Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם! יש לי רשת ביתית (3 מחשבים, 1 עם XP PRO ו-2 עם 98SE) הגדרתי ICS ועכשיו אני רוצה לשלוח מסרים למחשבים שמחוברים ברשת, הבנתי שצריך את windows messenger שירוץ גם על 98 עשיתי חיפוש באתר של מיקרוסופט אבל כל מה שאני מוצא זה MSN MESSENGER, האם [sbj] אפשרי??? אולי למישהו יש דרך אחרת לעשות את זה?? תודה מראש -שי-
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
רציתי להפסיק את הפעילות של מערכת ה system restore אני נכנס למאפייני המחשב שלי ואז בוחר בלשונית ומקבל פשוט הודעת שגיע על כך שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית והיא תיסגר. כאשר אני עושה את אותו הדבר דרך control panel ו system ושם הלשונית המתאימה מתקבלת הודעת שגיעה הבאה: Exception occured while trying to run "Shell32.dll,Control_Rundll" C:\Windows\system32 sysdm.cpl",System\ מה בדיוק ניתן לעשות כדי לפתור את התקלה, האם התקנה של WIN XP מחדש היא האפשרות היחידה. חוץ מהעניין המחשב עובד ללא שום בעיה נראית בינתיים.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
שלום, מה יכולה להיות הסיבה שבמחשב שהותקן בו WIN98 חדש, אחרי שהוא עולה - נשארים רק 75% משאבים פנויים (לעומת 93% במחשב אחר). יש לציין שזה מחשב P4 1.5 עם 256MB זיכרון. תודה, יוסי
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בעיה רצינית אצל חבר שלי השתלט לו דפדפן על האקספלורר וניסינו להסיר אותו בעזרת adware ו spybot s&d הסרנו את הפדפדן עם xp lite , התקנו avant browser וגם שם זה השתלט אפילו ניסיתי לבדוק דרך מאפייני החייגן(יש אתרים שמוספים suffix לDNS...) מי שסקרן לדעת שם האתר הוא blacksnake ויש שם דברים מזעזעים. עצות מישהו (כי אנחנו אובדי עצות ???)
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כשאני רוצה לעבור לאחד האתרים מרשימת המועדפים שלי, לא כולם מוצגים אלא רק האחרונים, או כאלה שאני נכנס אליהם הרבה. נשבר לי מזה !! אני לא צריך לחסוך במשאבים (מעבד חזק,מספיק זכרון) ואני לא צריך לחסוך במקום (מסך 19 אינצ') אנא עיזרו כי אני כבר לא יודע מה לעשות תודה HF
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
חשוב לציין שאני יכול לשמוע מוזיקה .... לפני כמה דקות פתחתי את הלוח בקרה והלכתי לNVIDIA SOUNSTORM לחצתי עליו ואז הוא אומר לי ביצע פעולה לא חוקית חייב להיסגר ... אמרתי זה בטח בעיית דרייבר אזעידכנתי לדרייבר האחרון ... עכשיו יש בעיה נוספת - אני לוחץ פעמיים הוא אומר לי "AN UNSPPORTED OPERATION WAS ATTEMPED" בהודעת ארור ואז מעלה לי את לוח השליטה של הסאונדסטורם (מה שאמור לעלות) אבל במסך "ראשי" רואים רק אפור
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי בעיה במספר אתרים באינטרנט בינהם www.gamespot.com שבמקום שאני יראה תמונה יש את המסגרת שלה ו- X קטן. מי שרוצה צירפתי קובץ... למשהו יש פתרון כי לדעתי כבר ניסיתי הכל...
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
התקנתי לפני כחודש windows-xp בשבוע האחרון, בכל פעם שאני מדליק את המחשב מופיעה הודעה הפעלה של מוצר windows יש להפעיל את מוצר windows שלך תוך 2 ימים האם ברצונך להפעיל את windows כעת? מספר הימים הולך ויורד כל יום. מה יקרה בעוד יומיים?? :
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום ! יש לי ווינדוס XP (ללא SP1) באנגלית וכאשר הוא טוען פתאום מופיע מסך כחול וכתוב UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME ניסיתי Last known good configuration ואממ safe mode שניהם לא עובדים , למישהו יש מושג איך לסדר את זה ? ובגלל מה זה אמור להיגרם ? לפני זה הגדרתי כמה דברים ב-Customizer XP וב-XP Anti-Spy וכשעישתי ריסט המחשב הודיע שחסר לו זכרון וירטואלי והכל נתקע עשיתי ריסט ואז זה קרה..... אשמח לקבל תגובות, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה לא בכל האתרים קופץ לי , אבל זה דיי מעצבן ... מישהו יודע מה הסיבה ? ניכנס לי לאתר הכל רגיל אבל זה כל פעם קופץ .
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כבר קרה לי כמה פעמים שאני גולש באינטרנט, וללא התראה מוקדמת ובלי שום סיבה הגיונית (שהיתה יזומה), הזיכרון שהיישום EXPLORER.EXE שפועל בכללי גם בלי קשר לרשת מתחיל להתנפח לרמות מטורפות של 100MB, ולפעמים יותר. זה מאיט את המחשב בטירוף, וכשהסתכלתי ב- Task Manager על הרמת פעילות של המעבד, זה הראה לי שהוא עובד ברמות של 90-100 אחוז. יש לי וינדוס XP באנגלית, אנטי וירוס + פיירוול של נורטון מעודכנים לגמרי. אם מישהו מכיר איזו סיבה הגיונית, אני אשמח על השיתוף.. תודה, אורן.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
תוכלו לומר לי מה ההבדלים העיקריים בין Win XP בגרסת Pro ל-Home? כי אני מתלבט אם לקחת את העסקה הזו של הכבלים של ווינדוז XP HOME + מצלמת ווב + אוזניות ומיקרופון. המון תודה מראש, ניר
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אחים יש לי במחשב כ קבצים שכל הזמן מנסים להתחבר לאיטרנט אבל אני לא יודע אם אני יכול למחוק אותם כי זה בתוך התיקיית ווינדוס שלי (XP) הקבצים הם - sysdll.exe dslagent.exe האם אני יכול למחוק אותם ? הם תמיד מתחילים לפעול ומנסים להתחבר לאינטרנט . בעייה מס' 2 : כל פעם כשאני נכנס ל- start ==> run ==> msconfig זה לא נפתח לי ובמקום זה פותח לי את התקייה - C:\Documents and Settings\a איך אני מתקן את זה ? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן חברים, עשיתי לי היום פרטישן חדש ויצא שהוא מסומן באות F... זה לא כיף כשפרטישן אחד של ההארד דיסק הוא C והשני הוא F, אז רציתי לדעת האם אני יכול להחליף בין הכונן CDRW שלי (שנקרא D) לבין הפרטישן החדש (שנקרא F) באותיות...? אשמח לדעת איך עושים זאת, המון תודה, ניר.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני משתמש במערכת הפעלה WIN-XP כשאני מנסה לכתוב עברית בדוס זה יוצא גבריש יש איזה דרך לכתוב עברית ?(אני מנסה לכתוב תכנית שתפנה לתיקיות וחלק מהתיקיות הם בעברית ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב (פנטיום קלאסי) עם חלונות 98 . שעובד נורא לאט. חשבתי שהבעיה היא וירוס ולכן ניסיתי להתקין את נורטון אנטי וירוס 2002 . המחשב מוציא לי הודעה " מנהל המערכת לא מרשה להתקין תוכנה זו" (משהו כזה..).ניסיתי גם ב safe mode וזה לא הולך (שוב אותה הודעה). מי זה בכלל "מנהל המערכת"? מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אז המחשב החדש שלי הגיע (!!! ) ואני נהנה מכל רגע. ועכשיו השאלה שלי היא איך אני מוסיף לו פרטישן? רצוי דרך תוכנה ורצוי שתהיה חינמית וניתנת להורדה. המון תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי בכמה מילים איך ניתן בווינדווס XP לשמור קובץ פלאש מסוים מתוך דף אינטרנט פשוט?? אני חושב שהקבצים הללו נשמרים בד"כ כזמניים אבל באיזה תיקיה ואיך ניתן להגיע אליה??? חשוב זה תחת ה XP
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לפתוח את הדואר האלקטרוני שלי. מקבל הודעת שגיעה : Outlook Express Outlook Express could not be started because MSOE.DLL could not be loaded איך ניתן לתקן זאת ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הצבע של הגופן בכתב של האייקונים למשהו כהה יותר איך ? תודה
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי כל מני בעיות ב WINDOWS, כל מני דברים שהשתנו, אחד הבעיות זה שה MSCONFIG לא נפתח. כנראה שזה תוצאה של כיבוי לא נכון שאחריו אני מניח התקלות הופיעו. השאלה שלי היא אם אני אעשה SYSTEM RECOVERY או איך שלא קוראים לזה מהדיסק של ה XP PRO הבעיה תיפתר? אה כן ועוד משהו, אני לא יכול לפתוח את ה ADD/REMOVE WINDOWS COMPONENTS מה ADD OR REMOVE PROGRAMS שיש ב CONTROL PANEL... ד"א: האם SYSTEM RECOVERY מהדיסק של מערכת ההפעלה ישפיע משהו על המידע או על התוכנות המותקנות?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
התקנתי את המדפסת שלי (HP 7260) ומופיע לי מין אייקון כזה בצד(האייקון שמודגש) מה אני אמור לעשות שם ואיך אני מעלים אותו?
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כאמור יש לי תוכנה מאוד ישנה (92') שאני מנסה להריץ על XP ובלא הצלחה. התוכנה עובדת לי מצויין על המחשב הישן מאוד שלי ( MMX 200 64M SDRAM ). כמו שאני הבנתי מה HELP של התוכנה זה שהתוכנה עובדת ב expanded memory - EMS . איך אני מפיל את ה EMS ב XP ??? תודה מראש !!! ד"א מקש ימיני על קובץ הפעלת התוכנה וכניסה לטאב של הזיכרון לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני לא מצליח לפתוח קבצי doc בתוכנת wordpad ומקבל הודעת שגיעה בזו הלשון איך אפתור הבעיה ? בתודה מראש מערכת הפעלה windows 98 se MIE 6 P III Wordpad This program has performed an illegal operation and will be shot down. If the problem persists, contact the program vendor. Details >> WORDPAD caused an invalid page fault in module MSWRD832.CNV at 0167:0140f6d5. Registers: EAX=00000001 CS=0167 EIP=0140f6d5 EFLGS=00010206 EBX=00440000 SS=016f ESP=0166f950 EBP=0166f964 ECX=00445ffd DS=016f ESI=00446000 FS=1227 EDX=00000000 ES=016f EDI=0143c8b9 GS=3246 Bytes at CS:EIP: 66 8b 1e 83 c6 02 0f b7 cb 8d 45 fc 50 51 e8 38 Stack dump: 00445b50 00000000 0044579e 004558c6 00…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-