עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tzviran,

*מה זה תיקיית [glow=red,2,300]PREFETCH[/glow] שבתוך WINDOWS?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  2. Started by guyyug,

כאשר אני מנסה להתקין מדפסת אני מקבל הודעה ששרת RPC לא זמין בדקתי בשרותים הוא זמין ופועל מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by TimTam,

שלום, איך אני מקבל בחזרה את אופצית :Close Tray על ה-CD ROM שלי ?!? הרי וישנה אופצית EJECT...

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by War-Hammer,

כבר שיגע אותי הביל גייטס הזה! 5 פעמים עשיתי פורמט והתקנתי מחדש ווינדוס ב 4 ימים האחרונים (!) בגלל הבעיה הזאת: כל פעם שאני נכנס לאתר Windos Update ומבקש שיסרוק לעדכונים הוא מתחיל ב 0% ואז מייד קופץ ל 100% ומציג את הדף הזה:

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by shimon23,

שלום הפעלתי את תוכנת ה msconfig וגיליתי שבכרטיסיית ה startup מופיע msblast.exe, האם זה מעיד על הדבקה בוירוס? יש לציין שמעולם לא נדבקתי(לפי ידיעתי) בוירוס כי התקנתי את ה patch של מיקרוסופט לפני שהוא התפרץ, האם אני צריך למחוק קובץ זה ?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  6. למרות שסימנתי את הוי ליד לזכור סיסמא ועשיתי את כל הסימונים בכל המקומות כל פעם שאני יוצא מהאוטלוק ונכנס מחדש הוי שליד הזכור סיסמא מסומן אבל הסיסמא לא נשמרת! מישהו מכיר את הבעיה הזאת? עריכת המודר: בבת אחת אתה עובר על שני חוקים: - הכותרת שלך הייתה בסדר גמור, ואתה בחרת להכניס בה "דחוף" כדי להרוס אותה. - הקפצת את הת'רד הזה ללא בושה. אז הכותרת נערכה למקורית, והודעת ההקפצה נמחקה. ראה זאת כאזהרה ראשונה אליך.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by kikkler,

גיליתי לאחרונה שאחוז השימוש במעבד במערכת שלי גבוה מאוד, סביבות 55% מיד לאחר ריסטארט וכשכל התוכניות ברקע מכובות, שלא לדבר על גלישה באינטרנט, שם זה מדלגד בסביבות ה65-75 אחוז. אני מניח שזאת הסיבה למהירות הממש לא טובה שאני מגיע אליה בגלישה. בכל אופן יש למישהו רעיונות איך אפשר להוריד את המספר העצום הזה, לפני שהולכים לפתרונות קיצוניים יותר כמו פירמוט ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Stranger,

אם הורדתי קובץ של 160 ומשהו מגה ויצאתי בטעות (ההורדה דרך הווינדוס) אז חלק מהקובץ נשמר איפשהו או שברגע שיצאתי הוא נמחק?? תודה רבה!! יום טוב!

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by someone,

יש לי שתי משתמשים, אחד TOM שבו אני משתמש, והאחר ADMINISTRATION, עכשיו, בזה שאני משתמש יש יכולות אדמיניסרטיוויות, אבל משום מה המחשב כל פעם עולה על הADMIN.. איך אני יכול למחוק את הADMIN ולהשאיר רק את TOM? או לעשות שמחשב יעלה לבד ישר לTOM? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  10. מבלי לפרמט את ה-HD יש בכלל דרך לעשות את זה ? (בקיצור להעביר HD ממחשב אחת לשני ,אם ערכןת שבבים שונות ) תודה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by e-r-a-n,

היום התקנתי במחשב (לא שלי, של מישהו), ווינדוס אקספי הום.. מדובר בכ. מסך רייג' 128... הווינדוס זיהה את הכרטיס במאפיינים על השולחן עבודה בטאב של שינוי רזולוציה ככה שלא התקנתי לו דרייבר או כל דבר אחר שקשור למסך.. עכשיו ישנם 2 בעיות שבהן נתקלתי, האחת- מותקן במחשב ווינאמפ 2.91, עכשיו כשאני עושה דאבל קליק על קובץ אמפי3 כלשהו בכדי שיפתח\יתווסף אוטומטית לרשימה, אז פשוט לא קורה כלום, הדרך היחידה היא לעשות כפתור ימני > פתח באמצעות > וינאמפ, או בווינאמפ File > ADD FILE או איך שזה לא הולך שם, הכפתור הכי שמאלי ואז הכי למטה.. והבעיה המרכזית שהבעיה שעכשיו ציינתי היא אחת מהתוצאות של הבעיה המרכזית והיא שאיאפשר לבצע גרירה! לא יודע למה, נכון שלוחצים על כפתור שמאלי וגוררים קוב…

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by NuXeR,

שלום ! אני מחפש לינק להורדה של SP1 הרגיל (לא ה-a) , אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק (או לשלוח לי) , השפה אנגלית ! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by AB,

כל פעם שאני פותח את המחשב מופיעה לי הודעה ויש שמה שעוד של דקה ואחרי 60 שניות המחשב מהתחל אותו מחדש!!! מה לעשות!!!????

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ari,

אני מתכוון כמובן למחשב יש לי אקס פי ואני ממש ממש כבר מתחרפן עליו אני נוהג להשאיר את המחשב שלי דולק במיוחד בלילות (מסמן לינק והולך לישון..) אולם בבוקר המחשב מפתח התנהגות "סלומושנית" שכזו מה לעזאזל.. שנית אם אני מנתק אותו ידנית מהאינטרנט הוא משתגע אייקון הסיסטםטריי של ההתחברות נשאר ובכיבוי הוא נתקע בשמירת הנתונים(בעייה נפוצה) אשמח אם תעזרו לי לאפס אותו.. ד"א יש לי מעבד 1.2 amd 256 ddr

15. Started by JUVE,

מישהו מכיר או יודע למה משמש ה- BDE(borland database engine)administrator שנמצא ב CONTROL PANEL או איזו תוכנה התקינה אותו הודה מאוד על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by qlp,

ישלי שרת 2003 SERVER איך אני יכול לחלק למישתמשים ידנית גישות לשרת האיכסון כמובן תודה לעוזר

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by natla,

האם אני יכול להמיר רק partition אחד ולא את כל ההארד דיסק ? האם ההמרה הזו אפשרית בכלל או שזה אפשרי רק בכיוון השני (Fat->NTFS) ?

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  18. פתחתי את "המחשב שלי" ופתאום אני רואה שהתווסף לי עוד כונן, תודה רבה שמחתי מאוד : אבל הוא סתם כונן מת כזה, איך אני מסיר אותו משם?? הנה תמונה לתיאור הבעיה:

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אוקיי יש לי מחשב AMD 2500 עם 256 זיכרון עכשיו כל פעם בהתחלה של הXP כשהוא מעלה את התוכנות שעובדות ברקע (NORTON) הוא כאילו נתקע. כלומר, אם אני ינסה להיכנס לתיקיה או משהו המחשב פשוט לא יגיב ורק אחרי שהוא מעלה את האנטי ווירוס הוא פותח את כל מה שלחצתי ולא הייתה תגובה..(אם זה תיקיה או התחברות..) חשבתי שאולי חסר לי RAM אז קניתי עוד 256 אבל אין השפע בכלל! מה אני עושה??? ??? עריכה: אם זה משנה אז יש לי זיכרון יש Kingston 256mb 2700

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by SharonK,

היי חברה אני חדש.. שמעו יש לי בעיה בשורת המשימות ב-XP שפשוט תסתכלו היא גדולה כזה.. ואני לא מצליח להוריד באחד פשוט שאני מנסה זה תמיד כאילו השורה הזאת מוסתרת... זה מעצבן!!! בבקשה תעזרו לי הנה למשל תמונה: http://planet.nana.co.il/BS17/sa.JPEG תכנסו לקישור שימו לב לשורת המשימות בווינדוס גדולה כזאת... דרך אגב- יש לי WindowsXP Pro תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  21. אז ככה, הבעיה כזו: כל כונן, אם זה הארד דיסק, או התקן סידירום, שאני משנה את האות שלו לF: - לא מופיע בMy Computer. כאשר אני מקליד ידנית f:\ הוא נכנס אליו. כאשר אני משנה לאות אחרת, מופיע כרגיל (נגיד h:). שינוי השמות מתבצע דרך הdisk management שבcomputer management שבAdministrative Tools (שבControl Panel). הורדתי Tweak UI, הלכתי לMy Computer והיה מסומן שם כן להראות את f: . בכל מקרה, ביטלתי את הסימון, הפעלתי מחדש את המחשב, והחזרתי את הסימון - ועדיין, אותה בעיה. שוב, הדבר קורה עם כל התקן, הארד דיסק, דיוידי, צורב, u name it, ובכל אות אחרת אין בעיה. מה לעשות? :-\

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  22. Started by SEangel,

יש לי WIN2K עם SP4 וכל העידכונים כשאני לוחץ על הלחצן הימני האקספלורר קורס וכותב את ההודעה הבאה: Explorer has generate errors and will be closed by windows. You will need to restart the program. An error log has being created. מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך לטפל בה?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן. יש לי במחשב שלושה חשבונות ADMINISTOR ואני גם אחד, אבל הבעיה היא שהאנשים שמשתמשים בשני החשבונות השניים יכולים להיכנס לכל תיקיה שלי. אני ניסיתי לעשות את התיקיות הרצויות "פרטיות" בעזרת PROPERTIES אבל אני לא יכול לסמן את הקופסה שעושה את התיקיה פרטית. האם יש עוד דרך לעשות את תיקיות מסוימות ניגשות רק לחשבון מסוים אחד? (זה לא כל כך יעזור אם אני אעשה את התיקיה בלתי נראית).

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by bad-sector,

Iv'e just installed windows xp pro and i don't have hebrew, the hebrew is not on the regional or language settings.... what can i do to get some hebrew letters arround here

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by shuy,

הי! יש לי WIN XP PRO אבל לאחרונה הוא מסרב בעקביות לשמור את סיסמת הגישה שלי לאינטרנט, למרות שעשיתי לו SAVE PASSWORD ואחרי כל ריסט אני מגלה שוב את שורת ה-USER וה-PASSWORD ריקות. עלי לציין שיש לי רשת ביתית עם ICS שמחוברים דרכה 3 מחשבים (אחד (ה-SERVER) מריץ WIN XP PRO ן-2 האחרים מריצים WIN 98 SE)... מישהו...משהו...

• 0 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.