Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יום טוב ונחמד לכולם. ישנם למחשב מספר בעיות שככל הנראה רובן תלויות בקובצי DLL. קצת רקע על מערכות ההפעלה: במחשב מותקנות שתי תוכנות הפעלה ה-XP וה-98 . כל אחת במחיצה נפרדת (כך כנראה ההגדרה) ה-98 ב-:C וה-XP ב- ה-98 עם רישיון וה-XP קצת פחות מסודר, ובשתיהן יש בעיות. 1. ה-XP מודיע בזמן מה אחרי ההפעלה שיש בעיה ב-REMOTE CONTROL BOOT (הציטוט לא מדויק אבל זה פחות או יותר הענין ומכבה את המחשב לפי שעון פנימי של התוכנה בתוך דקה. 2. ב-98 מיד בהעלאת המערכת ישנה הודעה : קובץ DLL חיוני בשם PSAPI.DLL חסר, ולאחר הקשת אישור ההודעה נעלמת. מה צריך לעשות ? האם להתקין מחדש את קובץ ה-DLL ואם כן מהיכן ? 3. ב-EXPLORER יש הודעה באמצע השימוש על-כך שהתוכנית ביצעה פעולה לא חוקית ולאחריה הודעה…
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שאני נכנס לדפים מסויימים פשוט רשום לי - Microsoft VBScript runtime error '800a000d' Type mismatch: '[string: ""]' /Programs/tools.asp, line 4 מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היייייייייי אנשים לפני כמה ימים היה לי סתם ככה משעמם אז עברתי על הפרטים של המחשב שלי בaida וראיתי שהזיכרון הווירטואלי של המחשב שלי הוא ב25 אחוז שימוש והזיכרון הפיסי ב41 ולפי דעתי אני מפסיד קצת מהירות על הדבר הזה אז יש דרך כול שהיא שאני יכול להעביר חלק מהעומס של הזיכרון הווירטואלי לזיכרון הפיסי (לא את כולו כי ה25 אחוז האלה הם בערך 95 אחוז המזיכרון הפיסי שלי)
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
הנה הפרטים: הכל התחיל לפני 4 ימים בערך, שכאמא שלי התלוננה שכל מני אייקונים צצים ב-taskbar (המחשב שלה הוא החשב הראשי, שמחובר לאינטרנט בכבלים, והמחשב שממנו אני כותב מחובר אליו בכבל מוצלב). בדקתי וראיתי שכל איזה 2-3 דקות נוסף אייקון של windows update ל-taskbar, עד שנוצרת שם שורה ארוכה. כאשר מעבירים עליהם את העכבר, הם נעלמים. מייד חשדתי שמדובר בוירוס, לכן ניסיתי להפעיל את ה-NAV. הוא לא נפתח. האייקון שלו מופיע ב-taskbar, אפשר לגשת לתפריט, אבל כשמנסים לפתוח את התוכנה על מנת לבצע סריקה, שום דבר לא קורה. החלטתי לעזוב את הנושא, כיוון שבמילא התכוונתי לפרמט את המחשב בעוד שבוע. לפני כחצי שעה, התקשר אלי איזה בחור, שכנראה מבין משהו, וטען שאני מתקיף אותו. הוא ידע את מספר הטלון שלי מהסיב…
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
בעיה שלדעתי יכולה להופיע לכל הNT לסוגיהם. נכנסתי לEVENT VIEWER וזה התוכן: The OMSCAN service failed to start due to the following error: The system cannot find the file specified. ניסיתי לחפש אותו בSERVICES אבל ללא הצלחה. ההודעה מופיעה כל הפעלה של המערכת. אם מישהו יודע להעלים אותה ולהסביר לי מה משמעותה אז תודה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני יודע שזה קובץ של וירוס (לפי מה שמצאתי פה באתר) איך אני מוחק אותו?!! הנורטון אומר שהוא לא יכול תודה לעזורים
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים מסוימים מופיעה לי הודעה של ERROR בדפדפן, זה קורה גם בHWZONE. למה זה קורה ומה אני צריך לעשות? אני חושב שזה התחיל בגלל שהתקנתי את Visual Studio 6.0 ? [glow=green,2,300]דוגמה:[/glow] לפעמים גם כתוב : error: object syntax או error: 'detree' is not undefined אני תמיד לוחץ NO, ם אני לוחץ YES הוא פותח את Visual Studio ושואל אותי: would you like to open a projeft for debuging ? אם אני לוחץ YES אני מקבל את כללללל הדף של הHTML של אותו אתר. מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מיצטער עם כבר ענו על זה אבל בחיפוש לא מצאתי כלום!!! יש לי ווינדוס XP פרופשונל באנגלית וכול צ'ט שאני בא להיכנס זה לא נותן לי לא בנענע לא בתפוז לא בוואלה וכו וכו זה פותח לי את החלון ואז בימקום לחבר אותי וליפתוח לי רשימה של אנשים וכו יש לי כזה איקס אדום קטן..... למה? איזה הגדרה אצלי לא טובה ...ומה לשנות שזה יעבוד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום פירמטטתי את המחשב לפני מס' ימים, וירוס בשם W32/pariteB הצליח כבר לפגוע במחשב מחקתי אותו בעזרת כמה תוכנות אנטיוירוס, בנוסף כל קבצי התקנת התוכנה כבר לא ניתנים ללהפעלה האם אפשר לסדר זאת ? והודעת של ווינדוס קובצת כל כמה זמן : windows virtual memory too low איך אפשר לסדר זאת ? ומספיק שאני אפתח 2-3 חלונות של אינטרנט אקספלורר ואתחיל לגלוש המחשב נהיה ממש איטי, והשימוש במעבד מגיע בין 95-100 אחוז כך שהוא לא זז. מה עושים ?? מדובר על פנטיום 3 1000 128 מגה זיכרון כרטיס מסך 32 מגה נוידיה כ 2 ג'יגה פנויים בכונן מערכת ההפעלה תודה על כל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שמתי משהו במחשב שחסם לי את הדברים האלה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי להוריד אותם... עזרההה אני תקועעע אין לוח בקרה אין מאפיינים אנני לא יכול להוריד דברים ולמחוק!! ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
איך אני יוצר דיסק שהסריאל כבר מופיע בו בעת ההתקנה? ראיתי אצל טכנאי בחנות כזה דבר והוא אמר לי משהו בתוך הדיסק של הווינודוס 98 אבל לא הבנתי. מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה אני עושה? יש אפשרות למצוא את זה?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום פירמטטתי את המחשב לפני מס' ימים, וירוס בשם W32/pariteB הצליח כבר לפגוע במחשב מחקתי אותו בעזרת כמה תוכנות אנטיוירוס אך לפי מה שהבנתי הוא פוגע קשות במערכת הזיכרון ובקבצי הפעלה, בנוסף כל קבצי התקנת התוכנה כבר לא ניתנים ללהפעלה האם אפשר לסדר זאת ? והודעת של ווינדוס קובצת כל כמה זמן : windows virtual memory too low איך אפשר לסדר זאת ? ומספיק שאני אפתח 2-3 חלונות של אינטרנט אקספלורר ואתחיל לגלוש המחשב נהיה ממש איטי, והשימוש במעבד מגיע בין 95-100 אחוז כך שהוא לא זז. מה עושים ?? מדובר על פנטיום 3 1000 128 מגה זיכרון כרטיס מסך 32 מגה נוידיה כ 2 ג'יגה פנויים בכונן מערכת ההפעלה תודה על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג מצביעים יפים לסמן של העכבר לWindows XP? אם מישהו מכיר בערוץ techTV יש תוכנית שנקראת CallForHelp ולמנחה שם יש סמנים יפים שאני לא יודע מאיפה להשיג אותם... תודה
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אוקיי אז זה העיניין יש לי P-3 600MHZ ומותקנת עליה windows 98se ואני רוצה להחליך ל- windows 2000 pro. השאלה היא אם כדאי לי להעבור? ואם לא אז למה?
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
אני משתמש בחלונות xp גירסה ביתית. כרטיס מסך nvidia geforce 2 .לפני מספר שבועות התחילה לי בעיה במסך (samsung 750s( הוא כל הזמן נכבה ונידלק בקצב מהיר. לפעמים הוא עובד בסדר ופתאום מתחילה אצלו התקפת "הפליקרים" שלו. שלחתי למעבדה ושם אמרו שהם ניסו להחליף את כרטיס המסך והמסך ושהבעיה לא ניפתרת. לאחר כמה ימים של ניסיונות חוזרים ונישנים הם הרימו ידים לגמרי והחזירו לי את המחשב. אז מה יש לעשות בכל זאת? מישהו ניתקל בבעיה כזאת? help!
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לא יודע אם עדיין קוראים לזה scandisk אבל אני צריך את הלוג של זה דחוף. המחשב התעצבן אחרי עדכון דרייברים ועשה את הסריקה הזאת בהפעלה. מחק לי כמה קבצים ואני צריך לדעת איזה. נראה לי שניים של ה ווינדוס o_O תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אז ככה : מאתמול הווינדוס פשוט לא עולה. אני מגיע למסך הפתיחה שלו (win 2000 pro ) ושם הוא פשוט שובק חיים. אני יכול להפעיל אותו ב - safe mode ( ללא networking, גם ככה הוא נתקע...(אגב אני מחובר לרשת של הטכניון אם זה משנה)) אבל שם כאשר אני מנסה להגיע ל- properties של הכוננים בכדי לנסות לבצע scandisk הוא פשוט נתקע...לא הצלחתי בשום אופן להפעיל את scandisk, אין לי עוד רעיונות חוץ מפורמט או repair של windows אולם אין לי את הדיסק של מערכת הההפעלה. כמו כן גם ניסיתי לבצע את המעבר ל -last good configuration אך גם לאחר זאת לא עלה הווינדוס. אני אובד עצות...אם למישהו יש רעיוון אז בבקשה... תודה מראש גיא
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס ל אתר windows update דרך הxp pro שלי אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שאני לא יכול לראות ולעדכן שום דבר אני רוצה לעדכן את העדכונים האחרונים וגם קצת לפניהם כי זה לא עובד כשבועיים,מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי חברים, התקנתי Windows2003 Server ולאחר שהוספתי ואישרתי את השפה העברית ה-ICQ מסרב לזהות אותיות משפת הקודש.. ניסתי גם את ה-ICQLITE בעברית. מצ"ב צילום מסך לעזרתכם אודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אחרי שאני מדליק את המחשב והוא מתפקד מצויין.. תוך כמה דקות איזה תוכנית ברקע מאמצת אותו ל100% כמו שמראה המודד של הXP והLCD שלי!! והסינק מתחמם בצורה משמעותית אני נוגע בו והוא רותח ואני יודע איזה תוכנית מאמצת אותו ושאני סוגר אותה זה מנתק אותי מהרשת (והרשת שלי זה לא רוטר זה אני מחובר למחשב של אח שלי ואח שלי מחובר לאינטרנט והוא חולק את זה איטי).. לתוכנית קוראים: CCPXYSVC.EXE אני לא רוצה לסגור אותה כי אז אני צריך לעשות ריסט/LOG OFF למחשב כדאי שיהיה לי שוב אינטרנט.. והמעבד פשוט 100% כל הזמן!! הוא זז ממש ממש לאט הוא נתקע הרבה התצוגת LCD גם נתקעת כל הזמן בגלל שהמעבד כל הזמן על 100% ואני פשוט לא ידוע מה לעשות בקשר לזה מישהו יודע איך לפתור את העניין? :'(
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כמה משתמשים אפשר לפתוח על xp באופן מקומי על המחשב שלי, עד 300 או יותר או מה הערך המקסימלי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה שמאוד חשובה לי ואשמח אם תעזרו: אני הזמנתי מחברת הכבלים את החבילה של ה-Windows XP Home edition + וובקאם + מיקרופון-אוזניה. הווינדוז XP מגיע בגרסא עברית, דבר שלא כל כך משמח אותי מכמה סיבות: 1) הבנתי שיש לפעמים בעיות עם תוכנות/משחקים מסוימים כאשר שפת הממשק היא לא אנגלית enabled, תקנו אותי אם אני טועה או נסו לספק לי יותר מידע על כך אם אני צודק.... 2) אני רגיל לממשק אנגלית enabled. הסיבה העיקרית שהזמנתי את החבילה הזאת מהכבלים היא שכך תהיה לי מערכת הפעלה חוקית עם רשיון (שזה די חשוב, לפחות שהמערכת הפעלה תהיה חוקית) וכדי שאוכל לקבל התקנה של מערכת ההפעלה החדש + דרייברים למחשב החדש שלי בחנות שבה הזמנתי את המחשב, היות והם לא מוכנים להתקין במחשב מערכת הפעלה שאינה בעלת…
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-