Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני משתמש ב WIN XP PRO ןלאחרונה שמתי לב שמותקן לי במחשב משהו שנקרא new.net domains 5.48 המשכתי לחקור את הדבר וגיליתי שהוא מופיע גם ב- msconfig שלי... מישהו מוכן להגיד לי בבקשה מה זה השטות הזאת? ואם אפשר להעיף אותה קיבינמט????
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
בעיה עם העברית בwindows 98 לפני כמה זמן התקנתי את התוכנה parawin ולאחר ההתקנה אני רואה את העברית בצורה כזאת : מחקתי את התוכנה אבל זה לא עזר.. מישהו יכול לעזור לי איך מחזירים את העברית שאני אראה כמו שצריך ? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לא יכול כשתפריט ההתחלה שלי לא ממוין לפי שם, וזה משגע אותי כל פעם ללחוץ לחצן ימני ו"מיין לפי שם"... איך עושים שזה יקרה אוטומטית?! המון תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 2000 ויש לי תוכנות מעצבנות שרצות שאני מדליק את המחשב אני רוצה להוריד את זה בלי לעשות UNINSTAL לתוכנה בWINDOWS 98 יש את MSCONFIG שרושמים בשורת הפקודות... בWINDOWS 2000 אין כזה.... מה אני יכול לעשות... תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יום אחד אני מדליק את המחשב ומקבל את ההודעה (ראה תמונה) המעצבנת שחסר לי קובץ. זה לא וירוס או משהו שמחק את זה, אין לי מושג גם איזה קובץ זה אבל אני משאר שזה SYSTEM32 FILE... אחד מהחברה שם, אתם יודעים... עשיתי חיפוש בGOOGLE, ואין אף מידע על קובץ כזה. חפשתי במחשב של אח שלי שיש לו בדיוק אותה מערכת הפעלה ורכיבי תוכנה דומים, וגם שם... אין. שאלתי אנשים והם לא מצאו. Svnet32.exe איזה קובץ זה ? מישהו יודע ? אם אתם יודעים בבקשה תעזרו וגם אם אין לכם מושג איזה קובץ זה בבקשה בבקשה בבקשה תעשו חיפוש במחשב שלכם ואם יש לכם אותו ותעלו אותו לרשת כי זה יעזור מאוד ! ואם גם את זה אין באפשרותכם לעשות, בבקשה תגידו לי איך נפטרים מהודעות כאלה. תודה רבה מראש ! נ.ב אין בעיות לוואי כתוצאה מהקובץ (יותר נ…
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי קובץ BMP ששוקל 1 מ"ב , ואני רוצה להקטין אותו , להפוך אותו ל jpg או שאולי יש דרך אחרת? בקיצור , איך? תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה בעקבות שדרוג מחשב התקנתי לאבא שלי במשרד ווינדוס XP . התקנתי את כל הדרייברים של החומרה וגם מדפסת HP710 עם עברית צרובה. עד פה הכל טוב ויפה, עכשיו התקנתי איזה תוכנה של דוס מהמחשב הישן הכל עובד חוץ מההדפסה אני לא מצליח להדפיס בעברית... יש למישהו פיתרון איך להדפיס בעברית מדוס???? תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה קורה פה?? אני גולש לי בכיף באינטרנט פתאום המסך הזה עולה ואני חייב ללחוץ close אני אפילו לא יכול להוריד את החלון למטה ולהמשיך לגלוש כי זה תוקע לי את כל הIE ואני חייב ללחוץ close וזה סוגר לי את כל החלונות של IE זה תמיד קורה לי אני לא יודע מה לעשות האם זה וירוס? כי בדקתי לוירוסים עם נורטון אחרי הlive update וזה לא גילה מה לעשות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
החיבור של האינטרנט. אם אני לא רוצה להתחבר וזה קופץ אז זה משגע לי ת'שכל אם אני עושה cancel אז אחרי כמה שניות זה שוב קופץ אם אני רוצה שזה לא יקפוץ אני צריך לחכות כמה דקות עד שזה יעשה לי שההתחברות נכשלה ואז אני יכול לעבוד עם המחשב אבל אני לא רוצה שזה יקפוץ מתי שהמחשב רוצה מה עושים??? דרך אגב זה ווינדוס XP תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון הייתי חבר פה בעבר (מזמן) , והנה חזרתי שוב לפורום הנהדר הזה. הבעיה שנוצרה לי מוזרה מאוד, אני לא יכול להתחבר לשרתים במירק , לא יכול להתחבר לרשת ה Torrent (בתוכנה Bit Torrent ) , לא יכול להתחבר לשרתי FTP דרך כל התוכנות FTP המוכרות (SMARTFTP,FLASHFXP מה שבעבר כן הצלחתי) , אבל אני כן מצליח להתחבר לשרתי FTP דרך האקספלורר . בהתחלה חשבתי שזו בעיה ב P2P אצלי או משהו, אבל מה שמוזר זה שהקאזזה עובדת מצויין . חשוב לציין רק שביטלתי את הפייר וול של וויינדוס, עובד עם פיירוול של KEIRO , בדקתי שהכל מוגדר טוב כמה פעמים ובנוסף גם מחקתי אותו לצמיתות ועדיין לא עבד. תודה רבה לעוזרים , ניר.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
נכון באתר נענע ... היה פעם כתבה על אך לשפר את מהירות האיטרנאט ואך להאיץ אותה .. מכוון שהגדרות ה windwos אינם מאפשרות לאידסאל בדיוק ... קראתי בנענע עשיתי מה שהיה כתוב שהם להוריד את ה קובץ regedit עכשיו באיטרנאט בגלישה באמת...המהירות השתפרה ... אבל בתוכנות שיתוף... אימלה.....0.1 0.3 1 3 kb לא יודע מזה... באתרים מוריד מהר אבל בתוכנות...כמו אימול מירק כל אלה זה עושה את הבעיה הזאת אך אני ניצל מבלי לפרמט העם יש דרך... לשחזר את ההגדרות המקוריות של windwos מבלי לפרמט את המחשב ?!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בטוח שזה קשור ל WMP אבל לא מצאתי שם אפשרות להוריד את זה. אני על WIN2K PRO SP4. what should i do to kick that annoying bar !?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
חברה יש לי וינדוס 6 ב 1 ו הוא מזה מעפן אני מעתקין ממנו את XP PRO COR... והוא דפוק... אז אני רוצה וינדוס אחר אז איזה וינדוס XP אתם ממליצים לי ?? ומזה INTERGRATED ?? ומה אתם אומרים על הגרסה הזאת של הוינדוס ?? WINDOWS XP PRO CORPORATE (BOOTABLE) + SP1 INTERGRATED ??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע ווינדואס 2000. ווינדואס אקס פי. לווינדואס 2000 אני לא מצליח להכנס כי הסיסמא שם נדפקה נראה לי. האקס פי לא עובד כמו שצריך ואני רוצה להתקין אותו מחדש. אני רוצה: א. להתקין מחדש את ה2000 (הוא משמש אותי רק למקרי חירום אך אני רוצה שיהיה שם ועובד כשאני צריך). ב. להתקין את האקס פי. באיזה סדר אני עושה את זה ואיך? תודה. ***אשמח מאוד לעזרה באי סי קיו 109354512***
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מתפקד על תקן הטכנאי מחשבים של החברים שלי בפקולטה, ונותן תמיכה עד כמה שאני יכול ומבין. לפני כמה ימים פנתה אליי בחורה מהפקולטה שהמחשב של בעלה לא עלה. מדובר במחשב נישא של Dell. אמרתי לה לעשות Repair עם הדיסק של XP. בטלפון היא אמרה לי שאין לה אפשרות (אחרי שלחצה על r) לגשת לכונן. ניסינו כמה דברים נוספים אך זה לא עלה יפה והפנתי אותה למעבדות גלאקסי, שמטפלים במחשבים של Dell. היום ניסיתי להתקין מחשב של מישהי אחרת בפוקלטה. אותו סיפור - המחשב שלה לא עלה. היא אמרה לי שאחיה כבר פירמט את ה-HD. אני חשבתי שמדובר בהתקנה סטנדרטית. לאחר ההתקנה (עדיין לא בוצע עידכון מהאתר של מייקרוסופט, המחשב לא מחובר לאינטרנט), ניסיתי להתקין norton antivirus 2003 אבל הוא סירב להתקין לי אותו. לאחר ניסיון…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היום הופיעה על הצג הודעה "ספונטנית" על כך שנכשל נסיון לכתוב לדיסק הקשיח (דיסק מישני עם חלוקה לשלוש כאשר המדובר במחיצה העיקרית). הבדיקה העלתה שאין גישה למחיצה הזו והמחשב שואל אם אני רוצה לפרמט אותה. שאר המחיצות נמצאו תקינות. יתכן ומדובר בבעיית זיקנה כי מדובר בדיסק קשיח בן כמה שנים :-[ בכל מקרה, השאלה היא האם יש דרך לשחזר את הנתונים או חלקם לפני פירמוט? אם זה חשוב ה OS היא W2K
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי שאני ניכנס לתיקייה של הסרטים שלי המחשב ניתקע ומראה שגיעה אמרו לי לצרוב את הסרטים ואז למחוק מהמחשב את הסרטים ואז להעתיק את זה שוב למחשב מהדיסקים וזה יעבוד אבל אני לא יכול ליצרוב כי ברגע שבתוכנה של הצריבה אני ניכנס לתיקיה כדי ליצרוב אז המחשב שוב ניתקע מה אני יכול לעשות זה ממש מעצבן ???!!! ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בזמן האחרון האקספלורר נסגר לי ללא התראה, ובלי שום סיבה נראת לעין זאת לא בעיה של אתרים מסויימים, לא קורה במרווחי זמן מסויימים, לא קשור לנו-אדס או משהו בסיגנון, עשיתי הרגע סריקת וירוסים ולמרות שנמצאו כמה העניין לא נפתר עריכה : ממ עכשיו כשאני חושב על זה זאת יכולה להיות בעיה של זיכרון פנימי, כרגע יש לי רק 256 במחשב וסביבות 230-240 נמצאים בשימוש.. המספר הזה נורמלי ? הוא נראה לי קצת גבוה - כרגע פועל האי-מיול, קאזה, שני חלונות של האקספלורר, ווינאמפ וכמה תוכניות רקע (אנטי וירוס, נו אדס)
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני צריך לעשות תיקון לwinxp home אבל שכחתי את הסיסמה (לא זכרתי בכלל ששמתי בכלל) ראיתי אלפי מדריכים כדי למצא סיסמאות לחשבונות משתמשים אבל אף אחד בשביל ההתקנה. יש דרך למצא או לאפס את הסיסמה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800MH 128 ומותקן בו WIN XP PRO כמו כן יש לי חיבור מהיר לאינטרנט הכל עבד טוב ויפה עד שלפני כמה זמן המחשב פשוט התעייף והחל לעבוד פשוט לאט. ניסיתי כל דרך שאני מכיר כדי להחזיר אותו למצבו הקודם אך שום דבר לא עזר. בין היתר ניסיתי לפנות מקום בהארד דיסק (שגם ככה היה חצי ריק), ניסיתי DEFRAG, הורדתי את איכות הגרפיקה, את נקודות השחזור וכמעט כל הגדרה שיש בלוח הבקרה, הדבר היחיד שנראה לי שעוזר זה שינוי הכמות המקצבת לקובצי ההעברה כרגע העמדתי את זה על 1GB!!! שמעתי שזו תופעה מוכרת ב-XP, שלאחר כמה זמן בעקבות עידכונים וריבוי תוכנות מערכת ההפעלה פשוט מאטה את הקצב,האם זה נכון? האם למישהו יש רעיון נוסף לאיך אפשר לפתור את הבעיה? האין מנוס מלפרמט את המחשב,ואם כן האם אולי כדאי ל…
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כאשר אני מעלה XP PRO זאת ההודעה שאני מקבל there is a file or a folder called c:\program which could cause applications not the function correctly renaming it to c:\programX )x = משתנה) would solve the problem rename or ignore ובכן ה diskeeper שלי לא עובד מישהו יודע מה ההודעה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני רוצה להגביל את כונן c: משותף כדי שלא יוכלו להיכנס אליו מהמחשבים השניים.... שני המחשבים עם xp... תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי להסתיר את כל האייקונים של הדסקטופ וזה נעל לי אותם ב- c:\ducuments and settings\administrator\desktop\ ושם יש אייקון של מנעול זהוב שכותב DESKTOP וקוד כל שהוא מחקתי תתוכנה ועכשיו אני לא יכול להוציא תתמונות שלי שהיו בדסקטופ מתוך התיקיהה הנעולה הזאת עזרההה זה דחוף כמו החיים עריכה:זה מפי חבר שלי שדפק לעצמו תמחשב אני אישית חולה על התוכנה היא מומלצת לכל אחד שרוצה לשפר את מהירות המחשב שלו ואת ביצועיו *חובההההה TWEAK XP לכל מחשב (חוץ מהטמבלים שלוחצים HIDE ALL DESKTOP ICONS ומוחקים תתוכנה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש. אני רוצה להתקין בו Windows XP. מתי שאני מתקין אותו מהדוס עם WINNT.EXE הוא מעתיק קבצים והכל מתי שהוא מסיים הוא מבקש להוציא דיסקט מהכונן ולעשות ריסטרט. הוצאתי את הדיסקט הוא עשה ריסטרט אבל במקום להמשיך בהתקנה הוא ביקש דיסקט. הכנסתי את הדיסקט ומתי שאני עושה שוב WINNT הוא עושה את אותה העתקת קבצים מחדש. איך אפשר לפתור את זה? ניסיתי גם לשנות ב BIOS שהוא יחפש קודם את HD ולא את הדיסקט אבל זה לא עזר. יש לי לוח אם ASUS P4P800. בביוס שיניתי ל 1st boot device Maxtor 2st boot device cd rom 3st boot device 1st floopy drive
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם אני תקוע בלכידת וידאו לאחר 10 דקות כי אני רוצה לעבוד ב-AVI שהוא צרכן דיסק (בסוף אני ממיר ל-MPG) כיצד אני משנה במערכת גודל קובץ מכסימלי או !!! שהמערכת תבצע אוטומטית SPLIT לקבצים שונים תודה יהודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-