואת כל התוכנות האלה... אז זה לא יעזור...
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדפדפן (כנראה), שאני נכנס לאינטרנט הוא מעלה אתרים מאוד מהר וכעבור כמה דקות אני יכול ללחוץ אל אותו כפתר שלפניכן הוביל אותי לאתו מקום מהר ועכשיו הוא עושה זאת מאוד איטי לא וזה קורה בכל האתרים ויש לי אינטרנט מהיר. ???
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מערכת ה XP של רצה כבר 780 שעות בלי שום בעיה וזה מחשב שעובד ועובד קשה עכשיו אני אוצה לראות איזה חובב לינוקס שאומר שהמערכת שלו יותר יציבה ואני מזמין אתם לפרסם שיא UPTIME של המערכת
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום במערכת הפעלה חלונות אקס פי נעלם לי האייקון של אינטרנט אקספלורר שהיה בשולחן עבודה ובקוייק לנש. איך אני מחזיר אותו או יוצר קיצור דרך?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! 8) לפני כשבוע קיבלתי הארד דיסק חדש של 80 ג'יגה שאני מאוד מרוצה ממנו, התקנתי עליו windows xp pro ואת כל הדרייברים והכל עובד חלק וטוב! 8) חוץ מדבר אחד במקומות מסויימים אני לא רואה עברית אלא ג'בריש, למשל את כל הפורום הזה אני רואה בעברית כמו שצריך, אבל את השירים בעברית למשל ברשימה של הwinamp אני רואה בג'בריש! למרות שבמחשב הישן ראו עברית טוב! :-[ עוד דוגמה היא האנשים באיי סי קיו שהשם שלהם בעברית, אני רואה סימני שאלה במקום! כל שאר הדברים פועלים נפלא.. וכפי שאתם רואים אני גם כותב עברית בסדר... יש למישהו רעיון? ???
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם שאני פותח חלון חדש הוא נפתח במסגרת מצומצמת ואני צריך ללחוץ על הריבוע מצד ימין למעלה וזה מעצבן איך מסדרים את זה ???
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום הבעיה היא כזאת: בתוך word לא ניתן לגזור אובייקטים בכלל לא על ידי CUT ולא על ידי COPY. לא משנה באיזה צירוף מקשים לחצן או פונקציה של העכבר השתמשתי. אם אני גוזר משהו בתוכנה אחרת אז אני יכול להדביק אותו בתוך מסמך שלי אבל לא יכול לגזור אותו שוב. פקודת CUT מעלימה את הטקסט המסומן אבל לא מעלה דבר לזיכרון. בבקשה אני מתחרפן מזה
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
איך אני מחזיר את ה task manager למצבו המקורי עם שלושה פולדרים "Preformance, Processes, Aplications יש לי WIN XP PRO בתודה מראש איתן
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שאומרת: "חסר קובץ info.exe" אחריה מופיעה עוד הודעת שגיאה: "חסר קובץ win.ini" *אני לא בטוח שזה מה שרשום בהודעה השנייה. פעם הבאה שאדליק מחדש את המחשב אבדוק. לבינתיים, יש מישהו שיודע מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני זוכר שיש אתר שבו אפשר להוריד דיסקט איתחול של ווינדוס 98 אם בבקשה מישהו מוכן לתת לי את הלינק לאתר, תודה.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי המון זמן לא הייתי פה.....התגעגעתי יאא...ולעניין...אני אנסה להסביר את זה טוב כי זה די מסובך.... המחשב שלי נוטה לעשות מן הפסקות קצרות (וזה ממש מציק ), נתקע לכמה שניות או דקות ואז ממשיך לעבוד.. ואני לא עושה הרבה במחשב בד"כ זה אינטרנט, איי סי קיו, תיכנותים פה ושם (לא משהו רציני), הורדות (אימיול וקאזה) ועוד כל מיני דברים אבל ממש לא רציני....אני לא חושב שאי פעם באמת הכבדתי על המחשב בכבדות...עכשיו...חשבתי אולי זה וירוסים..הרצתי בדיקת וירוסים של נורטון ,פנדה ומקאפי ...spybot ו adawere....בסנדרה הכול נראה טוב...התיאור של המחשב אמור להופיע בקישור שלו אם לא אז תגידו אני ארשום לכם אותו..ותגידו מה אתם צריכים אני אתן...מה הפיתרון?? נ.ב. אני עובד עם XP PRO SP1 ואני תמיד מוריד עידכונ…
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הבעייה היא כזאת (בעייה קצת טיפשית, אבל בכל זאת): מערכת ההפעלה היא 98. שינתי את הרקע בכמה מהספריות במחשב (ברגע שנכנסים לספרייה מסויימת, יש לה רקע משלה שאני קובע). יש לציין שזה נעשה בכונן D ולא ב-C (ב-C נמצאת מערכת ההפעלה). פירמטתי את כונן C והתקנתי XP. התוצאה היא: כל הרקעים ששיבצתי ב-98 נשארו על כנם (הרקעים בספריות של כונן D שלא פורמט). שאלתי היא: איך אני משנה את הרקעים שנעשו ב-98 באמצעות ה-XP? בדקתי את הנושא, ועד כמה שאני יודע, זה לא נעשה באותה הדרך. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הי קוראים לי גידי ויש לי מערכת הפעלה windows 98 second edition p3 600 128 sdram (3000 16 mb sdram voodoo 3) עכשיו מישהו יכול להסביר לי מה זה ווינדואז 2000 ? ואם זה כדאי? הבנתי שזה אן טי אבל למה זה טוב? לשימוש ביתי זה טוב? ולמה טוב האקס פי? שמעתי תוכנות ומשחקים בחלקם לא עובדים בו ויש בו באגים וכל מני כרגע וממתי שיש לי תמחשב הזה יש לי תווינדואז 98 אס אי להגיד תאמת מכל המערכות האלה הכי אהבתי את הדוס הישן והטוב........... הכי טוב! עכשיו מישהו יכול להגיד לי עם כדאי לי לעבור לאקס פי או לאלפיים? או להישאר עם מה שיש לי? נ.ב דרך אגב אני מתכנן להחליפ את הוודו בזמן הקרוב... ובעתיד הקרוב לטווח הקצת יותר רחוק להחליפ את שאר החלקים במחשב דרך אגב יש לי צורב יאמאהה crw2448 שדופק לי דיסקים…
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ריפינג לכמה סידים (חוקיים ד"א, חלק נקנה היום) ובכל התוכנות, eac, cdex, cooledit זה לא מזהה לי את הכוננים. או יותר נכון, רק בקולאדיט זה מזהה ושם לא מופיעים לי הטראקים. הייתה לי בעיה כזו גם בהתקנת ווינדוס הקודמת. נכון יש את הכבלים האלה שמתחברים מהסידירום לכרטיס קול? אז האנלוגי מקודם היה מחובר, ולא עבד. כרגע מחובר עם הדיגיטלי. מקודם, המצב הראשוני, זה לא היה מחובר לאף אחד מהם ובכל המקרים אותה בעיה... בWINAMP זה משמיע טוב מאוד סידים ודרך WINDOWS MEDIA PLAYER 9 אני מצליח לעשו ריפינג (לWMA). מה לעשות כדי לגרום לזה לעבוד בכל שאר התוכנות הנורמליות?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב זה התחיל ככה לפני יומים הורדתי תעידכונים החדשים שיצאו אמרו שזה שיטה חדשה בלה בלה בלה.... בקיצור היום הייתה הפסקת חשמל ובגלל זה המחשב שלי נסגר פעם ראשונה מאז שעידכנתי אז פתחתי תמחשב אחרי שה "חלונות" עולים זה ישר עושה ריסטרס ניסיתי כמה פעמים עשה אותו דבר סגרתי תמחשב אחרי זה פתחתי אותו פתאום הכל עולה כמו שצריך אבל אני מנסה לפתוח את "המחשב שלי" לא עולה נתקע המחשב נכנסתי ל מצב בטוח עשיתי סריקת וירוסים לא מצא כלום אחרי זה נכנסתי במצב הרגיל הכל הסתדר לא יודע מה קרה אבל כל האיקונים שיש בצד ימין נעלמו חוץ מהשעון ICQ/ZONEALARM/Anti VIRUS האם יש קשר אחד בין השני? ומה עושים ?! ================================================== EDIT: עשיתי ריסטרט עכשיו יש את האיקונים בצד אבל בכל…
-
הicon של ה אינטרנט אקספלורר ב- quick launchפתאום שינה צבעו לצבע כחול כהה ... יש למישהו מושג? :-[
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום! לאבא שלי יש מחשב חדש במשרד שעליו הוא התקין את windows 2000 pro על המחשב היחשן שלו היה מותקן windows me ולפני שהוא עבר למחשב החדש הוא עשה backup ב windows me של כל השרטוטים שלו קקבצי "QIC" , אך מתברר שwindows 2000 לא תומך בקבצים אלו! משהו יודע על איזשהי תכנה או דרך שהוא יוכל להחזיר את הקבצים שלו? הם ממש חשובים לעבודה שלו!
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
חברים סיוע דחוף במחשב לאחר הלאת מערכת הפעלה WIN98 מתקבל הודעת שגיעה כר"מ MEMORY ACCESS VIOLATION IN MODALE KERNEL 32 AT 5892:92299964 מי יודע להגיד לי מה המשמעות ומה לעשות תודה חברים רא
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה שלי היא WINX PRO SP1 ובזמן האחרון לאחר אתחול המערכת המצב תיקן ולאחר זמן מה (אפילו לא הרצתי כלום) מופיע פרוסס שנקרא SYSTEM והוא לוקח את כל משאבי המעבד הקיימים (ומשאיר את SYSTEM IDLE PROCESS על 0) לפעמים אני מצליח לסגור אותו (END PROCESS) ולפעמים הוא מסרב להסגר ואני חייב לאתחל כי המחשב לא זז. למישהו יש רעיון מה זה לעזעזל ??? קבלו סקרין שוט
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות להסיר לינק מסוים באקספלורר במקום לנקות את כל ההיסטורי?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP PRO SP1 ולא יודע למה אבל משום מה כל חודש אני נאלץ להתקין מחדש מפני שהוא מפסיק לעבוד מסיבות שונו....פעם אחרונה זה היה בגלל שהקובץ WINLOGON .EXE היה מבצע איזו פעולה לא חוקית.... אני משתמש בSTYLE XP האם לדעתכם זה יכול להיות בגלל זה??? יש למישהו מושג מה יכול לגרום לדבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אממ זה קרה לי לפני שעתיים . הסיסטםוורקס של סימנטק פועל כרגיל ואןי בעיות יחד איתו גם האנטי וירוס אבל הוא מעלה לי את ההודעה המעצבנת הזאתי ואין לי מושג מה הוא רוצה . יכול להיות בגלל שהשתמשתי בניקוי הרג'יסטרי (ע"י תוכנה) ... אבל בכ"ז - מישהו יודע מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אם אני רוצה לשלוט על מחשב דרך Remote Desktop Connection , אני חייב שעל שני המחשבים יהיו XP?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי אצל חבר WINDOWS2000 PROF - התקנה חדשה על דיסק מפורמט. לאחר מכן התקנתי כרטיס עריכת וידאו. בעת ההתקנה החלפתי לדרייבר חדש יותר. סה"כ, התקנת הכרטיס דרשה מספר ריבוטים (REBOOTS). פתאום, לאחר שאתחלתי את המחשב, הכנסתי שם וסיסמא. קיבלתי הודעה שהשם לא נמצא על הדומיין. המחשב קונפג כחלק מWORKGROUP ולא דומיין. שם המחשב KDSII. ההודעה שהתקבלה דיברה על כך, ששם המשתמש לא קיים על הדומיין KDSII. כזכור, זהו השם של המחשב. ולא הוגדר שום דומיין. בכל מקרה, כעת אי אפשר להכנס למחשב. ניסיתי גם בSAFE MODE והיא רוצה את הדומיין. מישהו יודע מה לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מפרמטים דיסק קשיח עם מערכת הפעלה win xp pro ? מערכת הקבצים היא: ntfs . 8)
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-