Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי WIN XP שבא מובנה עם כל מיני תוכנות ורציתי לדעת מה התוכנות האלו(בין היתר): 1 Symantec AntiVirus Corporate 8.0.1 2 Nero Burning ROM 6.0.0.19 and Registers it 3 TweakUI Powertoy 4 Task Switcher Powertoy 5 Channel and Site 6 Various Registry Tweaks 7 Custom WallPaper
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המחשב מפורמט וכשאני מתקין את הווינדווס הוא לא מקבל את הסידיקי שלי - סידיקי שאני יודע שהוא נכון, ועבד בפעמים קודמות, ובוא לא נכנס לחוקי\לא חוקי, אלא אם למישהו יש רעיון למה זה קורה לדוגמא, שיגיב .
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים, שמחוברים אחד למישנהו בכבל רשת מוצלב. האם ישנה דרך כל שהיא לכבות את המחשב המשני בדרך כל שהיא? ואם כן, מה היא?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. משהו אןלי יודע אם אפשר לסכנרן דואר בין hotmail.co.il לבין Outlook Express ?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפעמים שאני פותח את המחשב הוא נותן לי הודעה עם סימן קריאה וכתוב בה שאין הרבה זכרון וירטואלי ועוד כל מיני דברים שתוכניות אולי לא יפעלו וכל הדברים האלה שאתם בטח מכירים... ו.. זהו בעיקרון ויש לי כמה שאלות. מה זה הזיכרון הוירטואלי? יש לי 512 זיכרון פנימי ונראה לי שזה מספיק לא..? איך אני אמור לפנות עוד זכרון וירטואלי? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
המחשב דולק אצלי תמיד כשחזרתי מהבית ספר היה לי מסך כחול והבעיהה: BAD_POOL_CALLER מה לעשות? מה זה בכלל?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי חיבור דרך כבלים כאשר אני מפעיל OUTLOOK EXPRESS קופץ לי ה MESNGER ומתק אותי מהאנטרנט אני לא משתמש בו, ואני רוצה להעיף אותו מהמחשב או שלפחות לא יעלה לי איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
תראו ניסיתי להתקין את הווינדוס נכנסתי לדיסקט עשיתי e:\setup.exe לא פעל זה אומר לי שהוא לא יכול לקרוא מכונן e וגם עשיתי שהמחשב יפעל ישר מהסידירום וזה שוב העלה לי את זה לתקליטון מה צריך לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבין שהיו על זה דיונים רבים ואף אחד לא מצא פתרון :\ אני מצאתי אז לכל מי שחשב שאין פתרון... הנא הוא: תורידו את הפונט המצורף, חלצו והתקינו אותו! כנסו למאפיינים של תוכנת הדוס בעברית אשר אתם רוצים להפעיל, לכו לכרטיסייה Font, בחרו בRaster Fonts ובגודל הכי גדול 10x19 (רק ככה זה יעבוד!) זה עובד!!! נבדק אצלי!! הערה: אי אפשר להגדיל את חלון הDOS לכל המסך או לשנות את גודלו...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנושא שכרגע נפתח לגבי NTFS vs FAT32 בדיוק הזכיר לי שאני רוצה לשאול את זה, כבר הרבה זמן. האם יש איזה דוס או משהו שדומה לדוס שעובד עם NTFS ? מישהו תכנת משהו במקרה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש דרך או תוכנה לאקס פי אשר תאפשר רק למתמש שלי מבין כל האחרים להכנס לכונן הארד דיסק מסוים שכמובן חילקתי הכוונה שהמתמשים האחרים אפילו לא יראו את הכונן החדש שלי ורק מי שנכנס דרכי יוכל שלא תיהיה לו שום גישה תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
התקנתי את הפיירוול: zapSetup 40 146 029 עכשיו, אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר, ואני נתתי להכל גישות, אפילו ל Dll! בבקשה, תאמרו לי מה עוד אני יכול לעשות? לאחר מכן ניסיתי עם : Symantec.Client.Firewall.v5.1.1. ואחרי זה גם: McAFee InternetSecurity! 2004! ואפילו ניסיתי בלי! כלום לא עזר! הנה השגיאה:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכל פעם כשאני נכנס לתיקיה מסויימת(איפה שיש לי כל מיני הורדות מהאימיול ומהביטורנט) נפתחת לי ההודעה הבאה וכל החלון נסגר. עשיתי סריקה עם האנטי וירוס 2004 ולא מצאתי כלום. מה זה יכול להיות? עריכת המודר: כותרת שונתה למשהו יותר ענייני. להבא קרא את חוקי הפורום.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כל פעם שעולה המחשב יש בקשה להכנסת סיסמא לרשת יש לציין שאין שום רשת בבית, לא FIREWALL ממש כלום בעיה זו נוצרה מהרגע שהWINDOWS הותקן במחשב. כמו כן גם לא ניתן לשמור סיסמאות בקיצור של ההתחברות ולא ב OUTLOOK המחשב מחובר לאינטרנט דרך הכבלים חיבור רשת עם מודם שחור של מוטורולה למישהו יש פיתרון נ.ב. ניסיתי לשנות כבר ב- Client for microsoft network לאופציה של QUICK LOGON וזה לא משפיע על כלום תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
מחקתי קובץ מסויים, בגודל של 150 מגה בערך... התחרטתי ובא לי לעשות לו שחזור היישר מהסל מחזור... אני לוחץ שחזור והמערכת מודיעה שאי אפשר לשחזר כי תוכנית או אדם משתמשים בקובץ. הפעלתי את המחשב על מצב בטוח והדבר חוזר על עצמו. לחלופין ניסיתי למחוק את הקובץ מסל המחזור והדבר חזר על עצמו. עזרו לי! גם ניסיתי לסגור כל תוכנית אפשרית.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
(אני מקווה שזה הפורום המתאים) בכל מקרה, לא יודע מה קרה, אבל אי לי שורת כתובת. לחיצה על הימני בעכבר מראה לי שה-ADDRESS BAR מסומן, והוא אכן מופיע כמילה בימין ה-BAR, אבל השורה הלבנה לא קיימת. מה קרה ואיך אני מחזיר אותה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני כל כך מתגעגע לזה, אין בכלל אפשרות להפעיל את זה ? תוכנה כלשהיא ? משהו ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב אך אינני יודע מה ההבדל בין FAT32 ל NTFS. יש לי P4 1400 עם 640MB זכרון. שני כוננים קשיחים של 60 ו 40 גיגה כל אחד מחברת IBM. על כל פנים, על המחשב יותקנו גם משחקים שונים והוא גם משמש לעבודה יומיומית בעיקר עם WORD ו EXCEL. אודה מאוד על הייעוץ.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מריץ וינדוז אקס פי ועולות לי על ההתחלה תוכניות לא רצויות רציתי לדעת איך אפשר להוריד את הופעת התוכניות(אם אפשר לא ע"י תוכנה) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אוקיי.. הבנתי שיש לי וירוס, בדיוק את זה http://www.pchell.com/virus/welchia.shtml התקנתי את הפאט'צ , לא עזר... שאני מנסה למחוק את התקיה wins הוא אומר שזה תהליך שעובד, שאני מנסה לעשות לו סיים משימה הוא אומר לי access is denied , אני משתגע, אני לא יודע מה לעשות! בבקשה נסו לפחות לעזור לי! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש לגמרי, עוד לא הותקן עליו כלום, משמע ממש ריק. יש לי דיסק XP, הארד דיסק 120 GB, מה אני צריך לעשות בשביל תהקין את הXP? אני צריך לעשות FDISK או משהו? או שההתקנה עושה שם הכל? חוץ מדיסק XP אני צריך עוד משהו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כשאני כותב אני רואה "???" וכשאחרים כותבים אני רואה ג'יבריש, רק בשורת הכתיבה עצמה אני רואה עברית. המירק הוא 6.12, האחרון. ??? מה עושים? נ.ב החיפוש לא פעל.
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
לכתוב בדוס באקספי בעברית-לא מצליח אני פשוט רואה ג,יבריש מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה שאני מכין דיסקט איתחול בווינדוס אקס פי אני לא מצליח לפרמט ממנו?? כשאני מפעיל את המערכת מחדש אז אני רושם format c: ואז זה אומר לי bad command איך אני יעשה דיסקט איתחול?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-